Sizin yazınızı alarak cevap yazma sebebim , mesajımın kel alaka mesaj olmaması içindir .Ben ne yazmışım,Özel Kuvvetler,Özel Harekatçıları döver mi demişim?Yoksa hepsi birden MHP üyesidirler mi demişim anlamadım ki sen şimdi niye yazdın bu yazıyı??Birde hangi birim hakkında olumsuz görüş bildirmişim burada onu da söylersen çok sevindireceksin beni??Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel harekat birimi personeli ile TSK ne bağlı Özel kuvvet komutanlığı personeli arasında ciddi bir fark yoktur , en belirgin fark oluşumun asker ve polis kökenli olmasıdır . İki oluşumunda çok elit takımı vardır , bunu o diğerini döver durumuna indirgemeyelim lütfen . Gerek Emniyet mensubu , gerekse Türk Silahlı kuvvetleri mensubu vatandaşların siyasi partiler ile alakalarının olması asla söz konusu değildir , sonuç itibariyle devlet memuru statüsündedirler bildiğiniz üzere.Meteler sanırım siz Emniyet Teşkilatı'nın bir birimi olan Özel Harekat ile Silahlı Kuvvetler bünyesinde görev yapan Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı karıştırıyorsunuz.Emniyet'te görev yapan Özel Harekatçıların genel olarak MHP kökenli memurlardan oluştuğu aşikar.Zaten bunlarla ilgili her haberde,her televizyon görüntüsünde tüm memurların çok bilinen bir MHP sembolü olan bıyıkları hep dikkat çekmişti.O zaman Emniyet teşkilatı bile bu görüntüden rahatsızlık duyup açıklama yapmıştı hafızam beni yanıltmıyorsa.Özel Kuvvetler Komutanlığında görev yapan subay ve astsubaylar ise bu göreve bir parti mensubu veyahut parti sempatizanı olmalarından ziyade yapılacak zor ve tehlikeli göreve her yönden uygunlukları ile seçilirler.Silahlı kuvvetlerde görev yapan hiçbir personel ki;bunu sadece Özel Kuvvetler için söylemiyorum herhangi bir siyasi partinin destekçisi olamaz,söz ve davranışları ile bu tip eylemlere giremez.Girerse de orada uzun süre barındırmazlar adamı.Ha içlerinde seçimlerde MHP'ye veyahut başka partilere oy verenler vardır ancak bu o görevde olmalarının ön koşulu değildir.Uzun lafın kısası tüm Özel Harekatçılar veya tüm Özel Kuvvetler mensupları MHP'lidir şeklindeki önermeniz en azından TSK için geçerli değildir.
İşin bir de öğrenciler boyutu varki onlara da artık birşey söylemeye gerek yok;sağcı veya solcu birbirine döner bıçağı ile saldıran adamdan ne kendisine ne de bu memlekete bir hayır gelir ki,koyverin gitsinler diyelim nereye gideceklerse...
İki güvenlik birimininde faaliyet amacı sebebi ile milliyetçi görüşe sahip olmaları gayet doğal bir şey , medya boyutunu dikkate alarak birimler hakkında olumlu olumsuz görüş belirtmesek daha doğru olur .
Madem cevap istiyorsunuz ,
MHP'lidir şeklindeki önermeniz en azından TSK için geçerli değildir.
demişsiniz , alın size emniyet teşkilatına ön yargılı bakışınız ...
Tartışma yaratmak istiyorsanız problem yok benim için

Bu arada TSK denince neden sizi önerdi dokuz harf , bilir kişimisiniz ?? veya zorunlu askerlik görevi haricinde TSK mensubumusunuz ?? ( soru işaretlerini sizden beğenerek alıntı yaptım