Jump to content

- - - - -

İçimdeki Kelimeler

• Please log in to reply
448 replies to this topic

#341 tusiana

tusiana

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1225 posts

Posted 29.06.2007 - 21:54

hemde çok iyi bilirim... ::
Kendimi Bulduğumda Orda Olmalıydın!!!...
Ya Da Kendimi Bulduğumda Orda Mı Olmalıydın???
...

#342 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 posts

Posted 29.06.2007 - 22:05

içimdekileri dışarı kusarsam, rahatlar mıyım?
peki siz?
sizde bıraktığım iz..
sesimi duyabilicek misiniz cümle sonlarına koyduğum ünlemlerimden..?
hanginiz anlayacaksınız ki içinde bulunduğum nefes alamadığım kara delikten hanginiz çıkarabileceksiniz beni?
ben bile bulamazken beni siz nasıl bulup çıkarıcaksınız beni içinde bulunduğum boşluktan...
ne siz bulaşın bana.. ne de ben boğayım sizi dertlerimle..
içimdekiler de kalsın içimde.. bi onlar kaldı zaten..
hoşçakalın..
Yokluğun bu bahar biter mi ?
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#343 Bitti Derken...

Bitti Derken...

bayan yanlış

• Üyeler
  • 3079 posts

Posted 01.07.2007 - 14:20

deli kızım uyan

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim

#344 Lavinia

Lavinia

FıRTıNa KuŞu

• Üyeler
  • 5669 posts

Posted 03.07.2007 - 22:42

Akıllandım hemde ne biçim!
Yetti artık.Neyim ben oyun tahtası falan mı?Bitti bundan sonra hak edene hak ettiği kadar.Ne bu ya!Gözümde yaş kalmadı ağlamaya.Kaç gecenin sabahına habersiz vardım ben.Toprağa seninle gelirim diyenleri de böylece görmüş olduk.Hepsinide toprağa gömüyorum.
Ne yapsam ne etsem yaranamadım hiçbirinize.Sandınızki zavallılığımdan bunların hepsi insanlığımdandı ya insan yerine koydum sizi hata mı yaptım yani.Yok ama bana iyi oldu.Hak ettim ben akılsızlığın bedeliydi bu. oh olsun bana.Boşuna dememişler tecrübe hayattan yediğiniz kazıkların toplamıdır diye.Çok doğru.
Sevda hani şu kara olan .Evet rengi hakikaten karaymış.Düşmemek gerek sevdaya.Düşünce; gelen vuruyor, giden vuruyor,seven vuruyor...Ama yetti artık ezdirmem kendimi ne sana ne de diğerlerine
Yaşadım ve bitti üstü kalsın!

Posted Image

YARINA SESİMİN YANKISI KALIR...

Hoşçakalın.

#345 tusiana

tusiana

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1225 posts

Posted 03.07.2007 - 23:43

laviniam bu ne şiddet bu ne celal? biraz sakin ol... isyan etmekte haklısın eminimki hatta yazdıkların içinde yaşattığın isyanın belkide milyonda biri... ama haykırmak diil çaresi! insanlarr... insanların en büyük zaafları kendi söledikelri yalanlara inanmalarıdır eğer sölediklerin gerçekse inan kendi sözlerine ama yok için hala haykırdığın kişinin canı yanıcak die titriyosa sakın silip atma geçmişini...
unutma geçmişi olmayanın geleceği olamaz... :D
...

#346 Lavinia

Lavinia

FıRTıNa KuŞu

• Üyeler
  • 5669 posts

Posted 04.07.2007 - 00:05

Titresin bırak Tusiana,acı çekerek ölsün.Başıma ne geldiyse kalp denilen haddini bilmez musibetten geld.Çekilen onca acı,onca dert ve gözyaşının hiçbir anlamı yokmuş.Kendi yarattığım dünyamda aşk var diye kendimi kandırmışım ben.Gülüyorum halime.Sadece ve sadece kendime kızıyorum bütün öfkem kendime.Çok safmışım çok.Bu kadar büyük,koca bir aptal olduğum için de haktır bu bana.Acıdan ölsem,gebersem haktır bana.Bu duruma düşürdüğüm için kendimi başıma gelen her şeyi hak ettim ben.Tek bir şey var bundan sonra kendimi küçük düşürmeyeceğim.Yazdıklarımı geç, hissettiklerimin anlamı yokmuş.Çocukça şeyler işte anlamı yok karşı taraf için.Bundan sonra asla ezdirmem kendimi.Arkada kalmak istemeyen zahmet edip yetişsin.Ben yeteri kadar koştum.

Neyse gece gece kusuruma bakma tusiana çok öfkeliyim kendime.Tutamıyorum.Normalinde çok zor öfkelenirim ama sabrım taştı mı böyle oluyor affeddersin

Posted Image

Hoşçakalın.

#347 tusiana

tusiana

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1225 posts

Posted 04.07.2007 - 00:19

cnm bnm affedilcek ne varki :P ben seni okadar ii anlıyorum ki kendimi görüyorum snde belkide kendimi yatıştırmaya çalışıyorum sana sakin ol derken kim bilir :D:) gerçekten öyle çok benziyoruzki...
...

#348 Lavinia

Lavinia

FıRTıNa KuŞu

• Üyeler
  • 5669 posts

Posted 11.07.2007 - 21:34

Huzurlu ve sakin bir günün sonunda küçük bir mutluluk kaldı bugün.Ailemin varlığı bana mutluluk ve huzur veriyor.Sıradan bir hayatı ne kadar da özlemişim.Sabahları kardeşimin gülen sesiyle uyanmayı,binbir türlü oyunla beni yataktan kaldırışını.Sabahın taze rüzgarında ,neşeli konuşmalar eşliğinde kahvaltı etmeyi ne çok özlemişim.Babamın,babalık gururuyla yaptığı huysuzlukları annemin sevecen bakışlarına nasılda hasret kalmışım.Öğlenin sıcak rüzgarında kardeşimle limotana yaparak mutfağı talan etmeyi ve sonra annemin gülüşlerini bastıramayan yalancı öfkesini,akşamları hepimizin uyumasına aldırmadan inatla gazeteden ekonomi ve siyaset sayfalarını okuyan babamı meğer ne çok özlemişim.
Küçük mutluluklarımızın büyük mutluluklara dönüşmesi sessizce izleyerek nihayet huzuru buluyorum.Bugün bana senin için anlamı büyük olan o hediyeyi veririken anne ,gözlerinin doluşunu izledim.Gözyaşlarındaki gülümsemeni gördüm.Anne içimi aydınlatıyorsun (: iyi ki varsın ...

Edited by Lavinia, 11.07.2007 - 21:34.

Posted Image

Hoşçakalın.

#349 Lavinia

Lavinia

FıRTıNa KuŞu

• Üyeler
  • 5669 posts

Posted 13.07.2007 - 23:16

Gülmüyor eskisi gibi gözlerinin içi.Işıl ışıl bakmıyorsun artık bana.Derin bir sonsuzluk içindesin kimseyi farkketmiyorsun.Hep gülümse derdin bana.Sen gittin gideli yüzüme gülümsemeler haram oldu dosttum.
Hayattı senin adın.Yaşama sıkı sıkı bağlıydın.Ben "erken öleceğim" derdim sen"sonsuza kadar yaşayacağım" Binbir türlü hayallerin vardı yapmaman için sadece vakit dardı.Seninle hayal etmek öylesine kolaydı şimdi olmuyor be dosttum sensiz çekilesi şey değil bu hayat.
Neydi o ilk gençliğimiz?Üzüntülerimiz,sevinçlerimizSen benim ciddiyetime kızardın,somurtmamı engellemek için bin çeşit iş çıkarırdın.Aslında sırf senin bu halini görmek için somurturdum biliyor musun?O kadar şirin ve hamarattın ki!
O sabah ölümü görene kadar yüzünde hiç inanmadım öleceğine.Melekler ölmezdi ki Meleğim.Biliyordum ölmeyeceğini hayata öyle sıkı bağlıydın ki!ama ölüm güçlüydü ve senden geçmişti.Hayata dair umutların seni öldürmedi ama yaşatamadı da.Şimdi ikisine de ait değilsin.
Bomboş gözlerinde kendimi görmek ne kadar acı veriyor tahmin edemezsin.Bu kadar yakınken millerce uzak olman çok zor geliyor.Niye senin yerinde ben değildim.Benim umutlarım yoktu,hayallerimde yoktu neden seni istediler neden?Ve neden almadan gittiler işini yarım bıraktı Azrail?Senin adın hayattı.Ümittin sen,neşeydin.Seni hiç affetmeyeceğim söz vermiştin gitmeyeceğine,gitmedin ama kalmadında.Ve seni hep hatırlayacağım Lavinia çiçeklerinde.
Hayattı adın senin ve hayatı özledim.Seni çok özledim dostum.
Posted Image

Hoşçakalın.

#350 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 posts

Posted 14.07.2007 - 22:58

sen
ben
biz
gittin
bittik
şimdi
hiç
birisiyiz
b
i
t
t
i
k

...
..
.
Yokluğun bu bahar biter mi ?
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#351 Bitti Derken...

Bitti Derken...

bayan yanlış

• Üyeler
  • 3079 posts

Posted 14.07.2007 - 23:15

yılgınlıklarım yorgunluklara dönüşmeye başladı artık bu beden daha ne kadar dayanabilir bu yorgunluğa bu kadar dirençsizken bilemiyorm

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim

#352 Lavinia

Lavinia

FıRTıNa KuŞu

• Üyeler
  • 5669 posts

Posted 20.07.2007 - 22:51

trajikomik bu oyunun son perdesini oynuyorum evet bayanlar baylar biletler burdan komediyle kapatıyoruz.Başrollerde ben ve iki sap arkadaşım daha var.aynı gün öğrendik buna inanacak kadar saf olduğumuzu ve aynı gün evsahibi ;) offf düşündükçe daha çok kahkaha atasım geliyor. *lol

saplığında ne olduğunu kavradıktan sonra hayattan öğrenilebilecek pek az şey kaldı.Kader ortaklığı bu olsa gerek kızlar nasılda ortada kaldık ama hem birlikte hem aynı gün aynı şekilde hem de ayrı ayrı süper bir kaos değil mi *lol

Lanetliyorum uykusuz kalan tüm gecelerimizi.Nasılda kandırmışız birbirimizi.Allah kahretsin döktüğüm her bir gözyaşını ve her sabahsız geceyi.Bizi çok güzel oyuna getirmişler falla helal olsun kutluyorum *lol

Kızlar sizin adınıza da üç arkadaşlar ve üç saplar olarak halimize tekrar tekrar gülüyorum.Yarın damgalarda hazır çıkarsak tabi *lol .

İyi ki varsınız nan sefüyom sizi beni sap halimle bile yalnız bırakmadınız dostumsunuz nan ;)

offf içimden aslında neler geçmiyor ki süper şeyler geçiriyorum bildiğiniz gibi değil *lol
Posted Image

Hoşçakalın.

#353 kara

kara

--giz----kara--

• Üyeler
  • 11365 posts

Posted 23.07.2007 - 14:04

O kadar çok kelime var ki içimde... Artık bir yerlerden saçılıyor sağa, sola, etrafa... Sessziliğimde hep biriktirdim...
Biriktirdim...
Biriktirdim...
Ve şimdi taşmalardayım... Kelimelerimin akıntısında kayboluyorum bazı geceler... Elimde günlüğüm, en sevdiğim kalemim... Bileğim ağrıyana kadar, mum ışığında, yastığımı destek alarak yazıyorum... Kusuyorum kelimelerimi... Kusuyorum... Rahatlamak bir yana her kelime döküldükçe satırlara daha da çok doluyor içim kelimelerle...
Meğer ne tutmuşum kendimi... Meğer ne kadar suskun gözükmüşüm...
Ne biriktirmişim...
Kelimelerimi bitiriyorum...
İçimde kalan hiç bir kelime yok diyene kadar devam kelimelerimi saçmaya...

#354 duygusuz

duygusuz

Burası olmadan yaşayamaz

• Üyeler
  • 8004 posts
  • İlgi Alanları:güzel ve iyi olan her şey

Posted 23.07.2007 - 14:19

bitiş.. kayboluşlar sonra....sonra bir ümit ışığı...turuncu...yaz güneşim....

............................şşşşt sessiz ol!.................................

#355 kara

kara

--giz----kara--

• Üyeler
  • 11365 posts

Posted 23.07.2007 - 16:48

Şimdiden yarına tedirgin başlamak...
Kalabalık içinde yalnız kalmaya çalışmak...
Gizlenmeye çalışmak...
Sessiz kalmaya (!!! bırakılmaya) çalışmak...

ı-ı en önemlisi Şimdiden yarına tedirgin başlamak...
Yarına karşı bu günden 2-0 mağlubum...

kar(a)nlıkdangelennot: tek sayıları hiç sevemedim...

#356 kara

kara

--giz----kara--

• Üyeler
  • 11365 posts

Posted 24.07.2007 - 13:20

Saçmaya devam dedik ya... Bir ürpertidir aldı bu sabah beni götürdü, taa geçen sene bu zamanlara...
Söylenilesi çok şey var aslında ama susmayı seçmeli yine...
Gereken yerde ve zamanda saçılacaktır yine kelimelerim ortalığa...
Ve sadece gerekenler görecektir saçılanları...

#357 Lavinia

Lavinia

FıRTıNa KuŞu

• Üyeler
  • 5669 posts

Posted 27.07.2007 - 22:41

Bazen anlamak ve mücadele etmek yetmiyormuş hayat için.Bazen en büyük ve en zor karar oluyormuş vazgeçmek.
Vazgeçtim.
Beklemek onurluydu,dönmemek gururluca ve sevmek...ah sevmek!
Ama en zoru vazgeçmekti.
Vazgeçtim.
Ama yalan söyleyemem kolay olmadı bu kararı almak.Çünkü bu yaşarken ölü kalmak demekti.Uzunca bir zaman bekledim dönmeni, pencere pervazlarında. ne aylar geçti.Uykusuz gecelerin haddi hesabı yok.Ama bekledim korkttum senden kalan ve içinde tek seni barındıran kelimemi de yitirmekten ölesiye korkttum.SENsizlik.
Bu da giderse sen gidecektin ve ben...Ben işte aynen şu an olduğum gibi kalacaktım.
Vazgeçtim ve kaldım.
Zor karardı vazgeçmek!ama sen istemezken kalmaya çalışmanın anlamı yoktu.Küçülmek istemedim gözlerinde.Çünkü yeterince küçüktüm.Yaşadığı sevdanın büyüklüğüyle baş edemeyecek kadar küçük...
Vazgeçtim.
Katilim belki,belkide onursuz ya da belki haindim.Ama vicdansız değildim.Gittim doğru.Ama intikam almak için değil!Özgür bırakmak için.
Vazgeçtim doğru ama sevmediğim için değil.Sevgimin değeri kalmadığı için.
Vazgeçmek demek sevgimin değersizliğini kabul etmek demekti.
Zor karardı vazgeçmek! Değersizliğimi kabullenmek.Bu yüzden uzun zaman bekledim dönmeni inkar edemem.Bu yüzden uzun zaman sevmeye devam ettim seni.Sevgimin seni koruduğuna inandım.Çocukçaydı aldandım.Küçüktüm daha çok küçüktüm.Sevdamı taşıyamayacak kadar küçük.
Şimdi vazgeçebilecek kadar büyüdüm.
Vazgeçtim.
Yılgınlıklarım, yorgunluk oldular.Büyüdüm.Masum ne varsa yitirdim.Yoruldum.Vazgeçtim.

Posted Image

Hoşçakalın.

#358 BAKIMSIZ DEVE

BAKIMSIZ DEVE

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 489 posts

Posted 28.07.2007 - 20:40

"....Sevgimin seni koruduğuna inandım.........."

*zong ama ben hala buna inanırım. Herşey gönlünce olsun...

#359 duygusuz

duygusuz

Burası olmadan yaşayamaz

• Üyeler
  • 8004 posts
  • İlgi Alanları:güzel ve iyi olan her şey

Posted 29.07.2007 - 18:28

içimdeki kelimeler...savrulup duruyor her saniye sonbahar yaprakları gibi.....
hiç dinmeyecek biliyorum, hiç sukunete kavuşamayacak düşlerim...gerçeklerim....ve kelimelerim.....

............................şşşşt sessiz ol!.................................

#360 RedSnow

RedSnow

o σℓмαdαη αѕℓa

• Dokunulmazlar
  • 8898 posts

Posted 24.08.2007 - 00:04

Ben Hiç Aşık Olmamışdım, Nasıl Olabilirdim Ki Aşk Karşındakine Güvenmek Demekti.Ben Kendime Bile Güvenemezken Bir Başkasına Nasıl Güvenirdim.Hep Kaçtım Aşktan Hep Karşımdakinde Nefret Edicek Yalnızlığıma Geri Dönmeme Sebeb Olucak Bişi Buluyordum.Ben Yalnızlığımla Mutluydum Ne Gerek Vardı Ki Fazlasına...
Bu Böyle Devam Etti Yalnızlığım Yavaş Yavaş Beni Sona Doğru Götürüyordu Hissediyordum Ölümü Ama Hiç Korkmuyordum Niye Korkabilirdim Ki Ne Vardı Kaybedebileceğim Sahip Olduğum Tek Şey Yalnızlığımdı Onuda Kaybetmem İmkansızdı.Ölüm Benim İçin Bir Kurtuluştu Bir Kaçış Yolu.Her Doğan Güneş Benim İçin Yeni Bir Izdıraptı Her Gece Ölüme Yatardım ama Sabah Yine Uyanırdım Ne Yazık Ki...
Sonra Birgün Sen Geldin.Tekrar Güvenebilmeyi Öğrettin Bana Elini Uzattın Ve Beni Karanlığımdan Çekip Kurtardın...
Sevmeyi Öğrendim Senle Güvenebilmeyi.Aşkın Nasıl Bişi Olduğunu Gösterdin Bana.Ben Aşka Bile İnanmazken Sen Bana Sonsuz Aşkı Tattırdın...
Hayat Bir Başka Güzeldi Senle Güneş Bir Başka Doğuyordu Ne Kadar Körmüşüm Ben Seni Tanımadan Önce Meğersem Dünya Ne Güzel Bir Yermiş Ama Sonra Anlıyorum Ki Dünya Aynı Onu Güzelleştiren Sensin Sadece...
Tam Zamanında Geldin Ve Vazgeçilmesim Oldun.İyi Ki Geldin Hayatıma İyi ki Varsın...
Sen Birlikte Yaşlanmayı İsteyebileceğim Tek Kişisin...
SENİ SEVİYORUM AŞKIM...

Similar Topics Collapse

Topic Forum Started By Stats Last Post Info

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users