sizi kullanıcı bile saymıyolar oğlum , saysalardı üçümüz de sayfada olduğumuz halde aşaada hepimizin ismini de yazıp, '1 kullanıcı var' demezlerdi. de...1 kullanıcıyla beni kastettikleri nerden belli, belki botlardan birini kastediyolar?
Bu mesaj hüfyaa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 03.06.2011 - 00:50
ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...
şlmdik ben buraya yazmaya başlarkene sayfada tek başımaydım, bunu yazıp baktığımda adsense de aşaada olacak. sihirli küreme bakarak şeyyaptım bunu , bakiim tutacak mı; soru işareti. klavyede soru işareti olmadığından değil de, bu şekil yazasım geldi.
tam 'aa, gelmemiş , geldiğimi mi görmedi acaba?' diycektim ki, baktım gelmiş dangalak =(. bi de ne diycem, bu simililerin tümünü görmek için 'tümünü göster'e tıklıyosun, tümü görünüp de işlevsel hale gelinceye kadar bi ton vakit geçiyor sinir oluyorum ben, şikayetçiyim.
güne şöyle başladım, mutfaktaki masanın üstüne iki dilim yağlı reçelli ekmek koyduktan sonra evin içinde turlamaya başladım. tezgah için götüreceğim şeyleri ayarladım, çalışmak için götüreceğim malzemeyi de; başka bi işler de yaptım, ne olduğunu söylemiycem onların; arada da mutfağa gidip yağlı reçelli ekmeklerimden ısırdım, böyle böyle yarım saatte falan bittiler.
Bu mesaj hüfyaa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 04.06.2011 - 00:25
ha, taşıyacağım şeyleri bir önceki geceden hazırlasam olmaz mı, gayet de güzel olur, öyle yaptığım da oluyor. ama bazen de, gecenin bi yarısına kadar takı yaptıktan sonra, tek istediğim, internette biraz oyalanıp yatıp uyumak oluyor. başka bi'şey yapasım gelmiyor. dün gece de öyle oldu işte.
Bu mesaj hüfyaa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 04.06.2011 - 00:27
tezgahtaki son iki saatim de şöyle geçti, meğer bi müşterim bana kırmızı kristal boncuklardan bisürü bişeyler ısmarlamış, ben de siparişini not almamışım, bunları not almam gerekir evek, ama yine almamışım işte , ne var , sonracıma...
dikildi tepeme, tutturdu siparişlerim de siparişlerim diye; tezgahta o kırmızı boncuklardan yapılmış ne varsa parça pinçik edip, kesip, bozup; onları müşterinin istediği formlara soktum, o sırada başka müşteriler de geldi, bilemiyom artık, birileri birşeyler aldı, bitakım paralar bıraktılar, ben para üstü falan verdim ama bunların hepsi rüya gibi sanki; bi yandan da kafayı kaldırmadan kırmızı boncuklu kolyeler, bileklikler, küpeler yapıyom.
bu yetmiyomuş gibi, hiç abartısız 2 saate yakın süre tepemde kendisi... işyerinde birilerine söz vermiş, illa ki alıp götürecek. 'bir set daha olsaydı' demez mi . bir kolye, bir bileklik ve bir küpe daha yani . 'yapmıyom' dedim yaa, 'infilak edicem, bi dakka mola vermedim; bünyem isyan halinde, banane'...
sonunda şöyle anlaştık ki, ben yarın akşama kadar bu seti de yapıcam. yarın tezgahta yapıcam artık; yani bugün demek istiyorum. pazar dönüşü buluşucaz, telefonları alıp verdik; alacak benden. piki...ama bi de evden aradı, hani bi de mavili birşeyler almıştıydı ya, boncuğundan varsa onlardan bi de kolye istedi.
anaam, ölüyom yorgunluktan, var ya...
başbakan, 'kadına şiddet abartılıyor' derkene 'kadına şiddet konusunda fazla bikbik yapılıyor' demek istemedi belki de; 'aramızda, hiç olmasa daha iyi olacak olan fakat bi türlü de önü alınamayan kadına şiddeti hepten abartan olmayasıca arkadaşlar var, onları kınamalıyız' demek istedi.
Bu mesaj hüfyaa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 04.06.2011 - 01:09
bi zamanlar aşkına yanarken seni son durak diye anarken şimdi yokluğuna, aşkı sattığına, şerefine içerim ben. geceyi salla hadi, müziği kısma, istanbul, daha erken.