Bekaret sizin için ne kadar önemli?+Bekaret Hapı.
Gönderim zamanı 01.03.2006 - 19:37
Gönderim zamanı 01.03.2006 - 19:37

ve soru : sapkınlık durumları haricinde açlıkdan dolayı bu gibi durumları tetiklemezmi dir bekaret ?
Gönderim zamanı 01.03.2006 - 19:43
Gönderim zamanı 01.03.2006 - 20:12
Evet güzeldir ve daha güzel görünmek istiyor olabilir. Sen daha yakışıklı görünmek istemez misin?walla aplacım ben sığ düşünebilirm ama bir kız neden minnacık bir etek giyer bana bunu sölermisin??? kendini güsel gösterdiği için mi? yoksa tüm dikkatleri üzerine cekmek için mi ? ya aplacım söle lolita bi fıstık giyer minicik eteğini karsıma gecerde bacak bacak üstüne atarsa ben ne kadar dayanabilirim buna?? seytan o anda nasıl fesfeseye düşürüyo biliyomusun? hem kızların erkeklere laf atmadığını nasıl sölüyosun walla bizim ordaki kız meslek lisesinin her önünden gecişimde ki yolumun üstü bana hep laf atıyolar......
Dikkat çekmek istiyor olabilir, insanlık hali ne var bunda? Sende istersin!
Kızların erkeklere laf atmadığını söYledim ama cümlenin sonunda parantez içinde istisnalar hariç dedim:P
Ayrıca dayanma süresi de sapıklık katsayısıyla ters orantılıdır

No sweet perfume that would torture you more than this..."
Gönderim zamanı 01.03.2006 - 20:29

Gönderim zamanı 02.03.2006 - 09:41
Ya bu çok berbat bişey olur herhalde.Nasıl bi tepki verilir,bilemiyorum.Bunu yaşamadan bilemeyiz.O yüzden bu soruya cevap vermek istemiyorum-gla- güzel açıklama ama şu yönden bakınca evlendiğin gün farkettinki kuşda sorun var ? hadi soradan oluştu amenna çekilir belkide daha bismillah ilk gün ?

Serseri aşık-Bu kafayla gidersen olmaz canım kardeşim.Tamam bende senin gibi bekareti savunan biriyim ama bu mini etek düşüncene acaip karşıyım.Kızın biri mini etek giydi diye onun hakkında böyle düşünüyorsan bu bence sende bi sorun olduğunu gösterir.
Ayrıca kızlar (bende diyorum istisnalar hariç) , erkekler için değil diğer rakiplari için güzel giyinirler.En güzel ben olmalıyım,tüm bakışlar bende toplansın başkasına bakılmasın diye güzel giyinirler.Yani senin ve senin gibilerin aklını başından almak için değil,hemcinslerinle arasındaki rekabette önde olmak için....
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..

Gönderim zamanı 02.03.2006 - 23:33
Bugünlerde gayet iyi gözükmeye çalışıyorum. Nedeni ise O'nu hergün görüyor olmam. Belki temiz teripli olmakla bir nebze etkileyebilirim ama ben bunun peşinde değilim. Kendi gibi görünmek , hissettirmek en güzeli. Sırf benden korkmasın diye hayvani duygularımı ön plana çıkarmıyorum

Bu arada serseri_aşık'ın problemi var.. Mini etek giyen birine çamur atmak ne kadar da iğrenç birşey. ( başka kelime bulamadım ,bakmayın lütfen öyle ) İnsan istediği gibi giyinir. Hele bu giyinen kişiye yakışıyorsa ister mini , ister üstsüz şekilde gezer , bizene

Velhasıl kelam , bekaret benim için önemli.. Ama biliyorum ki bekaret iki bacak arasında değildir. Her yönüyle kendini evleneceğin kişiye saklamaktır benim bekaretten anladığım.

Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 03.03.2006 - 02:00

Gönderim zamanı 03.03.2006 - 17:00
şöyle söyleyim bence bi kızın bakire olup olmaması pek de önemli değil amaaa
her öüne gelenle de yatmak hoş değil
SEVDİÐİN KADAR SEVİLİRSİN
Gönderim zamanı 03.03.2006 - 17:08
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..

Gönderim zamanı 03.03.2006 - 23:34
Gönderim zamanı 03.03.2006 - 23:39

Gönderim zamanı 03.03.2006 - 23:39
Şu an bulunduğun yaş itibariyle ergenliğini aştıysan, sende biyolojik sorun var demektir. Kısa zaman içinde doktora görün.
(hay allam ne günlere kaldık veletlerle muhattap oluyoruz)
Gönderim zamanı 03.03.2006 - 23:51
sunuda belirteyim bu mini etek davasını savunan erkekler bence niyeti tamamen bozuk insanlardır.. bunlar gercek yüzlerini bi zahmet ortaya cıkarsınlar.. heee erkekler sizde hiç ar namus yok mu yaa ben anlamadım ki siz nasıl erkeklersiniz insanda biraz kıskanclık olur... Allah domuzları neden lanetlemiş biliyomusunuz?
1 kendi pisliğini yiyo diye
2 esini hayatta kıskanmazmıs
bi düşünün eşinizle kolkola gidiyosunuz yolda adamın biri laf atsa veya rüzgardan esinizin eteği havalansa da bunuda cümle alem görse ne olur? nerde kalır senin erkekliğin? eeee tabi böle durumları göze alıyosanız diyecek bişeyim yok!!!!!
kusura bakmayın kaba ve ağır laflar kullandım ama her insanın bi sabır noktası var haklı durumdayken haksız duruma düşmeyi asla göze alamam ve altta hiç bir zaman kalmam......
Gönderim zamanı 03.03.2006 - 23:54

Gönderim zamanı 03.03.2006 - 23:54

Gönderim zamanı 03.03.2006 - 23:55
Gönderim zamanı 03.03.2006 - 23:56
Gönderim zamanı 03.03.2006 - 23:59

Not: Tartışma gereksiz bir konuya gitmekte, senin yazdıklarına yorum yapmıycam bu konunun saçma görüşler yüzünden kapatılmasını istemiyorum.
Gönderim zamanı 04.03.2006 - 00:03