İçerik değiştir

* * * - - 4 Oylar

Her güne bir dua

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 723 yanıt verildi

#581 deryadeniz

deryadeniz

çözmeye çalışma beni...

• Dokunulmazlar
  • 4502 Mesaj

Gönderim zamanı 20.12.2008 - 21:50

Allahım tüm hastalara şifaa dertlilere deva ver,kımseyi çaresiz bırakma.Amin.
DeRyOş.!!

#582 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 21.12.2008 - 14:37

Amin...

Allahım çaresizliklerin çaresi sensin...Maddi manevi hastalıklarımıza şifa ver...
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...

#583 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 22.12.2008 - 09:06

ALLAH'ım, Hz.Muhammed ve âline salat eyle ve kalplerimizin gizli niyetlerini, uzuvlarımızın hareketlerini, gözlerimizin işaretlerini ve dillerimizin konuştuğu sözleri sevabını gerektiren şeylerle ilgili kıl ki, mükâfatını hakkedecek bir iyiliği kaçırmayalım; cezalandırmanı gerektirecek bir kötülüğü de işlemeyelim.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...

EÐER ÇEKMEZSEN GÜLÜN NAZINI NE DİKENE DOKUN NE GÜLÜ İNCİT

#584 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 22.12.2008 - 12:37

Allahım insanlığı içine düşmek için büyük çaba sarf ettiği cehennemden kurtar...

#585 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16791 Mesaj

Gönderim zamanı 22.12.2008 - 15:40

Burdan deryadenizin ablası için aicl şifalar diliyorum:İnşallah iyi geçer geçecek.... :mad1:
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#586 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 22.12.2008 - 22:27

Deryadenizin ablası mı hastaymış?Geçmiş olsun...Rabbimacil şifalar versin...

#587 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 23.12.2008 - 09:15

Hamdolsun...

Aydan geceyi, güneşten gündüzü vareden,

İnciyi midyenin midesinde,

Balı arının peteğinde vareden,

Yağmurdan baharı, topraktan çiçeği vareden,

Kalbimizi yoktan var eden Rabbimize hamdolsun.

ALLAHım!

Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz.

Acıların karşılığında cenneti sunduğun,

Günahlarımızı rahmetinle affettiğin,

Sevgiyi bize verdiğin için,

Sana şükürler olsun.

Yokuşta elimizden tutan,

Önderi bize dost kılan

Melekleri bize arkadaş kılan.

Aşkı kalbimize yoldaş kılan.

Rabbimiz!

Kalbimizdeki yaralarımızı iyileştir.

Sana ve aşka yolculuğumuzu tamama erdir.

Sevdiklerimizi koru.

Çocukları koru.

Senin adına dağları mesken tutanları koru.

Bizi koru.

Kalbimizi koru.

Filistin'i koru.

Çeçenistan'ı koru.

Keşmir'i kou.

Doğu Türkistanı koru.

Afganistan'ı koru.

ALLAHım!

Bizi korkutma ki ;

Bir ceylanız korkudan yüreğimiz telaşlanır.

Bizi zorlukla sınama ki ;

Kırılgan bir cesaretimiz var.

Senden ayrı koma ki;

Sevdiğimizden ayrılık,ferini alır gözlerimizin.

ALLAHım!

Bizi uzağında bırakma.

Şahdamarımıza sırlarını akıt.

Rabbim!

Seni bilmenin heyecanını bize tattır.

Alnımızı ateş denizlerine düşür her secde edişimizde,

Kalbimizi gülle doldur.

Yarabbi!

Kalbimizi sevdir bize, kalbimizi koru,kalbimizi koru!

Kalbimizi adadığımız rabbim!

Adağımızı kabul et!

AMİN

#588 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 24.12.2008 - 09:28

ALLAH'ıM! KUR'AN-I bizim için her hastalığa karşı ŞİFA,
hayatımızda ve biz öldükten sonra CANDAŞ,
dünyada YOLDAŞ,kabirde arkadaş,Kıyamette ŞEFAATÇİ,
Sırat koprusunde NUR,Cehennem Ateşine Karşı ÖRTÜ ve ENGEL,
Cennete REFİK ve her türlü Hayra görünen REHBER ve ÖNDER Eyle!
Bunu Fazlın İhsanın ve Keremin ile lutfet ey bütün KEREM sahiplerinden Daha KERİM Ve bütün Merehamet edenlerden Daha Merhametli!
A M İ N
Allah'ım! KENDİSİNE Furkan-ı Hakim İndirilen ZATA ve onun BÜTÜN AL ve ASHABINA salat ve selam eyle!
A M İ N !
" Ey RABBİMİZ! Bu hizmetimizi kabul buyur!
Herşeyi hakkıyla işiten de, herşeyi hakkıyla bilen de ancak SENSİN. RABBİMİZ! Tevbemizi Kabul ET! Muhakka ki Tevbeleri çok çok kabul eden ve çok çok merhamet eden ancak SENSİN"
A M İ N

#589 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 25.12.2008 - 09:12

ALLAH´ım! Belanın inmesine sebep olan günahlarımı affet.
ALLAH´ım! işlediğim bütün günahları ve yaptığım bütün hataları affet.
ALLAH´ım! Ben sana zikrinle yaklaşmak istiyorum ve seninle senden şefaat diliyorum ve cömertliğin hakkına beni kendine yaklaştırmanı ve şükrünü eda etmeyi bana nasip kılmanı ve zikrini bana ilham etmeni istiyorum.
ALLAH´ım! Huzur, huşu ve zelil olmuş bir dille, senden (hatalarıma) göz yummanı, bana merhametli davranmanı, beni verdiğine razı, kanaatkar ve her durumda mütevazı kılmanı diliyorum.
ALLAH´ım! İhtiyaç ve yoksulluğu şiddetli olan, ve hacetini zorluklar anında kapına getirene, katında bulunanlara büyük rağbeti olan kimsenin yalvarışı gibi sana yalvarırım.
ALLAH´ım! saltanatın büyük ve mekanın yücedir, tedbirin gizlidir; emrin açık; kahrın galip ve kudretin her yerde caridir;(yürürlüktedir) ve senin hükümetinden kaçmak imkansızdır.
ALLAH´ım! Senden başka günahlarımı affedecek; kabahatlerimi örtecek; kötü amelimi iyiye çevirecek birini bulamam.
Aminn..

#590 sevoş

sevoş

S&B

• Dokunulmazlar
  • 3934 Mesaj

Gönderim zamanı 25.12.2008 - 15:51

Rabbim binbir günah ile kapina geldim, sana sigindim, sana dayandim, sanadir tüm ...ayetim, sanadir sarilisim, sanadir sevgim.

Elimde sahadet karanfilleri, kalbimde pisman olmus bir cocukla önünde diz cöküyorum.

Sen esirgeyen, sen bagislayan, sen affedensin, affet bizi Allah'im.

Gönderilen Resim

Mutfakta biri mi var ???

#591 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 26.12.2008 - 09:09

Ey Sabur olan,yaptığı işleri vakti vaktinde,yerli yerince,acele ve telaş etmeden yapan ALLAH’ım,Sen kullarına nimetlerini bol bol verir ve günahlara tevbe için kullarına süre tanımada çok sabırlısın.

“Eğer ALLAH insanları zulümleri sebebiyle cezalandırmış olsaydı, yeryüzünde bir tek canlı bırakmazdı.Ancak onları belirli bir zamana kadar geciktirir.” (Nahl Suresi, 61)
Her şey Sana muhtaç ve Sen hiçbir şeye muhtaç olmadığın için acele edip asla sabırsızlık göstermezsin.

Sen Ezeli ve Ebedi ilminle her şeyin zamanını en güzel bir şekilde tesbit ettiğin için asla acele ve telaşa yer vermez her şeyi vaktinde ve en mükemmel bir şekilde yaparsın.

Aciz kulların,acizliğinden dolayı bir anda öfkelenir ve duygularının esiri olur.Sen ise her şeye hikmetle hükmeden Hakim'sin.

Ey Sabur olan,sabırlı olan ve sabredenleri çok seven ALLAH’ım. Sen her zaman sabreden kullarınla berabersin.Sabreden kulların Senin Sabur sıfatınla sıfatlanmış ve ahlakınla ahlaklanmış demektir.

Sen bizlere şu imtihan dünyasında sabır ver.Senden başka hiçbir sevgiliye gönül vermeyelim.Dünya güzellikleri bizi aldatmasın.

Senin her işinde birçok hikmet vardır.Yolunda kahrı lutfu bir bilelim.Seni,Senin için sevelim.Aşkında ısrar edelim.Sevdikçe sevip, derinleştikçe derinleşelim.Sen bizlere lütfeyle Ya Habib.

Sen sabredenlerle beraber ve sabredenlerin sevgilisisin.Bizlere sabretmeyi ve sabırla zafer kazanmayı lütfeyle.

#592 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 27.12.2008 - 01:55

"Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölü­mü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir. Ey Rabbim! Gizlide ve açıkda senden haşyetini istiyorum. Rızâ hâlinde de, gadab hâlinde de ihlâs sözünden ayırmamanı istiyorum, fakirlikte de zenginlikte de i'tidâlden ayırmamanı istiyorum. Senden tükenmez bir ni'met, kesilmez bir göz ferahlığı (yüzde açıkça görülen neş'e ve huzûr) istiyorum. Senden beni kazâna râzı kılmanı, ölümden sonra yaşamanın serinliğini istiyorum. Senden yüzüne bakmanın lezzetini; sana kavuşmanın şevkini istiyorum. Bütün bunları zarar vericinin zararından, sapdırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum. Ey Rabbim! Bizi îmân zîynetiyle süsle, bizi doğru yolda olan hidâyet rehberleri kıl.” "Ey Ebû Bekr'in kızı! Sana diğer duâları da için­de toplayan duâları söyleyeyim mi?
Şöyle duâ et: "Ey Rabbim! Senden bildiğim ve bilmediğim hayrın hem çabuk, hem geç olanını istiyorum. Ey Rabbim Re­sûlünün senden istediğini istiyorum, Resûlünün sana sı­ğındığı şeyden ben de sana sığınıyorum. Allah'ım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır.”"Sana bir kısım sözler öğreteyim mi ki, Allah Teâlâ kimin hayrını murâd ederse onları ona öğ­retir, sonra ebediyyen unutturmaz. De ki:
"Ey Rabbim! Ben zayıfım, rızân yolunda benim zaa­fımı kuvvetlendir. Beni nâsiyemden tutup hayra sevk et. İslâm'ı rızâmın en son noktası kıl. Ey Rabbim, ben zayıfım, beni kuvvetlendir. Ben zelîlim beni azîz kıl. Ben sana muhtacım, beni rızıklandır.” "Ey Rabbim! Acizlikten, tenbellikten, korkaklıktan cimrilikten, eli kolu dökülür derecede takatsızlıktan kasvetten, gafletten, zilletten, azlıktan, meskenetten sana sığınırım. Fakirlikten, küfürden, fısktan, şekavetten, nifaktan, yapdığını insanların duyması ve medh etmeleri için yapmaktan, riyâdan, sana sığınırım. Sağırlıktan, dilsizlikten, delilikten, cüzzamdan, abraslıktan ve kötü hastalıklardan sana sığınırım.”

#593 GökceN

GökceN

Onun için takıntı haline geldik

• Üyeler
  • 2389 Mesaj

Gönderim zamanı 27.12.2008 - 16:05

Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : ALLAH'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: ALLAH birdir, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer ALLAH'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: ALLAH bir, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan ALLAH'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, ALLAH birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.
Amin

Akıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.
Bernard Shaw

#594 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 28.12.2008 - 23:21

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, ALLAH birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.
Amin

#595 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 29.12.2008 - 09:22

Ya Rab! Beni hakka perde ve engel değil bir vesile kıl.

Muhabbetin gönlümüzde hız olsun,
Güttüğümüz Hakk'a veren iz olsun,
Önümüzde uçurumlar düz olsun,
Yolumuzda dikenleri güller et!

Dalaletle bırakıp da insanı,
Yapma arzın en korkulu hayvanı;
Unutturma doğruluğu vicdanı
Bizi sana lâyık olan kullar et!

#596 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 30.12.2008 - 09:27

Allah’ım; kulaklarımız, gözlerimiz ve kuvvetimizle maneviyatımızı güçlendirecek hayırlar kazanmayı nasip et…

#597 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 01.01.2009 - 16:08

Allahım 2009 yılına girdiğimiz şu günlerde,Dünyanın dört bir tarafında akan kan ve göz yaşını durdur...Bizi de bu kan ve göz yaşını durdurmaya memur eyle...Yardımını üzerimizden eksik etme...Şehitlerimize Rahmet,kalanlarımıza dayanma ve mücadele güçü ver, ta ki küfür zelil olna dek...

#598 GökceN

GökceN

Onun için takıntı haline geldik

• Üyeler
  • 2389 Mesaj

Gönderim zamanı 04.01.2009 - 14:57

İsrail'e Bir taş Filistin'e Bir Dua Gönder!

Ellerini aç, gözlerini kapat, değiştir boyutunu.
İsrail'e bir taş, Bağdat'a bir dua gönder.
Maskeli baloların gösterişli hayat sahnesinde kalbinden kanlar damlayan insanların ellerinden tut.
'ım ellerimden tut.

İsrail'e bir taş, Filistin'e bir dua gönder.
Gözyaşlarını sev.
Tamda unutmuşken merhameti,
Hatırlamıyorken peygamberlerin bildirgelerini,
Hissedemiyorken aşka, ayrılığa, hüzne, tebessüme, terkedilmişliğe dair paramparça düşünceleri,
Gözyaşlarını sev.

Her gece sabırsızlıkla uyuyup görmek istediğin barış dolu bir dünyanın hayallerini kur.

Düşün...
Bağdat'ın, Filistin'in, gülen çocukların ve sevginin sancılarını...
Hayallerini,
Hayatı,
Bir yılan gibi koynuna sokulan gecelerin koyu karanlığını ve geceyi orta yerinden bölen ölümü. Kaçmak gibi, kaçsan da kurtulamamak gibi, istemesen de ölmek gibi.
Damarlarından zamanı pompalayan kalbinin göğsünden fırlayıp, Filistin'li bir çocukla çöle düşmesi gibi. Gözyaşlarını kanlı avuçlarında biriktirmek gibi...

Günbegün yeni çaresizlikler doğuran hayatın kollarından kurtul.
Çaresizliğinden,
Vurdumduymazlığından...
Bozkırlara terk edilmiş duyguların koynunda umut yetiştir.
Ölümün soğuk nefesini ensesinde hissedip, hayatını dağlara sürgün eden Filistinli çocukların ağırlaşan hayatlarını, çaresizliğini düşün.
Kalbini...

Masum çocuklara,
Şefkatli analara,
Çaresiz babalara,
Gözyaşlarına,
Kalbine... Kalbime... Sessizliğimize... Parçalanmışlığımıza.

Akıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.
Bernard Shaw

#599 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 04.01.2009 - 22:02

Ya Rabb! Sanadır yönelişimiz.
Sen intifadaki kardeşlerimizi her daim gör ve gözet.
Sana binlerce kez hamd olsun.

#600 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 06.01.2009 - 10:44

Rabbimiz katından bize rahmet ver ve işimizde doğruyu göster ve bizi başarılı kıl.