Ben de istemezdimYok ben istemezdim şahsen.Böyle iyi adamın avatarı.
avatarınızda tüm harabe sakinleri elinde kılıç Ulubatlı hasanı görmek isterlerdi.
Öyle değilmi arkadaşlar............

Posted 04.09.2006 - 10:38
Ben de istemezdimYok ben istemezdim şahsen.Böyle iyi adamın avatarı.
avatarınızda tüm harabe sakinleri elinde kılıç Ulubatlı hasanı görmek isterlerdi.
Öyle değilmi arkadaşlar............
Posted 04.09.2006 - 10:42
İyi de yazdıkların çelişiyor suustundeyurumek.Hayır öyle birşey yapalım kesinlikle demedim dememde lütfen yazdıklarımı iyi okumanızı istirham ediyorum
Posted 04.09.2006 - 11:16
Posted 04.09.2006 - 11:29
Posted 04.09.2006 - 13:35
Posted 04.09.2006 - 13:47
Posted 04.09.2006 - 14:16
Posted 04.09.2006 - 16:20
Posted 04.09.2006 - 16:48
Posted 04.09.2006 - 16:50
Posted 04.09.2006 - 16:53
Posted 04.09.2006 - 16:55
Posted 04.09.2006 - 17:26
Posted 04.09.2006 - 18:29
Posted 04.09.2006 - 19:12
Konuya ilk başladığınız mesaj bu ve gördüğüm kadarıyla burada siz herhangibir fikir belirtmemişsiniz.Yani El Ezher haram diye fetva vermiş ve müslümanlardan bu ürünleri tüketmemelerini istemiş.Daha sonra diğer üyeler fikir beyan edince de yapılan yorumları beğenmeyerek olaya müdahil olmuşsunuz ve pazarlama stratejileri hakkında bizi aydınlatmış ve bu arada ben hiçbir markanın reklamını yapmıyorum artı herhangi bir yerden de para falan almıyorum demişsiniz.O zaman sayın "suustundeyurumek" neden açtınız bu konuyu?Yani sizce Coca Cola haram mıdır değil midir onu bir cevaplayın.Yoksa asıl vermek istediğiniz mesaj bu değil de İslam dünyasının üretmeden tüketen bir toplum olduğu sizin de bu durumdan duyduğunuz rahatsızlık mı anlamadım.Eğer öyle ise direkt olarak bu konu başlığı altında yeni bir konu açın,bakın ne cevval fikirler çıkacak ortaya.4 sayfa tartışılmış siz Coca Cola'dan başka pekçok konuda fikir beyan etmişsiniz. Üyelerin avatarından karakter tahlili ile "ben buz gibi ayranımı içerim ,köylü Mehmet efendiyi zengin ederim" şeklindeki slogan kokan laflarınız da bunlara dahil.Bir de aynı cevabı iki kez kullanmanız var ki yani bir kez okudunuz anlamadınız alın aynı yazıyı bir kez daha okuyun mu demek istediniz anlamakta güçlük çektim doğrusu.Bir de ısrarla kullandığınız "asgari akademik nezaket" kavramı. Ne demektir bu?Nezaketin bir de akademik olanı mı çıktı?Yani benim bildiğim nezaket her yerde ve her koşulda aynıdır.Evde ayrı akademik ortamda ayrı nezaket olmaz.Nazik insan her yerde naziktir.Umarım sizin entellektüel seviyenize yaklaşabilmişimdir.Saygılarımla...Mısır’da İslam Dünyasının en etkin eğitim kurumlarından biri olan El Ezher, Coca Cola ve Pepsi’nin haram olduğunu açıkladı. El Ezher üniversitesine bağlı Yüksek İslami İşler Meclisi, yaptıkları bir incelemenin ardından Coca Cola ve Pepsi’nin içilmemesi gerektiğini açıkladı. Her iki içeceğin içinde domuz etinden bazı maddelerin konulduğunu tespit ettiklerini açıklayan Meclis, Müslümanları Coca Cola ve Pepsi’yi içmemeye davet etti. Bu tür gazlı içeceklerin insanlar için zorunlu şeyler olmadığını belirten Meclis, zor durumlarda “Zarûretler haramı mübâh kılar” kaidesi gereğince domuz, içki ve ölü etinin dahi sadece ölünmeyecek kadar yenilmesine izin verildiğini açıkladı. Meclis, böyle bir zorunlu durum olmadığına göre Müslümanların bu tür ferahlatıcı içeceklerden uzak durmalarını önerdi. Ürdün'de geçen gün uzun zamandır yapılan araştırma sonucu yapılan açıklamada, Coca Cola ve Pepsi'nin domuz'dan yapılmış bazı katkı maddeleri içerdiği açıklanmıştı.
Coca Cola ve Pepsi geçtiğimiz hafta Hindistan’da içinde zehirli bulunduğu gerekçesiyle ülke çapında resmen yasaklanmıştı
Edited by HknYmn, 04.09.2006 - 19:18.
Posted 04.09.2006 - 21:35
ve bir hatırlatma cocacola içmek bal gibi taklitçilik ve arabesk kültürün bir yansımasıdır. Varmı itirazı olan ?
Coca Cola markasına ne pahasına olursa olsun tek kuruşumu dahi harcamadım harcamamda; içimiz yandığında sen Coca Cola ben anadolunun yaylasındaki yayıktan boşalan buz gibi ayranımı içeyim, sen asit iç ben protein içeyim, sen içindeki neidüğü belirsiz maddelerden müteşekkil sıvıyı iç ben mineral içeyim, sen bağımlılık kazan ben güç kazanayım, sen ABD liyi zengin et ben Türk köylüsü Memmet amcayı zengin edeyim. Seçim sizin fazla söze ne hacet !!!!!!!!!!!!!!!
Sanırım görselliğe dayalı ön yargılarınız kuvvetli.Bu yazdığında oldukça komik, hücrelerle ilgilenen bilim adamlarını avatar olarak seçseydin seni taktir ederdim oysaki
bir formatla baktığımızda seçilen her ismin ve avatarın kullanıcısı hakkında üçüncü şahıslara kişiliği, dünya görüşü ve idealleri konusunda belli ip uçları verdiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
lütfen yazdıklarımı iyi okumanızı istirham ediyorum
davul zurna dışında bir çalgı bulabilmem sözkonusu değil
Nazik insan her yerde naziktir.Umarım sizin entellektüel seviyenize yaklaşabilmişimdir.Saygılarımla...
Posted 04.09.2006 - 21:51
Posted 05.09.2006 - 09:02
Posted 05.09.2006 - 10:59
Bu tartışma konusunda benim yaptığım yorumları başa dönüp yeniden okumanızı sizden özellikle rica ediyorum
ben yüksek lisansımı pazarlama ve üretim politikaları alanında çok iyi bir ortalamayla bitirmiş ve henüz ekonomi alanında doktoraya başlamış bir öğrenciyim
asgari akademik nezaket kuralları
Prof. apoletine sahip onlarca bilim adamı Türk toplumunun arabesk bir toplum olduğunu bilimsel olarak ispat etmiş
Bakıyorumda adminler, yöneticiler, torpilliler ve birde bunlara katılan üyeler tarafından topyekün bir fikir işgaline uğramış durumdayım
Posted 05.09.2006 - 11:15
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
Comoe şempanzeleri su içmek için pipet yapıyor |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
![]()
|
|
Dj Cumhur Hamarat - At Kendini Discolara |
Yerli Videolar | _VenüS_ |
|