sorum; erkekler neden hep çocuk kalır?
Günün Borusu..
Posted 17.04.2007 - 23:50
sorum; erkekler neden hep çocuk kalır?
Posted 18.04.2007 - 00:04
lütfen sorulara tam yanıtlar verilmeden geçmeyiniz...Kavga edecekleri tutsa Superman'mı yoksa Batman'mı döver??Yoksa Örümcek Adam ikisine birden Allah yarattı demeden girişip ikisinin de suratını çarşamba pazarına mı çevirir??Sorum budur.
sorunuz çok güzel bir soru....yıllar evveline götürdü beni...efendim sene 974 ler Kadıköy Rıhtımda Marmara Kıraathanesi...masa da Poker dönüyo...ben varım karşımda Batman sağımda Süper solumda Örümböcek adam...ileri safhalarında oyunun, bi patırtı koptu ...baktım Süper bizim Batman'in yakasına yapışmış ''Çıkar lan kağıdı'' diyo...yok mok diyo ama...feci kızmış...Örümböcek sinirden ağ falan fırlattı bende kaldım öyle '' yaw gençler ayıp oluyo ama''...süper celallenmiş gözleri kızarmış laseri çakacak...batman yok diyo yanlış gördün en sonunda baktık dediği gibi bi pislik yok ortada...Süper üzüldü tabii binbir özür Batmandan '' kardeş kusura bakma'' falan Batman ortam görmüş adam hal bilir '' yok birader olur öyle şeyler'' neyse yatıştılar...akşam dedi süper ''agalar kalp kırdım bu akşam rakıya götüreyim sizi hesaplar benden'' dedik süpo eyvallah...gittik içtik muhabbet ettik...
yani şunu diyecem bu çocukları yakından tanırım öyle kavgayla falan işleri olmaz kızarlar böyle sorulara da...
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Posted 18.04.2007 - 00:09
Posted 18.04.2007 - 00:18
onlar anne kucağına ve şefkatine o kadar bağlıdır ki (kızlardan daha fazla) bu yüzden eşek kadar adam olsalar da çocuk ruhlu kalırlar.....bence diyeyim..sorum; erkekler neden hep çocuk kalır?
[/b]
ama tabi bu iyi bir şey, hayat daha eğleneli hale geliyor onlarla beraber olan bayanlar için, ama ne zamanki bir çocuğun gereksiz alınganlıkları baş gösteriyor onlarda o zaman işte işin suyu çıkıyor...
neyse ıssızım soruna fazlasıyla cevap verdim her halde....
benden de bir boru:
abi dünya yaratıldığından beri milyarlarca insan doğmuş ve ölmüştür...ölenler ahan da bu toprağa karışmıştır...şimdi, dünya dediğin bir avuç yer zati, bu ölenler hep bu topraklara karıştıysa abi o zaman ayak bastığımız ya küçükkene suyla karıştırıp pasta yaptığımız bu toprakların her karışına ölü değimiş olmaz mı? yani biz ölü toprağına mı sebze meyve ekiyoruz, sonra da onları alıp yiyoruz??
evet!
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Posted 18.04.2007 - 08:39
emaye olduu izlenimine kapıldım birden
ama modası geçti artık eskide kaldı
şim di evlerde soba yok ki boru olsun
her yar kombiyle doldu
onların da boyle yumuşak bi borusu oluyo
nereye kıvırsan oraya dönuyo
nerde eskı gunler ahh ahh
gariban bir aktör bir ileri bir geri saatini doldurur.
ve sonra duyulmaz olur sesi,
bir masaldır gürültücü bir salağın anlattığı,
ki yoktur hiç bir anlamı .
Posted 21.04.2007 - 00:48
sakın sıkıntıdan ya da korkudan demeyin!
ama bulanlar,
arayanlardır...
Posted 21.04.2007 - 01:18
bi de birşey mikrobu oraya yer edüyormuş,sonra vücut zayıf düştükçe hep aynı yerden pörtlüyormuş uçuk...boşfer,beyninde çıkmadığına şükret otur...
neden bazı bahtsızlar(ben gibi), hep delileri,hastaları çeker üstüne?
not şeysi: arada koca virgül var,doğru oku...
Posted 21.04.2007 - 21:02
neden saçlarım boynumu yakmaya başladı? kestirsem mi şöle kısacık?
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Posted 21.04.2007 - 23:15
Posted 21.04.2007 - 23:21
Yucel zatı muhterem kardeş karmaşık kelimeler kullanarak biraz farklı şeyler anlatıyormuş gibi görünsede işin özü yıllardır aynı terane. Diyor ki kadının kafası karışır çeker gider o gittiği sırada bi tarafını kaldıran bir sürü erkek olur etrafında
, o sırada kendine matah bişi sanar ama en sonunda dönüp geleceği yer kürkçü dükkanıdır. Sadece tüy dökme mevsiminde kürkü değişmiştir demek istemiş.
Saygılar Sevgiler kendimle gurur duyuyorum reverans reverans.
Posted 21.04.2007 - 23:36
Posted 22.04.2007 - 11:44
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Posted 22.04.2007 - 17:27
Aslında ben anlamıştım daaaa
Teşekkürler DaanAnkK.
Posted 22.04.2007 - 19:18
O NUCLEUS OLAMAZ!nucleus asla senin için zaman harcamazdı!ayrıca tamamı saçmalık!iki hasta ruhun karşıklı kurguya dayalı hezeyanı!
alet olmayın şuna!
Posted 22.04.2007 - 21:28
Bir başka sitede ne yaptığınız bizi ilgilendirmez.
Buraya bu konuşmaları ekleyerek ne elde etmeye çalışıyorsunuz ?
Hakkınızda verilecek ceza kesinleşinceye kadar siteye girişiniz süresiz yasaklanmıştır.
Edited by dokuzharf, 22.04.2007 - 22:11.
Posted 25.04.2007 - 11:32
ve sakınlerımısı raatsız etmiş ve
konu yu daatmış
öyleyse biz ne yapalım devam edelim ne demek yani tıstık mı
arkadaşlar güneş balçıkla sıvanmaz
yılmayalım
yeni boru benden
yürek dedikleri bi oragan mıdır
deilse nedir
ise nerdedir
gariban bir aktör bir ileri bir geri saatini doldurur.
ve sonra duyulmaz olur sesi,
bir masaldır gürültücü bir salağın anlattığı,
ki yoktur hiç bir anlamı .
Posted 25.04.2007 - 14:06
Anneannesinden bahsederek kendine aile çocuğu süsü vermeye çalışmasını gözden kaçırmışsın yucel.Zeki,kültürlü ve kibar görünerek insanları etkilemeye çalışmış.Ama ince ruhlu insanları anlayacak durumda olmadığı için DaaAnKk'ın özetlediği yorum çıkmış ortaya.
Aslında ben anlamıştım daaaaTecahül-ü Arif yapıp doğru mu anlamışım diye sağlamasını yaptım.DaaANKk gibi akıllı bir arkadaşın yorumu yeterli benim için.
Teşekkürler DaanAnkK.
Similar Topics
| Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
|---|---|---|---|---|---|
Günün Sözleri
|
Günün Sözü | WaLe |
|
|
|
Türkiye’de 48 milyon kişi günün 3 saati sosyal medyada |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |