İçimdeki Kelimeler
Posted 29.06.2007 - 21:54

Ya Da Kendimi Bulduğumda Orda Mı Olmalıydın???
...
Posted 29.06.2007 - 22:05
peki siz?
sizde bıraktığım iz..
sesimi duyabilicek misiniz cümle sonlarına koyduğum ünlemlerimden..?
hanginiz anlayacaksınız ki içinde bulunduğum nefes alamadığım kara delikten hanginiz çıkarabileceksiniz beni?
ben bile bulamazken beni siz nasıl bulup çıkarıcaksınız beni içinde bulunduğum boşluktan...
ne siz bulaşın bana.. ne de ben boğayım sizi dertlerimle..
içimdekiler de kalsın içimde.. bi onlar kaldı zaten..
hoşçakalın..
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Posted 01.07.2007 - 14:20
eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim
Posted 03.07.2007 - 22:42
Yetti artık.Neyim ben oyun tahtası falan mı?Bitti bundan sonra hak edene hak ettiği kadar.Ne bu ya!Gözümde yaş kalmadı ağlamaya.Kaç gecenin sabahına habersiz vardım ben.Toprağa seninle gelirim diyenleri de böylece görmüş olduk.Hepsinide toprağa gömüyorum.
Ne yapsam ne etsem yaranamadım hiçbirinize.Sandınızki zavallılığımdan bunların hepsi insanlığımdandı ya insan yerine koydum sizi hata mı yaptım yani.Yok ama bana iyi oldu.Hak ettim ben akılsızlığın bedeliydi bu. oh olsun bana.Boşuna dememişler tecrübe hayattan yediğiniz kazıkların toplamıdır diye.Çok doğru.
Sevda hani şu kara olan .Evet rengi hakikaten karaymış.Düşmemek gerek sevdaya.Düşünce; gelen vuruyor, giden vuruyor,seven vuruyor...Ama yetti artık ezdirmem kendimi ne sana ne de diğerlerine
Yaşadım ve bitti üstü kalsın!
Posted 03.07.2007 - 23:43
unutma geçmişi olmayanın geleceği olamaz...

...
Posted 04.07.2007 - 00:05
Neyse gece gece kusuruma bakma tusiana çok öfkeliyim kendime.Tutamıyorum.Normalinde çok zor öfkelenirim ama sabrım taştı mı böyle oluyor affeddersin
Posted 04.07.2007 - 00:19

...
Posted 11.07.2007 - 21:34
Küçük mutluluklarımızın büyük mutluluklara dönüşmesi sessizce izleyerek nihayet huzuru buluyorum.Bugün bana senin için anlamı büyük olan o hediyeyi veririken anne ,gözlerinin doluşunu izledim.Gözyaşlarındaki gülümsemeni gördüm.Anne içimi aydınlatıyorsun

Edited by Lavinia, 11.07.2007 - 21:34.
Posted 13.07.2007 - 23:16
Hayattı senin adın.Yaşama sıkı sıkı bağlıydın.Ben "erken öleceğim" derdim sen"sonsuza kadar yaşayacağım" Binbir türlü hayallerin vardı yapmaman için sadece vakit dardı.Seninle hayal etmek öylesine kolaydı şimdi olmuyor be dosttum sensiz çekilesi şey değil bu hayat.
Neydi o ilk gençliğimiz?Üzüntülerimiz,sevinçlerimizSen benim ciddiyetime kızardın,somurtmamı engellemek için bin çeşit iş çıkarırdın.Aslında sırf senin bu halini görmek için somurturdum biliyor musun?O kadar şirin ve hamarattın ki!
O sabah ölümü görene kadar yüzünde hiç inanmadım öleceğine.Melekler ölmezdi ki Meleğim.Biliyordum ölmeyeceğini hayata öyle sıkı bağlıydın ki!ama ölüm güçlüydü ve senden geçmişti.Hayata dair umutların seni öldürmedi ama yaşatamadı da.Şimdi ikisine de ait değilsin.
Bomboş gözlerinde kendimi görmek ne kadar acı veriyor tahmin edemezsin.Bu kadar yakınken millerce uzak olman çok zor geliyor.Niye senin yerinde ben değildim.Benim umutlarım yoktu,hayallerimde yoktu neden seni istediler neden?Ve neden almadan gittiler işini yarım bıraktı Azrail?Senin adın hayattı.Ümittin sen,neşeydin.Seni hiç affetmeyeceğim söz vermiştin gitmeyeceğine,gitmedin ama kalmadında.Ve seni hep hatırlayacağım Lavinia çiçeklerinde.
Hayattı adın senin ve hayatı özledim.Seni çok özledim dostum.
Posted 14.07.2007 - 22:58
ben
biz
gittin
bittik
şimdi
hiç
birisiyiz
b
i
t
t
i
k
...
..
.
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Posted 14.07.2007 - 23:15
eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim
Posted 20.07.2007 - 22:51

saplığında ne olduğunu kavradıktan sonra hayattan öğrenilebilecek pek az şey kaldı.Kader ortaklığı bu olsa gerek kızlar nasılda ortada kaldık ama hem birlikte hem aynı gün aynı şekilde hem de ayrı ayrı süper bir kaos değil mi

Lanetliyorum uykusuz kalan tüm gecelerimizi.Nasılda kandırmışız birbirimizi.Allah kahretsin döktüğüm her bir gözyaşını ve her sabahsız geceyi.Bizi çok güzel oyuna getirmişler falla helal olsun kutluyorum

Kızlar sizin adınıza da üç arkadaşlar ve üç saplar olarak halimize tekrar tekrar gülüyorum.Yarın damgalarda hazır çıkarsak tabi

İyi ki varsınız nan sefüyom sizi beni sap halimle bile yalnız bırakmadınız dostumsunuz nan

offf içimden aslında neler geçmiyor ki süper şeyler geçiriyorum bildiğiniz gibi değil

Posted 23.07.2007 - 14:04
Biriktirdim...
Biriktirdim...
Ve şimdi taşmalardayım... Kelimelerimin akıntısında kayboluyorum bazı geceler... Elimde günlüğüm, en sevdiğim kalemim... Bileğim ağrıyana kadar, mum ışığında, yastığımı destek alarak yazıyorum... Kusuyorum kelimelerimi... Kusuyorum... Rahatlamak bir yana her kelime döküldükçe satırlara daha da çok doluyor içim kelimelerle...
Meğer ne tutmuşum kendimi... Meğer ne kadar suskun gözükmüşüm...
Ne biriktirmişim...
Kelimelerimi bitiriyorum...
İçimde kalan hiç bir kelime yok diyene kadar devam kelimelerimi saçmaya...
Posted 23.07.2007 - 14:19
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Posted 23.07.2007 - 16:48
Kalabalık içinde yalnız kalmaya çalışmak...
Gizlenmeye çalışmak...
Sessiz kalmaya (!!! bırakılmaya) çalışmak...
ı-ı en önemlisi Şimdiden yarına tedirgin başlamak...
Yarına karşı bu günden 2-0 mağlubum...
kar(a)nlıkdangelennot: tek sayıları hiç sevemedim...
Posted 24.07.2007 - 13:20
Söylenilesi çok şey var aslında ama susmayı seçmeli yine...
Gereken yerde ve zamanda saçılacaktır yine kelimelerim ortalığa...
Ve sadece gerekenler görecektir saçılanları...
Posted 27.07.2007 - 22:41
Vazgeçtim.
Beklemek onurluydu,dönmemek gururluca ve sevmek...ah sevmek!
Ama en zoru vazgeçmekti.
Vazgeçtim.
Ama yalan söyleyemem kolay olmadı bu kararı almak.Çünkü bu yaşarken ölü kalmak demekti.Uzunca bir zaman bekledim dönmeni, pencere pervazlarında. ne aylar geçti.Uykusuz gecelerin haddi hesabı yok.Ama bekledim korkttum senden kalan ve içinde tek seni barındıran kelimemi de yitirmekten ölesiye korkttum.SENsizlik.
Bu da giderse sen gidecektin ve ben...Ben işte aynen şu an olduğum gibi kalacaktım.
Vazgeçtim ve kaldım.
Zor karardı vazgeçmek!ama sen istemezken kalmaya çalışmanın anlamı yoktu.Küçülmek istemedim gözlerinde.Çünkü yeterince küçüktüm.Yaşadığı sevdanın büyüklüğüyle baş edemeyecek kadar küçük...
Vazgeçtim.
Katilim belki,belkide onursuz ya da belki haindim.Ama vicdansız değildim.Gittim doğru.Ama intikam almak için değil!Özgür bırakmak için.
Vazgeçtim doğru ama sevmediğim için değil.Sevgimin değeri kalmadığı için.
Vazgeçmek demek sevgimin değersizliğini kabul etmek demekti.
Zor karardı vazgeçmek! Değersizliğimi kabullenmek.Bu yüzden uzun zaman bekledim dönmeni inkar edemem.Bu yüzden uzun zaman sevmeye devam ettim seni.Sevgimin seni koruduğuna inandım.Çocukçaydı aldandım.Küçüktüm daha çok küçüktüm.Sevdamı taşıyamayacak kadar küçük.
Şimdi vazgeçebilecek kadar büyüdüm.
Vazgeçtim.
Yılgınlıklarım, yorgunluk oldular.Büyüdüm.Masum ne varsa yitirdim.Yoruldum.Vazgeçtim.
Posted 28.07.2007 - 20:40

Posted 29.07.2007 - 18:28
hiç dinmeyecek biliyorum, hiç sukunete kavuşamayacak düşlerim...gerçeklerim....ve kelimelerim.....
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Posted 24.08.2007 - 00:04
Bu Böyle Devam Etti Yalnızlığım Yavaş Yavaş Beni Sona Doğru Götürüyordu Hissediyordum Ölümü Ama Hiç Korkmuyordum Niye Korkabilirdim Ki Ne Vardı Kaybedebileceğim Sahip Olduğum Tek Şey Yalnızlığımdı Onuda Kaybetmem İmkansızdı.Ölüm Benim İçin Bir Kurtuluştu Bir Kaçış Yolu.Her Doğan Güneş Benim İçin Yeni Bir Izdıraptı Her Gece Ölüme Yatardım ama Sabah Yine Uyanırdım Ne Yazık Ki...
Sonra Birgün Sen Geldin.Tekrar Güvenebilmeyi Öğrettin Bana Elini Uzattın Ve Beni Karanlığımdan Çekip Kurtardın...
Sevmeyi Öğrendim Senle Güvenebilmeyi.Aşkın Nasıl Bişi Olduğunu Gösterdin Bana.Ben Aşka Bile İnanmazken Sen Bana Sonsuz Aşkı Tattırdın...
Hayat Bir Başka Güzeldi Senle Güneş Bir Başka Doğuyordu Ne Kadar Körmüşüm Ben Seni Tanımadan Önce Meğersem Dünya Ne Güzel Bir Yermiş Ama Sonra Anlıyorum Ki Dünya Aynı Onu Güzelleştiren Sensin Sadece...
Tam Zamanında Geldin Ve Vazgeçilmesim Oldun.İyi Ki Geldin Hayatıma İyi ki Varsın...
Sen Birlikte Yaşlanmayı İsteyebileceğim Tek Kişisin...
SENİ SEVİYORUM AŞKIM...
Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
'Tank nasıl durdurulur?' en çok aranan kelimeler arasına girdi |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
![]()
|
|
Kullanılmasını Sevmediğiniz Kelimeler.. |
Günün Sözü | Gölge |