kızlarr...
Gönderim zamanı 07.08.2006 - 21:06
Gönderim zamanı 07.08.2006 - 21:16
Ben herkes yapar demedim, dememde, ama biri sarkıntılık edecek diye yanında sopa niyetine bir erkek taşımak rahatsız edici.Sizinkisi pire yüzünden yorgan yakmak deyiminin nasıl doğru bir deyim olduğunun kanıtıdır. Sarkıntılık yapan biz ekekler ama hepsimi böyle bu erkeklerin...
Gece olayına gelirsek... Hiç aklınızdan geçmedimi korktuğunuzda yanımda bir erkek olsaydı veya sevdiğim olsaydı korkmazdım dediğiniz olmadımı?
Hayır demedim

Söylemleriniz bunu çağrıştırdı, siz öyle hissetmiyor olabilirsiniz ama ben kendini superman sanan çok insan tanıyorum.Birde Süpermenlik bir durum yok...
herzaman için kadının fendi erkeği yeniyoooo
Ben öyle düşünmüyorum, yenmek bazen mutlu hissettirmez.
onlar da aynen bizim gibi.her türdeni var.yalancısı da var dürüstü de.ama nedense duyulan saygıdan mı sevgiden mi,bu hususları hiç dikkate almıyoruz.
+1

No sweet perfume that would torture you more than this..."
Gönderim zamanı 07.08.2006 - 21:18

Gönderim zamanı 07.08.2006 - 21:21
biri beni mi çağırdıSarkıntılık yapıp, terbiyesizce laf atanlar kimler acaba
Gönderim zamanı 07.08.2006 - 21:21
Gönderim zamanı 07.08.2006 - 23:12
son zamanlarda sürekli sasirtti iki cinste buna bende dahilim
sirf son zamanlarda degil aslinda ya neyse
kimin ne zaman ne yapicagi, ne karar alicagi ve nasil fikir yürütecegi belli olmuo
o yüzden kadinlar söledir erkekler böledir fikri yürütmek nekadar dooru olabilirki
bizler genelde olaylarin kolayina kacip hemen damgayi yapistirioruz
Gönderim zamanı 08.08.2006 - 08:40
Özelliklede ıssız yollardan geçerken ve arkamda bir ayak sesi varsa yaşadığım o anki korkuları anlatamam.Ve ne yalan söyleyeyim yanımda keşke şimdi bi erkek arkadaşım olsaydı,kardeşim veya bi akrabam diye söylemişimdir..Ya ne bileyim kendimi daha güvende hissediyorum..Biz kadınlar ne kadar feminist duygularımızı bastıramayıp,ben ona ihtiyaç duymam tek başımada yürürüm desekte..I ıhh bence gerçekler hiçte öyle değil..Elma'nın dediği gibi sopa olarak görmüyorum tabii ama yanımda bir erkeğin oluşu bana hem güven hemde cesaret veriyor..
Bir yerde okumuştum,erkeklerim salgıladıkları kokusuz bir madde varmış.Ve bu kadında güven duygusunu oluştururmuş.O nedenle kadınlar erkeklerin yanında kendilerini güven içinde hissederlermiş..O maddenin ismi hatırıma gelmiyor şu an..
Neyse çok uzattım..Onların karınlarını doyurmak,üstlerini temizlemek için bize ihtiyaçları olduğu kadar,onların korumasınada bizim ihtiyacımız var bence...
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..

Gönderim zamanı 14.09.2006 - 16:30

Gönderim zamanı 15.09.2006 - 01:19
sallana sallana alsancaktan aşağı
bir konakta karşıyakada
ben o yari arar dururum
Gönderim zamanı 15.09.2006 - 01:39

kızlar laf atınca rahatsız olmadığınızı biliyoruz ama hiç hoşunuza gitmeyecek tipteki bir kız laf atsa acaba ne hissedersiniz merak ettim..bi de kız laf atarken ne diyebilir ki yaa,düşünemiyorum,çok komik geliyor..sapık bişi diyemez,dese zaten erkeğin canına minnet,bir de ciddiye alır,kız iki lafın gümbürtüsüne gider...

Bu mesaj dramaqueen tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 15.09.2006 - 01:40
Gönderim zamanı 15.09.2006 - 16:04
Yaşamak ne güç şeymiş
Kadınlar öğrettiler bana
Başta anam
Hamamda kaynar sular dökerek başımdan
Onlar uyandırdılar beni çocukluktan
Erkek olup üstlerine çıkayım diye
Bu öyle bir esatır ki
Hem yesir tüccarı olacaksın, hem yesir
Ve vücutlarının akkağıtlarına yazdığım o şiir değil,
med-cezir...
Kadınlar doğurdular beni bağıra bağıra
Gine onlar öldürecekler beni aşktan
Bağırta bağırta...
Gönderim zamanı 15.09.2006 - 17:30
Kızda yalan söyler erkekte
Kızda aldatır erkekte
Kızda sever erkekte
Kızda kimi zaman haketmeyen taraf olabilr erkekte.
Aunius Aurelius Simachus
Gönderim zamanı 15.09.2006 - 17:45

Gönderim zamanı 15.09.2006 - 18:46
Kadın ve Erkek arasındaki bazı farklar:
• Kadınlarda konuşma yeteneklerini yönlendiren merkez beynin sol tarafında yerleşmiş olarak bulunuyor. Erkeklerde ise bu yetenekler beynin ön ve arka kısımlarında dağılmış olarak konumlanıyor. Bu nedenle kadınların konuşma yetenekleri erkeklere göre daha gelişmiş.
• Kadınlarda duygusal tepkiler beynin her iki yarımküresinde oluşuyor. Erkeklerde ise bu merkezler sadece sağ yarımkürede bulunuyor. Erkek bu nedenle duygularını daha zor ifade edebiliyor.
• Kadın beyni iyi bir müzisyen olmak için çok elverişli. Armoninin sağlanmasındaki yumuşaklık kadın beyninin güçlü yanları.
• Kadınlar yabancı bir dili daha kolay öğreniyor, ana dillerini de daha iyi kullanıyor. Kekemelik erkeklerde daha sık görülüyor.
• Kadınların işitme yetenekleri daha gelişkin, seslere karşı daha hassas. Ses tonundaki çok ufak değişiklikleri bile hemen anlayabiliyorlar.
• Kadınlar ekşiye daha duyarlı, tatlılara daha fazla oranda ihtiyaç duyuyor. Erkekler ise tuzlu maddelere daha hassas
Gönderim zamanı 09.10.2006 - 22:16
KIZLAR HAKKINDA UFACIK BİŞİY ANLAMIŞ OLUP DA DÜŞÜNCE BELİRTEBİLECEK Bİ ARKADAŞ VAR MI ERKEKLERDEN?

Gönderim zamanı 15.10.2006 - 06:44

Bu mesaj mithrandir tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 15.10.2006 - 06:55
Gönderim zamanı 15.10.2006 - 16:48
Aunius Aurelius Simachus
Gönderim zamanı 15.10.2006 - 16:54

bilmem anlatabildimmi
Gönderim zamanı 15.10.2006 - 17:00

Aunius Aurelius Simachus
Gönderim zamanı 15.10.2006 - 17:02
"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"

’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.
Paul Valéry