Yav o değil de, bazı yerler var ki insanın aklı almıyor.
Tamam günümüzde evli olduğu halde başkasına aşık olan evlilikleri bozulan çocularıyla araları açılan ilişkiler var. Var evet ama hangi insan evladı bu adamın yaptıklarını yani bu kadarını yapar?
Büyük oğlan evi yakıyo baba mal gibi suratına bakıyo, bi tane çaksa çocuk duvara yapışacak. Copu yemiş, bileğine kelepçeli bir bidon ve en komiği merdivenlerden yukarıya doğru çıkarıyor şam babasını, yani çocuk yukarda baba aşaaada olsa bi nebze dicez
Bu berrin de güya üniversite okuyo, güya zeki olacak

gerçi polis evlilik cüzdanını gösterdiği anda anladık formalite evlilik olduğunu, 9 yaşındaki yeğenim anladı bunu berrin 80 bölüm boyunca anlamadı

hele akşam sana aşık olacağımı bilemezdim deyince dönüp de böyle mal mal 'beni seviyo musun yani' dedi ya, gırtlağına yapışasım geldi

çocuk senin yüzünden ölüyodu bee hala seviyo musun diye soruyo

bi de yine aynı berrin annesine durumu açıklamıyo formalite evlilik demiyo ve caaanım çocuk anneden zılgıt yiyo onun yüzünden..
Hele öbür kız

dünya alem tekerlekli sandalyedeki çocuğu görünce anladı adamın niyetini ama kızımız ablasının yolunda heralde bi o anlamadı. Hayır yani yardım çağrısına 'karşılığının ne olacağı belli olmayan yardıma ihtiyacımız yok' diye feci bi laf sokabilecek zekaya sahip kız mı anlamadı yani

Yannız o değil de o adam bu kızı seviyo ama arada kardeşi var
Ayyyy dizi izlemekle kalmıyo bi de yorum yapıyorum inanamıyorum kendime

Yani bu kısımlarda saçmalamasalar daha güzel olucak bu dizi..