Seni, kim, ne tür telkinlerle, bu hale getirdi? Seni hangi şerefsiz namert misyonerler (senin tabirindir) kandırarak bu kadar kafanı karıştırdı.
Şu anki hayat görüşümden kendi insiyatifim ve muhakemem sorumludur. Herhangi bir telkin sözkonusu değildir. Kafam karışık da değildir, aksine neyin ne olduğunu çok iyi biliyor, mantık ve kanıt aracılğı ile savlarımı destekleyebiliyorum. Asıl kafası karışık olan, çelişkilerle ve tutarsızlıklarla dolu bir kitaba inanmaya çalışan Müslümanlar'dır. Gerçekten zor bir iş!
Ayrıca herkezin anne babası kutsadır. Lütfen söylermisin spark, sen burda insanların kutsallarına saldırmak için mi varsın??
İslam'ın tutarsızlığını ve geçersizliğini kanıtladığım iletim, Kuran'daki tüm savların (anne babanın kutsallığı dahil olmak üzere) geçersizliğini bilahare kanıtlamaktadır. Tutarsız bir kaynağın hiçbir iddiasına güvenilemez. Dolayısı ile destekleyemeyeceğin bir savı ortaya atmakla ne başarabilirsin bilemiyorum.
Buna mukabil olarak, anne babaların kutsal olduğuna, Kuran haricinde bir sebepten dolayı inanıyorsan bile, anne babaların hiç yanlış yapmadığına inanmaya hakkın yoktur. Anne babaların yaptığı yanlışlara, konumuz haricinde bile, sayısız örnek verilebilir.
Edited by sparkplug, 09.01.2006 - 12:44.