Bu konuyu, Avşa Adası'na gitmeyi düşünenler için açtım. Umarım işinize yarar:)
Evvela, Yenikapı'dan cumartesi günleri deniz otobüsüyle gitmek isterseniz; 3 saat sürüyor ve kişi (tam) fiyatı 35-YTL. Önce Marmara adasına uğruyor, ordan Avşa'ya varıyorsunuz. Bana sorarsanız oldukça pahalı, çünkü sadece yola 70-ytl vermek gerekiyor. Neyse, pansiyon fiyatları normalden fazla ucuz:) Biz kişi başı 15-ytl verdik ama 10'a da bulunabilir, biz kalabalık gittiğimiz için yer bulamayız diye yer aramadık fazla. Üstelik pansiyondan denize toplam 55 adım mesafede. Bunun dışında, yemek yediğimiz yerler de çok uygundu (fiyat bakımından) bence.
Denizi çok çok temiz, cam gibiydi fakat şemsiye kiralamadan kumda oturmak mümkün olmuyor. Şemsiye kiralamak da 3.-ytl
Gece canlı müzik yada disko için barlarda hemen hemen hiç giriş parası alınmıyor, sadece içkiye ücret alınıyor. İçki fiyatları fena değil. Gece 02.00'de bütün barlar kapanıyor, çok şaşırdım ama malesef böyle. Eğlenceden sonra sahilde oturup, şarkı söylemek en iyi seçim bence.
Akşamları Avşa Adası oldukça serin oluyor, üstünüze mutlaka bişey almanızı tavsiye ederim.
Çok yakında foto da eklerim

Herhangi bir sorunuz olursa burdayııımmm