Tunceli'de 'hitler Onur Öymen' Tepkisi
Gönderim zamanı 26.11.2009 - 17:06
Sayın Wale Dahil TOPUNUZA birden cevabım şudur.
Kurtuluş Savaşı’ndan yeni çıkmış günlerde ülkemizde Mustafa Kemal Atatürk tarafından Anadolu ve Müdafaa i Hukuk Cemiyeti ruhunun devamı olarak kurulan CHP,nin ÖZLEMİNDEN bahsediyorum.
CHP çağdaş, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına öncülük etmiştir. Kurucusu ve ilk genel başkanı Ulu Önder Atatürk başkanlığında savaştan çıkmış ülke yeniden inşa edilmiştir. Cumhuriyetin kurulmasının ardından da bir bir Atatürk devrimleri hayata geçmiştir. Tek parti olarak yıllarca ülkemize hizmet eden CHP, ülkenin demokrasiye geçişini sağlayarak, çok partili geçişi de sağlamıştır Ben işte o ruhun yeniden yakalanması peşindeyim. Yoksa Türk aydınlanmasının öncülüğünü yapmış bir partide böyle küçük demokratik tavırlar görünce özlemlerin dile getirilmesi Siz Faşist-Tarikat kılıklıları biraz telaşlandırdı galiba. Yok canımmm.. telaşlanmayın nerede o günler. Siz Tarikatler konfederasyonu TBMM Seyretmeye devam edin. Yarın bakın bakalım kim kimin üzerinden parande atıp Başbakana yalakalık yapmış bana BURADAN bildirirsiniz. İyi seyirler
Gönderim zamanı 26.11.2009 - 20:02

Gönderim zamanı 28.11.2009 - 09:54
Gönderim zamanı 28.11.2009 - 12:38

nottingam forest de zamanında avrupanın tozunu atıyomuş şimdi çıkıp birisi bu takım süper diyebilirmi =)
Gönderim zamanı 28.11.2009 - 13:22
Babanın bile hayatta olmadığı bir dönemi yaşadın da özledin mi, yoksa okuduklarının ve sana öğretilenlerin etkisiyle "özlemen gerektiğini" mi düşünüyorsun? Ben şimdi tutup da "Kanuni Süleyman dönemini özledim" şeklinde saçmalasam canıma da okur musun?
Engin ARDIÇ
Komiksin Komik : )
"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"

’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.
Paul Valéry
Gönderim zamanı 29.11.2009 - 21:05
cumhuriyetin kuruluşundaki chp ye zaten laf yok, hata bunu bugüne taşıyamamak sevgili tarkan
nottingam forest de zamanında avrupanın tozunu atıyomuş şimdi çıkıp birisi bu takım süper diyebilirmi
Babanın bile hayatta olmadığı bir dönemi yaşadın da özledin mi, yoksa okuduklarının ve sana öğretilenlerin etkisiyle "özlemen gerektiğini" mi düşünüyorsun? Ben şimdi tutup da "Kanuni Süleyman dönemini özledim" şeklinde saçmalasam canıma da okur musun?
Engin ARDIÇ
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı.
Sakla samanı olur Engin KAVAK
Gönderim zamanı 30.11.2009 - 00:11
Bizim gibi düşünen çağdaş laik Atatürk çü ama bizim gibi düşünmeyen tarikatçı dinci vs vs:))) O yüzdendir bu halk sizi 50 yıldır sandıkta ADAM yerine koymadı... O yüzdendir bu halk sizin her yaptığınıza birtaraflarıyla gülmekte.. O yüzdendir kameralar karşısında önce rezil olup sonra millete şirin gözükmek için tükürdüğünüzü yalamalarınız...
Şimdi sorsam ben chp li diilim eski chp yi istiyorum dersin ki demişsinde.. Kıvırmanın dik alası diye buna denir. Dedim ya sen Atatürkçüsün sen laik ve çağdaşsın biz ise gerici tarikatcı dinci yobazız.. Başka bir mesajımda da belirtmiştim hee canım heee.
Nasıl olsa 50 yıldır sizi tınlayan yok.. Bu secimde de meclise girebildiğinize dua edin.. Bir sonraki secimde sadece çaycınız oy atacak size..
Gönderim zamanı 30.11.2009 - 00:25
%47'lik kesim mi ?
%47'lik kesim halksa, geriye kalan %53'lük kesim ne ? Uzaylı mı ?
CHP'ye oy verenler halk değil mi ? Kim veriyor CHP'ye %20 küsür oyu ?
Halkın eğitim seviyesi ne ?
Halkın her dediği, her yaptığı doğru mudur ?
Hesap sadece halka mı verilir ? Tarihe de verilmez mi ?
CHP'yi ya da başka bir partiyi yerden yere vurmanızı anlarım. Ama bu ''halk sizi tınlamıyor'', ''halk ne olduğunuzu biliyor'' falan filan muhabbeti kabak tadı vermeye başladı artık.
Gönderim zamanı 30.11.2009 - 11:01
Bence senin psikolojik tedavi görmen lazım tarkancıım:)
Haklısın. AKP şimdi kıçımızdaki donu istiyor. Bu bana stres yaptı. Siz ve dedeleriniz vermeye alışık olduğunuzdan tınlamaya biliyorsunuz. Alışmış kudurmuştan beterdir. AKP'nin haksızlıkları. hırsızlıkları,namussuzlukları,hukuksuzlukları sizi etkileymiye bilir. Ama biz drüst insanlarız bunları kaldıramıyoruz haliyle psikolojimiz bozuldu.
Düşüncelerimi Daha önce belirtmiştim.Sen bir zümreyi savunayım onların dürüstlüğünü ispatlayım derken iyice batıyosun farkında diilsin:)))) Chp ve saz arkadaslarının klasik düşünce tarzı ve halka bakış açısını kendi düşüncelerinle cok güzel ispatlamışsın:)))))
Kurtuluş Savaşı’ndan yeni çıkmış günlerde ülkemizde Mustafa Kemal Atatürk tarafından Anadolu ve Müdafaa i Hukuk Cemiyeti ruhunun devamı olarak kurulan CHP,nin ÖZLEMİNDEN bahsediyorum.
CHP çağdaş, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına öncülük etmiştir. Kurucusu ve ilk genel başkanı Ulu Önder Atatürk başkanlığında savaştan çıkmış ülke yeniden inşa edilmiştir. Cumhuriyetin kurulmasının ardından da bir bir Atatürk devrimleri hayata geçmiştir. Tek parti olarak yıllarca ülkemize hizmet eden CHP, ülkenin demokrasiye geçişini sağlayarak, çok partili geçişi de sağlamıştır Ben işte o ruhun yeniden yakalanması peşindeyim. Yoksa Türk aydınlanmasının öncülüğünü yapmış bir partide böyle küçük demokratik tavırlar görünce özlemlerin dile getirilmesi Siz Faşist-Tarikat kılıklıları biraz telaşlandırdı galiba. Yok canımmm.. telaşlanmayın nerede o günler. Siz Tarikatler konfederasyonu TBMM Seyretmeye devam edin. Yarın bakın bakalım kim kimin üzerinden parande atıp Başbakana yalakalık yapmış bana BURADAN bildirirsiniz. İyi seyirler
ŞİMDİ ŞUNU ANLIYORUMKİ KORKU BAŞLAMIŞ şimdi tekrar ve yeniden CHP'BENİM PARTİM.
1938 den bu güne beni ilgilendiren bir parti görmüyordum oy'da vermiyordum.Bizim gibi düşünen çağdaş laik Atatürk çü ama bizim gibi düşünmeyen tarikatçı dinci vs vs:))) O yüzdendir bu halk sizi 50 yıldır sandıkta ADAM yerine koymadı... O yüzdendir bu halk sizin her yaptığınıza birtaraflarıyla gülmekte.. O yüzdendir kameralar karşısında önce rezil olup sonra millete şirin gözükmek için tükürdüğünüzü yalamalarınız...
Ama sen benim gözümü açtın Şimdi SON ÐÜNLERDEKİ GÜNCEL OLAYLARdan sonra Hemen şimdi birazdan CHP'ye gidip üye olacağım.
Türk milletinin en yumuşak karnı dinidir. Siz ondan din için namusunu isteseniz verir. Ama merak etmeyin DAÐDAKİ ÇOBANDA sizin gerçek niyetinizi artık anladı. Sizi gidi ALLAHI VE KİTABI SERMAYE YAPIP SATAN DİN TÜCCARLARI SİZİ. Sizi gidi TÜRBANCILAR SİZİ . Artık kırktane örtüye örtünseniz farketmiyor. Artık örtünmeyle ve kadının hali tavrı giyimi kuşamı üzerinden yapılanların sadece AKP'ye Mahsus bir ZINDIK dini üçkağıtçı dini olduğu anlaşılmaya başladı.Belediye seçimlerinde “elektriklerin kesilmesi, bilgisayarların çökmesi” gibi şaibeler olmaz ise ,olursa üzerinde durulursa.Para un Odun kömür fasulye bulgur nohut mercimek toz biber çay ıhlamur ada çayı kuşburnu domates biber patlıcan ıspanak pırasa salatalık hıyar ananas kiraz vişne portakal mandalina koltuk kanepe masa sandalye sehpa resim çerçevesi buzdulabı çamaşır makinası PLAZMA TELEVİZYON(en çokoyu plazma getirdiği AKP'nin tesbitleriyle sabittir)kurutma makinası sıkma makinası doğrama ve ezme makinası çırpma çalkalama makinası ezici ve kesici aletler bilgisayar müzik seti cep telefonu kapı kapı kolu keser keser sapı balta balta sapı VERSENİZ DAHİ farketmeyecektir . Biz buna ÜÇ KAÐITÇI Demokrasisissisisi diyoruz. Sanki gel pisi pisi der gibi. Sizi gidi ZERZAVATÇI PARTİSİ sizi.
SİZİ GİDİ HAİN DÜRRİSAZENİN DAMAT FERİDİN VAHIDEDTİN'İN TORUNLARI SİZİ. SİZİ GİDİ ATATÜTK DÜŞMANLARI SİZİ.
Gönderim zamanı 30.11.2009 - 12:51
İyi de halk kim ?
%47'lik kesim mi ?
%47'lik kesim halksa, geriye kalan %53'lük kesim ne ? Uzaylı mı ?
CHP'ye oy verenler halk değil mi ? Kim veriyor CHP'ye %20 küsür oyu ?
Halkın eğitim seviyesi ne ?
Halkın her dediği, her yaptığı doğru mudur ?
Hesap sadece halka mı verilir ? Tarihe de verilmez mi ?
CHP'yi ya da başka bir partiyi yerden yere vurmanızı anlarım. Ama bu ''halk sizi tınlamıyor'', ''halk ne olduğunuzu biliyor'' falan filan muhabbeti kabak tadı vermeye başladı artık.
Al birtane daha.. Yahu neden chp yi sevmeyenler illa akp li olur anlamam. Bunun dsp si var mhp si var dyp si var varda var. 50 yıl demişim. 50 yıl önce akp mi vardı da insanları illa bir kalıba sokmaya çalışıyorsunuz?
Bak ne demişim iktidar? İktidar demek beğenmediğiniz halkın oylarının çoğunluğunu alan parti demek. İktidar demek menderes özal vs demek anlatabildimmi. %53 lük kısım chp yi adam yerine koysaydı bugun o cahil gördüğünüz %53 lük kısım bir olup chp yi başa getirirdi.. Açın su atgözlüklerinizi artık yahu.. Kendinizden olmayan her insanı akp li damgası vurdukca akp nin oyları yükselmekte.
Ha size göre sizden olmayan bir partiye oy vermek eğitimsizlik cehalet vs vs dir. Oda kendinizi cooook büyük görmektir orasıda ayrı. Evet yineliyorum HALK chp yi adam yerine koysaydı bugünü bırakın 50 yılda birkezde olsa iktidar olurdu.. Asıl kabak tadı vermek her olayda laiklik elden gidiyor şeriat gelcek diye saçmalamaktır sizin haberiniz yok.
Gönderim zamanı 30.11.2009 - 13:09
Haklısın. AKP şimdi kıçımızdaki donu istiyor. Bu bana stres yaptı. Siz ve dedeleriniz vermeye alışık olduğunuzdan tınlamaya biliyorsunuz. Alışmış kudurmuştan beterdir. AKP'nin haksızlıkları. hırsızlıkları,namussuzlukları,hukuksuzlukları sizi etkileymiye bilir. Ama biz drüst insanlarız bunları kaldıramıyoruz haliyle psikolojimiz bozuldu.
işte sizin battığınız konu bu:) akp akp akp. ne kadarda acıtmış bu akp seni. O kadar acıtmış ki her mesajında hakaret ediyosun insanlara. Bizde biyerimizle gülüyoruz dalga geçiyoruz senle:)) Benim hırsıızm senin hırsızından iyidir meselesi yapmışsın yahu az relax ol. Dürüstlük kavramlarını önce savunduğun zihniyetin üzerinde düşün tartış tart sonra biz seni adam yerine belki koyarız..
Düşüncelerimi Daha önce belirtmiştim.
Kurtuluş Savaşından yeni çıkmış günlerde ülkemizde Mustafa Kemal Atatürk tarafından Anadolu ve Müdafaa i Hukuk Cemiyeti ruhunun devamı olarak kurulan CHP,nin ÖZLEMİNDEN bahsediyorum.
CHP çağdaş, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasına öncülük etmiştir. Kurucusu ve ilk genel başkanı Ulu Önder Atatürk başkanlığında savaştan çıkmış ülke yeniden inşa edilmiştir. Cumhuriyetin kurulmasının ardından da bir bir Atatürk devrimleri hayata geçmiştir. Tek parti olarak yıllarca ülkemize hizmet eden CHP, ülkenin demokrasiye geçişini sağlayarak, çok partili geçişi de sağlamıştır Ben işte o ruhun yeniden yakalanması peşindeyim. Yoksa Türk aydınlanmasının öncülüğünü yapmış bir partide böyle küçük demokratik tavırlar görünce özlemlerin dile getirilmesi Siz Faşist-Tarikat kılıklıları biraz telaşlandırdı galiba. Yok canımmm.. telaşlanmayın nerede o günler. Siz Tarikatler konfederasyonu TBMM Seyretmeye devam edin. Yarın bakın bakalım kim kimin üzerinden parande atıp Başbakana yalakalık yapmış bana BURADAN bildirirsiniz. İyi seyirler
Sürekli kurtulus savası sürekli M.K. Atatürk. Yahu başka siyaset bilmezmisin sen? Nedir bu ölmüş adamın ardından siyasi puan toplama hıncı? O adam uyansa ilk sizin yüzünüze tükürür. Hee canım tarikatcıyız biz şeriatçıyız devlet düzenini yıkıp şeriatı getircez sizide cariyemiz yapacaz. Mutlu oldunmu? E tabi koltugunuzdan oldunuz ya kuduruyorsunuz..
ŞİMDİ ŞUNU ANLIYORUMKİ KORKU BAŞLAMIŞ şimdi tekrar ve yeniden CHP'BENİM PARTİM.
1938 den bu güne beni ilgilendiren bir parti görmüyordum oy'da vermiyordum.
Ama sen benim gözümü açtın Şimdi SON ÐÜNLERDEKİ GÜNCEL OLAYLARdan sonra Hemen şimdi birazdan CHP'ye gidip üye olacağım.
Türk milletinin en yumuşak karnı dinidir. Siz ondan din için namusunu isteseniz verir. Ama merak etmeyin DAÐDAKİ ÇOBANDA sizin gerçek niyetinizi artık anladı. Sizi gidi ALLAHI VE KİTABI SERMAYE YAPIP SATAN DİN TÜCCARLARI SİZİ. Sizi gidi TÜRBANCILAR SİZİ . Artık kırktane örtüye örtünseniz farketmiyor. Artık örtünmeyle ve kadının hali tavrı giyimi kuşamı üzerinden yapılanların sadece AKP'ye Mahsus bir ZINDIK dini üçkağıtçı dini olduğu anlaşılmaya başladı.Belediye seçimlerinde elektriklerin kesilmesi, bilgisayarların çökmesi gibi şaibeler olmaz ise ,olursa üzerinde durulursa.Para un Odun kömür fasulye bulgur nohut mercimek toz biber çay ıhlamur ada çayı kuşburnu domates biber patlıcan ıspanak pırasa salatalık hıyar ananas kiraz vişne portakal mandalina koltuk kanepe masa sandalye sehpa resim çerçevesi buzdulabı çamaşır makinası PLAZMA TELEVİZYON(en çokoyu plazma getirdiği AKP'nin tesbitleriyle sabittir)kurutma makinası sıkma makinası doğrama ve ezme makinası çırpma çalkalama makinası ezici ve kesici aletler bilgisayar müzik seti cep telefonu kapı kapı kolu keser keser sapı balta balta sapı VERSENİZ DAHİ farketmeyecektir . Biz buna ÜÇ KAÐITÇI Demokrasisissisisi diyoruz. Sanki gel pisi pisi der gibi. Sizi gidi ZERZAVATÇI PARTİSİ sizi.
SİZİ GİDİ HAİN DÜRRİSAZENİN DAMAT FERİDİN VAHIDEDTİN'İN TORUNLARI SİZİ. SİZİ GİDİ ATATÜTK DÜŞMANLARI SİZİ.
Din islam hak hukuk devlet kavramlarını bilmediğinizden salla bakalım. İşinize gelmeyince din tüccarı namusumuz din vs vs. Biz sizin gibi acık sacık giyinip modern olamadık kusura bakma:) Sen burdan istediğin kadar havla kulaklarını dik dişlerini göster. İstediğin kadar kendinizden olmayanı hain olarak belirle. İnan tınlamıyorum seni ve senin gibileri. Görende çağ atlattınız ülkeyi dünyada 1 numara yaptınız zanneder. İşinize gelmeyince adam asarsınız işinize gelmeyince darbe yapıp milleti ekmek yağ kuyruklarında bekletirsiniz. Oldu... Gecti o dönemler evladım geçti.. Şimdi sürünme ve sokakta yüzünüze tükürülme sırası sizde.. Hadi koş babacıkların eylem yapıyor laiklik elden gidiyor diye sende katılda belki 3-5 oy daha kaparsınız. Kesmesse çarşaflılara rozette takın oda olmassa dersim olayını gündeme getirin birdaha rezil olun. Yinemi kesmedi üzülme be evlat. Herzaman yaptıgınız şeyi yapın. Atatürkün arkasından siyaset!! Hadi seni gidi ermeni bozması.
Gönderim zamanı 30.11.2009 - 13:36
Şu an CHP den istifa eden bütün Tunceli teşkilatıda aslında AKP'liydi istifa etmek için Onur ÖYMEN'i bekliyorlardı dimi : )
CHP'yi eleştiren herkes AKP'li, Tarikatçı size göre : )
Atatürk Recep PEKER ile İnönü'yü partiden niye kovmuştu Halkçılık ilkesine aykırı davrandıkları için. Sonra Atatürk öldü Cumhurbaşkanı kim oldu dersin Atatürk'ün Başbakanlıktan aldığı ve uzaklaştırdığı İnönü daha sonra Başbakan kim oldu dersin Parti Genel Sekreterliğinden alıp uzaklaştırdığı Recep PEKER !
Halka yakın olmayan insanları Atatürk uzaklaştırmıştı. Ama birşekilde geri gelip Üke yönetimini ele geçirdirler.
ve halk kendinden uzak olanları kendilerini halkın iradesinden üstün görenler her dafasında sandığa gömdü.
1946 da kurulan Demokrat Parti sadece 4 yıl sonra yani 1950 seçimlerinde %52 oy alarak 400 küsür Milletvekili ile iktidar olmuştu.
Size göre suçlu yine halktı.
Halkın büyük bir çoğunuğu neredeyse Cumhuriyetle yaşıt bir partiye değil 8 senelik bir partiye itibar ediyor size göre suçlu yine halk.
Ne güzel bir savunma mekanizması kurmuşsunuz..
CHF veya CHP dışında iktidara gelen her partinin İrtica ile suçlanması bir tesadüf mü ? : )
Öyle TV'den duyduğun kalıp cümlelerle bu işler olmaz.
Siyasi tarih oku biraz.
Kalıplaşmış düşüncelerin ve cümlelerin esiri olursun TV ile cehaletin baki kalır.
Artı bu sözü de büyük puntolarla çıktı alıp duvarına as.
"Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır. " Paul Valéry

Bu mesaj WaLe tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 30.11.2009 - 13:38

Paul Valéry
Gönderim zamanı 30.11.2009 - 17:42
Kaynak yok..
Tarıh yazılır degıl mı..Tarıhı yazanlar tarıhın ıcındekı adamlar.
Mustafa Kemal'e kızalım haydı..cıddıyım!
Kurtulus savasını yapmamalıymıs..
bu arada..bızım demokrasımız bırıılerının sectıklerı ıcersınde tercıh yapmaktan ıbaret..Napalım oymele kılıcdarogluyla tayyıple demırelle ıdare edecegız..onumuze konan adam bunlar..koyansa kesınlıkle ben degılım

Saygılar ve sevgıler
"En iyi kuram 'Zamana bağlı olarak yanlışlanabilir" Karl Popper
"Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır Bertrand Russel
"Soyut ve Somut kavramlar hiçbirşekilde İlişkilendirilemez ve Örneklendirilemezler" Mw
Gönderim zamanı 30.11.2009 - 19:30
Ama öncelikle Türkiye Cumhuriyet'inin kuruluşundan itibaren siyasette yer almış her aktörün hatıratı vardır merak ettiklerini okumakla başlayabilirsin..
Bu ülkede kimsenin Atatürkle sorunu yok, Ata herkezin yüreğinde ve vicdanında öyle bir asil yerdeki ne kadar ısrar etseniz de bu asilliği zarar veremezsiniz.
Bu ülke Atatürkle kimlerin zoru olduğunu yani ilk fırsatta Dolmabahçeden heykelini kaldıran, TL lerden resmini kaldırıp kendisininkini koyanları tarih açık bir şekilde ortaya koyduğunu biliyor.
Bu ülkede birileri birilerinin şu an seninde yaptığın gibi.Atatürk ranta çevirip en işlerine gelmedik zamanlarda "Atatürk böyle yapmıştı", "Hadi Atatürk'e kızalım", "Atatürk düşmanları" gibi artık klişeleşmiş tavırlarına Atatürk statükoculuğuna tepki duyuyor.
Bu ülkede birilerinin Atatürk'e düşman icat ederek sonra kendilerini Atatürk'ün ihtiyacı varmış gibi koruyucu, savunucu gibi pozisyonlara girip Atatürk üzerinden itibar ve kariyer edinmelerini hazmedemiyor.
Bu ülkede Atatürk'ü en anlayamamışların Atatürkçülüğü kendilerine ait bir toplumsal sınıf şekline sokup dogma fikirlerle kendilerini çağdaş sanan kitlenin Atatürk'ün "Ben, manevi miras olarak hiç bir ayet, hiç bir dogma, hiç bir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım ilim ve akıldır." sözüne gözlerine soktukları halde görmezden gelmelerine deli oluyorlar.

Paul Valéry
Gönderim zamanı 30.11.2009 - 20:49
Ben bu güne kadar hiçbir parti için çalışmadım Oy'da vermedim. Bunu balirtmiştim. Birsürü boş laf kalabalığı olan uzun yazı yamışsın zamanına eline koluna yazık değilmi bu mübarek bayram günü hele gardaş.
Bu arada maskeni de düşürdüm.
SİZİ GİDİ HAİN DÜRRİSAZENİN DAMAT FERİDİN VAHIDEDTİN'İN TORUNLARI SİZİ. SİZİ GİDİ ATATÜTK DÜŞMANLARI SİZİ. Bu cümle sana çok yakıştı.
Bu mesaj tarkan tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 30.11.2009 - 20:55
Gönderim zamanı 30.11.2009 - 21:33
SİZİ GİDİ HAİN DÜRRİSAZENİN DAMAT FERİDİN VAHIDEDTİN'İN TORUNLARI SİZİ. SİZİ GİDİ ATATÜTK DÜŞMANLARI SİZİ. Bu cümle sana çok yakıştı.
kolaymı insanları Atatürk düşmanı etmek
Baştan beri ATATÜTK yazılmış, ATATÜRK olacak, kopyalarken bile dikkat etmiyorsunuz
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 30.11.2009 - 23:02
Sizi tebrik ediyorum. Dikkatinizden dolayı.Bu arada Mili hainlerimizden Osmanlı ŞEYHÜLİSLAMI Dürrüzade mehmet efendiyide Vahdettinide yanlış yazmışım. Bunlar da sizinde dikkatinizden kaçmış. Olur böyle şeyler. Önemli olan anlam bütünlüğünün bozulmamış olmasıdır.kolaymı insanları Atatürk düşmanı etmek
Baştan beri ATATÜTK yazılmış, ATATÜRK olacak, kopyalarken bile dikkat etmiyorsunuz
Bu mesaj tarkan tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 30.11.2009 - 23:13
Gönderim zamanı 01.12.2009 - 00:22
nefret kusmak yerine şurda güzel güzel tartışsak nasıl olur acaba?
Gönderim zamanı 01.12.2009 - 11:17
senin gibi terbişytesiz olmaktansa 3. değil 33. sınıf şarkılara bile takılırım.3. sınıf şarkılara takılmandan bellisin. Bulacağın varacağın bir yol—varsa eğer bir yol sonuda tek yol tercihe bile bırakmayan,işte kısmetin sonu bok kuyusudur. Asla şaşmaz.