sitedeki bazı kişilerden şikayetçiyim
Posted 23.02.2007 - 00:52
Posted 23.02.2007 - 00:59
Liderlik diye bir şey yok zira hiyerarşik düzen içindeyiz tek bir liderimiz var Mel G ( founder yalama operasyonu part 1611147 )
Sanal karakterlere rastlamamak mümkün değil zira realden farklı görenlerin ardı arkası kesilmiyor..
voila = işte budur demekse eğer Voila ( :
Posted 23.02.2007 - 01:10
öncelikle yazdığını alıntı aldım diye yazacaklarım part 1 seninle ilgili değil geneldir biline.Alter ego yansımalarına şahit olmaktayım,arkadaş tavsiyesi ile "oyun" için bulunduğum işbu forumda..Hiç olmadığı güzel oluveriyor,hiç önemli olmamasına rağmen..Hiç olmadığı halde sürükleyen,alıp götüren "lider" olmaya yelteniyor,reele adaptasyon sürecinde darbe alıp,kendi oluşturduğu karakteri ve doğuştan "kazanımı" mizacı ile mutlu olması gerekirken..Niteliksel deformasyona uğramış zihniyetlere,komik halli sanal karaktarlere rastladım ve bunlardan farklı sahada bir gözlemci olarak gayet efendi yüzleri de ikna etmeyecek bu fakir..Ve saire,ve saire..Tutamadım kendimi,mon cher,iyiliğiniz için,voila!
Sitedeki kişilerden şikayet ederken bizzat ve bizzat kişi rumuzu belirtilmesinde büyük önem var. Yeni üyelerden , adminlerden, yöneticilerden, haylazlardan, dokunulmazlardan, sarışınlardan veya esmerlerden, erkek üyelerden, bayan üyelerden şikayetçiyim diyip de şikayetini yazarsan bütün bir geneli ihtam ve şikayet altında bırakırsın sonra yarası olan gocunsun diyip kenara çekilmeyeceksin dimi ama . Hatta Gaffur efendi triplerine girip anlayan anladı da demeyeceksin madem şikayet ediyon bütün kartları açacan

Gelelim alıntı sahibine gidecen olan kısma yani part II
Kardiş yeri burası mı ? Kimlerden şikayetçisin hele bi de bakalım sanal veyareel ne fark eder sen burada farklı bir karaktere bürünüyor musun ? Eğer cevap evet ise bindiğin dalı kesmeyeceksin di mi ? Ha diyorsan ki ben nasılsam öyleyimsanal reel farketmez. Tek sen misin o ? Way be

Posted 23.02.2007 - 01:14
Posted 23.02.2007 - 01:17
bikerem ben vatandaşı ciddiye bile almadım ki rapor falan edeyim..ama ilginç geldi ne yalan söölim..ve de komik...saaadece paylaşmak istedim...e şikayet sayfasına da yazıyoruz şuna kıcığım böyle yapandan şikayetçiyim diye...hepsinde isim mi belirtiyorsun daank?
yazmışıs işte,ilk mesajını foruma değil de kişilere öm olarak yazandan şikayetçiymişis...o vatandaş zaten bunu bugün okudu ve anladı...itham altında neden hissettiniz kendinizi onu anlamadım..
sizin ilk mesajınız mıydı?
bana öm mü attınız?
sohbet mi istediniz?
reddedince bayanlar bişiden anlamaz mı dediniz?
demek ki siz değilmişsiniz..

Posted 23.02.2007 - 01:17
http://www.harabe.ne...?showtopic=3723
Sayonara bash bash herhavuzundibiaynı
Posted 23.02.2007 - 01:25
Değişim gereklidir gelişim veya yitirilim hangi açıdan baktıgına göre deişebilir.. Evet İşte budur ( :
Posted 23.02.2007 - 01:29
Forumdan bir üyeden şikayeti olmayan ve bu şikayeti yazmayacak olan sadece ve sadece konu izleniyor diye buraya yorum koyup netten adam çıkmaz tarzı ile dikkat çekmeye çalıştığını düşündüğüm vaudeville rumuzlu üyeden şikayetçiyim . Oldu hah işte böyle açık ve net yazacaksanız yazın ...
Posted 23.02.2007 - 01:36

Değişim meselesine gelince;zemin görelilik öğelerini kullanmaktan çok,sizin de destekleyeceğiniz,bilgisayarı açma tuşuyla kana karışan paranoid şizofreni belirtilerini eleştirelim..Çirkin bir adam olabilirim;lakin sana güzelim diye satıyorsam kendimi,işte bu noktada o bahsettiğim niteliksel deformasyona uğramış zihniyet devreye girer,özü özeti budur monsieur..Senin de dertlendiğin buysa yanımdasın,yok üslubuma takılıp gerçekleri göz ardı ediyorsan,varsın olsun dert vermez..Aksi fikirdeysen,tartışırız,beynimiz yorulur ve tabii hoş da olur
Posted 23.02.2007 - 01:40

Neyse ben vaudeville'den gene şikayetçiyim konsepti bozuyor.
Posted 23.02.2007 - 01:45
Bahseddiğin formasyonu kişinin benliginde yaşaması onun kendine olan bakış açısı ile iligli deişimden gelir sana göre bize göre nasıl oldugunun deil ona gör nerde oldugunun önemi vardır başkasının bakış açısını irdelemeye kalktıgında kendinle ilgili 11 milyara yakın açı bulabilirsin yeterli benzin ve iyi bir çıkın torban varsa
dipdekinot: Uyku zamanı kaybolmayın burası eglenceli ve hayat dolu bir yer..
Posted 23.02.2007 - 01:45
Yöneticilerin çok çalışmasına neden olan üyelerden şikayetçiyim ..
Posted 23.02.2007 - 01:48

Tekrar oku desem,yine o kahrolası önyargı yok mu,o engel olacak..Bu arada "vaudeville'den şikayetçiyim"den sonra ağlayan smiley koymayı unutmuşsun..El uzatayım mı,belki çok uzakta değiliz fikri sahada birbirimize,ne dersin?
Posted 23.02.2007 - 01:56

Posted 23.02.2007 - 02:02
O kadar Ö/M attık dimi yardımcı olayım diye bu yazdıklarının konusu burası değil bak bir sürü blog kısmı var,güncel kısmı var, ohooo daha neler neler var forumda bir bilsen mutlaka bu fikirlerinle alakalı bir konu bulacaksındır ve oraya yazabilirsin. Baktın olmadı bulamadın aç arkadaşım kendine bir blog yaz dur oraya . baktın gene olmadı git açık alana at ortaya bir düşünce yaz başlığını çiz altını gelsn millet tartışsın. Buraya forumdaki bir üyeden şikayetin varsa yaz lütfen bak ne kadar basit kelimeler.
Şikayetçiyim diyom duyuramıyom

Posted 23.02.2007 - 02:10
Ben de size özel mesaj attım ve dedim ki;aynı başlıkta ben daha güzelim tartışmalarına da aynı tepkiyi gösterdiniz mi acaba ve yine belirttiğim gibi birçok konuda başlığa vefa edilmediğine rastladım..Derdiniz?Haydi uyuyorum,samimi olarak savunduğuna inanmadığım konsepte;Ben de "daaankk"tan şikayetçiyim;çünkü "adil" değil..Topyekun forum konseptini yerle yeksan eylemiş hissettim kendimi..
Posted 15.03.2007 - 01:40
bir-iki admin link vermişti; şu mesajı sebebiyle ceza aldı şeklinde..ama bugünki duyurularda göremedim bunu...

madem ilan ediliyor,detay da verilsin değil mi?

Posted 15.03.2007 - 01:42

No sweet perfume that would torture you more than this..."
Posted 15.03.2007 - 01:44
Ve yüzler gerçekten kızarsın kanaatimce Ceza Tahtasının aöacı site içinde oto kontrolüde sağlamaktı. Şimdi 1 yüz kızarır böylece ilerde 10 yüzün kızarmasını önleriz.
Posted 15.03.2007 - 01:46
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Açık açık yazarsak insanların yüzü kızarabilir

daaannnkkk bundan sonra hangi kural konusunda sorum olsa sana koşacağım!...

Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
Şikayetçiyim: Giuseppe di Matteo'nun Ölümü |
Şikayetim Var! | hüfyaa |
|
![]()
|
|
Son dakika: Bazı kullanıcılar Facebook'a erişim sağlayamıyor |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|