Erkekler Için
Gönderim zamanı 02.05.2006 - 13:55
Gönderim zamanı 02.05.2006 - 14:05

Gönderim zamanı 02.05.2006 - 14:07
sen aslandın dimiAslan (23 Temmuz- 23 Agustos)
Aslanlara sorsaniz dunyada onlardan daha ince zevklisi yoktur. Her seyin en guzelini giymek, en pahali kokulari surmek isterler. E tabi ben de bu kadar pis olsam etrafimdaki kesif kokuyu dagitmak icin pahali parfumler kullanirdim. Evet, dogru tahmin ettiniz; yikanmaz bunlar daha >dogrusu keselenmezler. Bu burcun insanlari dusuncesizdir ve insanlari kirip kirmadiklarini pek onemsemezler. Isleri gucleri plan kurmaktir ama yaptiklari butun planlar milletin parasini ic etmek ve parfum almak uzerinedir..
<!--aimg-->

Gönderim zamanı 02.05.2006 - 15:06
evet çok zordu.bende kıl başak olunca yarım kaldı,aşk.yalnız ben bu kadını hala seviyorum.ayrıca bir takım medya özelliği göstererek burçla ilgili haberi kırpıverdim.özellikle kötü huylarını okumuş oldunuz.sevmeyin kova kadınlarını,ben seveyim sadece:)
Gönderim zamanı 02.05.2006 - 15:21
ben temizim bikerem,bitlerimi hergün ayıklarım ve ayda bikez de yıkanırım..hıh..
Gönderim zamanı 13.10.2006 - 17:50
beni tam anlatmış dimi askısım..[
Akrep burcu kadını 23 Ekim-22 Kasım : Bu gizemli güzelin derin bir çekiciliği vardır. Kendi halinde renksiz biri değildir, bir an soğuk mesafeli, görünürken bir an sizi yakacak kadar sıcak ve sevimlidir. Arkadaşlıklarında seçicidir, basit ve değersiz insanlarla boş muhabbetler yapıp vakit geçirmeyi sevmez. Azimli ve kararlıdır. Sır dinlemeyi sever ve sırrıyla ölmeyi tercih edecek kadar ketumdur. Temizliği ve rahat ortamları severler. Evlerinde her şey kontrollü ve düzenlidir. Aşık olduğunda aşkının yegane savunucusu ve koruyucusu olur. Erkeği gölgede bırakmak yerine ona evinin patronu olma onurunu verir. Evlendikten sonra çalışmaya devam etmeyebilir. Eşine kötülük yapılmasına izin vermez. Onu terk etmek imkansızdır. Bir kere yapıştı mı bırakmaz. Her şeyine sahip çıkan bir insandır. Ama kendisine kimse sınır çizemez, sahip çıkamaz. Kıskançtırlar, ama sizi de kıskandıracak bir çok olaya sebep olacaktır. Gittiği her yerde dikkati çekecektir. Diline pek hakim olamayıp, sivri eleştiriler yapar. Parayı çok sever. Bir yıl biriktirip bir günde harcayabilecek kadar da tuhaftır. Paradan çok prestij onun için önemlidir. Yetkiden çok hoşlanırlar ve bunun için taviz verebilirler. Çoğu zaman adalet duygusu intikam duygusu kadar güçlüdür. Yapılan iyiliklerin karşılığını vermekte cömert davranacaktır.
keşke burda olsan.....yanıbaşımda ben de forum köşelerine konuşmaktan kurtulsam be gülüm...
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Gönderim zamanı 01.12.2006 - 05:50
dahası da var.önümdeki kupadan ilham alarak yazıyorum.:minyon, çekici, tutumlu,güvenilir, kararlı, kötümser, güçlü iradeli,çalışkan, dürüst, hırslı, disiplinli, sadık,eş....ilkesi: BİLİYORUM..
bu kadar laftan sonra müsadenizle KENDİNİ BEÐENMİŞ olabilir miyim......

Gönderim zamanı 17.11.2007 - 15:18
Akrep burcu kadını 23 Ekim-22 Kasım : Bu gizemli güzelin derin bir çekiciliği vardır. Kendi halinde renksiz biri değildir, bir an soğuk mesafeli, görünürken bir an sizi yakacak kadar sıcak ve sevimlidir. Arkadaşlıklarında seçicidir, basit ve değersiz insanlarla boş muhabbetler yapıp vakit geçirmeyi sevmez. Azimli ve kararlıdır. Sır dinlemeyi sever ve sırrıyla ölmeyi tercih edecek kadar ketumdur. Temizliği ve rahat ortamları severler. Evlerinde her şey kontrollü ve düzenlidir. Aşık olduğunda aşkının yegane savunucusu ve koruyucusu olur. Erkeği gölgede bırakmak yerine ona evinin patronu olma onurunu verir. Evlendikten sonra çalışmaya devam etmeyebilir. Eşine kötülük yapılmasına izin vermez. Onu terk etmek imkansızdır. Bir kere yapıştı mı bırakmaz. Her şeyine sahip çıkan bir insandır. Ama kendisine kimse sınır çizemez, sahip çıkamaz. Kıskançtırlar, ama sizi de kıskandıracak bir çok olaya sebep olacaktır. Gittiği her yerde dikkati çekecektir. Diline pek hakim olamayıp, sivri eleştiriler yapar. Parayı çok sever. Bir yıl biriktirip bir günde harcayabilecek kadar da tuhaftır. Paradan çok prestij onun için önemlidir. Yetkiden çok hoşlanırlar ve bunun için taviz verebilirler. Çoğu zaman adalet duygusu intikam duygusu kadar güçlüdür. Yapılan iyiliklerin karşılığını vermekte cömert davranacaktır.

Gönderim zamanı 17.11.2007 - 15:28

Gönderim zamanı 17.11.2007 - 15:30

Gönderim zamanı 17.11.2007 - 17:52
yarışmacı arkadaşlara başarılar

...
Gönderim zamanı 17.11.2007 - 20:24