Güzel Ablalarım Bana Yardım Ediiinnn
Gönderim zamanı 19.09.2008 - 21:08
Gönderim zamanı 19.09.2008 - 21:10
Gönderim zamanı 19.09.2008 - 21:10
Gönderim zamanı 19.09.2008 - 21:12
Gönderim zamanı 19.09.2008 - 21:17
Gönderim zamanı 19.09.2008 - 21:19
Gönderim zamanı 19.09.2008 - 21:21
Gönderim zamanı 19.09.2008 - 21:23
Gönderim zamanı 19.09.2008 - 21:30
Siz yeterki gölge olmayın o kendisi büyür, gelişir,meyve verir....
Çok basittir ama herkez yapamaz.. :pantolonunudüzeltensmiley:
Gönderim zamanı 19.09.2008 - 21:30
peki benim yaşadığım gibi bir durumla karşılaşan oldu hiç aranızda...olduysa ne yaptınız...
ben yaşadım. başkasıyla evlendi

Gönderim zamanı 19.09.2008 - 21:31

ama uçurumda olan gerçekler varsa, "ayrılık" sevdayı o uçurumdan uygun koordinatları belirleyerek tekmeyi basmak suretiyle atar, artık kralı gelse de ayrlık sevdaya dahil değildir .)
sizde bi sorun yok şimdi , takılmaya devam edin, durduk yere element üretmeyin.. hadi bakim çaylar gelsin

No sweet perfume that would torture you more than this..."
Gönderim zamanı 19.09.2008 - 21:42
Gönderim zamanı 19.09.2008 - 21:43
Hangi dershaneye gidiyorsun hangi lisedesin hepsini yaz bakalım ona göre durumuna bakalım ama önce derslerine çalış ilerisi için mutlu olmak istiyorsan.
Konuya gelince 1 yıl sonra kavuşacaksanız sorun yok ama zor dersen salla gitsin aşkta neymiş...
Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 19.09.2008 - 21:44
Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...
Gönderim zamanı 19.09.2008 - 21:44
Sonuç çıkaracak olursak on sene sonra adını bile unutursun o da senin adını tabii.Bu arada en az 10 ar dene de sevgilinzi felam olur bu da iyi ihtimalle.Birbirinize itiraf edeceğiniz sayı olarak düşünülmüş minik bi rakam.
Eee sonuçta belki bir tv dizisinde izleriz ya da yeni basım ilköğretim çocuklarına önerilen masal kitaplarında görürüz hikayenizi de seviniriz...
Uzun lafın kısası bence uğraştırmayın uğraşmayında başkasını bulun işte.hem belki başlamışsınızdır bile aramaya

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderim zamanı 19.09.2008 - 23:11

şey yani uzaktan ilişki yaşamanın en kötü tarafı bi süre sonra telefonla sevgili olduğunu düşünmek sanırım..
ha bide kulak ağrısı cabası. 3 yıl oldu ama hala ağrıyor kulağım (iyi hatırlattın bi doktora görüneyim artık

şş arada mektuplaşın, güzel oluyor

Gönderim zamanı 20.09.2008 - 05:48
siz elinizden geleni yapın sonra tevekkül edin canlar...
Gönderim zamanı 20.09.2008 - 09:28

shy +1 :imh-hi:
Gönderim zamanı 20.09.2008 - 12:01
2. kıskançlık yaratacak şeylerden uzak durun
3. karşı taraf gerginse SUSUN
bence bu.
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Gönderim zamanı 20.09.2008 - 12:19
ecehan ve alindanın sözlerinide kulak ardı etme,acı gelebilir ama en kötü seneryoya kendinide hazır et...
yaşadığın durumu şuan bende yaşıyorum,ve emin ol yeni zamanlıysa ayrılığınız ilerde daha da ağır gelecek,önceleri herşey eskisi gibi olsun diye gayret etceksin,beraberken yaşadığınız konuştuğunuz ne varsa öyle kalsın bozulmasın isteyeceksin,sonra telefonuna cvp vermediği yada msn'e giremediği vakit kesin hayatında biri var aaa kesin unuttu bunalımına girceksin( aslında geçerli bir nedeni olabilir ama kabulenmiyceksin)sonra ben dışarı çıkıyorum dediği zaman ''sen bilirsin'' diyeceksin ama için içini yiycek,sonra yeni arkadaşlar edindiğini söylecek onlardan bahsedecek ve sen yerimi dolduran insanları bile buldu diyip kendini paralayacaksın,sonra eski hitaplarını kullanmadığını seni ihmal ettiğini düşünüp çıldırmak gelecek içinden,sonra biz ayrılmııycaz değilmi?,beni hala seviyorsun değilmi? unutmadın değilmi kelimeleri diline dolancak,ağladığında,üzüldüğünde,güldüğünde,mutlu olduğunda hep eksikliğini hisetceksin,ona ait olan eşyalara dokunup acını katmerleyeceksin..sonra her hangi bir nedenle seni arayamamış olması,yada o an seninle ilgilenememiş olmasının nedenlerini kabulenmiycek hiç birşey benden daha önemli olamaz diyeceksin
Şunu unutma uzaktaki aşklar büyükse,zaten ayakta kalır,bu tür aşklar bazen bizlerin hüsnü kuruntuları,yanlış anlamaları yüzünden biter..mümkün olduğunca,sıkma,bunaltma,aradığında defalarca onu sevdigini söyle,kırdığın zaman özür dilemesini bil,ama şunu da unutma onu kaybetmemek adına herşeyede göz yumma...1 sene bu gelir geçer sabır en büyük erdemdir..
Allah tarihi olmayan sevgilere güç versin....
korkunç derinliğini görmekten aciz olan zavallılar,
elbette ciddi ve hakiki çareyi görmemek için gözlerini yumarlar.
Gönderim zamanı 26.09.2008 - 12:43
Adana mı ? Neresindesin çabuk söyle
kampüs dershanesindeyin sen???