Amerika da Oprah Winfrey adlı ünlü talk showcu ablanın 24. sezonu için hazırlanan showdan bir görüntü.Dans eden kızı takip edin...

Oprah's Block Party - Black Eyed Peas - I Got A Feeling
Konuyu açan
shy
, 20.10.2009 18:29
bu konuya 2 yanıt verildi
Gönderim zamanı 20.10.2009 - 18:29
Amerika da Oprah Winfrey adlı ünlü talk showcu ablanın 24. sezonu için hazırlanan showdan bir görüntü.Dans eden kızı takip edin...
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderim zamanı 20.10.2009 - 18:35
Başka bir video. Sağ taraftaki robot balonların ayağındaki sarılı esmer bayan Oprah oluyor.Size göre sağ platformdakilere göre sol arka plan 
Söylendiğine göre yirmibeşbin civarında kişi toplanmış.Üç hafta kadar sürmüş çalışmalar.O kadar kişi o kadar zaman hiç mi işi gücü yokmuş diyebilirsiniz ama abd de bu apla çok seviliyor.Ben yine anlatanların yalancısıyım

Söylendiğine göre yirmibeşbin civarında kişi toplanmış.Üç hafta kadar sürmüş çalışmalar.O kadar kişi o kadar zaman hiç mi işi gücü yokmuş diyebilirsiniz ama abd de bu apla çok seviliyor.Ben yine anlatanların yalancısıyım

DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.

Gönderim zamanı 20.10.2009 - 18:36
kızı kaybettim bi süreden sonra
iyi bi calışma olmuş bom bom poww söleselerdi keşke

iyi bi calışma olmuş bom bom poww söleselerdi keşke

"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"