Kaldı ki Devlet Bey MİT ajanı olsa ne olur ? MİT bu devletin kurumu değil mi ?
Mhp devletin kurumu değildir.herhangi bir kurum içerisindeki bir kişi,başka bir resmi ya da özel kurum için gizli çalışıyorsa bu ahlaksızlıktır ve de o kuruma yapılmış bir ihanettir.bu konunun ayrıntılarına girmek istemiyorum.bu kadarı yeterli...
Hem ben senin gibilerini ve senin ağa babalarını gayet iyi tanırım. On sekiz - on dokuz yaşındaki Ülkücü gençlerin kanı üzerinden Vatan kurtarma edebiyatı yapmaktan başka hiçbir halta yaramazsınız.
sen beni tanımıyorsun,hakaretvari konuşuyorsun sadece.bu söylediğin saçma.bunu nerden bilebilirsinki.komiksin:)
Beyefendi Ülkücülük taslıyor, ama gidiyor ''Türk'üm'' diyemeyen ''Türkiyeli'' Tayyip Erdoğan'a oy vermeye kalkıyor. Bu mu senin Ülkücülüğün ? Başbuğ yaşasaydı AKP'nin hangi politikasına destek çıkardı ?
Türkiyeliyim demek Türküm diyememek anlamına gelmez.Ben de Türkiyeliyim ama Türküm.Ayrıca Başbuğ'dan habersizsin.Onun bir çok alandaki politikası gizlenmiştir.Çünkü hepsi çözüme götürücü ve barışcıldır.Ermeni meselesinde,Ermeni temsilcisine teklif ettiği "sınıra bir anıt inşa edelim sizin tarafınızdaki kısmında bizim,bizim tarafımızdaki kısmında da sizin özrünüz olsun".Bu yakın zamanda düştü piyasaya.Daha bunun gibi bir çok açılımı var,seneler öncesinden.Birer birer anlaşılacak hepsi.Neyseki Kasımpaşalı sayesinde bazıları iş işten geçmeden ortaya çıkıyor:)
Yunan PASOK partisinin başkanını Devlet Bahçeli'ye tercih eden Veli Küçük gibi.Ne oldu şimdi Veli Küçük'e ?
Ne olcak.Tayyip işini birtirdi.Ne kadar ayıp bi teşekkür bile etmemişsiniz:)
Sen önce gayri milli politikaların mimarı ABD ve AB'nin emir eri Tayyip Erdoğan'a verdiğin destek ile kendi şerefini kurtar.
Ben Erdoğan'a destek falan vermiyorum.Eleştireceğim yönünü eleştirir,beğendiğim yönünü de söylerim.Ayrıca insanların özellikle yüzüne karşı şerefleri hakkında konuşurken dikkatli olmak gerekmez mi.Bence bu bile şerefin senin için ne kadar sıradan olduğunu gösteriyor.Kolayca ve dayanaksız söyleyiveriyorsun.
MHP'nin şerefi, MHP'ye ve liderine saldırıldıkça daha da parlar.
Bırakın bu harp meydanı zırvalıklarını,o orta çağdaydı.Şu an hangi çağda olduğunuza bi bakın.Orta çağda ordular lideri ölünce veya yaralanınca savaş kaybedilirdi.kaçıncı yüzyıldayız sen de;savaşlar artık harp meydanında değil.kaldı ki siz siyasi partsiniz.bence harp meydanı değil de miting meydanı kurallarına bir göz atın.belkim iktidar olursunuz...
Bu içe dönük dış politika şovlarını sen yutarsın ama ben yutmam. Sen devam et, hırsın ve enayiliğin sınırı yoktur.
Ben de yutmadığımı yukarda söyledim.okusaydın keşke.Ama siyasetin kuralı bu.Siyaset sahnesine çıktıysan siyasi şov yapacaksın.yoksa domates yumurta fırlatırlar

Siyasi şov yapamayana beceriksiz derler.Mesela tayyip böyle yapmasaydı yanmıştı.diycektiniz ki şerefimizi iki paralık etti.demekki hem kendi için hem bizim için iyi bişi yapmış.
Ayrıca hakaretlerine cevap vermiyorum.Senin gibi kendini rahatça,ortada bişi yokken faşist ve ırkçı ilan edebilen birine ne denirki.Yahudilik yeryüzünde ırka dayalı olan tek dindir ve yayılma amacı olmayan ve diğerlerini köle olarak gören tek ırkçı dindir.Kan çekiyor demem ama Tayyibe bu konuda saldırmanız çok anlamsız:) Genel Başkanınız bile alkışladı;bekleyip bayağı bi siyasi hesap yaptıktan sonra ki bence yapmalı zaten.bu işin kuralı bu:)