dokuzharf hedenşoldırs. 
allahım,nasıl söyledi gördünüzgü
Susam sokağından bi resim attıydın gazetenin sayfalarına.
Susam sokağı gibi çocukluğunda izlediğin ve hiç unutamadığın programları alalım mı senden ?
beni rahat bırak,varıdı..heri ve hendersınlar (harry and hendersons)varıdı.bizim ev ,varıdı.alf varıdı..manuela varıdı,e'si yoğudu..

maria varıdı..zenginlerde ağlar varıdı..sonra mesela,bir başka gece varıdı..pazar89.90.91.92.93...diye giden bir mustafa yolaşan klasiği varıdı..olacak o kadar varıdı her perşembe saat 10 da başlarıdı.. ve saat 10'a kadar uyumayıp,direnip,başladığı an sızmışlığım da varıdı..mork ve mindy varıdı..mavi ay vaırdı..perihan abla,kuruntu ailesi vaırdı.. bi de cumartesiden cumartesi ye diye bi porgram varıdı.. resim yapıp boyarlar, kağıttan ev yaparlarıdı..imrendirirleridi bizi.. ne.. ha.. yaşlandım mı ?
Tatilden bahsetmiş shy.
Nereye gitmek istiyosun ?
antalya

ay işaalla ya
Soğuk bir kış günü, mısır patlatıp yemek mi ?
Sıcak bir yaz günü, denize girmek mi ?
ılık bir bahar günü,donsuz gezmek..( abi nasıl soru bu yea

)
Spor müsabakalarında en çok ne kızdırır seni ?
hakeme edilen küfürler..hiç yaratıcı değiller kardiişim !! ne bu !!
Futbolda Ofsayt hakkındaki görüşlerin.
eöööee ofsayt çok şey bişeydir..kesinlikle hepimiz ölmeden bi kere ofsayt olmalıyız...ama önce ofsayt nedir bi öğrenmeliyiz dimi ?
Bulgar göçmenleri neden hep sarışın ve güzel oluyolar ?
işte tam da bu kaide,ben doğduktan kere bozuldu..artık öyle bişey yok..şöyle bişey var => bulgar kızları neden hep çok oluyolar..

( batırdım evet )
30una bilemedin 35ine kadar genç ve güzellerken o yaştan sonra bi anda çöküyolar ?
bu kaide de annemden sonra bozulmuş işte

annem 50 küsür yaşında olmasına rağmen hala genç güzel ve bakımlı..biz öyle inandırdık kendimizi..

kısacası bulgar şoparlarında çöküş yok..ağnadığn mı ? niye ki çok sert yazdımdı aslında
Bide bana neden "Sen kırcaalili misin ?" diye soruyolar ? 
bu soru bana değil herhalde

soranlara
Bi çocuğun oldu. Kız çocuğu hem de.
Adını ne koyucan ?
aaahhhhhaaaaaaaaaaaaa...

ay neblem hiç düşünmem öyle şeyleri.. ama "berre" ismini severim..yanlış hatırlamıyorsam,peygamber efendimizin,ananesinin ismiymiş ve anlamı tüm güzellikleri üzerinde toplayan imiş...ben sevdim güzel isim,bi gün bi ismim olursa kesin berre olur

Küçüklüğünü hatırladığında "ah keşke şimdi burada olsaydı" dediğin kişi veya kişiler var mı ?
dedem..ben baya eşşek kadar olana dek,onun yanındaymışım temelli..ilokul dönemi başlayınca,hayatım,beyazıt - bahçelievler arasında seyahat etmekle geçti sırf bu yüzden..hani böyle nazınızın geçtiği,dudağınızı şişirdiğiniz anda her dediğinizi yapan dedeler olur ya böyle biriydi işte.. keşke şu an hayatta olaydı da,ben yine bişeye kızıp her dudağımı şişirişim de "etikek" alaydı bana..."gofy" alaydı..omzuna alıp,beyazıt'dan sultanahmet'e kadar götüreydi..şapkasını her çıkarışımda,keline bi iki vuraydım..güleydim..( ağlıyoruz burda litfen )
Köfte yapmayı bilir misin ?
öğrendim yeni yeni
Patates kızartmayı ?
o kadar da değil canım. onu doğuştan biliyorum... hatta sırf bir eylül akşamı patates kızartayım diye doğdum ben..doğdum ve kızarttım.. garip biraz ama böyle
Biliyosan hemen işe koyul , harabece sana geliyoz oturmaya 
evde yokuz
beklering efendim ne demek : )