Mahmut abiniz derdinize derman oluyor :)
Started by
Roland
, 01.04.2006 23:36
284 replies to this topic
Posted 30.04.2006 - 12:39
dertlerim katmer katmer:
birini döfmem geliyo,kendimi tutmasam mı?
ütü yapmak ne kadınca bi iş yaf,yapmasam mı?
birini döfmem geliyo,kendimi tutmasam mı?
ütü yapmak ne kadınca bi iş yaf,yapmasam mı?
Posted 30.04.2006 - 16:30
Fampir misiniz nan defolun.. İnsanların derdi bitmio bide sizmi çıktınız nan..
hadi bakim yallah..
hadi bakim yallah..
Posted 01.05.2006 - 03:41
şimdi mahmıt abla;ben nasıl desem accıkın uyuyamıyom,bi de uyanık kaldıkça iyi saçmalıyom..napsamki?(bak miyav falan verme bu sefer,hiç çekemem)
Posted 02.05.2006 - 15:08
sayın dop mahmıt abisi;benim bi derdim var üzerinize afiyet:
bi tane pisi var çok şeker ama nedense benim içimden onun tüylerini tek tek yolmak geliyo...napsam?yolsam kısarmı ki?tırmalamaz di mi?
bi tane pisi var çok şeker ama nedense benim içimden onun tüylerini tek tek yolmak geliyo...napsam?yolsam kısarmı ki?tırmalamaz di mi?
Posted 02.05.2006 - 15:18

Posted 02.05.2006 - 15:48
falla aslında niyetim de yok diil,sevinir misin kıs?
Posted 02.05.2006 - 16:39
mahmıt kız bak sana yeni bi yüz buldum:dur becerebilirsem,
Posted 04.05.2006 - 07:55
mahmıt abi kııız;en dertli ben miyim şu dünyada?
canım hayfan katliamı yapmak istiyo napsem?(gerçek hayfan diil kıs,hani şöyle site hayfanı)
canım hayfan katliamı yapmak istiyo napsem?(gerçek hayfan diil kıs,hani şöyle site hayfanı)
Posted 04.05.2006 - 13:59
sevgili mahmıt abi;benim yine canım sıkılıyo...napsek?ama sen de hiç yardımcı olmuyon..niye açtın oolum sayfayı o zaman...adamı umutladırmayın bari...
Posted 04.05.2006 - 23:05
uyyamıyom kız mahmıt..ninni servisiniz var mı?
Posted 07.05.2006 - 16:51
Sevgili Drizzt'in bölümünde bu sıkıntımı paylaşacağımı bilmek ne mutlu bana, şöyle ki ; görüntülü sohbet bölümünde bulunduğum zamanlarda nick'im benden fazla olmakta,yani her girişimde nick sayım artmakta. Nick'imin asılı kalması durumu söz konusu sanırsam,bunu engellemem için ne yapmam lazım bilmiyorum.
Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...
Posted 26.05.2006 - 20:02
yaa mahmut abeee yawwwwe...walla cok buyuk bı derdım var yaw.... benım okul kapanıcak şimdi ama karne b.k gibi..eee ben nası etcem şimdide annmegillere bunu göstercem...
bide var yaaaa notlarda berbat heeee....mahvoldum ben be yaaaa.....acaba diom hoca bana taktıo yalanını mı atsam gene ortaya ama sadece bı ders diil ki... ne olur yardım et yaw..kulun köpeeen olam...

Posted 26.05.2006 - 20:23
karneyi suya atıp tekmele,sonra da yanlışlıkla oldu,yazık oldu aslında hepisi yüzdü ve bindi de,akıllım...

Posted 26.05.2006 - 20:25
onlar eskidenmis be aplam, simdiki nesil direkt kendi karne basiyoo. yaaa yaaa
Posted 27.05.2006 - 12:35
ama belirtmeyi unutmusum bız alan secımı yapcaz ve aılemızı de cagırıp notlarımızı hocalarla bırlıkte ıncelıcekler...acaba sahte aılemı kıralasam......
ah yaw ah tatılde bıle kurtulamıom su okuldan anam......ne cekılmez derdımı varmıs....üühühühü
ah yaw ah tatılde bıle kurtulamıom su okuldan anam......ne cekılmez derdımı varmıs....üühühühü

Posted 27.05.2006 - 14:36
yafrım sen az ayvayı yemişin..
kurtuluşun yok,yiycen zopayı..

Posted 28.05.2006 - 15:43
efendim bu karne konusu özellikle şu dönemlerde çok problem olan bir konudur bunun için 3 tane çözüm önerisi vardır.
1. Karneyi kapkaççı kiralayıp çaldırtmak üstüne "çalmasalardı var ya görcektiniz notlarım süperdi" demek.
2. Eski bir yöntem olan sahte karne yapmak.
3. Mematiyi alıp sana zayıf vercek hocaların topuklarına sıkma tehditinde bulunmak.
Not: Bir kilo mematinin 1 saat kiralanma ücreti 29 € dur eh memati 85 kilo olduğuna göre doğru orantıyla ücreti hesaplayınız.
1. Karneyi kapkaççı kiralayıp çaldırtmak üstüne "çalmasalardı var ya görcektiniz notlarım süperdi" demek.
2. Eski bir yöntem olan sahte karne yapmak.
3. Mematiyi alıp sana zayıf vercek hocaların topuklarına sıkma tehditinde bulunmak.
Not: Bir kilo mematinin 1 saat kiralanma ücreti 29 € dur eh memati 85 kilo olduğuna göre doğru orantıyla ücreti hesaplayınız.

Kandırdım, kandırdıım, gemi memi yoktu
Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
IMDb, Netflix'e rakip oluyor |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
![]()
|
|
Dubai Havalimanı'nda pasaport kuyruğu tarih oluyor |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |