İçerik değiştir

- - - - -

Evleniyorlar

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 6 yanıt verildi

#1 Rabbit

Rabbit

bir ilgi delisi

• Yöneticiler
  • 11851 Mesaj

Gönderim zamanı 12.11.2008 - 10:38

Ozan Sevindik, yaklaşık bir buçuk yıldır birlikte olduğu Aysun Kayacı'ya evlenme teklif etti.

Ünlü mankenin de sevgilisini hiç bekletmeden bu teklife "evet" dediği öğrenildi. Yaklaşık altı ay önce bir ayrılık yaşayan, ancak ayrılığa fazla dayanamayan Aysun Kayacı ile Ozan Sevindik, sonunda evlilik kararı aldı. Dış ticaretle uğraşan Sevindik, geçtiğimiz günlerde Kayacı'ya evlenme teklif etti. Bu teklif karşısında kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan ünlü mankenin, şaşkınlığı üzerinden atar atmaz sevgilisine "evet" dediği öğrenildi. Çiftin nikah defterine ne zaman imza atacağı ise şimdilik merak konusu...

*hürriyet

şeker testi için bekleyenler vardı dimi yazık ya :P
"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"

#2 Hammurabi

Hammurabi

Onun için takıntı haline geldik

• Üyeler
  • 1804 Mesaj
  • Konum:Di li Geçmiş zaman. hani şu uğruna cihan değen var ya...
  • İlgi Alanları:İlgilenmeye değecek HERŞEY.

Gönderim zamanı 12.11.2008 - 12:42

dağdaki tüm çobanların adına mutluluklar (!) dilerim
Beni övücü sözleri bırakınız geleceğe dair planları konuşalım.
(Mustafa Kemal ATATÜRK)

#3 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16791 Mesaj

Gönderim zamanı 12.11.2008 - 16:22

Ozan kim yaa..

Bu tür haberlere foto ekleyin lütfen yormayın şimdi bu eleman kimdir nedir necidir diye arattırmayın...

Yazık ama bana da değil mi sonra parmaklarım uff oluyor...

6 önce kavga etmişler ya ne zaman barışmışlar peki o belirtilmemiş haberde.Bir de barışma karşılığında kim kime ne vermiş?Bir de boşanırlarken çocuk kimde kalacakmış anlaşmışlar mı?
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#4 Rabbit

Rabbit

bir ilgi delisi

• Yöneticiler
  • 11851 Mesaj

Gönderim zamanı 12.11.2008 - 16:31

Gönderilen Resim
Gönderilen Resim
"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"

#5 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16791 Mesaj

Gönderim zamanı 12.11.2008 - 16:43

Tanımıyorum kaldırabilirsin *gla
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#6 momento

momento

Hiç gelmiyor desek yeridir

• Üyeler
  • 26 Mesaj
  • İlgi Alanları:henüz bilmediğim nice hayatlardan eğer ilgisizliklerimi çıkarırsam muhtemeln ilgilendiğim alanları elde etmiş olurum.elde var hayat kısacası

Gönderim zamanı 12.11.2008 - 17:00

haber çok eksik yafff.bi yatakta kocayabileceklermiymiş yada ikiz yataktamı kocayacaklarmış.ayrıca öğrenmek istiyom düğün kaç bin dolara mal olcakmış.emre aşık gelcekmiymiş nikahlarına.ayrıca aysu boşanırlarsa eğer kendisini bakire bıraktığı için teşkkür edecekmiymiş.aysunun tek gerçek aşkımıymış.teklifi aldığında mutluluktan ağlamışmı mesela.insan merak ediyo canım.habercilik yapıyolar işte her şey eksik.neyse olayın ayrıntılarını akşamki haber bültenlerinde ilk haber vererek analtırlar nasıl olsa.kaç tane askerimiz şehit yada gazi olmuş haberlerini de arada dinleriz belkim.
iyi olurdu buradan
ayrılmak,
gitmek artık,
nalları dikmek, bütün anıları
terketmek
filan,
ama kalmanın da
bir tadı var:

#7 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler