aşk yok cinsellik var
Posted 04.09.2006 - 19:19
Posted 27.09.2006 - 13:54
ben kendi adıma konuşayım aşk sevgi olmadan asla ama asla bi erkeğin elini bile tutmıyorum...
SEVDİÐİN KADAR SEVİLİRSİN
Posted 27.09.2006 - 14:22
Değişiklikler Kaydedildi...
Posted 27.09.2006 - 14:44
tabi cevaplarım...Bir erkeğin elini tutmamanın nedeni erkeklerden korktuğun için mi ? Yoksa dini bakımdan mı tutmuyorsun.? özel bi soru oldu dimi. neyse sen cevaplama olmazsa.
1.erkeklerden asla korkmam onlar benden korksun

2.inançsız biri değilim ama bi erkeğin elini tutmamamın dinle bi alakası yok
zaten farkındaysa aşık olmadan yada sevgi olmadan tutamıyorum dedim yada çok hoşlanmam gerekiyo anlatabildim umarım
Posted 27.09.2006 - 15:14

Değişiklikler Kaydedildi...
Posted 27.09.2006 - 15:15
Posted 28.09.2006 - 13:22
Doğru kişi olduğunu anlamak zordur..O an için sana doğru kişi gelmiş olabilir..Bişeyler yaşarsın..Sonra bi bakarsınki karşındaki değişivermiş..Sonra ayrılık..Başka bir erker..Aha işte doğru erkek bu...dersin.BU hep böyle dönüp gidebilir..Herkeste aynı olacak diye bişey demiyorum ama olanlar da var ,neler duyuyoruz,görüyoruz ve hatta yaşıyoruz..
Kızlar erkekler güvenilmezlerdir..Asla ve asla çok iyi tanımadan hatta bırak tanımayı evlenmeden bişeyler yaşamayın..Pişman olursunuz..
Ayy konu başlığına bakmamışım..Üstteki arkadaşa göre yorum yapmıştım..Şimdi onca öğüt verici şey yazdım,silemem doğrusu..
Konuyu açan arkadaş çok üsüntülü olduğu bir dönemde açmış sanırım..O ruhsal durumunlada aşk olmadan seks olsun demiş..Üstüne birde ücret alırsa tam olur yanii..Aşk olmadan seks yapan 1 fahişeler , 2 erkeklerdir..Erkekler kadar ruhsuz olunmamalı diyorum ben..
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..

Posted 28.09.2006 - 13:26
bence aşkı doyasıya ama dozunda yaşamak lazım
Posted 28.09.2006 - 13:27
aşk olmadan seks yapan bir fahişeler, 2 erkekler demişsin.. gönlü fahişe olan bayanlardan söz etmemişsin hiç.. bi baksan namuslu sanarsın.. ama gel görki iş öyle değildir.. kimin eli kimin cebinde... eeee böyle olunca da erkekleri baştan çıkaran bu bayanlardır.. ve cinsellikte insanlar için bir ihtiyaçtır..
Posted 28.09.2006 - 13:33
evet ücret almadan bunu yapan fahişelerde var..Pardon atlamışım..Sırf gösteriş olsun diye,iyi marka arabalı erkeklerle aslında hiç te aşık olmadan beraber olan hatunlar var..aşk olmadan seks yapan bir fahişeler, 2 erkekler demişsin.. gönlü fahişe olan bayanlardan söz etmemişsin hiç.. bi baksan namuslu sanarsın.. ama gel görki iş öyle değildir.. kimin eli kimin cebinde... eeee böyle olunca da erkekleri baştan çıkaran bu bayanlardır.. ve cinsellikte insanlar için bir ihtiyaçtır..
Haklısın doğru söze ne hacet..
Ama son cümlenden bir önceki cümleyi yazmasaydın keşkeççFeminist tarafımı kabarttın yine..Siz bu kadar düşkün olmasanız öyle 2 dak.da baştan çıkmazsınız..Biraz iradenize sahip çıksanız.....
* * *
Susuyorum..

Posted 28.09.2006 - 13:41
yapmayan da yapmaz, yapana bişi demiyoruz yapmayana da demiyoruz

Edited by Edy's, 28.09.2006 - 13:43.
Posted 28.09.2006 - 13:42
keşke sonsuz ask olsa cinsellik hiç olmasa..
Posted 28.09.2006 - 13:51
İNsanlara kötü örnek olmayınız..Sizin işinize öyle geliyor..Çünkü siz aşk olmadan sex yapmaya alışıksınız..bende sana diyorum ki seks yani cinsellik bir ihtiyaçtır.. niye iradeye sahip çıkılması gerekiyor onu anlamıyorum.. alan memnun veren memnunsa kim karışabilir..
yapmayan da yapmaz, yapana bişi demiyoruz yapmayana da demiyoruz
* * *
Susuyorum..

Posted 28.09.2006 - 13:53
Yanlış anlama ama sen halt etmişsin. İnsanları sınıflandırmaktan vazgeçin. Sizin gibi olmayanlar fahişe sizler namus timsalimisiniz ? ne aptalca bir düşüncedir bu yahu. İsteyen istediğiyle sevişir. Neden bulmak zorunda değil kimse. Hoşlanır takılır. Bu kimseyi fahişe yapmaz. Sen kime ne diyorsun bilmem ama Senin gibilere yobaz dendiği kesin.
Posted 28.09.2006 - 13:55
Edited by Edy's, 28.09.2006 - 14:00.
Posted 28.09.2006 - 14:06

Bununla ilgili bir perhiz ve turşu sözü vardı ama şimdi yeri değil.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Posted 28.09.2006 - 14:09
benim açımdan benden öncesi değil, benden sonrası ilgilendirir..
adam akıllı dürüst olduktan sonra bunlar kafaya takılcak şeyler değil....
Posted 28.09.2006 - 14:11
Sen ne komik bi varlıksın öyle Prozac..Hem yanlış anlama demişsin,hem de arkadan etmediğin hakaret kalmamış..Beni yargılamak sanamı kalmış?@glamor
Yanlış anlama ama sen halt etmişsin. İnsanları sınıflandırmaktan vazgeçin. Sizin gibi olmayanlar fahişe sizler namus timsalimisiniz ? ne aptalca bir düşüncedir bu yahu. İsteyen istediğiyle sevişir. Neden bulmak zorunda değil kimse. Hoşlanır takılır. Bu kimseyi fahişe yapmaz. Sen kime ne diyorsun bilmem ama Senin gibilere yobaz dendiği kesin.
Sevişmeyenler yobaz,sevişenlerde medenimi oluyor?Kusura bakma ama bu cehaletle alacağın yol ancak bu kadar olur..
Ben ücret karşılığı yapanlara ve aşk olmadan sex yapanlara fahişe dedim...Sizin orda her kadınamı bu deniyor yoksa..?
Bu forumda herkes aynı olmak (yani sizin gibi) zorunda mıdır?Farklı düşüncelere neden tahammülünüz yok?Düşünceni yaz çık,ne diye hakaret ediyorsunki?
Haddini bil adam gibi konuş.Prozac'ın düşüncelerine katılan edy's aynı şeyler senin içinde geçerli..
* * *
Susuyorum..

Posted 28.09.2006 - 14:12
Posted 28.09.2006 - 14:16
* * *
Susuyorum..

Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
Aşk Tesadüfleri Sever - 2 Fragman |
Sinema | hüfyaa |
|
![]()
|
|
Şuursuz Aşk (2019) Fragman |
Sinema | hüfyaa |
|