http://www.hurriyet....nya/3989676.asp
buyrun efendim aşmış haber

Posted 05.03.2006 - 13:45
Posted 05.03.2006 - 13:47
Posted 05.03.2006 - 13:50
"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.
Paul Valéry
Posted 05.03.2006 - 13:50
Posted 05.03.2006 - 13:54
Posted 05.03.2006 - 14:31
Posted 06.03.2006 - 09:27
Posted 06.03.2006 - 10:24
Posted 06.03.2006 - 15:44
Yani hayvanlardan başka alternatif yokmu??
Posted 06.03.2006 - 19:47
bu ilişki türünü seven erkekler olabilir.(Artık sapıklıkta ne kadar ilerlediğinzi görün!!) Am sizce bu normalmi???Yani hayvanlardan başka alternatif yokmu??(Kadınlara -çocuklara tecavüz dışında tabi)
Paul Valéry
Posted 06.03.2006 - 20:35
sanırım bu konuda uzmansın bu kadar bilgiyi nerden biliyorsun evrimsel arkadaşlarına mı danıştınHayvanlarla insanların cinsel ilişkisi sıradışı değildir. Türkiye'nin birçok köyünde, cinsel ilişki olanağı bulamayan erkekler, dişi eşekler başta olmak üzere birçok hayvan türüyle ilişkiye girmektedirler.
Posted 07.03.2006 - 01:26
Bu söylediğin yurtdışı için geçerlidir. Batılı ülkelerde zoofilik ilişkilere giren kadın ve erkeklerin oranı hemen hemen eşdeğerdir. Türkiye ve Ortadoğu'da ise kadınlar, her türlü cinsel ilişki konusunda oldukları gibi, zoofilik ilişki konusunda da bastırılmışlardır. Bu bölgelerdeki kadınların cinsel aktiviteleri, her yönü ile normal parametrelerin altında seyreder. Bu da normal değildir. DSM-IV tarafından cinsel isteksizlik bozukluğu (daha çok bilinen adı ile frijidite) olarak tanımlanır ve bir sapıklık olarak değerlendirilir.ayrıca bu tür sapıklıgı sadece erkekler deil bayanlarda yapmaktadır
Posted 07.03.2006 - 09:08
1.si saf sensin sevgili Wale..bu ilişki türünü seven erkekler olabilir.(Artık sapıklıkta ne kadar ilerlediğinzi görün!!) Am sizce bu normalmi???Yani hayvanlardan başka alternatif yokmu??(Kadınlara -çocuklara tecavüz dışında tabi)
Glamor ben sana diyeyim şimdi. Hayvanlarla cinsel münasebetler yalnızca erkeklerden beklinir tarzı yaklaşımını saflığına veriyorum. Çünkü aynı tarz fikre kadınlar için vardığım zamanları saf zamanlarım olarak nitelendiriyorum.
Posted 07.03.2006 - 19:04
Posted 07.03.2006 - 19:27
1.si saf sensin sevgili Wale..
2.si Ben hayvanlarla cinsel ilişkiye girenler sadece erkeklerdir diye birşey söylemedim.Bu tür ilişkiyi seven erkekler olabilir dedim sadece.
3.süde. (inanın abartmıyorum),şimdiye kadar bir hayvanla cinsel ilişkiye giren bayan hiç duymadım.Ama erkeklerin bunu yaptığını herhalde hepiniz duymuşssunuzdur.
Evet bu tam anlamıyla bir sapılıktır.Batıdaki kadınlarında ne yaptığı umrumda değil.Onların çoğu normal değilki zaten.Nerdeyse 11-12 yaşında cinsel ilişkiye girmeye başlıyorlar.Bu yüzden batılı kadınların hayvanlarla cinsel ilişkiye girmelerinide hiç şaşırmadım..
parantez içindeki cümleyi yazmamış olsa idin bende cümleni " bu ilişki türünü sadece erkekler seçer olarak algılamayacaktımbu ilişki türünü seven erkekler olabilir.(Artık sapıklıkta ne kadar ilerlediğinzi görün!!)
Paul Valéry
Posted 07.03.2006 - 19:41
Genelleme kötü bişidir.. Biride kalkıp bazı kadınların tatmin için kullandıkları materyalleri sölediğinde görün işte ne haldesiniz der..!!(Artık sapıklıkta ne kadar ilerlediğinzi görün!!)
Posted 07.03.2006 - 20:12
Posted 07.03.2006 - 21:20
Anadolu köylerinde 11-12 yaşlarında cinsellikle tanışan kızların oranı, Avrupa'da 11-12 yaşlarında cinsellikle tanışan kızların oranından çok daha yüksektir. Cinsellikle tanışma şekilleri farklı olsa da (zorla evlendirilmeye karşın kişisel merak) arzettiğin genelleme nezdinde Türk kadını Avrupa kadınından çok daha anormaldir!Evet bu tam anlamıyla bir sapılıktır.Batıdaki kadınlarında ne yaptığı umrumda değil.Onların çoğu normal değilki zaten.Nerdeyse 11-12 yaşında cinsel ilişkiye girmeye başlıyorlar.Bu yüzden batılı kadınların hayvanlarla cinsel ilişkiye girmelerinide hiç şaşırmadım..
Posted 07.03.2006 - 21:31
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
Yerli otomobilin fiyatı ne kadar, ismi ne? İşte yerli otomobilin resmi |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
![]()
|
|
Dereotlu Cacık İsteyen? |
Çeşitli Videolar | hüfyaa |
|