ne zaman bu programları izlesem ilginç bir şeyle de karşılaşıyorum bir keresinde çok güzel 20 yaşında hatun erkek arıyordu. sokağa çıksa iki kıvırsa bütün erkekler salça olur ama o televizyondan arıyor. zengin arıyor besbelli.
buraya yine,buraya ne yazacağım konusunda hiç bi fikrim olmadığını yazarken, buraya yine;buraya ne yazacağım konusunda hiç bi fikrim olmadığını yazmış olacağım ve kimbilir bu kaçıncı olacak..
ayh..şiştim..
ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...
'akşam ne pişireceğim diye düşünmeyin,yüzlerce yemek tarifi' öyle çok da pratik bi teklife benzemiyoki,yüzlerce yemek tarifinin arasında daha çok kafası bulanır insanın;en çok da benim..
düşüneyim ki o bu konuyu okuyacak ,kendini işte ööle bitakım üst makamlarda, üst duruşlarda falan zanneden insanlar kadar,onları gereğinden,hak ettiklerinden fazla kaale alanlarda da hata vardır..
fazla dikkate alırsan,o da kendini olduğundan daha fazla;dikkate değer zanneder..
banane gerçi..şimdik sen 'sanane kardeşim ' dersen şık durmuycak,o bakımdan o bölümü de üstleneyim;dedim..
böyle de düşünceli,şirin,bi başka bi insanım yarabbi..
baskın bi şekilde şekil kaygısı olan insanlardan hoşlanmıyorum..
hem böyle bi kaygısı olup hem de bunu gizlemeyi beceremeyen insanlardan da hoşlanmıyorum..
ne kadar;ağır ve ciddi konuların adamı gibi durursam,o kadar;akıllı ve ciddi bi görüntü veririm..zanneden insanlardan da hoşlanmıyorum..
ve,bööle esip de hoşlanmadığım bitakım insan özelliklerini yazdıktan sonra, kendi kendime 'seni kim beğensin?' demeyi de asla ihmal etmiyorum,ezber gibi bu benim için,sonunda daima aklıma düşüyor..=)
ayh..bugün kendimi aştım galiba topik,çıkınca şöyle bi nefes alıcam bak; yüzerken nefesimi tutup dibe dalmışım da,çıkınca havayı ağzımla kucaklıyomuşum gibi..