İçerik değiştir

- - - - -

Zaman Yolculuğu: 2008’den Bugüne Bir Selam.

• Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 GwiNdOR

GwiNdOR

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 925 Mesaj

Gönderim zamanı Bugün, 11:41

Selamlar herkese, *zong (en çok kullandığım smile ile başlamak istiyorum)  *zong 

Aslında bu mesajı bir şişeye koyup dijital denize bırakıyormuş gibi hissediyorum. Buraya en son 2008 yılında bir şeyler yazmışım. Tam 18 yıl geçmiş... Şimdi sayfalar arasında gezerken, zamanın ne kadar acımasız ama bir o kadar da kıymetli olduğunu bir kez daha anladım.

Benim gibi zamanda yolculuk yapmak için buraya yolu düşen, eski tozlu rafları karıştıran var mı merak ettim. Anıları canlandırmak için geldim; hani insan eski fotoğraflara bakınca o ana gider, yüzünde yarım bir gülümseme ve içinde bir iç çekişle kalır ya, burası benim için şu an tam olarak öyle. Yer yer duygulandım, yer yer o günkü çocuksu heyecanlarıma güldüm.

Özellikle mesaj kutuma girdiğimde kalbim yerinden çıkacak gibi oldu. O dönemdeki sevgilimle olan yazışmalarımı gördüm. Satırlarda asılı kalmış cümleler, verilmiş sözler, paylaşılan şarkılar... O an her şey ne kadar da 'gerçek' ve 'sonsuz' geliyordu. Şimdi ise sadece dijital birer izden ibaretler. İnsan değişiyor, dünya değişiyor ama bu forumun bir köşesinde o günkü halimle karşılaşmak inanılmaz bir duygu.

Eskilerden biri buralara uğrar mı, bu satırları okur mu bilmiyorum. Ama eğer okuyorsan; bil ki bir yerlerde hâlâ o günleri özlemle anan, o güzel dostlukları ve masum heyecanları unutmayan biri var. 

Zaman akıp gitse de, paylaşılan o samimi anlar hep buralarda bir yerde saklı kalacak.

Sevgiyle kalın.