Aşk mı ? Para mı ?
Gönderim zamanı 22.09.2006 - 19:00
Asgari ücretle çalışıyosun karın çalışmıyo ev kiran 250 milyon elektirik suyun toplam 300 milyona geliyo... 80 milyonla güzel güzel geçinirisiniz artık... Şimdi bana diyebilirsin ki günlük 10 milyona geçinenler var... Elbetteki var ama sor bakalım mutlular mı aralarında aşk varmı?
Gönderim zamanı 22.09.2006 - 19:07
ikisi de olmazsa olmazlardan yani..illa birini birinci yapma çabası niye?
iki gönül bir olunca samanlık seyran olur ama para olmayınca bi b.k olmaz..
kızdırmayın insanı yaff

...
Gönderim zamanı 22.09.2006 - 19:12
Gönderim zamanı 22.09.2006 - 19:14
Gönderim zamanı 22.09.2006 - 19:16
Birazdan ülke ekonomisi tartışılacak ve ortam kızışacak, bu harabe sakinlerine işte bu yüzden bayılıyorum....
Ozilim abim şu kolonyandan yine ödünç alabilirmiyim.
Gönderim zamanı 22.09.2006 - 19:17

...
Gönderim zamanı 22.09.2006 - 19:20
Gönderim zamanı 22.09.2006 - 19:33
Aşk bizim varlık nedenimiz, hakkını verelim!
No sweet perfume that would torture you more than this..."
Gönderim zamanı 22.09.2006 - 19:48
Eğer birinin gözlerinin içine baktığında için titriyosa yani aşıksan, ayağındaki ayakkabıyı 5 milyona alsan ne farkedecek ki restoran yerine evde makarna yesen ne..?
Yaşadığın hayat standardını birazcık düşüremeyeceksen aşkın karşılığında, hissettiğin aşk mı olur ki..Yani demek istediğim şudur ki, aşk varsa ille parasız olunacak diye bir şey yok elbette ama tüm yazılanlardan şunu anladım ki aşk verilecek size ama paranız azalacak dense kimse oralıı olmayacak ve rahatından vazgeçmeyecek...
Çok yazık diyorum çünkü dünyayı güzellik kurtaracak ve bir insanı sevmekle başlayacaktı herşey...N'oldu plazma tv olmadan ya da şık koltuklarınız olmadan yaşayamıyor musunuz artık...
In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..
Gönderim zamanı 22.09.2006 - 20:01
tamam aşkı seçelim..ama parasız olunmayacağı gerçeğini de unutmayalım..aşka saygı duyalım ama parasız da kalmayalım..kii sevdiğimizi mutlu edebilelim

Bu mesaj ReBeL tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 22.09.2006 - 20:08
...
Gönderim zamanı 22.09.2006 - 20:06
Ne kadar paran varsa o kadar harcıcaksın. neden daha lüks şeylere gitsin ki aklın. ayağını yorganına göre uzat..
aşk demekten vazgeçmiycem.
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 22.09.2006 - 20:24
Elbetteki aşksız yaşanmaz ve aşk mutlaka olmalı ama sen evlendiğin insandan bir şeyler beklemezmisin? Onun sevgisi olsun, aşkı olsun yeter diyemezsin ki, mutluluğun sürebilmesi için maddiyat gerekli, sen bir insansın senin ihityaçların olacaktır ve bunlar sevgiyle aşkla karşılanmayacak şeylerdir...
Benim Felsefem şudur; Kimse beni paragöz biri olarak tanımasın ama,
Ben ne zaman ki kendimden başka birisine daha bakabileceğimi hissetiğim zaman evlenme cesaretim olur. Her nekadar aşık olursam olayım ki ben deliler gibi aşık olduğum insanın benimle yokluk çekmesini istemem,onun elini sıcak sudan soğuk suya sokmak istemem. Benimle bir ömür boyu sıkıntı değil bir ömür boyu rahatlık huzur bulsun isterim... Aşk budur...
Gönderim zamanı 22.09.2006 - 20:29
Elbetteki aşksız yaşanmaz ve aşk mutlaka olmalı ama sen evlendiğin insandan bir şeyler beklemezmisin? Onun sevgisi olsun, aşkı olsun yeter diyemezsin ki, mutluluğun sürebilmesi için maddiyat gerekli, sen bir insansın senin ihityaçların olacaktır ve bunlar sevgiyle aşkla karşılanmayacak şeylerdir...
+1
Gönderim zamanı 22.09.2006 - 20:31
+9 milyon 5 bin bilmem kaç
+1

...
Gönderim zamanı 22.09.2006 - 22:49
Aşk yaşanabilmesi için 1+1 kişinin 1 olması gerekli..Ben ne zaman ki kendimden başka birisine daha bakabileceğimi hissetiğim zaman evlenme cesaretim olur. Her nekadar aşık olursam olayım ki ben deliler gibi aşık olduğum insanın benimle yokluk çekmesini istemem,onun elini sıcak sudan soğuk suya sokmak istemem. Benimle bir ömür boyu sıkıntı değil bir ömür boyu rahatlık huzur bulsun isterim... Aşk budur...
Aşık olduguna bakman gerekeceğini sadece sen düşünmezsin oda sana karşı düşünmeli.. Sen iki kişilik yaşayamassın ikiniz tek kişilik yaşarsınız..
Yaşam standartınızı kendiniz belirleyip neyle ne kadar mutlu olacagınızı belirleyebilirsiniz..
Gönderim zamanı 22.09.2006 - 22:50
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 23.09.2006 - 13:04
Aklıma şu şarkı geldi birden,Aşk yaşanabilmesi için 1+1 kişinin 1 olması gerekli..Ben ne zaman ki kendimden başka birisine daha bakabileceğimi hissetiğim zaman evlenme cesaretim olur. Her nekadar aşık olursam olayım ki ben deliler gibi aşık olduğum insanın benimle yokluk çekmesini istemem,onun elini sıcak sudan soğuk suya sokmak istemem. Benimle bir ömür boyu sıkıntı değil bir ömür boyu rahatlık huzur bulsun isterim... Aşk budur...
Aşık olduguna bakman gerekeceğini sadece sen düşünmezsin oda sana karşı düşünmeli.. Sen iki kişilik yaşayamassın ikiniz tek kişilik yaşarsınız..
Yaşam standartınızı kendiniz belirleyip neyle ne kadar mutlu olacagınızı belirleyebilirsiniz..
Bir parça Ekmeğe bir yudum su içmeye
Annemden kalan şu yüzüğe razıysan gel benimle...
Gelir elbetteki gelir aşk herşeyi yıkar gözü hiçbir şey görmez... Aradan geçer 1.5-2 sene çocuğun doğacaktır ve eşine daha iyi bir hastanede doğum yaptıramadığın için mutlu olacaksın!!! Karın seni çok seviyor,kendisinin bir isteği olacaktır ama senin paran olmadığı için sen yapamayacaksın mutlu olacaksın!!! Başkasının eşleri,aşklar tam otomatik camaşır makinesinde çamaşır yıkarken senin karın elinde çamaşır yıkıcaktır ve bundanda şikayetçi olduğunu söyleyemeyecektir sende karım ne güzel çamaşır yıkıyo diyip mutlu olacaksın!!!
Gönderim zamanı 23.09.2006 - 13:11
Ne isterse istesin her akşam eve dönerken bahçeden bir tane bile papatya götürsen mutlu olacaktır..
Sııfır para diye bir şey yok iki kişi beraber olup beraber yaşayınca ve beraber çalışıp kazanınca.. Tam otomatik arabada alarsın yorma kafanı..
Gönderim zamanı 23.09.2006 - 13:20
Ben ona yardım etmeceğim demedim ayrıca bu işler sadece çamaşırlarlada bitmiyo yemekte yaparım bulaşıkta yıkarım benim bahsettiğim bu değil... Benim bahsettiğim onun çamaşırı elinde yıkaması ellerinin soğuk-sıcak suda gele gide gele gide çatlaması bu durum beni üzer çünkü ben onun elleri uğruna neleri göze almışım neden onun ellerinin çatlamasına izin vereyim, ben onu kendi şartlarımla mutlu edemeyeceksem niye onunla evlenip onun benimle sürünmesini yada benimle cefa çekmesini isteyeyim olaya biraz tek taraflı kendi açından bak? Sen sevdiğin kişinin seninle yokluk çekmesini mi istermisin? Yani aşk bumudur?
Gönderim zamanı 23.09.2006 - 13:29
Soru bu...