Eşcinsellik
Gönderim zamanı 14.03.2007 - 21:37
Eşcinselliği normal karşılamak yozlaşmanın en büyük adımıdır. Hayata varoluşa aykırılığı seçmek doğa sistemine karşı çıkmak ne yapiim ben böyle hissediyorum diyip kişisel özgürlük söylevleri yapmak zaten en büyük dejenerasyon modası buyrun takip edin.
Allah'ın adını ağzına alırken Allah'ın varlığına inandığını var sayarak onun sana verdiği cinsiyet özelliğini inkar edip O'na karşı çıkıyor ve utanmadan O'ndan meddet umuyorsun. Resmen cinsel çelişkilerin gibi bu da bir çelişki ne yazık ki.
Git cinselliğini nasıl istiyorsa öyle yaşa ama bunun normalliğini savunup henüz fikirleri tam oturmamış ergenleri zehirleme. Ne halin varsa gör ama sessiz ol bence yetersin artık.
Gönderim zamanı 15.03.2007 - 11:03

Gönderim zamanı 15.03.2007 - 11:25
Allah'ın adını ağzına alırken Allah'ın varlığına inandığını var sayarak onun sana verdiği cinsiyet özelliğini inkar edip O'na karşı çıkıyor ve utanmadan O'ndan meddet umuyorsun. Resmen cinsel çelişkilerin gibi bu da bir çelişki ne yazık ki.
Ek olarak ;
IV.Murat'ın ,şairlerin,esnafların , eşcinsel olmalarından falan bahsetmişsin sessizce.Devlet büyükleri ya da sanatçılar eşcinseller diye,bu iyi birşey yaptıklarınımı gösterir?Çok gereksiz ve saçma bir örnek vermişsin..Yaptığının yanlış olduğunun sende farkındasın bence,kendine Kuran'dan destek arıyorsun..Bulamadığında ise pislik atmaya çalışıyorsun..Sonrada ALLAH sizede anlaşılamama ceza versin diyorsun..

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..

Gönderim zamanı 15.03.2007 - 12:15
O ablamın ellerinden öperim
Gönderim zamanı 15.03.2007 - 12:18
Düzenleme : Yanlış anlaşılma olmuş , msnden söylendi. Zamanında psikoloğa gitmemin sebebi psikolojik sorun yüzündendi. Psikoloğa gitmenin ayıp olmadığını belirtmek için zamanında bende gitmiştim diye söyledim.Mesajımı düzenledim içi fesatlar sayesinde

Bu mesaj dokuzharf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 15.03.2007 - 12:43
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 15.03.2007 - 12:34

* * *
Susuyorum..

Gönderim zamanı 15.03.2007 - 18:01
sessizcenin durumuna eşcinsel kimliği boyuuyla değil de bu boyutuyla baktığımda durumunun çok acınası olduğunu görüyorum...
umarım kendine bir yer açabilir-ama manevi değerlere saldırmadan-
umuyorum hayat onun için daha ii olur....
ama sabır....
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Gönderim zamanı 16.03.2007 - 07:39
Ayrıca ben bir eşcinsel olarak eşcinselliğin değişmeyeceğini anladım.Siz ise değişeceğini söylüyorsunuz.Sizce kimbilebilir bunu?Yani siz bunu benden daha iyi bilebilir misiniz?En fazla benim yanıldığımı değil de yalan söylediğimi düşünebilirsiniz.Eşcinsellik konusunu yıllardır içinde hisseden ben mi yoksa siz mi daha iyi bilirsiniz?
Gönderim zamanı 16.03.2007 - 07:45
Bu nedir biliyor musunuz?
Gönderim zamanı 16.03.2007 - 09:11
Ya neden sürekli bu konuya saplanıyorsun öyleysen bile kime ne???? Neden sürekli eşcinselim diye haykırma gereği duyuyorsun; sonrada siz anlamıyorsunuz bilmem ne, anlamak zorunda mıyız?
Bak gerçekten ön yargılarımdan kurtulup (ne gereği varsa) okudum yazdıklarınızı size tavsiyem kesinlikle bir uzmandan yardım alın... Kendinizi ne gibi(erkek/kadın) hissediyorsanız öyle olmaya çalışın; ki burda yazdıklarınızla bu siteye girmesi muhtemel genç beyinlere zarar vereceğinizi düşünüyorum ve hiç hoşuma gitmiyor...
Bence takıntılarınızdan kurtulun ve ben neyim; ne olmak istiyorum diye düşünün ne olmak istiyorsanız ona göre bir uzmana başvurun ve sorununuzu halledin...
Ayrıca gerçekten merak ediyorum ben eşcinselim diye basbas bağırmanızın ne anlamı var?
...:--------------------------------------------------------
:...
BİTTİ!
CAN_i
...:--------------------------------------------------------
:...
Gönderim zamanı 16.03.2007 - 09:37
Ama seninde bunu bas basbağırmana gerek yoktu..Toplumda ,dinimizde bunu yanlış görüyor işte..Ki yanlış bir şey bu..Kabullen sende artık bunu..Ama şundan emin ol ki ,eğer bizler,siz eşcinselleri kabullenmemiş olsaydık..Hiçbirinizi sağ bırakmazdık emin ol..O yüzden kimse seni kabullenmiyo diye af kurma..
Rahat rahat yaşıyorsunuz işte,daha ne istersiniz bilmem..Daha rahat olup,aşikar bu çarpık ilşkileri insanların göz önünde yaşamayımı,sokakta el ele yürümeyimi,hadi abartayım,evlenmeyimi isterdiniz rahatça.,erkek arkadaşınızla????? O kadarda değil..Bunu yapabileceğin ülkeler var..Oralarda gidip yaşayabilirsin,özgürce..Biz Osmanlı torunlarıyız..Ve Osmanlı deyince benim aklıma erkek gibi erkekler geliyor , böyle kaytan bıyıklı,küheylan tipli,bakışıyla adamı titreten erkekler...Kusura bakma..Haaa bazı istisnalar olabilir..Ama sende bilirsinki,istisnalar kaideyi bozmaz!!
ALLAh en yakın zamanda,sana düzlemeyi nasip etsin..Hiçbirşey imkansız değildir..
* * *
Susuyorum..

Gönderim zamanı 16.03.2007 - 09:49
dini içeriklere açmışsın bu konu nerde yazıyo....
bir özlem var içimde uzaklara dogru
engin denizlere sana,ve aşkımıza
sisli bir maziden uzakta
yalnızca sana yakın
gönlümün dalgalarında sevgim kalsın
bitmeyen rüyalarımda hep sen varsın...
Gönderim zamanı 16.03.2007 - 09:54
Çok haklısın ,bende bu tip düşünceler yüznden yeni nesliin yanlş fikirlere kapılmasını istemiyorum..
Arkadaş eşcinsel olduğu için bunu normal bir durum sanıyor..Ama bu normal değil..Yüce ALLAH iki cins yaratmış..Biri kadın diğeri erkek..
* * *
Susuyorum..

Gönderim zamanı 16.03.2007 - 10:12
Eşcinselliğin ahlaksız ve sapkınlık olduğunu söylüyorsunuz.Doğuştan gelen özelliklerin ahlaksızlık olması imkansız.Bir insan doğuştan ahlaksız olabilir mi?
Ben 22 yaşındayım.21 yaşına kadar eşcinselliğimi kabullenmedim ve tek kelimeyle eşcinselliği savunmadım.Sadece düşündüm,araştırdım ve öğrendim.Eşcinselliğin değişmeyeceğini öğreneli 1 yıl oldu ve kabullenmem 7-8 ay sürdü.Bu dönem çok ızdıraplıydı.Her eşcinsel zor bir kabullenme dönemi yaşar.Bunu sebebi toplumun önyargılarıdır.Benim yaşamış olduğum zorlukların sorumluları önyargılı insanlardır.Ben eşcinselliğimle barışık olmak zorundayım.İçimde düşman gibi bir hisler besleyemem.O hisler benim kimliğim bir parçamdır.Ben eşcinselliğimle gurur duyuyorum.Çünkü bana acımasızca hayatı öğretti.Sizin önyargılarınızı ve gerçekleri görmeme vesile oldu.
Eşcinsellik değişmez,
doğuştan gelir,
yok edilemez,
ahlaksızlık ve sapkınlık değildir(zaten çok saçma)
Ben eşcinselliğin değişmeyeceğinin farkındalığında olarak yaşayacağım ve kimliğimi sonuna kadar savunacağım.İnandığım şeyin arkasındayım.Cinsel, düşsel ve duygusal hislerimle; etten tırnağa kadar eşcinselim.Bu nasıl iştir ki ;sizler değişir diyorsunuz.
Gönderim zamanı 16.03.2007 - 10:14
birde şu var İslam Tarihine bakınız... Sdodom ve Gomora kavimleri neden nasıl helak olmuştur.... Lut kavmi...
bunları inceleyin... Birde Kuranı Kerimde de Geçmektedir bunlar hakkında ayetler... onlarada bak...
yani Sessizce sana demek istediğim Müslamanlık bunu Kabul etmiyor....
ama sen ısırarla Genel çogunluğunun Müslamanların oluşturduğu bir ülkede bunu kabul ettirmeye çalıştığının farkındasındır umarım...
Bu mesaj yusufla tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 16.03.2007 - 10:19
sisli bir maziden uzakta
yalnızca sana yakın
Gönderim zamanı 16.03.2007 - 10:21
Arkadaş eşcinsel olduğu için bunu normal bir durum sanıyor..Ama bu normal değil..Yüce ALLAH iki cins yaratmış..Biri kadın diğeri erkek..
glomar gerçekten çok güzel söylemişsim...
yukarda yazılan yazının ne olduğunu anlayamadım arkadaş kendii yazmış o yazıyı yoksa bir yereden mi almış aldıysa nerden almış...
sisli bir maziden uzakta
yalnızca sana yakın
Gönderim zamanı 16.03.2007 - 10:22
Son olrak eşcinsellik ahlaksızlığında,sapkınlığında babasıdır güzel kardeşim

* * *
Susuyorum..

Gönderim zamanı 16.03.2007 - 10:35
o yazıyı banamı yazdın başkasına mı gibi bir düşünce oluştu bende... ki sanırım başlıklar birleşti..
sisli bir maziden uzakta
yalnızca sana yakın
Gönderim zamanı 16.03.2007 - 10:39

Gönderim zamanı 16.03.2007 - 10:46