Bu da kartel basını

dışında ki malum gazetede yayınlanan, MİNİK öğrencimizin açıklamaları ;
Vakite konuşan Adem Yıldız, Biz son derece demokratik bir süreçten geçerek, 22 Nisanda yapılan seçime girdik. Ama bazı basın organları her zamanki tutumunu burada da sergiledi. Biz isterdik ki, güzel çalışmalarımız haber yapılsın. Ama bizi hazmedemediklerini gördük dedi.
Türkiye genelinden gelen öğrencilerle ayrı gruplar halinde kaldıklarını kaydeden Yıldız, şöyle devam etti: Benim bulunduğum 10 ilden oluşan gruptaki tek İmam Hatipli bendim. Meclis Başkanlığı seçimine de kendi listemle girdim ve listemde İmam Hatipli yoktu. Yani böyle bir organize olmamız imkânsızdı. Sahte imza topladığımızı yazdılar, ama orada toplanan imzalar kaç tane kuruldan geçiyor. En başta Talim Terbiye Kurulu, Kanun ve Kararlar Kurulu, daha sonra da öğrencilerin oluşturduğu Divan Kurulu var. Geçici meclis kurulduktan sonra seçime girdik. Bizim böyle bir organize olmamız, imza toplamamız imkânsız. Bir de öğretmenlerimiz ve diğer görevliler tarafından sürekli kontrol altında tutuluyorduk dedi.
Kaynak:
http://www.vakit.com...aber&haber=8584 (malum gazete)
Çok haklı çocukcağız, o kürsüye kadar demokratik seçimlerde bileğinin hakkıyla gelmiş. O kadar kurumdan geçip gelmiş taaaaaaaa oralara kadar. NALINCI KESERİ GİBİ TEK TARAFLI FOYA ÇIKARTMAYI BIRAKMALI BASIN. KİMİN NE FOYASI VARSA ÇIKARMAK OLMALI GÖREVİ. BUNU BAŞARABİLİYORSA HELAL OLSUN O GAZETEYE..
En iyisi kendi gözünüzle görüp , kulağınızla duymadığınız hiçbir şeye inanmayın...
Bu mesaj sabrili1 tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 26.04.2006 - 13:38