İçerik değiştir

harabedeki en duygusal arkadasimizi seciyoruz

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 3 yanıt verildi

#1 REBEL

REBEL

Burası olmadan yaşayamaz

• Üyeler
  • 6906 Mesaj

Gönderim zamanı 11.01.2008 - 18:20

bu konuya yazdığım mesajı kim sildi? neden sildi? sildi madem neden gd de göremiyorum? ve de silen kişiye arka sayfalara bakmasını öneriyorum. bi de yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :D

arka sayfalara bak acemi admin :)

Bu mesaj REBEL tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 11.01.2008 - 18:21

...

#2 kara

kara

--giz----kara--

• Üyeler
  • 11365 Mesaj

Gönderim zamanı 11.01.2008 - 19:03

abi nedir bu grup lafları yahu... ağır abi geldi bi grup! lafı etti gitti... hepiniz tekrarlıyorsunuz... neyin grubu, neyi gruplaştırıos...
grup murup dienlerin, arkadaşlıkları bozmak isteyenler gitti huzur doldu etraf... bozmaya çalışmayın şu ortamı grup fln yok... herkes arkadaş burda... grup var diyorsanızda bunu önce grup dienler kimlerse onlar yaratmışlardır... bir grup bilmeyiz arkadaş biliriz... arkadaşça yaklaşana da kapımız hep açıktır...

bi sürü alakasız mesaj dururken bi iki adminatörün gelipte kafasına göre msj silmeside çoook garip geldi bana... bi konuyu baştan sona okuyun hankıları alakalı hankıları alakasız ona göre silin adminatörler... ezbere iş yapmıyın pls... :)

#3 REBEL

REBEL

Burası olmadan yaşayamaz

• Üyeler
  • 6906 Mesaj

Gönderim zamanı 11.01.2008 - 19:08

evet bi grup var :P ama en azından grup olmakla itham ettiğiniz kişiler değil *fiuv ben kendi adıma konuşuyorum , iyi niyetli olana her zaman iyiyimdir, arkadaşım çok burda ama grubum yok *fiuv eğer istiyosanız gerçekte olan grubu yokederek başalayalım :)

** başın sağolsun ümit. ben de babamı 11 yaşında kaybettim...

...

#4 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18713 Mesaj

Gönderim zamanı 11.01.2008 - 19:13

bence yeter artık sıktınız ya yarışma yapılıyor bir ton laf söylüyorsunuz konu ne siz ne diyorsunuz neler çıkarıyorsunuz

artık açın bir konu açık açık konuşulsun burda yarışmadan çok sizin kaprisleriniz istekleriniz okuduk ne var bu yarışma da böyle olsa böyle geçiştirilse

illa laf söyleyip ben nedersem o olmalı demeniz sıktınız ya yeter

yarışma açılıyor hemen gelip yok şu yok bu,bu yarışma biter yenisi açılır yeniden üye olunur ve ne güzel zaman geçer ama yok illa laf söyleyecem olay yaratacam diyorasanız sonrasın da cezasına da katlanacaksınız

kim neyi silmişse ne yapmışsa bir bildiği vardır harabede her şey ortada ceza sistemi de konu yerleride

onun için yarışma mı yapıyoruz kavga mı belli değil...

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli