İçerik değiştir

Bekaret sizin için ne kadar önemli?+Bekaret Hapı.

• Kilitli Konu Bu konu kilitli
bu konuya 339 yanıt verildi

#101 serseri_aşık

serseri_aşık

Zaman buldukça takılır

• Üyeler
  • 139 Mesaj

Gönderim zamanı 01.03.2006 - 19:37

walla aplacım ben sığ düşünebilirm ama bir kız neden minnacık bir etek giyer bana bunu sölermisin??? kendini güsel gösterdiği için mi? yoksa tüm dikkatleri üzerine cekmek için mi ? ya aplacım söle lolita bi fıstık giyer minicik eteğini karsıma gecerde bacak bacak üstüne atarsa ben ne kadar dayanabilirim buna?? seytan o anda nasıl fesfeseye düşürüyo biliyomusun? hem kızların erkeklere laf atmadığını nasıl sölüyosun walla bizim ordaki kız meslek lisesinin her önünden gecişimde ki yolumun üstü bana hep laf atıyolar......
SERSERİ_AŞIK

#102 Gölge

Gölge

..Hayaletin Gölgesi..

• Üyeler
  • 15435 Mesaj

Gönderim zamanı 01.03.2006 - 19:37

Konunun başlarında bahseddiğimiz detay burdaki ayrımcılık ve ondan doğan hezimetlerdi lakin ana başlıga bakıp yorum katarsak burda sadece şu kadar bu kadar önemsiz gibi bişiler söleyip belki altına detayını da yazıp geçmek gerekir bu bana şunu anlattı başlık yazarken hatta mel kontrol edicek konu ilk açılırken yazılan msg ın son sayfadada görüntülenmesine bu durumda konu açarken acaip dikkat etmek gerekcek :sick1:

ve soru : sapkınlık durumları haricinde açlıkdan dolayı bu gibi durumları tetiklemezmi dir bekaret ?

smiley-sport036.gif  

#103 serseri_aşık

serseri_aşık

Zaman buldukça takılır

• Üyeler
  • 139 Mesaj

Gönderim zamanı 01.03.2006 - 19:43

neyse ben kacar herkese iyi aksamlar iyi sohbetler!!
SERSERİ_AŞIK

#104 elma

elma

venus at her mirror

• Kurucular
  • 6785 Mesaj

Gönderim zamanı 01.03.2006 - 20:12

walla aplacım ben sığ düşünebilirm ama bir kız neden minnacık bir etek giyer bana bunu sölermisin??? kendini güsel gösterdiği için mi? yoksa tüm dikkatleri üzerine cekmek için mi ? ya aplacım söle lolita bi fıstık giyer minicik eteğini karsıma gecerde bacak bacak üstüne atarsa ben ne kadar dayanabilirim buna?? seytan o anda nasıl fesfeseye düşürüyo biliyomusun? hem kızların erkeklere laf atmadığını nasıl sölüyosun walla bizim ordaki kız meslek lisesinin her önünden gecişimde ki yolumun üstü bana hep laf atıyolar......

Evet güzeldir ve daha güzel görünmek istiyor olabilir. Sen daha yakışıklı görünmek istemez misin?

Dikkat çekmek istiyor olabilir, insanlık hali ne var bunda? Sende istersin!

Kızların erkeklere laf atmadığını söYledim ama cümlenin sonunda parantez içinde istisnalar hariç dedim:P

Ayrıca dayanma süresi de sapıklık katsayısıyla ters orantılıdır *böö
"This desert flower
No sweet perfume that would torture you more than this..."

#105 Gölge

Gölge

..Hayaletin Gölgesi..

• Üyeler
  • 15435 Mesaj

Gönderim zamanı 01.03.2006 - 20:29

*böö o yazıdan çıkan anlam bumudur ?

smiley-sport036.gif  

#106 L1Square

L1Square

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 11433 Mesaj

Gönderim zamanı 02.03.2006 - 09:41

-gla- güzel açıklama ama şu yönden bakınca evlendiğin gün farkettinki kuşda sorun var ? hadi soradan oluştu amenna çekilir belkide daha bismillah ilk gün ?

Ya bu çok berbat bişey olur herhalde.Nasıl bi tepki verilir,bilemiyorum.Bunu yaşamadan bilemeyiz.O yüzden bu soruya cevap vermek istemiyorum :P

Serseri aşık-Bu kafayla gidersen olmaz canım kardeşim.Tamam bende senin gibi bekareti savunan biriyim ama bu mini etek düşüncene acaip karşıyım.Kızın biri mini etek giydi diye onun hakkında böyle düşünüyorsan bu bence sende bi sorun olduğunu gösterir.

Ayrıca kızlar (bende diyorum istisnalar hariç) , erkekler için değil diğer rakiplari için güzel giyinirler.En güzel ben olmalıyım,tüm bakışlar bende toplansın başkasına bakılmasın diye güzel giyinirler.Yani senin ve senin gibilerin aklını başından almak için değil,hemcinslerinle arasındaki rekabette önde olmak için....
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..

:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#107 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19758 Mesaj

Gönderim zamanı 02.03.2006 - 23:33

Kızlar hep güzel görünmek isterler doğru. Erkeklerde bayanların güzel görünmelerini isterler. Kızlar da erkeklerin güzel temiz tertipli görünmelerini isterler.. Bunda ters bişey yok..
Bugünlerde gayet iyi gözükmeye çalışıyorum. Nedeni ise O'nu hergün görüyor olmam. Belki temiz teripli olmakla bir nebze etkileyebilirim ama ben bunun peşinde değilim. Kendi gibi görünmek , hissettirmek en güzeli. Sırf benden korkmasın diye hayvani duygularımı ön plana çıkarmıyorum :)
Bu arada serseri_aşık'ın problemi var.. Mini etek giyen birine çamur atmak ne kadar da iğrenç birşey. ( başka kelime bulamadım ,bakmayın lütfen öyle ) İnsan istediği gibi giyinir. Hele bu giyinen kişiye yakışıyorsa ister mini , ister üstsüz şekilde gezer , bizene ;) ( banane demeliydim aslında :) )

Velhasıl kelam , bekaret benim için önemli.. Ama biliyorum ki bekaret iki bacak arasında değildir. Her yönüyle kendini evleneceğin kişiye saklamaktır benim bekaretten anladığım. ;)

Değişiklikler Kaydedildi...

#108 Roland

Roland

I Love My Frog :)

• Üyeler
  • 4729 Mesaj

Gönderim zamanı 03.03.2006 - 02:00

serseri_aşık daha çocuk da ondan dokuzum :( ergenliği aş da gel çocuuum hadi cnm büyüdükten sonra bekarete tak kafanı (o zmna kadar milli olur eteklerle ilgilenmemeye başlarsın)
Kandırdım, kandırdıım, gemi memi yoktu

#109 kara kız

kara kız

Burası ona huzur verir

• Üyeler
  • 215 Mesaj
  • İlgi Alanları:öncelikle işim yani turizm sonra vakit bulduğumda kitap okumak bol bol müzik dinlemek hiç vazgeçmediğim hayallerim.....

Gönderim zamanı 03.03.2006 - 17:00

ya bence ince bi konu

şöyle söyleyim bence bi kızın bakire olup olmaması pek de önemli değil amaaa

her öüne gelenle de yatmak hoş değil

SEVDİÐİN KADAR SEVİLİRSİN

#110 L1Square

L1Square

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 11433 Mesaj

Gönderim zamanı 03.03.2006 - 17:08

Her önüne gelenle yatana bişey derlerde şimdi burda o kelimeyi sölemiim..
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..

:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#111 serseri_aşık

serseri_aşık

Zaman buldukça takılır

• Üyeler
  • 139 Mesaj

Gönderim zamanı 03.03.2006 - 23:34

drizzt senin cocuk dediğin cocuk doğurtturuyo biliyomusun ben ergenliğimi gecmiş birisiyim... sen rahat ol...
SERSERİ_AŞIK

#112 Elric

Elric

Mel G.'nin Vârisi :)

• Üyeler
  • 6432 Mesaj

Gönderim zamanı 03.03.2006 - 23:39

bravo..
Gönderilen Resim

#113 Roland

Roland

• Üyeler
  • 4729 Mesaj

Gönderim zamanı 03.03.2006 - 23:39

Ergenliğin ne olduğunu bilmeden konuşma, otur araştır sonra gel!

Şu an bulunduğun yaş itibariyle ergenliğini aştıysan, sende biyolojik sorun var demektir. Kısa zaman içinde doktora görün.

(hay allam ne günlere kaldık veletlerle muhattap oluyoruz)

#114 serseri_aşık

serseri_aşık

Zaman buldukça takılır

• Üyeler
  • 139 Mesaj

Gönderim zamanı 03.03.2006 - 23:51

walla siz hepiniz batılasmıs insanlarsınız... kendi örf ve adetlerinizden kopmussunuz,ya ben sunu anlamıyorum... kızın mini etek giyipte sağa sola frikik vermesi sizin ne kadar hosunuza gidiyo öle bide onu savunuyosunuz walla diyecek hiç bir sözüm yok.. unutmayın ki bunların hesabını birgün ya bu dünyada ya da öbür dünyada vereceksiniz... ve unutmayın ki sizi daima gözetleyen biri var!!!

sunuda belirteyim bu mini etek davasını savunan erkekler bence niyeti tamamen bozuk insanlardır.. bunlar gercek yüzlerini bi zahmet ortaya cıkarsınlar.. heee erkekler sizde hiç ar namus yok mu yaa ben anlamadım ki siz nasıl erkeklersiniz insanda biraz kıskanclık olur... Allah domuzları neden lanetlemiş biliyomusunuz?
1 kendi pisliğini yiyo diye
2 esini hayatta kıskanmazmıs

bi düşünün eşinizle kolkola gidiyosunuz yolda adamın biri laf atsa veya rüzgardan esinizin eteği havalansa da bunuda cümle alem görse ne olur? nerde kalır senin erkekliğin? eeee tabi böle durumları göze alıyosanız diyecek bişeyim yok!!!!!

kusura bakmayın kaba ve ağır laflar kullandım ama her insanın bi sabır noktası var haklı durumdayken haksız duruma düşmeyi asla göze alamam ve altta hiç bir zaman kalmam......
SERSERİ_AŞIK

#115 Roland

Roland

• Üyeler
  • 4729 Mesaj

Gönderim zamanı 03.03.2006 - 23:54

çocukluğuna veriyoruz üzülme :)

#116 Elric

Elric

Mel G.'nin Vârisi :)

• Üyeler
  • 6432 Mesaj

Gönderim zamanı 03.03.2006 - 23:54

seni spark'a havale ediyorum..
Gönderilen Resim

#117 serseri_aşık

serseri_aşık

Zaman buldukça takılır

• Üyeler
  • 139 Mesaj

Gönderim zamanı 03.03.2006 - 23:55

drizzt akıl yasta değil bastadır... yavrucum dedim ya sen rahat ol ergenliğin ne olduğunu en az senin kadar iyi biliyorum......
SERSERİ_AŞIK

#118 serseri_aşık

serseri_aşık

Zaman buldukça takılır

• Üyeler
  • 139 Mesaj

Gönderim zamanı 03.03.2006 - 23:56

boynuz kulağı gecti drizttttttttttttttttttttttttttttttttt rahat olll....
SERSERİ_AŞIK

#119 Roland

Roland

• Üyeler
  • 4729 Mesaj

Gönderim zamanı 03.03.2006 - 23:59

hee akıl yaşta değil başta olsa bile, insanın yaşına göre bir "biyolojik süreci" vardır. Aklın ne kadar iyi olursa olsun, bu senin halen ergenlik çağında olduğun gerçeğini değiştirmez. Saçma sapan yorumlar yapıp yüzyıllar önce farklı birşey için söylenmiş sözleri söyleyip bana laf yetiştirmeye çalışma :) gerçekler ortada :)

Not: Tartışma gereksiz bir konuya gitmekte, senin yazdıklarına yorum yapmıycam bu konunun saçma görüşler yüzünden kapatılmasını istemiyorum.

#120 serseri_aşık

serseri_aşık

Zaman buldukça takılır

• Üyeler
  • 139 Mesaj

Gönderim zamanı 04.03.2006 - 00:03

yaa bırak su biyolajik süreci falan. doğru diyosun gercekler ortada git gite batılasmıyomuyuz niye onlara özeniyosun kendin gibi olsana ayrıca bu benim fikirlerim ben fikirlerimi ortaya koyuyorum saygı duyman gerekir aşalaman değill yasına göre davran sende o zaman büyüklüğünü göster!!!
SERSERİ_AŞIK