http://www.fenerbahce.org/stadyum/

Bu Mabedin Önünde Saygı ile Eğilin...
Posted 22.09.2006 - 21:48
Posted 22.09.2006 - 22:02
Değişiklikler Kaydedildi...
Posted 22.09.2006 - 22:07

Posted 22.09.2006 - 22:08
neden kıskanıyorsun hemen...
Posted 22.09.2006 - 22:13
...
Posted 22.09.2006 - 22:19

Posted 23.09.2006 - 16:35

Posted 24.09.2006 - 00:39

Burası da Ajax Arena kapasite 51133 açılış tarihi 1996 üstü tamamen kapalı çok amaçlı bir salon görünümde...sadece futbol maçları için kullanılmıyor

Biraz da avrupa harici stadlara göz gezdirelim...Maracana veya Monumental stadlarını göstermeye gerek yok..fakat bir stadyum var ki görülmeye değer...Sapporo Dome yeri Japonya kapasitesi 42122 stad komple kapalı zemin kayıyor falan filan...ama tabii fb'nin sahası daha güzel!!!!!!!...

bu arada bi araştırma yapsa fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu'nun eski başbakanlarımızdan olduğunu bilen kaç fbli var hep merak ederim...
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Posted 24.09.2006 - 13:19
Türkiye de böyle bir stadımız olduğu için şükretmemiz lazımken, sen japonyadaki stadla şükrü saracoğlunu kıyaslıyorsun..

Edited by Edy's, 24.09.2006 - 13:20.
Posted 24.09.2006 - 15:09
ben biliyorum...türkçü bir başbakandır aynı zamanda...bu arada bi araştırma yapsa fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu'nun eski başbakanlarımızdan olduğunu bilen kaç fbli var hep merak ederim...
Posted 24.09.2006 - 16:51
TAVIR ne demiş Edy's...kıyaslamayı bu yüzden yaptım, öğrenelim bilelim diye yanlışlık yapmayalım diye...değil mi...iyi bi oku bakayım...Türkiye'de ki Stadyum mimarisi konusunda ki görüşlerim hiç bir zaman değişmeyecek gidip görsem de fb'nin stadını...yapılacak şöyle kayan tavan kayan zemin,1 saat içinde konser salonuna çevrilecek ondan sonra ben tükürdüğümü yalayacam,sizde biraz objektif olun...mükemmel değil,ülke şartlarında idare eder,benzeri yok...sen japonyadaki stadla şükrü saracoğlunu kıyaslıyorsun..
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Posted 24.09.2006 - 19:04
denio nun ne demek istediğini anlamak gerekir
tavırın siyasetini samimi bulmadığım için ne kadar mutluyum bilemezsiniz
cidden mabedimiz nerede bizim
ah ulan kürşat işine geldiğin gibi siyaset yapıyorsun ne diyeyim ben sana daha
Edited by dumrul, 24.09.2006 - 19:08.
Posted 12.10.2006 - 23:08

halt etmişim özür dilerim...
Posted 13.10.2006 - 22:58
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Posted 13.10.2006 - 23:01
Bende Türkiye şartlarında ve avrupanın çoğu stadından bile modern bir stadımız olduğundan bahsediyorum. TAVIR ın yorumlarına bişi diyemem.. ben kendi yorumumu kendimce yaptım..TAVIR ne demiş Edy's...kıyaslamayı bu yüzden yaptım, öğrenelim bilelim diye yanlışlık yapmayalım diye...değil mi...iyi bi oku bakayım...Türkiye'de ki Stadyum mimarisi konusunda ki görüşlerim hiç bir zaman değişmeyecek gidip görsem de fb'nin stadını...yapılacak şöyle kayan tavan kayan zemin,1 saat içinde konser salonuna çevrilecek ondan sonra ben tükürdüğümü yalayacam,sizde biraz objektif olun...mükemmel değil,ülke şartlarında idare eder,benzeri yok...sen japonyadaki stadla şükrü saracoğlunu kıyaslıyorsun..
ilerleyen zamanlarda ısıtmalı sistemde geliyor Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadına.. isteklerini başkana ilettim dilediğin şeylerde bakarsın yapılır..
Allah Olmayanlara da versin ne diyim...
Edited by Edy's, 13.10.2006 - 23:03.
Posted 13.10.2006 - 23:04
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Posted 13.10.2006 - 23:10
ama madem Fenerbahçe yapmış bu stadı .. yok kayan zemin yok açılır tavandan bahsetmeden önce Türkiye de bu tarz şeyler var mı ona bakmak lazım.. Fenerbahçe klübü bir adım attı ve o yolda yürüyor... her alanda olduğu gibi bunda da kıskanılıyor.. bu kadar basit.. Fenerbahçe Stadını Türk insanı beğenmiyor.. ama avrupadan heyet geliyor ve mükemmel bir stad olmuş diyerek uefa finalini bu stada veriyorlar..
eee ne de olsak bizler Türküz bişi beğenmeyiz,, ya da Fenerbahçe yaptığı için beğenmeyiz...
o yüzden umarım diğer takımlarda ele avuca gelir bişiler yaparlarda, elimizdeki kendi yaptığımız değerlerle övünceklerine , başka şeyler söylemezler...
tekrar ediyorum.. Allah olmayanlarada versin.. Hatta diğer takımlar daha iyilerini yapsınlarki , bizlerde övünelim.. evet yapılan şeylere değer verelim ve övünelim..
yapılan her stad, her tesis bu ülkeye bir kazançtır.. bunun fenerbahçesi galatasarayı beşiktaşı yoktur.. kim yapıyorsa bu ülke için yapıyor..
saygılar sunuyorum..
Posted 13.10.2006 - 23:18
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Posted 13.10.2006 - 23:21

Posted 13.10.2006 - 23:24