İçerik değiştir

Bekaret sizin için ne kadar önemli?+Bekaret Hapı.

• Kilitli Konu Bu konu kilitli
bu konuya 339 yanıt verildi

#261 Hyaman

Hyaman

Triple Nickel-1

• Dokunulmazlar
  • 4490 Mesaj

Gönderim zamanı 28.03.2006 - 12:25

Sanıyorum anlaşmazlık olaya bayan ve erkek üyelerin çok farklı açılardan bakmalarından kaynaklanıyor.Erkekler bu konunun bayanlar için ne gibi anlamlar taşıdığını anlayamayacağı gibi,bayan üyelerin de erkeklerin bu konuya yaklaşımını asla kavrayamayacağı bir gerçektir.Forum ahalisinin de çeşitli yaşlarda,çeşitli ahlaki değerlere sahip ve çeşitli eğitim seviyelerinde olduğu göz önünde bulundurulursa bu tip bir tartışmanın var olması kaçınılmaz olacaktır.
I find your lack of faith disturbing!

#262 kÜnéfé

kÜnéfé

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1396 Mesaj
  • İlgi Alanları:inşaat müh.HARABE

Gönderim zamanı 28.03.2006 - 12:29

:msn111:
NE KONUŞTUN BE ABİ
AMA MAKSAT BİRBİRİMİZİ KIRMAMAK OLMALI
ÇÜNKÜ HEPİMİZİN ORTAK NOKTASI HARABE
herkes fanidir ama sözler bakidir.....

#263 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 28.03.2006 - 13:28

toplumun tüm ahlakını, temel aile taşlarını,çocukların yaşama haklarını hatta dini vecibeleri bile bunca zamandır tek koruyan 1-1,5 cmlik bi zarmıydı yani..!
Ahlak da değerler de inanç da insan olmaktan yürekten geçer.Siz evlilik öncesi birliktelikleri yasaklasanız bile, insanmlar evliyken bunu nasıl kontrol ediceksiniz ki o zaman kimse kimseye bekaret de soramaz.Sonuçta evli olucaklar.Artı "kaza" ile çocuk evliyken de olabilir ve sırf günah diye düşünerek çocuk doğurmak mı daha kötü, yoksa ömrün boyunca ihtiyaçlarını karşılayamacağın sefil bi hayatta yaşamaya zorlamak mı..? Birazcık düşünelim herkes dikkatli ve ahlaklı davranırsa bi sorun zaten olmaz.

dipnot: bir sağlık personeli olarak bunu yazmayı bi borç bilirim ki; doğum kontrol hapları son yıllarda inanılmaz geliştirilmiştir, neredeyse hiç yan etkisi kalmadığı gibi, doğru kullanımda koruması %99lara varır, çünkü kullanımda insan faktörü vardır sonuçta. ve bu bilip bilmeden hakkında atıp tuttuğunuz haplar sayesinde bir sürü genç kız yada kadınlar menstrüasyon dönemlerini ağrısız düzenli geçirdikleri gibi ayrıca polikistik tedavilerde son derece başarı gösteririler..
bu arada konu da biraz değişti ama kusurcuğuma da bakmayın..

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#264 Gölge

Gölge

..Hayaletin Gölgesi..

• Üyeler
  • 15435 Mesaj

Gönderim zamanı 28.03.2006 - 14:32

Önemsiz..

smiley-sport036.gif  

#265 kÜnéfé

kÜnéfé

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1396 Mesaj

Gönderim zamanı 28.03.2006 - 19:17

insanları zinaya ve toplumu ahlaksal çöküntüye ugratan talihsiz bi yazı
kıskanmayı salakça bulan bi yazı
şunu söyleyecegim bu dünyada eşini kıskanmayan tek varlık domuzdur.

#266 WaLe

WaLe

Kimene!

• Üyeler
  • 6730 Mesaj

Gönderim zamanı 28.03.2006 - 19:34

Sevgili KaKuDu.

Toplumsal ahlakın çöküntüsünü bir zar'a bağlamanın bana komik gelidiği gibi kıskanmakla bakireliği aynı paralelde düşünmekte bana komik geliyor.

Ben bakirim bakire isterim demek bir erkek için kolay peki hadi ıspatla dese ne yapacaksın ?

Sana cinsel olmayan bir kaza sonucu bakireliğim bozuldu derse yine ona inanabilecekmisin ?

"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
Gönderilen Resim

’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.

Paul Valéry

#267 kÜnéfé

kÜnéfé

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1396 Mesaj

Gönderim zamanı 28.03.2006 - 20:01

işte burada güven araya girer abicim bu konu açılana kadar inan tanımış olursun çoktan olaya zar parçası die bakmak yanlış

#268 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 Mesaj

Gönderim zamanı 29.03.2006 - 09:49

kakudu istediğini düşünmekte özgürsün ancak konuyu ayrı bi yere çekme terbiyesizliğini göstericem sana...

kızlık zarı benim aşkımında önüne geçebilir diosun...yada demiosunda ben bunu anlıorum...sevgilin olucak kişi bakire diilse onu öldürme cehaletinde bile bulunabilicek bi kişisin madem bi dostun olarak bunları sölemek istiorum..

(yalnış anlaşılmasın lütfen)
arkadaşım kızlık zarıda çeşit çeşit.bilmem ne kadar içerde olan var bilmem ne kadar esnek olan var..ayrıca çoğumuzun da bildiği gibi esnek kızlık zarları kanamaz ve acımaz. peki ya senin eşin de böle bi kızlık zarına sahipse onu nası anlıcaksın. ona güvenmediğini bir kez daha gösterip onu bi kadın doğum uzmanına götürerek mi?

toplumsal çöküş fala demişsin yukarda. çok yalnış..

hani sevgilinin senden öncesi öenmli diildi hani şimdi hayatında yalnız sen vardın ve senden sonrası önemliydi...(hatırlarsan)

lütfen aşın biras bunları..hayır kuranı kendine klavuz etmiş kişiler zaten böle bişi yapmaz da yapanlarada böle yaklaşmayalım...
Yokluğun bu bahar biter mi ?
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#269 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 29.03.2006 - 11:34

güvenmekten bahsediyoruz ama neye güveneceğini nereden bileceksin.?o zaman kadar tanımış olman da mümkün değil, çünkü insanları tanımak diye bişiy yok yeryüzünde, k, böölesine hassa bi konuda.belki sana gerçekleri anlatmak istiyo ama senin bu düşüncelerinden korktuğundan yalan söylemek zorunda kalıcak.
Ayrıca esnek zar konusunu doktora götürerek anlamaya çalıştın diyelim- ki bunun başka yolu yok- bu nasıl bi güvenme olucak? Karşındaki kadının yaralanmasını bu denli incinmesini nasıl telafi edebilceksin ki, sırf senin için rahat etsin diye..
gerçekten aşmamız gerek bunları..
Gerçekten seviyorsan ne zarın ne de başka herhangi bişiyin aramıza girmesine izin vermeyelim, toplumsal dayatmaları ahlakımızı bozmadan değiştirebilecek olanlar bizleriz, başkası değil. Çünkü sevgi kolay bulunur ve lede edilir bişiy değildir..1 cmlik bi parçaya mı harcıycaz!!!!

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#270 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19758 Mesaj

Gönderim zamanı 29.03.2006 - 12:35

zamane erkeği:" önemsiz tabii,namus bacak arasında değil, beyindededir" der durur.Ama nedense iş evlenmeye gelince "temiz aile kızı" isterler.

Zamane erkeğini çok iyi tanıyorsunuz galiba.
Benim gibi fosil olmuş biri , zamane erkeği gibi söylemez.
" Namus önemli , ben bakirsem karşımdakininde bakire olmasını isterim" der benim gibi fosilleşmiş kişiler. Bakire olduğunun kanıtlanması nasıl olacak denmişte. Bunu kanıtlayamam belki , ama ben kendimi biliyorum. Bu konuya yazdığım ilk mesajda da belirttim. Bakir olmam , bir ilişkiye girmemiş olmam bu işi bilmediğim anlamına gelmez. Belki bu işi çok yapan kişidende iyi yapıyor olabilirim. Ve ben iyi yapıyorsam o işi daha önce yaptığım anlamına mı gelir ? Bakir olan kişiler bilgisiz kişilermidir ? Bu iş illa yatak odasındamı öğreniliyor ? Elbetteki hayır.

Değişiklikler Kaydedildi...

#271 Roland

Roland

I Love My Frog :)

• Üyeler
  • 4729 Mesaj

Gönderim zamanı 29.03.2006 - 13:25

Yaw ben şey dicem bak :) ;) (bu smiley yeni ha çok da güselmiş :P ) yok bunu demicektim şey dicektim, bu bekaret işi kimine göre önemlidir kimine göre de önemsizdir fakat şöle bir mantıkla yaklaşırsak: Bakire kız isteyen erkeklerin %90'ı namus adı altında kıskanç olan erkeklerdir :) %10 u ise dokusumun tabiriylen fosil olmuş olanlardır :mad1:

Bekaret önemli değil diyen erkeklerin %55 i ise hatunlara "ahah ben çok modernim bak!!" diye görünmek isteyen fakat gerçekte üstteki %90 lık kesimde yer alanlardır, geriye kalan %45 ise "modern" değildir, sadece bu işi önemsemeyen şahıslardır :mad1:

artık siz kendinizi nerede görüyorsanız oraya koyunuz :mad1:
Kandırdım, kandırdıım, gemi memi yoktu

#272 Elric

Elric

Mel G.'nin Vârisi :)

• Üyeler
  • 6432 Mesaj

Gönderim zamanı 29.03.2006 - 20:50

sevgilin olucak kişi bakire diilse onu öldürme cehaletinde bile bulunabilicek bi kişisin

mesajdan karakter tahlili..

kimim yaz boşluk bırak bişeyler karala serra'ya gönder karakterin cebine gelsin..

*heyo
Gönderilen Resim

#273 Hyaman

Hyaman

Triple Nickel-1

• Dokunulmazlar
  • 4490 Mesaj

Gönderim zamanı 29.03.2006 - 20:54

Elric *heyo
I find your lack of faith disturbing!

#274 kÜnéfé

kÜnéfé

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1396 Mesaj

Gönderim zamanı 29.03.2006 - 21:04

serra ben öncelikle insanım bunu unutma kalkıp kimseyi öldürecek deilim bakire olmadıgı için deil bana yalan sölediği için ayrılırım çünkü ben ilişkinin başında sorarım çünkü benim kalbimden önce beynim gelir zamanla kalp öne geçer bu konu benim için kapanmıştır . ve kişilik tahlili yaparken lafın nereye gidecegini bil sayıp sövüp bunu dostluk adı altında gösterme. *heyo

#275 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 Mesaj

Gönderim zamanı 29.03.2006 - 21:37

serra ben öncelikle insanım bunu unutma kalkıp kimseyi öldürecek deilim bakire olmadıgı için deil bana yalan sölediği için ayrılırım çünkü ben ilişkinin başında sorarım çünkü benim kalbimden önce beynim gelir zamanla kalp öne geçer bu konu benim için kapanmıştır . ve kişilik tahlili yaparken lafın nereye gidecegini bil sayıp sövüp bunu dostluk adı altında gösterme. :mad1:

:mad1: bunu bana sen söledin...ama konu senin için kapandıysa benim içinde kapanmıştır...

yaptığım kişilik tahlili falan diildi...mesajın başındada yalnış anlaşılmasın die ölesine yazmadım dimi? *öberah :msn111:
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#276 WaLe

WaLe

Kimene!

• Üyeler
  • 6730 Mesaj

Gönderim zamanı 29.03.2006 - 21:43

ne bu hiddet ne bu celal !! Yavaşın yahuuu !! Şurda bir birbimize girmeden iki karşıt görüş koyamacakmıyız. alalala ...

Gönderilen Resim

Paul Valéry

#277 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19758 Mesaj

Gönderim zamanı 29.03.2006 - 21:46

Tamam arkadaş tamam , ben bakir değilim.
Bitti değil mi kavganız :P

Değişiklikler Kaydedildi...

#278 kÜnéfé

kÜnéfé

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1396 Mesaj

Gönderim zamanı 29.03.2006 - 21:49

ne oldugu beni ilgilendirmez bu yazılanları ömden atsan iyi idi herkese rezil etmek hoş deil şaka olsa bile

#279 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 Mesaj

Gönderim zamanı 29.03.2006 - 21:54

kakududa özür dilerim....derdim kimseyi rezil etmek yada hakkında yalnış düşünülmesine sebeb olmak diildi...

ayrıca kakudu açık açık ben bakire olmayan sevgilimi öldürürüm gibi bişi demedi...bu tamamen benim hatam...kakududan ve dierlerinden özür dielrim

herkes bekaretini korusun!!! :P

Bu mesaj serra tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 29.03.2006 - 21:55

Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#280 WaLe

WaLe

Kimene!

• Üyeler
  • 6730 Mesaj

Gönderim zamanı 29.03.2006 - 21:58

Konu kimin bakir, kimin bakire olup olmadığı değil ve hangi mantalite ve kompleksle buraya kadar getirebiliyorsunuz anlayamıyorum !!

Konu tarafımdan kapatılmıştır !!

Gönderilen Resim

Paul Valéry