öncelikle herkese selamlar bu foruma bu kaçıncı girişim bilmiyorum ama yine banlanacağımı biliyorum ve uyduruk bir bahanenin bulunacağına da hiç şüphem yok fakat en azından biraz dürüst olup bana seninle fikir tartışmasına girecek nyüreğimiz ve beynimiz yok deseniz ben de anlar ve bir daha girmezdim ama arkamda sıktığınız yalanlardan dolayı bende burda cevap verme hakkımın olduğunu düşünüyorum özelliklede bir insanın cevap verme hakkı yokken arkasından laf sıkan delikenlı vatansever görünürdekiş popilist arkadaşlara BENİM ATILMA GEREKÇEM GÜYA AYNI BİLGİSAYARDAN BİR KAÇ KEZ KAYIT YAPTIRMAM PEKİ EN BAŞTAN NEDEN ATTINIZ?VEYA BUGÜN NİYE ATACAKSINIZ ÇÜNKÜ ŞU ANDA BU BİLGİSAYARDAN TEK KAYITLI ÜYELİÐİM BU TABİ BANLAMASANIZ YİNE UYDURUK NEDENLERLE GERÇİ SİZLERE BİR ŞEY SÖYLEMEYECEM ÇÜNKÜ İNSANI BUNA ZORLAYAN KARŞISINDAKİNİN ALTINDA EZİLMEKTEN VE BİLGİSİZLİKTEN KAYNAKLANIR AMA ARKAMDAN HİÇ OLMAZSA DÜRÜSTÇE SAVUNMALAR YAPIN BANLAYIN....
YALAN DOÐRUDAN KARANLIK AYDINLIKTAN KAÇAR GÜNEŞ YALNIZDIR AMA ETRAFINA IŞIK SAÇAR ÜZÜLME DOÐRULARIN KADERİDİR HEP YALNIZLIK KARGALAR SÜRÜYLE KARTALLAR YALNIZ UÇAR...SAYGILARIMLA RAHATSIZLIK İÇİN ÖZÜR DİLERİM BİR DAHADA GİRMEYECEM SİTEYE...