Jump to content

- - - - -

Eşcinsellik

• Please log in to reply
185 replies to this topic

#121 DaaAnnK

DaaAnnK

Sözde Değil Özde Haylaz

• Üyeler
  • 7176 posts

Posted 14.03.2007 - 21:37

Bazı kronik vakalar ve sapkınlıklar evet yüz yıllardır var tıpkı yine yüzyıllardır yanlış olup var olan şeyler gibi. Mesela savaşlar veya fahişelik veya cinayet,hırsızlık ve dah niceleri. Şimdi senin mantığınla yaklaşınca nasıl olsa yüzyıllardır var o zaman devam edelim bir yanlışlara. Malesef ne acıdır ki profesyonel olarak bahsettiğin kişilerin bunu senin kimliğin olarak gösterme söylevlerinin bence tek bir amacı var senin toplum içinde rahat yaşamanı ve kimlik çatışmanı engellemek.

Eşcinselliği normal karşılamak yozlaşmanın en büyük adımıdır. Hayata varoluşa aykırılığı seçmek doğa sistemine karşı çıkmak ne yapiim ben böyle hissediyorum diyip kişisel özgürlük söylevleri yapmak zaten en büyük dejenerasyon modası buyrun takip edin.

Allah'ın adını ağzına alırken Allah'ın varlığına inandığını var sayarak onun sana verdiği cinsiyet özelliğini inkar edip O'na karşı çıkıyor ve utanmadan O'ndan meddet umuyorsun. Resmen cinsel çelişkilerin gibi bu da bir çelişki ne yazık ki.

Git cinselliğini nasıl istiyorsa öyle yaşa ama bunun normalliğini savunup henüz fikirleri tam oturmamış ergenleri zehirleme. Ne halin varsa gör ama sessiz ol bence yetersin artık.
Sen benim herşeyimsin, hayatımın herşeyi sensin

Posted Image

#122 id

id

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1185 posts

Posted 15.03.2007 - 11:03

:: *zong
utter nonsense

#123 L1Square

L1Square

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 11433 posts

Posted 15.03.2007 - 11:25

Allah'ın adını ağzına alırken Allah'ın varlığına inandığını var sayarak onun sana verdiği cinsiyet özelliğini inkar edip O'na karşı çıkıyor ve utanmadan O'ndan meddet umuyorsun. Resmen cinsel çelişkilerin gibi bu da bir çelişki ne yazık ki.

Ek olarak ;

IV.Murat'ın ,şairlerin,esnafların , eşcinsel olmalarından falan bahsetmişsin sessizce.Devlet büyükleri ya da sanatçılar eşcinseller diye,bu iyi birşey yaptıklarınımı gösterir?Çok gereksiz ve saçma bir örnek vermişsin..Yaptığının yanlış olduğunun sende farkındasın bence,kendine Kuran'dan destek arıyorsun..Bulamadığında ise pislik atmaya çalışıyorsun..Sonrada ALLAH sizede anlaşılamama ceza versin diyorsun.. *zong Bence sen çok tutarsız ve çelişkiler içindesin..Kendine gelmen dileklerimle..
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..

:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#124 sessizce

sessizce

Hiç gelmiyor desek yeridir

• Üyeler
  • 52 posts

Posted 15.03.2007 - 12:15

37 yaşında bir hemşire vardı.Ve ben onu ablam gibi severdim.Ona eşcinsel olduğumu söyledim.Bana dediği tek şey: Kendini insanlar anlatmaya çalışma.Çünkü anlamazlar..
O ablamın ellerinden öperim

#125 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19758 posts

Posted 15.03.2007 - 12:18

Psikoloğa gitmek ayıp değil. O hemşire ablanızda keşke psikoloğa gitmenizi söyleseydi.

Düzenleme : Yanlış anlaşılma olmuş , msnden söylendi. Zamanında psikoloğa gitmemin sebebi psikolojik sorun yüzündendi. Psikoloğa gitmenin ayıp olmadığını belirtmek için zamanında bende gitmiştim diye söyledim.Mesajımı düzenledim içi fesatlar sayesinde *zong Sevgiler.

Edited by dokuzharf, 15.03.2007 - 12:43.

Değişiklikler Kaydedildi...

#126 L1Square

L1Square

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 11433 posts

Posted 15.03.2007 - 12:34

Sanırım hemşirede lezbiyenmiş..Ondan böyle demiş..Sanki iç çeker gibi..Anlamazlar ahhh anlamazlar... *zong

* * *

Susuyorum..

#127 duygusuz

duygusuz

Burası olmadan yaşayamaz

• Üyeler
  • 8004 posts
  • İlgi Alanları:güzel ve iyi olan her şey

Posted 15.03.2007 - 18:01

ya ben tarafsız yansız bakmaya çalışıyorum da, sessizcenin durumuna, insanlara kendini kabul ettirmeye çalışıp da kabul görmemek çok acı olsa gerek, her açıdan.... bu durum insana feleğini şaşırtır, kendini kabul ettirmek için bir oyana bir buyana atar...o değere bu değere saldırır kendine de bir yer açabilmek için.....
sessizcenin durumuna eşcinsel kimliği boyuuyla değil de bu boyutuyla baktığımda durumunun çok acınası olduğunu görüyorum...
umarım kendine bir yer açabilir-ama manevi değerlere saldırmadan-
umuyorum hayat onun için daha ii olur....
ama sabır....

............................şşşşt sessiz ol!.................................

#128 sessizce

sessizce

• Üyeler
  • 52 posts

Posted 16.03.2007 - 07:39

Osmanlı padişahlarını,şairleri ve esnafları örnek verirken tıopumun o zamanki eşcinselliğe bakış açısını belirtmek istedim.Fakat siz yine anlamamakta ısrar edip ,yorumumun saçma olduğunu söylediniz, kendi bilgisizliğinize bakmadan.Doktora gittim dememe rağmen bana doktora git diyenler var.Yine anlamıyorsunuz.
Ayrıca ben bir eşcinsel olarak eşcinselliğin değişmeyeceğini anladım.Siz ise değişeceğini söylüyorsunuz.Sizce kimbilebilir bunu?Yani siz bunu benden daha iyi bilebilir misiniz?En fazla benim yanıldığımı değil de yalan söylediğimi düşünebilirsiniz.Eşcinsellik konusunu yıllardır içinde hisseden ben mi yoksa siz mi daha iyi bilirsiniz?

#129 sessizce

sessizce

• Üyeler
  • 52 posts

Posted 16.03.2007 - 07:45

''Eşcinsel olduğunun farkındalığında olarak yaşayacaksın.....''

Bu nedir biliyor musunuz?

#130 _KajmeraN_

_KajmeraN_

...::: UFAKLIK :::...

• Üyeler
  • 5365 posts
  • İlgi Alanları:Şiir, edebiyat, müzik(rap),bilgisayar (yazılım, donanım)

Posted 16.03.2007 - 09:11

Bilmek gerek mi; kim öyle yaşamak istiyorsa o bilsin...

Ya neden sürekli bu konuya saplanıyorsun öyleysen bile kime ne???? Neden sürekli eşcinselim diye haykırma gereği duyuyorsun; sonrada siz anlamıyorsunuz bilmem ne, anlamak zorunda mıyız?

Bak gerçekten ön yargılarımdan kurtulup (ne gereği varsa) okudum yazdıklarınızı size tavsiyem kesinlikle bir uzmandan yardım alın... Kendinizi ne gibi(erkek/kadın) hissediyorsanız öyle olmaya çalışın; ki burda yazdıklarınızla bu siteye girmesi muhtemel genç beyinlere zarar vereceğinizi düşünüyorum ve hiç hoşuma gitmiyor...

Bence takıntılarınızdan kurtulun ve ben neyim; ne olmak istiyorum diye düşünün ne olmak istiyorsanız ona göre bir uzmana başvurun ve sorununuzu halledin...

Ayrıca gerçekten merak ediyorum ben eşcinselim diye basbas bağırmanızın ne anlamı var?

...:::--------------------------------------------------------:::...
BİTTİ!

CAN_i
...:::--------------------------------------------------------:::...

#131 L1Square

L1Square

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 11433 posts

Posted 16.03.2007 - 09:37

Haklısın sessizce,bunu en iyi sen bilebilirsin..Biz bilemeyiz..Bilemediğimiz içinde bize iğrenç gelir..İki erkeği göz göze ,diz dize , aynı yatakta sevişip,sex yaparken ben düşünemiyorum,kusuruma bakma..

Ama seninde bunu bas basbağırmana gerek yoktu..Toplumda ,dinimizde bunu yanlış görüyor işte..Ki yanlış bir şey bu..Kabullen sende artık bunu..Ama şundan emin ol ki ,eğer bizler,siz eşcinselleri kabullenmemiş olsaydık..Hiçbirinizi sağ bırakmazdık emin ol..O yüzden kimse seni kabullenmiyo diye af kurma..

Rahat rahat yaşıyorsunuz işte,daha ne istersiniz bilmem..Daha rahat olup,aşikar bu çarpık ilşkileri insanların göz önünde yaşamayımı,sokakta el ele yürümeyimi,hadi abartayım,evlenmeyimi isterdiniz rahatça.,erkek arkadaşınızla????? O kadarda değil..Bunu yapabileceğin ülkeler var..Oralarda gidip yaşayabilirsin,özgürce..Biz Osmanlı torunlarıyız..Ve Osmanlı deyince benim aklıma erkek gibi erkekler geliyor , böyle kaytan bıyıklı,küheylan tipli,bakışıyla adamı titreten erkekler...Kusura bakma..Haaa bazı istisnalar olabilir..Ama sende bilirsinki,istisnalar kaideyi bozmaz!!

ALLAh en yakın zamanda,sana düzlemeyi nasip etsin..Hiçbirşey imkansız değildir..

* * *

Susuyorum..

#132 yusufla

yusufla

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1577 posts

Posted 16.03.2007 - 09:49

''Eşcinsel olduğunun farkındalığında olarak yaşayacaksın.....''

dini içeriklere açmışsın bu konu nerde yazıyo....
"Allah Dilemedikçe Siz Dileyemezsiniz." (İnsan Suresi, 30)

bir özlem var içimde uzaklara dogru
engin denizlere sana,ve aşkımıza
sisli bir maziden uzakta
yalnızca sana yakın
gönlümün dalgalarında sevgim kalsın
bitmeyen rüyalarımda hep sen varsın...

#133 L1Square

L1Square

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 11433 posts

Posted 16.03.2007 - 09:54

Kajmeran arkadaş bir doktora gitmiş..Ve o doktor arkadaşta,bu senin kimliğin ,bunu değiştiremezsin demiş.. Bence sessizce arkadaş zaten değişmek istemiyor..Kendine destekçi arıyor..

Çok haklısın ,bende bu tip düşünceler yüznden yeni nesliin yanlş fikirlere kapılmasını istemiyorum..

Arkadaş eşcinsel olduğu için bunu normal bir durum sanıyor..Ama bu normal değil..Yüce ALLAH iki cins yaratmış..Biri kadın diğeri erkek..

* * *

Susuyorum..

#134 sessizce

sessizce

• Üyeler
  • 52 posts

Posted 16.03.2007 - 10:12

Bence biz farklı konuları konuşuyoruz.Ben eşcinsellikten sen ise eşcinsel ilişkiden bahsediyorsun.Aklın fikrin iki erkeğin yatakta yaptıklarında.Cinselliği kafandan çıkarman gerekiyor.Ayrıca ilişkiyi illa konuşacaksan iki kadını da konuş.
Eşcinselliğin ahlaksız ve sapkınlık olduğunu söylüyorsunuz.Doğuştan gelen özelliklerin ahlaksızlık olması imkansız.Bir insan doğuştan ahlaksız olabilir mi?
Ben 22 yaşındayım.21 yaşına kadar eşcinselliğimi kabullenmedim ve tek kelimeyle eşcinselliği savunmadım.Sadece düşündüm,araştırdım ve öğrendim.Eşcinselliğin değişmeyeceğini öğreneli 1 yıl oldu ve kabullenmem 7-8 ay sürdü.Bu dönem çok ızdıraplıydı.Her eşcinsel zor bir kabullenme dönemi yaşar.Bunu sebebi toplumun önyargılarıdır.Benim yaşamış olduğum zorlukların sorumluları önyargılı insanlardır.Ben eşcinselliğimle barışık olmak zorundayım.İçimde düşman gibi bir hisler besleyemem.O hisler benim kimliğim bir parçamdır.Ben eşcinselliğimle gurur duyuyorum.Çünkü bana acımasızca hayatı öğretti.Sizin önyargılarınızı ve gerçekleri görmeme vesile oldu.

Eşcinsellik değişmez,
doğuştan gelir,
yok edilemez,
ahlaksızlık ve sapkınlık değildir(zaten çok saçma)

Ben eşcinselliğin değişmeyeceğinin farkındalığında olarak yaşayacağım ve kimliğimi sonuna kadar savunacağım.İnandığım şeyin arkasındayım.Cinsel, düşsel ve duygusal hislerimle; etten tırnağa kadar eşcinselim.Bu nasıl iştir ki ;sizler değişir diyorsunuz.

#135 yusufla

yusufla

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1577 posts

Posted 16.03.2007 - 10:14

söylleyeceğim tekşey... bizim toplumumuzun bunu kabul etmeyeceğidir... şu an için am ileride ne olur bilinmez....

birde şu var İslam Tarihine bakınız... Sdodom ve Gomora kavimleri neden nasıl helak olmuştur.... Lut kavmi...

bunları inceleyin... Birde Kuranı Kerimde de Geçmektedir bunlar hakkında ayetler... onlarada bak...

yani Sessizce sana demek istediğim Müslamanlık bunu Kabul etmiyor....

ama sen ısırarla Genel çogunluğunun Müslamanların oluşturduğu bir ülkede bunu kabul ettirmeye çalıştığının farkındasındır umarım...

Edited by yusufla, 16.03.2007 - 10:19.

sisli bir maziden uzakta
yalnızca sana yakın

#136 yusufla

yusufla

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1577 posts

Posted 16.03.2007 - 10:21

Arkadaş eşcinsel olduğu için bunu normal bir durum sanıyor..Ama bu normal değil..Yüce ALLAH iki cins yaratmış..Biri kadın diğeri erkek..

glomar gerçekten çok güzel söylemişsim...

yukarda yazılan yazının ne olduğunu anlayamadım arkadaş kendii yazmış o yazıyı yoksa bir yereden mi almış aldıysa nerden almış...

sisli bir maziden uzakta
yalnızca sana yakın

#137 L1Square

L1Square

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 11433 posts

Posted 16.03.2007 - 10:22

Cinsellikten bahseden sensin..Bunu gözümüze sokanda senisn..Sen demedinmi , cinsel birşeyler yaşamadım ama yaşamayacağım anlamına gelmez diye??Ben söyleyince neden zoruna gidiyorki?

Son olrak eşcinsellik ahlaksızlığında,sapkınlığında babasıdır güzel kardeşim :buttrock:

* * *

Susuyorum..

#138 yusufla

yusufla

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1577 posts

Posted 16.03.2007 - 10:35

glomar yukarıda yazdıklarını kime yazdığı bilmiyorum... ama kişi belirtmeden edemeyceğim....

o yazıyı banamı yazdın başkasına mı gibi bir düşünce oluştu bende... ki sanırım başlıklar birleşti..

sisli bir maziden uzakta
yalnızca sana yakın

• Ziyaretçiler

Posted 16.03.2007 - 10:39

sessizce aynı içerikli bir konu daha açmış yusufla. Ben de o iki konuyu birleştirdim evet. Birkaç mesaj önceden okumaya başlarsan sanırım kafanın karışıklığı geçicektir. Hoş sohbetler dilerim :buttrock:

#140 Hyaman

Hyaman

Triple Nickel-1

• Dokunulmazlar
  • 4490 posts

Posted 16.03.2007 - 10:46

Sessizce;anlaşıldı eşcinselsin,bunu idrak etme ve kabullenmede zor günler yaşamışsın,ailene ve başkalarına dürüstçe söylemede problemler yaşamışsın.Doktorlara bile görünmüş,onlardan da icazet almaya çalışmışsın.Hepsi iyi güzel de bizden ne istiyorsun arkadaş?Onu bir açıkça yaz da bilelim.Senin durumuna üzülüp biz de toptan eşcinsel mi olalım?Herkes bu yaştan sonra cinsel tercihlerini mi değiştirsin?Nedir yani bizden istediğin?Eşcinselsin anlaşıldı,tercih senin sana hayatta başarılar diliyorum ama bizim elimizden bu kadarından fazlası gelmez.Eşcinsellik her toplumda zor bir seçenek olsa gerek ama Türkiye'de hepten zor.En azından eşcinsel oduğunu söyledin ve bu yüzden bu forumda bir ayrımcılığa maruz kalmadın.Bu bile bir artı olsa gerek diye düşünüyorum...
I find your lack of faith disturbing!

Similar Topics Collapse

Topic Forum Started By Stats Last Post Info

7 user(s) are reading this topic

0 members, 7 guests, 0 anonymous users