Gitmesine ben mi sebep oldum? Çocukça bir anket açılmış, bunu kapattım. Küsüp gitti.
Küsmedim. Yönetime olan tepkimi dile getirdim. Hala da getiriyorum. Ben yönetimdeki insanları kötülemiyorum sadece yönetim olarak yanlış yaptıklarını dile getiriyorum.
Hiçbiriniz beni suçlayamazsınız bu konuda. Tartışmanın adabını bilmiyorsunuz çünkü. sparkplug yüzünden 'Din & Ahlâk' forumunu kapattığımı sanıyorsunuz. Ama bir kez bile Kur'an'ı okumamış insanların sırf sparkplug'a sataşıp 'kendime prim kazanırım' inancıyla dolaşmaları yüzünden kapattım.
gülmem gerekecek burada. gülüyorum
gözün kapalı melih kusura bakmada. burada çoğu kişi onun ne mal olduğunu görüyor. kaç günden beri bu konu var. ve bende üsteliyorum bu konu olsun diye. evet üsteliyorum çünkü yönetim bu konuda başarısız. buradaki herkes onun gitmesini isterken sözde demokrat bir yönetim karşımıza çıkmış onuda dinlicez senide dinlicez diğerinide dinlicez diyor. yahu adam tartışmıyor. direk lafı geçiriyor. biz buna böyle diyoruz ama sözde demokrat ve başarılı! yönetim buna kendi fikirlerini açıklıyor diyor. Kuranı okumamış bir insan bu kişinin sözleri karşısında suskun durmaz duramazki. sözde demokrat yönetim bunu dahi anlamıyor.!
Şimdi de bana kalkıp -bu konu için- 'adminden şikayetçiyim' diye serzenişte bulunamazsınız.
Bulunsak ne fayda. Öyle bir hataya düştüm , bir dahamı ? Tövbe..
Eğer sparkplug ile tartışmak istemiyorsanız ona cevap vermezsiniz. Bunu anlayın artık..
sözde demokrat ve başarılı yönetim! kolay bir bulmuş .. biz daha önce neden düşünemedik ki ?
En sonda Elric'i kınamak istiyorum. Davranışın için taktir etmiştim seni. Yönetimdesin ve yanlış karşısında sesini yükselttin yönetimdeki diğer kişiler gibi olmadın. Ama bakıyorumda Melihin bir laf etmesi .... Neyse..