benim de msn adresimi bissürü kişi ekliyo. şu anda kullandığım msn adresimde sadece harabeden arkadaşlarım ve atinadan bi kaç akraba var.. (çok da önemli ya

) var. 20-25 civarı. adresim profilimde yazıyor zaten. ekleyenler sadece harabeden değil ama nedense.
ekleyen 3 kişiyle konuştum.üçüde harabenin adını verdi. bi densiz yapmıştır bi dangalaklık dedim geçtim ama şimdi yalnız olmadığımı öğrenince tırstım. çünkü beni ekleyenlerden bitanesi bana cam(!)ını açtı. tabi ben dumur(!)
bana mı denk geliyor sürekli bilmiyorum ama beni ekleyenlerin 3ü de lezbiyen çıktı..! neyse bunlar detaylar.
ama beni halen eklemekteler. hergün bi teklif geliyor en az. reddet reddet nereye kadar...!
hem adres değiştirmek size ne kadar basit geliyor öyle. o zaman telefon numaranızı da değiştirirmisiniz siz sık sık..?
neyse.
benim asıl canımı sıkan bu kişilerin yada adresi dağıtanın harabeden birileri olması.
zan altında bırakıyorsunuz herkesi diyorsunuz ya hani. bırakıcaz tabi..! kim olduğunu bilsek zaten gelip burda söylemeyiz bunu. yarası olamayan gocunmaz demi..? yoksa bi derdiniz tınlamayın szide. mutlaka bi atlayan olucaktır..