Onu Unutmayacağız
Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:23
Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:25

Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:26
Neden takıyoruz biliyormusun çünkü orada yemin ediyorsun. Dünya gelişti diye haysiyetini çiğneyip ettiğin yeminlere ortaya koyduğun namus , şerefini hiçe sayacaksan elbette takarım çifte vatandaşlığa. Söz sözdür sözünü tutmayan isterse dünyanın en büyük alimi olsun namusu adına verdiği yemini bozsun namussuzdur. Bu kadar basit.Yav Allah aşkına biraz ufkunuzu açınız herşey değişti bilgi ve bilim küreselleşti ama bize bir türlü uğramıyor neden şu çifte vatandaşlığa takılıyorsunuz biraz araştırıp inceleyiniz gelişmiş ülkelere bir göz atınız oralarda Türk vatandaşları yaşadıkları ülkelerin meclislerine giriyor hatta bakanlık bile yapıyorlar nedir bu saplantı sizde anlayamadım gitti yazık vallahi yazık.........
Belli ki sizin için verilen sözlerin ve yeminlerin bir anlamı yok sevgili suustune.... arkadaşım ( nickiniz çok uzun yazamıyorum mazur görünüz )
Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:27
Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:28
Bize oy vermeyen patates dinindedir sözü size neyi hatırlatıyor ?ha birde inancın kullnılması var o apayrı biolay zaten.. işimize gelmedigi yerde bi tokat gibi suratımıza vuran ayetleri kullandım ben evet ama amacım arap milliyetçigimiydi ?

Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:30
annelerimizi, ananaleremizin, babannelerimizin
Yukarıda alıntı yaptığım cümlende başörtüsü nedense hep yaşlı jenerasyonun tercihi olmalı gibi bir anlam ortaya çıkıyor. Sanırım Karaoğlanın karası ismine yansıdığı gibi fikirlerinede yansımış. Köyde, şehirde başını örten akıllı, vatanını milletini seven ve ülkeyi muassır medeniyetler seviyesine çıkarabilecek nitelikteki başı örtülü insanları bu milletin Meclise taşımalarına neden karşı çıkarsınızki aynı özellikteki açık bayanların meclise girmesini tüm hücrelerimle savunduğum gibi sadece inancı gereği başını örtenlerinde meclise girmelerini savunmalıyız eğer Ülkemizin bilgi toplumu içerisinde yer almasını istiyorsak. Maalesef ölen insan bunu istememişti.
Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:30
Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:31
kafir , putperest , mecusi olsan da yine gel..
HZ:MEVLANA
egemenlik kayıtsız şartsız milletindir (ATATÜRK) bu cümlede kastedilenin ayrımını yapamayan arkadaşım ; bence biraz araştır.
müslüman bir türk genci olarak hayretle okuyorum yazılarınızı..
...
Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:34

Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:37
laikliği tartışın, ama kur' an ı uzak tutun bu işten
pardon dokuz yanlışlıkla senin nikini yamışım özür
Bu mesaj alperen tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 07.11.2006 - 14:39
Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:39
Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:41
Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:42
karşı çıkarız çünkü siyasete masum birşeyi alet ediyorlar... madem akılları başında o zaman meclise veya herhangi bir kamu kurumuna yada üniversiteye girerken uyulması gereken kurallara da uymak zorundalar... evinde veya sokakta bu şekilde gezmeyeceksin die bi diretme yok değil mi... insanlar kamu kurumlarına kot pantolonla veya ultra mini etekle gidemiyorlarsa buna da uymalılar... çok zor değil... ayrıca din illa baş örtüsüyle yapılmıyor...
hala alet ediyorsunuz baş örtüsünü... hala

Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:42
'Türkiye müslüman bir ülkedir.' önermesi tamamen laik olmayan bir düsüncenin ürünüdür.
Türkiye'de müslümanlar vardir, cogunluktadir. Ama bir devletin bir ülkenin dini olmaz. Din insanlarla tanri arasinda bir köprüdür yalnizca.
Ben müslüman degilim mesela, ne yapacagiz simdi, bu ülkeden cekip gitmem mi gerekiyor?
Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:44
+1Sevgili Rapor kardes
'Türkiye müslüman bir ülkedir.' önermesi tamamen laik olmayan bir düsüncenin ürünüdür.
Türkiye'de müslümanlar vardir, cogunluktadir. Ama bir devletin bir ülkenin dini olmaz. Din insanlarla tanri arasinda bir köprüdür yalnizca.
Ben müslüman degilim mesela, ne yapacagiz simdi, bu ülkeden cekip gitmem mi gerekiyor?

Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:51
Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:52
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:54
Yukarıda alıntı yaptığım cümlende başörtüsü nedense hep yaşlı jenerasyonun tercihi olmalı gibi bir anlam ortaya çıkıyor. Sanırım Karaoğlanın karası ismine yansıdığı gibi fikirlerinede yansımış. Köyde, şehirde başını örten akıllı, vatanını milletini seven ve ülkeyi muassır medeniyetler seviyesine çıkarabilecek nitelikteki başı örtülü insanları bu milletin Meclise taşımalarına neden karşı çıkarsınızki aynı özellikteki açık bayanların meclise girmesini tüm hücrelerimle savunduğum gibi sadece inancı gereği başını örtenlerinde meclise girmelerini savunmalıyız
Benim bu cümlemle,
karşı çıkarız çünkü siyasete masum birşeyi alet ediyorlar... madem akılları başında o zaman meclise veya herhangi bir kamu kurumuna yada üniversiteye girerken uyulması gereken kurallara da uymak zorundalar... evinde veya sokakta bu şekilde gezmeyeceksin die bi diretme yok değil mi... insanlar kamu kurumlarına kot pantolonla veya ultra mini etekle gidemiyorlarsa buna da uymalılar... çok zor değil... ayrıca din illa baş örtüsüyle yapılmıyor...
hala alet ediyorsunuz baş örtüsünü... hala
Sizin bu cümleniz arasında uzaktan yakından bir illiyet bağı bulunmamaktadır. Kaldıki kural koyucular koydukları kuralları daha özgürlükçü ve daha akıllı bir Türkiye için çok rahatlıkla değiştirebilirler. O kurallar anayasanın; "Değiştirilemez hatta değiştirilmesi teklif dahi edilemez." kurallarından değildir.
Eğer bu millete hizmette kaliteyi arttıracaksa ve bilim ve bilgi desteklenecekse Devletin üniter yapısını yıkmak düşüncesinde olan eli kanlı teröristler hariç ultra mini etekliside, kot pantolonlusuda, başı açığıda, başı kapalısıda kamusal alanın tamamında görev almalıdır.
Gönderim zamanı 07.11.2006 - 14:56
Evet eminiz. Bunu senin yargılamana bırakacak değiliz. Kimsenin aklını ölçme ve bunda karar verme gibi bir yetkin yada marietin olduğunu sanmıyorum. Yetersiz kaldığınızda lütfen hakaret yolunu seçmeyiniz. Daha önceden de belirttiğim gibi fikirler tartışır kişiler değil.YAA SAÇMALIGA BAKSANIZA DİNİ KARIŞTIRMADAN LAİKLİGİ TARTIŞMAK yaa kuzum siz hakketen akıllı birer varlık oldugunuza eminmisiniz?