Melih ve diğer yönetim kademesinde bulunan değerli bir o kadarda sevecen yönetim ekibi aslında hepsi sevecen değilde neyse hepsini alalım sevecen kelimesinin içine mesela shy amca çok tatlıdır daha anlatmama gerek var mı
Neyse gelelim konuya.
Yönetim olarak güzel şeylere imza atmaya çalışıyorsun ama bazıları istediğiniz gibi sonuç vermiyor.
Mesela mı ?
Bu son yaptığınız konu başlıklarının siyah olması Arobese temada hiç güzel durmuyor hangi konu okunmuş veya okunmamış belli değil eskiden daha güzel di yada siyah okunmamış kırmızı okunmuş yapma şansımız varsa renklendirelim
İkinci husus bu 20 sn bekleme olayı sanırım sadece düz üyelerde var ben daha önce muhabirdim o zaman böyle bekleme yoktu herkese eşit süre verilmesini talep ediyorum.
Üçüncü bir hususda google reklamları bazen mesajların içinde takılıp kalıyor yada imza yerinde duruyor yani kısacası nerede duracağını bilmiyor o yüzden onları ya azaltalım yada kaldıralım ne dersiniz ?
Yönetim şunu yaptık diye her daim mesaj yazıyor beğendikleriniz veya önermek istediğiniz bir şeyler varsa bu konuda paylaşalım Her şey sorunsuz bir harabe için
Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 21.11.2009 - 00:49