sevgili angell ;
elma...
bun senin düşüncen ama merak etme senin söyylediğin kesim azınlık çogumuzun okulu bitirdiğinde işi hazır...
yadırgansaydık toplumda yer edinemezdik değilmi![]()
üstelik bizim toplum içinde yadırganmamızı gerektirecek bir neden de yok............................
sözüm meclisten dışarı yadırganabileceklerini başkaları düşünsün
1. çoğumuzun işi hazır demişsin, bizim işimiz neden hazır değil?
"siz" diye nitelendirilen kesimin "biz" diye nitelendirilen kesimden ne farkı, ne fazlası var? hiç düşündünmü?
Dolarları basmadığımız içinmi ACABA?
2.yadırgansaydık toplumda yer edinemezdik demişsin. ben yadırganıyorsunuz demedim yadırganma korkunuz var dedim, bu konudaki fikrim halen sabittir. çoğunun kendine güveni yoktur.
ayrıca toplumun neresinde nasıl bir yer edindiğinizi açıklarmısın, ben anlayamadım![]()
3.yadırganabileceklerini başkaları düşünsün demişsin, bu cümleyi de anlamadım, düşük cümleler kuruyorsun, sen hukuk fakültesinde okuyordun değilmi?![]()
4.bu konuyu neden açtığını da çok merak ediyorum. beni aydınlatırsan memnun olurum. neden bizim tavrımızı merak ettin?
özel okullara karşı bir düşmalıktan söz etmisin önceki mesajlarında, şöyle söliyim: SİSTEMİN ELEŞTİRİSİ YAPILIYOR, KİŞİLERİN YADA KURUMLARIN DEÐİL.
ELMA
TEK KELİMEYLE YAZIK DİYOR UM HAYATINDA VE TOPLUMDA YER ALDIÐIN YERİNDE HEP MUTLU OLURSUN UMARIM