Yazma yetkisi ile ilgili bi soru ?
Posted 07.04.2007 - 00:36
Bunun dışında buradaki bütün yazılar görücüye çıkıyor yani burası fikir üretiyor ve bunu net üzerinden bütün dünyaya yayınlıyorsunuz, yayınlıyoruz. Bu da burada bir iş yapıldığını gösteriyor. Yani buradaki fikirler yazılar bir üründür ve bu ürün googledan veya yahoo dan vs. den satılıyor.. Karşılığında para alınmıyor fakat satılıyor birşeyler... Çalışanlarda bizleriz ücretimiz de; tatmin olmak, mutlu olmak, keyifli saatler geçirebilmek, öğrenmek, kendi düşüncelerimizi görücüye çıkarmak olabilir.
Bunca zaman boyunca iyi veya kötü olduğunu ben söyleyemem ama sizler yıllarca burada bulunanlar söyleyebilir umarım. Ama benim sıkıntım şu oldu. Bir konu hakkında bir eksik gördüğümde veya konuyu açmak istediğimde birilerinin hoşuna gitmeyip hiç bir kuralı takmadan saygısızca beni susturmaya çalıştıklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Bu da zaten forumun özgür olmadığını gösteriyor. Bazen bu merkezi otorite olabiliyor ve bazen de 3-5 kişinin topluca saldırısı olabiliyor gördüğüm kadarıyla..
Eğer ki bir saldırı olacaksa; bunun belli ellerde toplanmasından yanayım.. Ama onları da ağır bir yük bekliyor.. Adaletli olma gibi. Bence kuralları eleştirmek yerine kural uygulayıcıların kendilerini eleştirmek yerinde bir davranış olacaktır.
Posted 07.04.2007 - 00:49
piki tartışmıoz ( :
Posted 07.04.2007 - 00:49
yazmış olmak için yazılmamış bir mesaja örnekti sanırım..Cidden sırf mesaj yazmış olmak için yazıyorsunuz ya hayret ediyorum.

azarlar tarzda yazmanız hoş gelmiyor...konuya dönelim değil mi?!
Posted 07.04.2007 - 00:51
hah evet!bravo! kişiselleştirmeyin diyenler,kişiselleştirmeyiniz lütfen..Yukarlarda bi yerde anlatılmaya çalışılan tartışmanın kötü oladıgı ve bunun kişisel den ayrımı iken gene yöentimsele döndü olay..
piki tartışmıoz ( :

Posted 07.04.2007 - 01:00
Tartışılan konuya: "Tartışmak iyidir" mi demek istiyorsunuz?
Kişiselleştiriliyorsa kim nasıl kişiselleştiriyor?
Posted 07.04.2007 - 01:05
Kim anladı ki siz bir çırpıda anlayacaksınız :)
Posted 07.04.2007 - 01:06
anlamaya niyeti olan anlar..bence benle uğraşmak yerine son 10 mesajı tekrar oku,eminim faydası olacaktır..yani kuvvetle muhtemel...umuyoruz...Ne dediğiniz tarafımca hiç anlaşılamıyor?
Tartışılan konuya: "Tartışmak iyidir" mi demek istiyorsunuz?
Kişiselleştiriliyorsa kim nasıl kişiselleştiriyor?

şu ''değerli'' fikirlerini de benle örneklendirmezsen sevinirim...
anlaşılmayan birşey yok o bir adet cümlede...

sevgiler hürmetler...demek isterdim...
evet konu neydi? tartışma,fikri inkılab için elzemdir,ama dozu iyi ayarlanmazsa zehir etkisi yapabilir..kişilere hitaben değil,konunun özüne dokunarak yazmak gerek düşünceyi...
Posted 07.04.2007 - 01:07
ben sadece şunu savundum bir konu ciddi bile olsa içinde geçen bir kaç tebessüm ettirici güldürücü veya tabirimizle geyik yapılmış olabilir.. bu kadar ciddiye alıp kasmayalım.. ben bunu savundum..
wili sağolsun saçmalıyorsun bana diyor ama olsun.. ben yine düşüncelerimi söylerim..

herkese kolay gelsin bu uyku kaçırıcı tartışmada..

Posted 07.04.2007 - 01:12
50 YTL hesabına yatırıldı..
Posted 07.04.2007 - 01:13
bundan sonra en büyük yalakan benim

Posted 07.04.2007 - 01:14
aaa konsept lütfen..@Edy's
50 YTL hesabına yatırıldı..

Posted 07.04.2007 - 01:17
Sus, yoksa abimi salarım üzerine

Hadi hepinize iyi geceler..
Posted 07.04.2007 - 01:18

Posted 07.04.2007 - 01:26
anlamaya niyeti olan anlar..bence benle uğraşmak yerine son 10 mesajı tekrar oku,eminim faydası olacaktır..yani kuvvetle muhtemel...umuyoruz...
şu ''değerli'' fikirlerini de benle örneklendirmezsen sevinirim...
anlaşılmayan birşey yok o bir adet cümlede...
sevgiler hürmetler...demek isterdim...
evet konu neydi? tartışma,fikri inkılab için elzemdir,ama dozu iyi ayarlanmazsa zehir etkisi yapabilir..kişilere hitaben değil,konunun özüne dokunarak yazmak gerek düşünceyi...
Sayın ıssız,
1. Benim anlamaya niyetim olmamış olsa size neden anlamadım diyeyim?
2. Şu "değerli" (Neden tırnak içerisinde olduğunu anlamış değilim bir zahmet açıklarsanız sevinirim) fikirlerimi sizle hiç örneklendirmedim zaten.. Sizinle bir yerde atışmamız oldu onda da size şunu söyledim: "Sizin yazılarınızı gördüğümde okumadan atlıyorum çünkü anlamıyorum kusuruma bakmayın." gibi bir şeydi.. Ve halen de öyle...
3. Konu başlığında: "Yazma yetkisi ile ilgili bir soru?" yazıyor ve bu sorunun sizin söyleminizle bir ilgisi yokgördüğüm kadarıyla, siz de konunun "tartışma: Fikri inkılab için elzemdir" diyorsunuz. Ama yazılarınızda bile bu konuyu işlemediğinizi rahatlıkla söyleyebilirim.
ben sadece şunu savundum bir konu ciddi bile olsa içinde geçen bir kaç tebessüm ettirici güldürücü veya tabirimizle geyik yapılmış olabilir.. bu kadar ciddiye alıp kasmayalım.. ben bunu savundum..
Edy's sizin düşüncenize katılmamak elde değil.. Bende savurunum. Arada herkesi gülümsetecekse elbette güzeldir.
Posted 07.04.2007 - 01:30
Posted 07.04.2007 - 14:43
Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
Facebook'tan koronavirüs tedbiri: Uyarı bildirimi gönderilecek |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
![]()
|
|
WhatsApp, mesaj iletimini sınırlandırdı |