Bekaret sizin için ne kadar önemli?+Bekaret Hapı.
Gönderim zamanı 28.03.2006 - 12:25
Gönderim zamanı 28.03.2006 - 12:29
NE KONUŞTUN BE ABİ
AMA MAKSAT BİRBİRİMİZİ KIRMAMAK OLMALI
ÇÜNKÜ HEPİMİZİN ORTAK NOKTASI HARABE
Gönderim zamanı 28.03.2006 - 13:28
Ahlak da değerler de inanç da insan olmaktan yürekten geçer.Siz evlilik öncesi birliktelikleri yasaklasanız bile, insanmlar evliyken bunu nasıl kontrol ediceksiniz ki o zaman kimse kimseye bekaret de soramaz.Sonuçta evli olucaklar.Artı "kaza" ile çocuk evliyken de olabilir ve sırf günah diye düşünerek çocuk doğurmak mı daha kötü, yoksa ömrün boyunca ihtiyaçlarını karşılayamacağın sefil bi hayatta yaşamaya zorlamak mı..? Birazcık düşünelim herkes dikkatli ve ahlaklı davranırsa bi sorun zaten olmaz.
dipnot: bir sağlık personeli olarak bunu yazmayı bi borç bilirim ki; doğum kontrol hapları son yıllarda inanılmaz geliştirilmiştir, neredeyse hiç yan etkisi kalmadığı gibi, doğru kullanımda koruması %99lara varır, çünkü kullanımda insan faktörü vardır sonuçta. ve bu bilip bilmeden hakkında atıp tuttuğunuz haplar sayesinde bir sürü genç kız yada kadınlar menstrüasyon dönemlerini ağrısız düzenli geçirdikleri gibi ayrıca polikistik tedavilerde son derece başarı gösteririler..
bu arada konu da biraz değişti ama kusurcuğuma da bakmayın..
In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..
Gönderim zamanı 28.03.2006 - 14:32
Gönderim zamanı 28.03.2006 - 19:17
kıskanmayı salakça bulan bi yazı
şunu söyleyecegim bu dünyada eşini kıskanmayan tek varlık domuzdur.
Gönderim zamanı 28.03.2006 - 19:34
Toplumsal ahlakın çöküntüsünü bir zar'a bağlamanın bana komik gelidiği gibi kıskanmakla bakireliği aynı paralelde düşünmekte bana komik geliyor.
Ben bakirim bakire isterim demek bir erkek için kolay peki hadi ıspatla dese ne yapacaksın ?
Sana cinsel olmayan bir kaza sonucu bakireliğim bozuldu derse yine ona inanabilecekmisin ?
"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"

’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.
Paul Valéry
Gönderim zamanı 28.03.2006 - 20:01
Gönderim zamanı 29.03.2006 - 09:49
kızlık zarı benim aşkımında önüne geçebilir diosun...yada demiosunda ben bunu anlıorum...sevgilin olucak kişi bakire diilse onu öldürme cehaletinde bile bulunabilicek bi kişisin madem bi dostun olarak bunları sölemek istiorum..
(yalnış anlaşılmasın lütfen)
arkadaşım kızlık zarıda çeşit çeşit.bilmem ne kadar içerde olan var bilmem ne kadar esnek olan var..ayrıca çoğumuzun da bildiği gibi esnek kızlık zarları kanamaz ve acımaz. peki ya senin eşin de böle bi kızlık zarına sahipse onu nası anlıcaksın. ona güvenmediğini bir kez daha gösterip onu bi kadın doğum uzmanına götürerek mi?
toplumsal çöküş fala demişsin yukarda. çok yalnış..
hani sevgilinin senden öncesi öenmli diildi hani şimdi hayatında yalnız sen vardın ve senden sonrası önemliydi...(hatırlarsan)
lütfen aşın biras bunları..hayır kuranı kendine klavuz etmiş kişiler zaten böle bişi yapmaz da yapanlarada böle yaklaşmayalım...
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Gönderim zamanı 29.03.2006 - 11:34
Ayrıca esnek zar konusunu doktora götürerek anlamaya çalıştın diyelim- ki bunun başka yolu yok- bu nasıl bi güvenme olucak? Karşındaki kadının yaralanmasını bu denli incinmesini nasıl telafi edebilceksin ki, sırf senin için rahat etsin diye..
gerçekten aşmamız gerek bunları..
Gerçekten seviyorsan ne zarın ne de başka herhangi bişiyin aramıza girmesine izin vermeyelim, toplumsal dayatmaları ahlakımızı bozmadan değiştirebilecek olanlar bizleriz, başkası değil. Çünkü sevgi kolay bulunur ve lede edilir bişiy değildir..1 cmlik bi parçaya mı harcıycaz!!!!
In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..
Gönderim zamanı 29.03.2006 - 12:35
zamane erkeği:" önemsiz tabii,namus bacak arasında değil, beyindededir" der durur.Ama nedense iş evlenmeye gelince "temiz aile kızı" isterler.
Zamane erkeğini çok iyi tanıyorsunuz galiba.
Benim gibi fosil olmuş biri , zamane erkeği gibi söylemez.
" Namus önemli , ben bakirsem karşımdakininde bakire olmasını isterim" der benim gibi fosilleşmiş kişiler. Bakire olduğunun kanıtlanması nasıl olacak denmişte. Bunu kanıtlayamam belki , ama ben kendimi biliyorum. Bu konuya yazdığım ilk mesajda da belirttim. Bakir olmam , bir ilişkiye girmemiş olmam bu işi bilmediğim anlamına gelmez. Belki bu işi çok yapan kişidende iyi yapıyor olabilirim. Ve ben iyi yapıyorsam o işi daha önce yaptığım anlamına mı gelir ? Bakir olan kişiler bilgisiz kişilermidir ? Bu iş illa yatak odasındamı öğreniliyor ? Elbetteki hayır.
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 29.03.2006 - 13:25

Bekaret önemli değil diyen erkeklerin %55 i ise hatunlara "ahah ben çok modernim bak!!" diye görünmek isteyen fakat gerçekte üstteki %90 lık kesimde yer alanlardır, geriye kalan %45 ise "modern" değildir, sadece bu işi önemsemeyen şahıslardır

artık siz kendinizi nerede görüyorsanız oraya koyunuz

Gönderim zamanı 29.03.2006 - 20:50
mesajdan karakter tahlili..sevgilin olucak kişi bakire diilse onu öldürme cehaletinde bile bulunabilicek bi kişisin
kimim yaz boşluk bırak bişeyler karala serra'ya gönder karakterin cebine gelsin..

Gönderim zamanı 29.03.2006 - 20:54

Gönderim zamanı 29.03.2006 - 21:04

Gönderim zamanı 29.03.2006 - 21:37
serra ben öncelikle insanım bunu unutma kalkıp kimseyi öldürecek deilim bakire olmadıgı için deil bana yalan sölediği için ayrılırım çünkü ben ilişkinin başında sorarım çünkü benim kalbimden önce beynim gelir zamanla kalp öne geçer bu konu benim için kapanmıştır . ve kişilik tahlili yaparken lafın nereye gidecegini bil sayıp sövüp bunu dostluk adı altında gösterme.

yaptığım kişilik tahlili falan diildi...mesajın başındada yalnış anlaşılmasın die ölesine yazmadım dimi?

Gönderim zamanı 29.03.2006 - 21:43

Paul Valéry
Gönderim zamanı 29.03.2006 - 21:46
Bitti değil mi kavganız

Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 29.03.2006 - 21:49
Gönderim zamanı 29.03.2006 - 21:54
ayrıca kakudu açık açık ben bakire olmayan sevgilimi öldürürüm gibi bişi demedi...bu tamamen benim hatam...kakududan ve dierlerinden özür dielrim
herkes bekaretini korusun!!!

Bu mesaj serra tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 29.03.2006 - 21:55
Gönderim zamanı 29.03.2006 - 21:58
Konu tarafımdan kapatılmıştır !!

Paul Valéry