İçerik değiştir

- - - - -

Barış ve huzur Türkiye'ye gelsin artık

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 138 yanıt verildi

#81 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19758 Mesaj

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:30

Nasıl diyebilecek ki onu PKK Kürdistan İşçi Partisi demek..
Kendilerini Bütünlükden ayrı bir bütünlük gibi görmeye defam eddikleri sürece nasıl desin ?

Diyebileceğini de sanmıyordum zaten. Benimkisi boşa olta atmakmış.

Değişiklikler Kaydedildi...

#82 JoHoR

JoHoR

Approved

• Üyeler
  • 808 Mesaj
  • İlgi Alanları:İllustrasyon, Sinema, Astroloji, Felsefe Tarihi, Siyaset.

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:32

Spartaküs'ü sakince dinleyip,sakince cevaplayalım isterim,bir devletin meşru müdafaası emperyalizme hizmet olarak nasıl nitelendirilir,bunun açıklaması nedir,bir açıklasın ki,huzura erelim

Benim içim rahat vaudeville. Burda olmana sevindim benim sinir katsayım yüksek zirâ.
Artık gidebilirim. Banyo yapıp uyuyacağım. İyi geceler.

Salih Gönüller

#83 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19758 Mesaj

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:34

Sorduğum çok basit bir soru Araratlı.
"pkk yı lanetliyorum" diyebilir misin spartaküs ?
Bu kadar basit. *lol

#84 Gölge

Gölge

..Hayaletin Gölgesi..

• Üyeler
  • 15435 Mesaj

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:35

Yapıcı olanları gölgelemeye çalışan bu kadar yıkıcı varken zor cidden..
Allah yapıcı olanlara muhaffakiyet versin.. derim gider film izlerim.. *lol

smiley-sport036.gif  

#85 SPARTAKÜS*

SPARTAKÜS*

Hiç gelmiyor desek yeridir

• Yasaklılar
  • 39 Mesaj

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:35

kime cavap vereceğimi şaşırdım ama şöyle bir toparlayayım bir iki arkadaş zaten deminden beri pkk lı dan başka bir şey demiyor onları çıkarırsa kfelsefi hukukta şöyle bir ibare vardır bir suç varsa ortada ve o suç işlenmişse bunda kimse suçsuz değildir..bir halka yıllarca kardeşim diyeceksin beraber savaşacaksın ve kendi dilini konuşuyor diye kelime başı para alacaksın,sonra kar kur kürt diyeceksin,sonra bir takım emperyalist güçlere türk halkını da peşkeş çekip kürtleri onların büyük ortadoğu projesi için hedef göstereceksin,bu mu kardeşlik...

#86 IssIz

IssIz

Dağ Dikeni

• Üyeler
  • 11239 Mesaj
  • İlgi Alanları:ohoo bi sürü..kitap şeetmek,gesmek,uçmak, uçarken atlamak...bi de musiki dinlemek...

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:37

17 Kullanıcı bu konuya bakıyor (1 Ziyaretçi ve 1 Gizli)
15 Üye: vaudeville, IssIz, ARARATLI, OuLaLa, kudI, VooDoo, JoHoR, LOST_ART, Rose&Rain, SPARTAKÜS*, Poseidon, elma, _KajmeraN_, Lavinia, Elric

oooo herkes burda...*lol

bence uğraşmayın kürtle-türkle...niyetler belli, gerilmeye gerek yok...birini ırkına göre değerlendirebilen biriyle vakit harcamayın...::

Alıp başını gitmek istersin.

Bilmediğin, bilinmediğin,

Çözmediğin, çözülmediğin bir denkleme...

Biraz ürkek düşünürsün...

Biraz kekeme....

'Üstüme gelme hayat!

Bundan sana ne...? ! '

Kekemeliğin korkularındandır...

Giderken bile; gidene değil de

Geride kalana aklın takılır...

Bir yanına yatarsın ' git.. ' der

bir yanın ' kalmalısın... '

Geceleri hep uykusuz kalırsın...

Ayağına pranga olur tüm düşündüklerin...

Gitmeden daha

Sen; gider gider gelirsin...

' Üstüme gelme hayat....

beni bilirsin....'

Kaldığın bu yerde

Harcadığın yılların gelir aklına...

Bir bir sayarsın...

Toplarsın, çarparsın,

Böler, çıkarırsın...

Bakkal defteri kadar kalın...

Bakkal defteri kadar karmaşa...

İçinden bin bir küfür

' Sümme haşa...! Sümme haşa...! '

Farkedersin ki hayatı

Arka sokaklarda dolanarak yaşarsın...

Kabarmış hesabından kaçarsın...

' Üstüme gelme hayat...!

Daha neyi alacaksın..? ! '

Hep sevmişsindir aslında...

Hep ama hep sevmişsindir...

Birini sevmişsindir sonra...

Sonra birini daha...

Birini daha...

Daha....! ?

Her gelip geçen gemiye aşık olmuşsundur..

Gemiler gitmiş

Sen yorulmuşsundur...

' Üstüme gelme hayat....!

Gemi olmuş musundur..? '

Kocaman bir mahalleden

Daracık bir sokağa.

Sokaktan ufacık bir eve

Evden odaya....

Yağlarından tiksinir gibi

Kurtulmak ister gibi

Kapatmışsındır kalabalıklara kendini...

Gitgide yanlız kalmışsındır...

Yalın yaşanan gecelerde

Gitmekle kalmak arasında dolanırken...

Beynine bir silah gibi dayamışsındır korkularını...

Yalnız...Korkak...Kekeme....

' Üstüme gelme hayat...!

Kıyarım kendime....!
'

#87 SPARTAKÜS*

SPARTAKÜS*

• Yasaklılar
  • 39 Mesaj

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:38

ondan sonra vatansever görünen insanlar yalnızca cadı avcılığı yapacaklar,barış namına bir şeyler yapılmasını isteyen insanlara da çeşitli lakaplar takacaksın bu ülkede vatanseverlikle şovenizm kavramları birbirinden ayrılmadıkça hiç bir şey düzelmez...

#88 ARARATLI

ARARATLI

• Yasaklılar
  • 20 Mesaj

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:38

neden naletliyim söylermisin

#89 Poseidon

Poseidon

Tarih Muhabiri

• Dokunulmazlar
  • 2810 Mesaj

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:39

En büyük çelişki ne biliyomusunuz arkadaşlar....

Arkadaş Che Guveara'nın fotoğrafını koymuş avatarına ama Che Guvearanın savaştığı bir Ülkenin gazına gelerek ağızlarına bir parmak bal çalarak aslında onların maşası olduğunu unutup türlü nutuklar atması benim çok garibime gitti... Nasıl olurda insanların gözleri bu kadar kapalı olur...

Arkadaş bu sorun Cumhuriyet döneminden beri var diyor bilmiyormu ki.. Bu coğrafyaya emparyalist güçler el attı ondan sonra bu dalavereler ortaya çıktı... Bilmiyor mu ki İzmir işgal edildiğinde Türkiye'de ki en büyük mitingin Diyarbakır da yapıldığını ve bilmiyorlar mı ki dedeleri bu ülkenin bütünlüğü için Emparyalistlerle hiçbir ırk gözetmeksizin Türk kardeşleriyle savaştığını...

VE BİLMİYORLARMI ASLINDA ONLARI ASİMİLE EDENİN ÇOK SEVDİKLERİ AMERİKA OLDUÐUNU..?
Galata Kulesi'nin aklı olsaydı, Kız Kulesi'ne evlenme teklif ederdi...

#90 Edys

Edys

....

• Dokunulmazlar
  • 16109 Mesaj
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:40

ondan sonra vatansever görünen insanlar yalnızca cadı avcılığı yapacaklar,barış namına bir şeyler yapılmasını isteyen insanlara da çeşitli lakaplar takacaksın bu ülkede vatanseverlikle şovenizm kavramları birbirinden ayrılmadıkça hiç bir şey düzelmez...

hala barış diyosun ya *lol))))))))))))))

ağzımla gülmeyi bıraktım .ıçımla gülmeye başlıycam az sonra..

savaş var yani he.. hemen silahlarımı alayım yoldan geçenlere sıkayım.. oraya buraya bomba yerleştiriyim patlatayım ... o zaman barış adına adım atmış olurum belki dimi ....

Bu mesaj OuLaLa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 24.05.2007 - 22:45

#91 SPARTAKÜS*

SPARTAKÜS*

• Yasaklılar
  • 39 Mesaj

arartlı arkadaşa tamamen katılıyorum bu barış yapılmalıdır ve yapılması içinde türk kürt ortak hareket etmelidr ve tavır belirlemelidir,yoksa iş orduya vb güçlere kalsa bu rant kavgasından hiç bir zaman savaş bitmez...saygılarımla

#92 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19758 Mesaj

neden naletliyim söylermisin

Onca kişiyi öldürdüler. Yukarıdaki mesajımda yazdım kürdüm diyenleri öldürdüler.
Kendi istekleri için binlerce kişi öldü. Sen hala neden lanetleyeyim diye mi soruyorsun ? Pes sana... *lol

#93 vaudeville

vaudeville

Siyaset Yazarı

• Üyeler
  • 302 Mesaj

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:43

Araratlı,pekala seni de tolere edeceğiz,ama sakice anlatın derdinizi,elbet var bir cevabı,ama bu şekilde olmaz..

Spartaküs,çözüm ve cevap istiyor musun?Derdin üzüm yemekse,tek tek kısa kısa ve suçlayıcı tarzda cevaplar yazma,bir mesajında tek tek elindeki argümanları sun,rasyonel bir cevap verelim..Ama şu ana kadarki tavrınla derdinin bağcıyı dövmek olduğu çıkarımı çok rahat yapılabiliyor..Tek tek..Bir mesajla..Sakince..Çözüm istiyorsan cevabını da bulacaksın

#94 SPARTAKÜS*

SPARTAKÜS*

• Yasaklılar
  • 39 Mesaj

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:44

arkadaşım ben pkk yı lanetliyorum desem bu ülkedeki bütün sömürüler biter mi,halk uyanır mı?insanlar maskeleri bırakıp gerçek kişiliğiyle hareket edecek mi? öyleyse lanetleyeyim...

#95 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 9354 Mesaj

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:45

Daha size kaç defa soracağız ? '' Barış namına '' ne yapılmalı ? diye .

Fikriniz varsa söyleyiniz .

Etnik Milliyetçiliği körükleyerek Şövenizm ' in ve Irkçılığın alasını yapanlar , kendilerine muhatap kavramlardan rahatsız oluyor .

#96 Poseidon

Poseidon

Tarih Muhabiri

• Dokunulmazlar
  • 2810 Mesaj

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:52

Ya cahillik yapıp Kürt kardeşleri bu ülkenin askerinin vurduğunu söylemeyin... Masum adama kim dokunur...?

pkk ile kürtleride bir tutmayın... Bu kadar provakasyon yeter..

Bu ülkenin üniversitesinde okuyun... Bu ülkenin kurumlarında çalışın fabrikasında çalışın ondan sonra bizi öldürüyolar deyin...

Hiçbir lafınızda samimi değilsiniz kim sizin düşüncelerinize saygı duysun...

Amerikanın uşakları bide che guevaranın resmini asıp o adamında adı karalamayın....!!!!

Daha işin iç yüzünü bilmiyorsunuz sonra gelip burada nutuk atıyosunuz...

Yok sorun bu zaman çıkmışta yok böyle olmuşta... Bırakın bu işleri...
Galata Kulesi'nin aklı olsaydı, Kız Kulesi'ne evlenme teklif ederdi...

#97 Lavinia

Lavinia

FıRTıNa KuŞu

• Üyeler
  • 5669 Mesaj

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:53

tv gözuyle konuşma araştırda gel kürtleri kim ölduruyor jitemmi tc mi yoksa gunah keçisi pkkmı

Ben Türk üm bu halka saygılıyım diyen ve yaşayan hiçbir vatandaşı sokaktan çevirip öldürmüyorlar.Kürtlerde bu halka tabi öyle değil mi?Türk Halkını öldüren PKK dır.Kürtler Türk halkındandır o halde Kürtlerin de PKK yı lanetlemesi gerekir.Kendi evlatlarını da alan PKK dır.
Günah keçisi diye tabir ettiğin bizzati günahkardır ve de yapılan her türlü muameleyi hakketmektedir.
Gönderilen Resim

YARINA SESİMİN YANKISI KALIR...

Hoşçakalın.

#98 JoHoR

JoHoR

Approved

• Üyeler
  • 808 Mesaj
  • İlgi Alanları:İllustrasyon, Sinema, Astroloji, Felsefe Tarihi, Siyaset.

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:54

Net niyet infial yaratmaktır.
Şırnak'ta güvenlik güçlerine taciz ateşi açıldı

(a.a.)

Şırnak'ta güvenlik güçlerine ateş açıldığı, olayda can ve mal kaybı olmadığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Şırnak'ın Merkez ilçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçleri tarafından yapılan arama ve tarama faaliyeti esnasında bir grup terör örgütü mensubu tarafından güvenlik güçlerine ait mevzilere ateş açıldığı, olayda can ve mal kaybı meydana gelmediği belirtildi.

Duyuruda, aynı bölgede terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanmış bir adet roketatar mühimmatı ve bir adet obüs mühimmatı bulunarak yerinde imha edildiği kaydedildi.

Başkent'te şüpheli paket fünyeyle patlatıldı

(a.a.)

Ankara'da şüpheli bir paket fünyeyle patlatıldı.

Polis, Başkentin en işlek yerlerinden Sakarya Caddesinde 2 No'lu büfe yanında şüpheli bir paket olduğu ihbarı üzerine çevrede güvenlik önlemi aldı.

Fünyeyle patlatılan paketten kağıt ve gazete parçaları çıktı.

Malatya'da şüpheli paket fünyeyle patlatıldı

(a.a.)

Malatya'da şüpheli bir paket fünyeyle patlatıldı.

İnönü Caddesindeki bir iş merkezi önünde şüpheli paket bulunduğu bilgisini alan polis, çevre güvenliği alarak yolu yaya ve araç trafiğine bir süre kapattı.

Özel kıyafetli bomba uzmanı tarafından fünyeyle patlatılan paketin boş olduğu anlaşıldı.

24 Mayıs 2007
AK Parti Tokat İlçe Başkanlığı'nda şüpheli paket

(a.a.)

Tokat'ta 6 katlı binanın, AK Parti İl Başkanlığının bulunduğu 6. katında şüpheli bir kutu fünyeyle patlatıldı.

Gaziosmanpaşa Bulvarında, 5 ve 6. katlarında AK Parti İl Başkanlığının bulunduğu binada şüpheli paket olduğu ihbarı üzerine çevrede güvenlik önlemi alan polis, binayı boşaltırken, yolu trafiğe kapadı.

AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunun olduğu 6. kattaki tuvaletin yakınında bulunan ayakkabı kutusu fünyeyle patlatıldı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Emniyet Müdürü İhsan Ünal, “binadaki asansörün bir süredir çalışmadığı ve bir kişinin ayakkabı kutusunu bırakarak uzaklaştığı” yönünde ihbar aldıklarını belirterek, “Ekiplerimizi görevlendirdik. Yaptığımız çalışmada kutunun içinden kordonu olamayan saat çıktı. Herhangi bir düzenek yok” dedi.

Saat incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Salih Gönüller

#99 vaudeville

vaudeville

Siyaset Yazarı

• Üyeler
  • 302 Mesaj

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:54

Spartaküs,
Konuyu zaten komple okudum ve bu çıkarımları yaptım..Derdim üzüm yemek ki,seni pozitif,uzlaşmacı,rasyonel tabana çekmeye çalışıyorum..İnsanların en hassas olduğu hususta ve en hassas olduğu dönemde,bu tarz yaklaşımlarda bulunursan,hakaret edilmeyi göze almış olman gerekir..Askeri harcamaların %70lerde olduğu,bir terör örgütü ile savaşımın,emperyalizme hizmet sayıldığı,Kürtler'in demokratik haklarının verilmediği gibi bilimsel ve hukuki zeminde hiç bir gerçekliği bulunmayan iddialarınız mı rasyonel?Şimdi tekrar rica ediyorum,bir mesajda bütün fikrini dök,tek tek cevap verelim..Bir acelemiz yok,sorulara hemen cevap veriyor olman seni haklı kılmıyor ki iddialar zaten temelde çürük

#100 Hyaman

Hyaman

Triple Nickel-1

• Dokunulmazlar
  • 4490 Mesaj

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:57

Asimilasyonu da unutmayalım.Asimile ediliyorlarmış Kürtler.
I find your lack of faith disturbing!