Zamanında forma mevzusuyla başladı galiba bizimde muhabbetimiz başka bi yerde

Sonra bana zorla msn verdi illaki ekle nolur konuşalım muhabbet edelim dertleşelim falan diye. Bende insanlık olsun diye ekledim tabiki. O gün bugündür konuşuruz görüşürüz dertleşiriz. Acayip dedikodu yaparız

Herşeyi paylaşırız. Yani burda bana bişey anlatıyorsanız Mad'ında duyma ihtimalini gözden geçirin yada tam tersi Mad'a anlatılan bişey banada anlatılmış sayılır
ilk buluşmamız Ankara'da olmuştu. Beni aradıklarında 10 dakkaya ordayım dediğimin üstünden 45 dakka geçtikden sonra buluşabildik

3 gün iyi sohbet muhabbet eğlence falan oldu. Sonra Mersin faslı oldu bikeresinde de. 2 günde burda çok güzel zaman geçti.
Çok fena içer. Ama ne içtiğini söylemem
Lakabı Lionel Messi'ydi. Sonradan muhabbetimiz sıklaşınca değişti tabi. Tospa, Tospik, Tostos, falan oldu. Bi nevi evrim geçirdi. Lord Of The Turtle lafı sanki bu arkadaşımız için biçilmiş kaftan
Bazen sırf bu tospanın yüzünden bende kendimin tospa olduğumu düşünüyom

Yolda orda burda şurda nette bi tospa resmi görsem aklıma direk gelen şahsiyettir kendisi ve gülümserim ve içimden 'Vay tospa' derim.
Kaz ve dağları, sonra çimlere gömülmüş tospa etiketlemesini hiç unutmam

Ha birde bana uzaktan kumandalı araba sözün var onu unutmam
Len lafın kısası iyi çocuktur bu MadworLd tospası. Severim kendisini. İyiki tanışmışız len. İyiki tospasın.
Hadi eyvalla gelirim yine