İçerik değiştir

- - - - -

İçimdeki Kelimeler

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 448 yanıt verildi

#101 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 27.04.2006 - 16:16

beynimin sol lobunda büyüyen o kitlenin bir an önce tümöre dönmesini istiyorum ki düşünmekten alıkoysun beni..

direnmeye ne kadar devam edebilirim..Gözyaşlarımı geri istiyorum, ağlarsam düşmeyeceğimi yeniden hissetmek ve hiç durmadan 3 senedir içime attığım her damlanın hakkını vere vere ağlamak istiyorum..ama artık istesem de ağlayamıyorum..

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#102 Fugitive

Fugitive

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 429 Mesaj

Gönderim zamanı 27.04.2006 - 16:25

tüm acılarımı geri iade ediyorum.sahibi de benim.

#103 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 28.04.2006 - 00:05

ne biçim bi adalet var bu dünyada biri anlatsın,izah etsin lütfen..Anlamamı idrak etmemi sağlayacak, tutanmamı sağlayacak ufacık bi dal gerek bana..
hakeden onca insan dururken neden en feci olaylar gelir pırlanta gibi insanların başına..
içimdeki kelimelerin yeryüzünde karşılık bulamamasından yoruldum..
tüm dünya koca bi yalan, kimse hakettiğini, bulmuyo...nefret ediyorum bu dünyadan..

#104 Fugitive

Fugitive

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 429 Mesaj

Gönderim zamanı 28.04.2006 - 14:07

iç dökmek bir yana bu iç döküntüsünden başka bir şey değil.

#105 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 29.04.2006 - 00:11

mayıs da geldi işte sonunda..bahaneler gırla tabii kesin..yemiyoruz artık çocuğum geçmiş ola..bi ara biliyorum ben nassıl yoğun nassıl yoğun olcam bak...hoş zaten yoğunum da, yalan da olmas..pavlovun köpeği vardı burda zaten bekle babam bekle..ne bekliycem be..

#106 Fugitive

Fugitive

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 429 Mesaj

Gönderim zamanı 30.04.2006 - 13:14

ben onun yalancısıyım demek tüm suçu karşıdakine yüklemekten başka birşey değil.ayrıca hatalarının sorumluluklarını almaktan bir nevi kaçış yöntemi.bu tür insanlar özür dileme durumuna düşseler bile söylenmiş özür birgün mutlaka geri alınacaktır.sanki özür dilememişte size küfretmiş gibi olur.halbuki kendisi küfüre çok karşıdır.dedim ya kendisine küfüre çok karşıdır...sözüm geri!

#107 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 30.04.2006 - 23:50

sen gelmiyceksin zaten ben de beklemiycem artık..sen imkansızsın bana en az benim sana olduğum kadar..aşk baştan imkansız..olsa..ıı ııh...imkansızlık dizboyu..

#108 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 01.05.2006 - 01:27

hala seni seviyo olamam ..olamam değil mi..bana hayır de..hayır dur..sakın bişiy sööleme..sadece sus..mümkün diil ki bu..birini sevebilen kendimi seviyor olmalıyım..aradığım bu ..bana öyle olduğunu söyle..yeniden bi kez daha açıcaksın kalbini de..hiç yoktan bunu yap..hayır dur..sen sakın tek söz etme..canım yanıyo..içimde bişiy feci sızlıyo....ben bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen ÖLDÜN..

#109 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 02.05.2006 - 03:03

nasıl kızgınım kendime..olamadım yanınızda dün ..kalbim sizinleydi, anlamadınız kızdınız çok bilmiyo muyum söölemeseniz de..ama ..
bu kadar sert olmanıza kırıldım ki ben..gelmeyi nasıl istediğimi biliyorsunuz..eskisi gibi, omuz omuza..ama olmadı..

tüm kalbim beynim an ben an sizinleydi...affedin beni..etmiyceksiniz bilsem de..
ösledim sizi çok halbuki...

#110 Betüs

Betüs

Papatya Taçlı Kraliçe..

• Üyeler
  • 2637 Mesaj
  • İlgi Alanları:resim, tasarim (hersekilde), dizayn, müzik, sinema, ...

Gönderim zamanı 02.05.2006 - 03:15

gitmek ve kalmak arasındaki fark....bir de gidenin neden gittiğine bakmak lazım....acaba????????........sadece sevmek veya sadece sevilmek hiçbirşey için yeterli değil... :)

evet sirin cok haklisin
ne yazikki sadece sevmek yeterli degil
bunu bitürlü anlatamadim ve bu yüzden gitmek zorunda kalanlardanim
Gelincik

#111 Betüs

Betüs

Papatya Taçlı Kraliçe..

• Üyeler
  • 2637 Mesaj
  • İlgi Alanları:resim, tasarim (hersekilde), dizayn, müzik, sinema, ...

Gönderim zamanı 02.05.2006 - 03:18

Bekliyorum..
Öyle bir havada gelki
Vazgecmek mümkün olmasin!!!
Gelincik

#112 Fugitive

Fugitive

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 429 Mesaj

Gönderim zamanı 02.05.2006 - 14:49

bekliyorum desem yalan olur.sevmiyorum desem yalan olur.işte yalandan gidiş ve bekleyiş budur.sevgi yetmeyebilir bir ilişkiye.peki onsuzluk daha mı iyidir?ikimizin için en iyisi bu canım,birbirimize yetemiyoruz;anlaşamıyoruz.bu böyle sürmez.birbirimizi anlamak için uzak durmalıyız.sonrası her gün ağıt yakmaktır.eskiden o an için mutluydunuz.bir kaç kavgadan,iletişimsizlikten,şundan bundan yok yere canınızdan oldunuz.verilen sözler yerinde durmadı.aynen şimdiki en küçük rüzgarda savrulan kendi küllerimiz gibi...

#113 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 03.05.2006 - 01:50

yalan da olsa söylemelisin belki..yalan da olsa, severim elimde diil belki şarkıdaki gibi tam da..çook uzaklardasın bana biliyorum fakat bu uzaklık yürekten mi onu bilemiyorum..bazen yalanı bile özler ya insan,sadece duymak ister ..ööle bişiy kimbilir....
geri alacaksan söyleme sakın,kalcaksan dökülsün dudaklarından sadece sözler..gidersen en fazla ömrümü alır zaten yokluğun..ama gelirsen de sonra gideceksen,beni bırak benimle sadece giderken ,i sormam hesap senden..
bi gelsen..bi sarılsan..yeniden hissedebilsem...içimdeki o kalın taştan duvar yıkılsa...
gelmezsin kahretsin...gelme de zaten ..hazır diilim lodosum tuttu...

#114 Fugitive

Fugitive

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 429 Mesaj

Gönderim zamanı 03.05.2006 - 20:28

seni her sözüm incitir oldu.sana yazmıyorum,seni sevmiyorum farzet,bundan sonrakiler için...öyle değil ama öyle kabul et.kötünün iyisi hallerini yaşıyorum bende lütfen idare et ve alınma,aldırma sözlerime.

#115 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 04.05.2006 - 01:53

senin için bunlar..kim olduğunu bile bilmediğim sen için..kimsin, nerdesin..bi gün gelicek misin..gelsen benim olacak mısın..yoksa sadec geçerken mi uğrayacaksın..sen misin değil misin nasıl anlıycam peki..
bu manasız can acıtıcı boşluk senin yüzünden mi, diil mi..nerden bilicem..
hey sen...sensen gel artık..diilsen, bırak beni...kaybolayım boşluğumun dehlizlerinde..
bu boşluk...derin..ıssız..acımasız..ve çok acıtıyo...sen...nerdesin..

#116 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 06.05.2006 - 01:04

içimin sonlanmayan kelimeleri.....o kadar yokum ki...o kadar varken bi yerde...
birileri herşey oldu benim için istemeden ama ben kimse olmadım biri için. herşeyin tamı olmaktı tüm çabam halbuki.ii evlat ii öğrenci ii kardeş ii dost...vs
son 3-4 senemi verdim herkese, onlar ii olsun diye...şimdi herkes ii, mutlu...
peki ben..o kadar azaldım o kadar tükendim ki kalmadım hiç geride..
bana biri gerek bi şey gerek..ama ne...inanç gerek..hiiç yok..

#117 Fugitive

Fugitive

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 429 Mesaj

Gönderim zamanı 08.05.2006 - 12:29

hepsi birer güzel hayaldi.şimdi onları kabuslara çevirdik.artık bana gülümseyen yüzleri boş geçiyorum.kimseyi sevmiyorum,bir şey hissetmiyorum.senin için de geçerli aynı şeyler.seni düşünmek sevmekse,sevmiyorum.iki yabancının da yabancısı olacağız yakında.sen böyle istiyorsun,bense farklı düşünmüştüm.aklında kaldığı kadarıyla yüzüme bir bak.ne diyorum sana duyuyor musun?nefret evet.bana küs olmana nefret duyuyorum.şu zorunda kaldığımız şeyler bir senin tarafından değiştirilse,biri mutlu olacak,senin ki sana mı kalmış.onu bilemem.

#118 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 Mesaj

Gönderim zamanı 09.05.2006 - 09:35

buldum işte..kelimelerin tamamı beynimde gizlenmiş.nerden çıktın nasıl geldin anlamadım bile..Anlamamak için direnmeye son hız devam ediyorum..
içimde dağılan bi şiyler var,kelimeler yetmiyo,dilim varmıyo bile tarifine..
gittin mi,zaten hiç yok muydun, ben mi koydum seni oraya sen kendin mi geldin oturdun..kafamın içindeki düşman..çek git başımdan, "bahar gelme üstüme üstüme"..neoluuurrr...!

#119 Fugitive

Fugitive

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 429 Mesaj

Gönderim zamanı 09.05.2006 - 12:47

bu gece uyuyamadım.ağlayasım geldi.fakat göz yaşlarım eşlik etmedi.düşündüm.bir kez sevildiğimi duysam,bu sefer farklı manada söylebilseydi...belki onu hiç göremeyeceğim.ama aleyhte olanları değiştireceğim.bir kez seni görmek,sana canım diyebilmek için umutları yeşerteceğim.sana söz ağlayacağım.eğer seni görebilirsem,bana gülümseten ağlamalar bırak...

#120 kara

kara

--giz----kara--

• Üyeler
  • 11365 Mesaj

Gönderim zamanı 09.05.2006 - 15:51

hadi kus zehrini kara... ne bekliyorsun... mucize olmasını mı?!