İçerik değiştir

* * * - - 4 Oylar

Her güne bir dua

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 723 yanıt verildi

#161 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 30.11.2007 - 12:28

Allah'ım verdiğin bütün nimetlerden dolayı sana hamdolsun.Allahümme salli ala seyyidena muhammed.Allah'ım şüphesiz hepimizin sıkıntıları,imtihanları var.Bize bunların üstesinden gelebilecek irade ver Ya Rabbim.Bizi günah batağına düşürüp yolundan saptırma.Dileklerimizi senin rızana uygun şekilde kabul et.Sen bize merhamet et Ya Erhamerrahimin.Yalnız sana inandık,yalnız senden istiyoruz
EÐER ÇEKMEZSEN GÜLÜN NAZINI NE DİKENE DOKUN NE GÜLÜ İNCİT

#162 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 01.12.2007 - 21:08

Allahım... dara düştüğünde seni hatırlayanlardan değil

geniş vakitlerde sana iltica eden kullarından eyle bizi...

Allahım... dua ettiğinde duaya icabetin istenenin istendiği zaman olması gibi anlayıp, dua ettim neden olmadı diyenlerden değil,
duasına anında cevap geldiğinde bile ürperip, acaba böyle isteyerek ahirete bir şey bırakmadım mı diye korkarak gözyaşı dökenlerden eyle bizi...

Allahım, kısıtlı zamanlarda, kısıtlı mekanlarda, hayatın aralıklarında seni ananlardan değil,
her nefeste, her idrakte ubudiyet hisleriyle senin kulun olduğunu bilip ruhta incelip inleyenlerden eyle bizi....

Allahım, yaşamak için öylece yaşayıp, şuursuzca günü tüketenlerden değil,
ancak senin ismini, senin dinini ruhlara ulaştırıp hissettirebildiği zamanlarda yaşadığını hisseden hasbi ruhlardan eyle bizi...

Allahım, hep her kusurunda hoşgörülüp affedilmeyi bekleyenlerden değil,
nefsi söz konusu olduğun, mümince bir tavır adına hoşgörü ve tolerans kapısını ardına kadar açık tutanlardan eyle bizi...

Allahım, şunun bunun değil,resulün efendimiz sas min, peygamberlein, sahabelerin, tabeinin, etbei tabeinin, ve Allah dostlarının hal ve hareketlerini taklit etmeyi ve

onlara benzemeyi bize nasip et...

...kırık bir gönül, ve yaşlı gözlerle haykırırken huzuruna varmayı nasip et Allahım...

yüregimiz hiç üşümesin inşallah

amin, amin, amin.......

#163 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 01.12.2007 - 21:19

Allahım seni seviyorum...Allahım sende beni ve sevdiklerimi sev...Allahım biz sevgini hak etmesekte,Sevgilim dediğin hürmetine senden diliyoruz....
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...

#164 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 02.12.2007 - 12:43

ALLAHIM !

BANA ÖYLE BİR GÖNÜL VER Kİ

Bir kuruluşun tepe noktasında yetkili olsam bile,
bunu asla başka şekilde kullanmamalıyım.
Günlük yaşamda “ben” yerine, daha çok “sen” sözcüğünü kullanabileyim…

ÖYLE BİR SEVGİ VER Kİ:

Sonsuz bir hazine gibi bitmesin, çoğalsın daha da sevdikçe,
doldursun sarsın çevremi.
Hatta düşmanlarımı da sevebileyim…

ÖYLE BİR GÜÇ VER Kİ:

Herkesten daha çok çalışabileyim, tutsak düşmeyeyim
doğanın koşullarına, eşim ve çocuklarımı da mutlu et ki,
mutluluğu başkalarına da götürebileyim…

ÖYLE BİR SAÐLIK VER Kİ:

Düşünebileyim, konuşabileyim.

ÖYLE BİR ERDEM VER Kİ:

İbadet edebileyim, iyilik etmeyi ve sevinçten buğulanmış gözlerle, teşekkür edenlere;bir şey yapmadım, anımsamıyorum diyebileyim.

ÖYLE BİR YETENEK VER Kİ:

İyi insan,eş, baba,abi, iyi komşu, iyi arkadaş, iyi vatandaş olabileyim.

ÖYLE BİR UMUT VER Kİ:

Bugüne kadar yapmış olduğum hatalar için
karamsarlığa düşmeyeyim, herşeyden aklanmış olarak yaşama
yeniden başlamak üzere bağışlanabileceğimi bileyim.

BANA ÖYLE BİR ANLAYIŞ VER Kİ:

düşünebildiğim, yargılayabildiğim, inandığım, kahrolduğum, varolduğum şu
anda bu sözleri söyleyebildiğim için şükredebileyim.

ÖYLE BİR TALİH VER Kİ : Yıllar sonra beni hatırlayanlar “herkese iyilik
eden, tüm insanları seven,
o düzeyde de sevilen bir kişiydi ” diye konuşsanlar ve ben de huzur içinde
olabileyim.
ÖYLE BİR İRADE VER Kİ:

Birgün yenilip, içimdeki şeytanın kurallarına doğru yönelirsem;
bu bir düşünce ise düşüncemi, bu bir adım ise ayağımı, bu bir uzanma ise
elimi durdurabileyim.

ÖYLE BİR SABIR VER Kİ:

Sükûneti bulayım, durabileyim, düşünebileyim…

#165 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 03.12.2007 - 20:12

Yarabbi,Ümmete iki cihanda huzur ver , korktuklarından emin eyle...Kalplerimizi birbirimize karşı yumuşat,katılaştırma.Nurunla doldur,narınla değil senin herşeye güçün yeter...

#166 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 03.12.2007 - 20:51

Ey mülkün sahibi Allah'ım! Sen mülkü dilediğine verirsin, dilediğinden de onu çeker alırsın, dilediğini aziz edersin, dilediğini zelil edersin. Hayır Senin elindedir. Muhakkak ki, Sen her şeye kâdirsin. Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin. Bizleri bağışla ve bizlere hayrlı rızıklar ihsan et.
Amin, Amin, Amin...
Allahım Elimizden Dilimizden Bilerek Yada Bilmeyerek İşlediğimiz Bütün Günahlardan Tevbe Ettik Sen Kabul Eyle. Rabbim Sen Bizleri Sana Layık Kul Habibine Layık Ümmet Eyle Ve Dinin Üzerine Bizleri Sabit Kıl.
Amin...

#167 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 03.12.2007 - 21:13

Dua ile ilgili bir kaç Hadisi Şerif...

Nu'man İbnu Beşîr (radıyallâhu anh) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm): "Dua ibadetin kendisidir" buyurdular ve sonra şu âyeti okudular. (Meâlen): "Rabbiniz: ''Bana dua edin ki size icâbet edeyim. Bana ibadet etmeyi kibirlerine yediremeyenler alçalmış olarak cehenneme gireceklerdir" buyurdu." (Gâfır 60).

Tirmizî, Tefsir, Gâfir, (2973); Ebû Dâvud, Salât 358, (1479). Metin Tirmizî'ye aittir.

İbnu Ömer (radıyallâhu anhümâ) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Kime dua kapısı açılmış ise ona rahmet kaıları açılmış demektir. Allah'a taleb edilen (dünyevî şeylerden) Allah'ın en çok sevdiği afiyettir. Dua, inen ve henüz inmeyen her çeşit (musibet) için faydalıdır. Kazayı sadece dua geri çevirir. Öyle ise sizlere dua etmek gerekir. "

Tirmizî, Daavât 112, (3542).

Ubâde İbn's-Sâmit (radıyallâhu anh) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Yeryüzünde, mâsiyet veya sıla-i rahmi koparıcı olmamak kaydıyla Allah'tan bir talepte bulunan bir Müslüman yoktur ki Allah ona dilediğini vermek veya ondan onun mislince bir günahı affetmek suretiyle icabet etmesin. "

#168 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 03.12.2007 - 21:25

Katkıların ve bilgilerin için teşekkürler.Oğlumun performans ödevi var Duanın dinimizde önemi diye buradan bilgileri derleyeceğim.

#169 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 03.12.2007 - 21:35

Hz. Ebû Hüreyre (radıyallâhu anh) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:

"Her gece, Rabbimiz gecenin son üçte biri girince, dünya semasına iner ve;

"Kim bana dua ediyorsa ona icabet edeyim. Kim benden bir şey istemişse onu vereyim, kim bana istiğfarda bulunursa ona mağfirette bulunayım" der. "

Rivayetin Müslim'deki bir vechi şöyle: "Allahu Teâla gecenin ilk üçte biri geçinceye kadar mühlet verir. Ondan sonra yakın semâya inerek şöyle der:

"Melik benim, Melik benim. Kim bana dua edecek?"

Buhârî, Tevhid 35, Teheccüd 14, Daavât 13, Müslim,Salâtu'1-Müsâfırin 166, (758); Muvatta, Kur'ân 30, (1,214); Tirmizî, Daavât 80, (3493); Ebû Dâvud, Salât 311, (1315).

Ebû Ümâme (radıyallâhu anh) anlatıyor: "Derdi ki: "Ey Allah'ın Resûlü! En ziyade dinlenmeye (ve kabule) mazhar olan dua hangisidir?"

"Gecenin sonunda yapılan dua ile farz namazların ardından yapılan dualardır!" diye cevap verdi."

Tirmizî, Daavât 80.

#170 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 04.12.2007 - 21:01

Ey ihsanı hem dünyayı hem de ahireti doldurup donatan Rabbimiz, gönüllerimizi Zat'ına karşı aşk u iştiyakla, saygı ve haşyet hisleriyle doldur; bizi dur durak bilmeden ihlas peşinde koşan ve kalbi her zaman huşu ile meşbu olan kullarından eyle.

Ey, günahlarla kirlenmiş kimseleri hemen cezalandırmayan, haddini bilmezlere manevî kirlerinden arınma fırsatları veren Merhametliler Merhametlisi! Rahmâniyetine has bir teveccüh ve nazarla bizim dua ve yakarışlarımıza da icabet buyur. Şüphesiz hepimiz boynu tasmalı, ayağı prangalı ve elleri kelepçeli kullarınız, Senin dergahının köleleriyiz. Senden sıdk, emanet ve ismet gibi mü'min sıfatlarını hayatımız boyunca bize yâr etmeni istiyoruz. İnsî ve cinnî bütün şeytanların şerlerinden, fitlerinden, dürtülerinden ve sürekli kötülüğü dayatan, hep çirkinliklere çağıran nefsin desiselerinden, vesveselerinden, tuzaklarından hepimizi korumanı dileniyoruz.

Rab olarak Senden razı olanların ve Senin kendisinden razı olduğun kullarının en mükemmeli, Nebiy-yi zîşan Efendimiz'e, kadr u kıymetleri pek yüce aile fertlerine ve Ashâb-ı kiramına niyazımızın sonunda bir kere daha salât ü selam ediyoruz; dualarımızı kabul buyur Rabbimiz!..

#171 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 04.12.2007 - 23:06

Allahım Ümmetin hayır isteklerini kabul eyle,başlarındaki belaları def eyle,sabır ve şükür ihsan eyle...Çıkacağımız yolculukta İman ile göçmek nasip eyle...

#172 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 05.12.2007 - 20:25

Allah'ım!

Bana kendi celal ve azametinden, seni görüyormuşum gibi bir korku makamı nasib et. Kendi beni takvanla mutlu kıl. Beni, sana isyan etmekle bedbaht eyleme.

Allah'ım!

Senin geciktirdiğin şeyin acele olmasını, ve acele ettiğin gecikmesini arzu etmemem için, kaza ve kaderinde benim için hayır ve bereket mukadder eyle.

Allah'ım!

Nefsimde gina ve tokluk, kalbimde yakin, amelimde ihlas, gözümde nur ve dinimde basiret ver. Beni, bedenimin uzuvlarından -beğendiğin şekilde- yararlandır. Kulağımı ve gözümü (aklımdan faydalanmaları için) bana mirasçı kıl. Bana, zulümedenin karşısında bana yardımcı ol. Zalimin karşısında intikam ve galibiyetimi aşikâr eyle. Zalimin mağlub olmasıyla beni sevindir.

Allah'ım!
benim keder ve hüzünlerimi gider. Kusurlarımı ört. Hatalarımı bağışla. Şeytanımı benden uzak et. Üzerimdeki bütün hakkları edâ eyle.

Âmîn...

#173 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 05.12.2007 - 20:49

Allahım herşeyimi sana emanet ediyorum,
Senden af diliyorum...Senin herşeye güçün yeter...

#174 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 06.12.2007 - 20:42

Kendisinden başka hiç bir ilah olmayan, hem âlem-i gayb hem de âlem-i şehadeti bilen, mülkün gerçek sahibi, bütün eksikliklerden münezzeh, halis kullarını selamete erdirip emniyete kavuşturan, gözetip koruyan, esirgeyen, bağışlayan Rabbimize hamd ü sena, O'nun sevgili habibi, varlık ağacının hem çekirdeği hem meyvesi, Kainatın Medar-ı İftiharı Hazreti Muhammed'e, onun değerler üstü ailesine ve eşi-menendi olmayan arkadaşlarına salât ü selam ediyor, bir kere daha avuçlarımızın içine gönlümüzü koyuyor ve yakarışa geçiyoruz:
Bizi sıyanet buyur ey biricik Koruyanımız.. dinimize ve dünyaya müteallik bütün işlerimizde insî ve cinnî şeytanların, durmadan kötülüğü emredip duran nefs-i emmarenin vereceği zararlardan, inanan kullarına karşı kalpleri kin ve nefret duygularıyla dopdolu düşmanların saldırgan davranışlarından bizi muhafaza et, ey her zaman inayetiyle bizimle beraber olan Rabbimiz.. onların tuzaklarından, komplolarından bizi ve gönlünü Senin dinine vermiş bütün inananları himaye eyle.. hile ve hud'alarını başlarına çevir ve onları mağlup bir vaziyette gerisin geriye döndür.. bilerek yahut bilmeyerek işlediğimiz hata ve günahlardan dolayı bu hak-hukuk tanımaz insafsızları başımıza musallat eyleme.. hedeflerini gerçekleştirmelerine müsaade etme ve bize, ihsan çeşmenin tatlı bir suyu olan, "Gel ve endişe etme, çünkü sen güven içinde olanlardansın" hakikatini tattır.
Efendimiz Hazreti Muhammed'e, aile efradına ve bütün ashab-ı güzînine salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz; dualarımızı kabul buyur Rabbimiz!..

#175 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 06.12.2007 - 21:57

Şuayb Peygamberin Duası

Tevekkül Duası:

("... - Ey Rabbimiz! Bizimle halkımız arasında hak ne ise onu ortaya çıkar. Çünkü hakkı ortaya çıkaranların en hayırlısı sensin!" (7/A'raf, 89.)

İbadet'te Devamlılık Duası:

"Ey Rabbimiz! Soyumdan bazılarını (Hz. İsmail ve çocukları) ekilebilir toprağı olmayan bir vadiye (Mekke vadisine), senin kutsal evinin yakınına yerleştirdim ki, ey Rabbimiz, Namazı devamlılık ve duyarlılık içinde yerine getirsinler. Öyleyse, insanların kalplerini onlara meylettir ve onlara verimli, bereketli rızıklar bahşetki şükretsinler. (14/İbrahim, 37.)
"- Ey Rabbim! Beni ve soyumdan gelen insanları namazda devamlı ve duyarlı kıl ve
- Ey Rabbimiz! bu duamı kabul buyur." (14/İbrahim, 40.)

#176 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 09.12.2007 - 15:00

Ey Rabbim!
Girecegim yere durustlukle girmemi sagla; cikacagim yerden de

durustlukle cikmami sagla. Bana tarafindan, hakkiyla yardim edici bir kuvvet ver.

Ey Rabbim!
Beni, gerek bana gerekse ana-babama verdigin nimete sukretmeye ve hosnut olacagin iyi isler yapmaya muvaffak kil. Rahmetinle, beni iyi kullarin arasina kat.

Ey Rabbim!
Bana ve ana-babama verdigin nimete sukretmemi ve razi olacagin

yararli is yapmami temin et. Benim icin de zurriyetim icin de iyiligi devam ettir. Ben sana dondum. Ve elbette ki ben muslumanlardanim.

Ey Rabbim!
Beni, ana-babami, iman etmis olarak evime girenleri, iman eden erkekleri ve iman eden kadinlari bagisla, zalimlerin de ancak helakini arttir.

Ey Rabbimiz!
Bize dunyada da iyilik ver, ahirette de iyilik ver. Bizi cehennem azabindan koru!

Ey Rabbimiz!
Uzerimize sabir yagdir. Bize cesaret ver ki tutunalim.Kafir kavme karsi bize yardim et.

Ey Rabbimiz!
Unutursak veya hataya dusersek bizi sorumlu tutma.

Ey Rabbimiz!
Bizden oncekilere yukledigin gibi bize de agir bir yuk yukleme.

Ey Rabbimiz!
Bize gucumuzun yetmedigi isler de yukleme! Bizi affet! Bizi bagisla! Bize aci! Sen bizim Mevla'mizsin. Kafirler topluluguna karsi bize yardim et!

Ey Rabbimiz!
Bizi dogru yola ilettikten sonra kalplerimizi egriltme. Bize tarafindan rahmet bagisla. Lutfu en bol olan sensin.

Ey Rabbimiz!
Iman ettik; bizim gunahlarimizi bagisla, bizi ates azabindan koru!

Ey Rabbimiz!
Indirdigine inandik ve Peygamber'e uyduk. bizi (birligini ve peygamberlerini tasdik eden) sahitlerden yaz.

Ey Rabbimiz!
Gunahlarimizi ve isimizdeki taskinligimizi bagisla; ayaklarimizi (yolunda) sabit kil; kafirler topluluguna karsi bizi muzaffer kil!

Ey Rabbimiz!
Gercek su ki biz, "Rabbinize inanin!" diye imana cagiran bir davetciyi (Peygamber'i, Kur'an'i) isittik, hemen iman ettik. Artik bizim gunahlarimizi bagisla, kotuluklerimizi ort, ruhumuzu iyilerle beraber al.

Ey Rabbimiz!
Bize, peygamberlerin vasitasiyla vadettiklerini de ikram et ve kiyamet gununde bizi rezil-rusvay etme; suphesiz sen vaadinden caymazsin!

Ey Rabbimiz!
Iman ettik, bizi (hakka) sahit olanlarla beraber yaz.

Ey Rabbimiz!

Biz kendimize zulmettik. Eger bizi bagislamaz ve bize acimazsan mutlaka ziyana ugrayanlardan oluruz.

Ey Rabbimiz! Bize gozumuzu aydinlatacak esler ve zurriyetler bagisla ve bizi takva sahiplerine onder kil!

Ey Rabbimiz!
Senin rahmet ve ilmin her seyi kusatmistir. O halde tevbe eden ve senin yoluna gidenleri bagisla, onlari cehennem azabindan koru!

Ey Rabbimiz!
Onlari da, onlarin atalarindan, zevcelerinden, nesillerinden iyi olanlari da kendilerine vadettigin Adn cennetlerine koy. Suphesiz azizve hakim olan sensin!

Ey Rabbimiz!
Ancak sana dayandik, sana yoneldik. Donus de ancak sanadir.Rabbimiz! Bizi ve bizden once gelip gecmis imanli kardeslerimizi bagisla; kalplerimizde, iman edenlere karsi hicbir kin birakma!

Rabbimiz!
suphesiz ki sen cok sefkatli, cok merhametlisin!

Ey Rabbimiz!
Nurumuzu bizim icin tamamla, bizi bagisla; cunku sen her seye kadirsin,

Rabbimiz!
Bizi, inkar edenler icin deneme konusu kilma, bizi bagisla! Ey Rabbimiz! Yegane galip ve hikmet sahibi, ancak sensin.

(Amin)

#177 GökceN

GökceN

Onun için takıntı haline geldik

• Üyeler
  • 2389 Mesaj

Gönderim zamanı 10.12.2007 - 10:32

Ya Rabbi dava içinde asıl davayı kaybedenlerden yapma bizi...

Lütfunla Koru.
Kötü insanların yüzünden davaya küsenlerden etme.

Ehl-i kıble olan kardeşlerimizin birbirlerine taş atmamaları için bize yardım eyle.

Bizi bize bırakma, küffara boyun eğdirme.

Mum olmadığımız yerde güneş olduğumuzu zannettirme.

Nefsin ve şeytanlaşmış insanların şerrinden bizi koru.

Dava içinde Davamızı kaybettirme Ya Rabbi..!
amın amın amın.
Akıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.
Bernard Shaw

#178 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 10.12.2007 - 22:42

Ey, bütün var edilmişlerin,
Bütün alemlerin, bütün zamanların Rabbi,
Alımlı giysilerimizdeki, kifayetsiz lisanlarımızdaki,
Garip kıyafetlerimizdeki, kusurlu yasalarımızdaki,
Kendi icadımız tuhaf makamlarımızdaki
Bizce hayli önemli,
Ancak Senin yakınlığında
Anlamsız şu küçük farklılıklar bizi birbirimizden ayırmasın,
Ayrımcılık ve nefret sebebi olmasın!
Neyleyim!
Kaf dağı ardındaki elması, zümrütü, yakutu.
Neyi ? niçin ? yaptığımın idrakine varamadıysam…

#179 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 10.12.2007 - 22:50

Ya Rabbi ,yardımını üzerimizden eksik etme...Esirgeyen ve bağaşlayan sensin...Affına sığındık bizleri geri çevirme,başka gidecek kapımız yok,kapıları yüzümüze kapatma,senin kapattığın kapıları hiç bir kuvvet açamaz,Bizi kula kulluk eder durumlardan,mevkilerden uzak tut....

#180 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 11.12.2007 - 12:13

Bismillahirrahmanirrahim
YÜCE RABBİM
Varalım gümüş renkli bir sabaha
Dileklerimiz dualarımız ulaşsın Yüceler Yücesi Şanına
Nankör şeytanın ve küfrün kollarını kıra kıra, koşalım yoluna
İzin ver ben ve Ümmeti Muhammed'in Yiğitçe çıkalım huzuruna
Beni,annemi,babamı tüm müslümaları hesap günü bağışla ..