arkadaşlar 35 yaşında 1.83 boyunda 18 yağ oranım var 4 gün evvel spora başladım salondaki hoca bana tüm takviyelerden aldırdı bunalrın bana şuan itibariyle bir faydası olurmu 2. bunları kulanım sekli araştırdım dan daha az olarak verdi 3. bir hafta boyun ca sade kanat çalışmamı söyledi ondan sonra normal çalışmalara geçeceğimi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

yardım
Konuyu açan
xberk
, 04.04.2006 14:52
bu konuya 3 yanıt verildi
Gönderim zamanı 04.04.2006 - 14:52
arkadaşlar 35 yaşında 1.83 boyunda 18 yağ oranım var 4 gün evvel spora başladım salondaki hoca bana tüm takviyelerden aldırdı bunalrın bana şuan itibariyle bir faydası olurmu 2. bunları kulanım sekli araştırdım dan daha az olarak verdi 3. bir hafta boyun ca sade kanat çalışmamı söyledi ondan sonra normal çalışmalara geçeceğimi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Gönderim zamanı 09.10.2006 - 08:32
salondaki hoca neden tüm takviyeleri aldırdı sana anlamadım..henüz çok erken ve kilonu yazmamışsın..takviyeler hemen fayda sağlamaz ki ne kullandığın ve nasıl beslendiğin de çok önemli..
daha açıklayıcı bilgiler verirsen örneğin takviye adlarını ve sana uygulatılan programı vb..daha çok yardımcı olabileceğimi düşünüyorum..
daha açıklayıcı bilgiler verirsen örneğin takviye adlarını ve sana uygulatılan programı vb..daha çok yardımcı olabileceğimi düşünüyorum..
........zenci mahallesindeki solaryumcu........
Gönderim zamanı 24.10.2007 - 15:39
bende fotonu istesem ona göre bakmak gerek neden böyle bir şey demiş kanat çalışmak konusunda belki doğru olabilir diğerleri için bişe diyemem
Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...