ok pardon dokuz...habire laf yiyince insan azcık savunmacı mı oluyo nedir..affola o zaman..Beni anlayıp anlamamanıza birşey demedim ben Sevgili Diantha.

Gönderim zamanı 26.04.2006 - 00:43
ok pardon dokuz...habire laf yiyince insan azcık savunmacı mı oluyo nedir..affola o zaman..Beni anlayıp anlamamanıza birşey demedim ben Sevgili Diantha.
Gönderim zamanı 26.04.2006 - 09:05
mesela neymiş bir örnek ver bakalım, daha evvelki yorumlarda da söyledim, YÖK ü YOK yapamayan, başörtüyü halledemeyen AKP şimdide dini her yere sokuyormuş ha, kendinize eğlence arıyorsunuz anlaşıldı, ne anlatırsak anlatalım hep başa dönüyorsunuz daaaaaaaaaaaaaaaa, DİNDEN NİYE BU KADAR KORKUYORSUNUZ hele bir onun cevabını verinKonunun özü dinin hükümetçe devlet kurumlarına sokulmaya çalışılması... değil, şu anda yerleştirilmeleri.
Gönderim zamanı 26.04.2006 - 09:13
Gönderim zamanı 26.04.2006 - 09:20
Gönderim zamanı 26.04.2006 - 09:30
bunu yapıcak olsam şimdiye kadar çoktan yapardım.. ve sen değil 2. defa 22222. defa de gelsen bi tek mesaj yazamadan geldiğin gibi gidersin.. hangi seçenektesin buna sen karar ver..Rahatsız oluyorsan sen ADMIN sin, banlayıverirsin olur biter, bende gıcıklık yapmak için buraya geliyorsan 2. defa değil 22222. defa gene gelir gene rahatsız ederim, ne dersin hangi seçenekteyim acaba?
Gönderim zamanı 26.04.2006 - 09:41
Gönderim zamanı 26.04.2006 - 10:08
Gönderim zamanı 26.04.2006 - 10:24
:msn111: :msn111: eyvallah kardeşim, sağol +111111111Arkadaşlar..
Bence ilk sayfada gösterilen resimde kötü olan hiç birşey yok..İnsanlar bence çok güzel birşeyi anlatmaya çalışmışlar..Haberin içindede zaten söylüyor ''karanlıktan aydınlığa'' diye..Bunu neden yanlış yönlere çekiyorsunuzki?
Bence diantha yanlış bir yerden alıntı yapmış..
Nerde özgürlük?Nerde demokrasi?Böylemi özgür ve demokratik olacağız?İnsanların başörtüsüne tuu,kaka,yobaz insan diyerek mi?
Sizin hiç mi akrabanız yada bi tanıdığınız yok böyle giyinen?
Bu kadar önyargılı olmayalım,insanlara karşı..Kara çarşafa bende karşıyım,ama asla onlara önyargılı davranmıyorum..Onların yerine koyup kendinizi bi düşünsenize..
O insanlar o ortamda doğmuş büyümüş,o zihniyeti almış,bunu değiştiremeyizki..Tıpkı bizmde değişmeyeceğimiz gibi..
Hem belki bende türbanlıyım,kara çarşaflıyım,yada süper mini etekler giyen,orasını burasını açan biriyim.
Hadi benide dışlayın..
Önemli olan insanın beynidir,kişiliğidir..
Hani bi laf vardır ya;
Ne adamlar gördüm üstünde kıyafet yoktu..
Ne kıyafetler gördüm içinde adam yoktu..
Yüzeysel şeylere takılmayalım bence...
Bu mesaj milas tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 26.04.2006 - 13:57
Gönderim zamanı 26.04.2006 - 12:43
Gönderim zamanı 26.04.2006 - 13:56
Bu mesaj Mel G. tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 26.04.2006 - 14:01
Gönderim zamanı 26.04.2006 - 14:03
Gönderim zamanı 26.04.2006 - 14:07
milas burda kime dokunduruyorsun açıklarmısın....varsa başka sorun ben buradayım, minder dışına kaçmam bazıları gibi.
Gönderim zamanı 26.04.2006 - 14:16
sen sürekli soruyosun da senden yanıt olamıyoruz,takıldın kaldın.Akp nin dini kadrolaşmasıymış, yuh yani, hadi uzatmayayım onu da ispatlayın.
dinden korkmuyorsan ne diye dini değerlere saldırıyon?
şeriat için gene diyorum, Allah OL derse olur, herşeyi ALLAh haledecekse imtihanın sırrı nerede?
varsa başka sorun ben buradayım, minder dışına kaçmam bazıları gibi.
Gönderim zamanı 26.04.2006 - 15:08
bu kadardır ya....eğer akp bu gün birilerini kaldırıp birilerini oturtuyorsa,başkalarının otutrtuklarını kaldırıyordur....Her parti iktidara geldiğinde yaptığı şeydir...Her iktidara gelen parti gibi Akp'de kadrolaşıyor.
Zamanında Mhp bunu çok yapmıştı , Akp bile o kadar yapmadı kadrolaşmayı. Ama şimdi akp'nin yaptığı göze batıyor , çünkü her an şeriatı getirebilir kaygısı var millette. Ama ilk baştan beri söylüyorum; Cumhuriyet'i ve Laikliği kimse yıkamaz... Buna kimsenin gücü yetmez arkadaşlar..
Milas olayı farklı boyutlara getiriyorsun. Bence bu şekilde tartışma yersiz.
Gönderim zamanı 26.04.2006 - 15:41
keops üzerine alınmana gerek yok, o kendini bilir arkadaşım...milas burda kime dokunduruyorsun açıklarmısın....
varsa başka sorun ben buradayım, minder dışına kaçmam bazıları gibi.
konuşmanın anlamı yoksa konuşacak şeyde yoktur.
konuşmamak çekilmekmidir ....
tepki var tepki var ( anlayana )
Bu mesaj milas tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 26.04.2006 - 15:44
Gönderim zamanı 27.04.2006 - 01:18
Gönderim zamanı 27.04.2006 - 08:27
Gönderim zamanı 27.04.2006 - 09:33
diantha sende aynı şeyi yapıyorsun, ben demedim mi tek tek konuları açıp birtek onun üzerinde konuşalım diye ben mi dağıttım konuyu, Allah rızası için göstersene?milas..sana suçlusun diyen oldu mu..zaten amaç suçlu bulmak diil ki..sen konunun muhatapları cevap vermekten kaçıyo şeklinde sürekli kişiselleştirdiğinden ve konuyu hep en olmaması gereken yerden aldığından buralara varıyo..
din tartışmasına çevirip provakasyon yapıyosun ki bundan sebep bu ülkede adam gibi dini bile tartışamıyoruz..tartışılmasına da tahammülünüz yok zaten..aman insdanların gözü açılır filan mene lazım..ümmet gerek di mi..
kusura bakma ama olaya kadın açısından bakmak durumundayım ve cinsimi 5.planlara katar atıp, birilerini başımıza namus bekçisi diye dikerken sizin elinizin kiri şeklinde yaşamama neden olcaksa bu din, ben almıyım derim..
Gönderim zamanı 27.04.2006 - 13:34
Konu | Forum | Konuyu Açan | İstatistikler | Son Mesaj Bilgisi | |
---|---|---|---|---|---|
NASA, Ay'a kadın astronot çıkaracak |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
![]()
|
|
Instagram IGTV için radikal karar! |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|