Diyebileceğini de sanmıyordum zaten. Benimkisi boşa olta atmakmış.Nasıl diyebilecek ki onu PKK Kürdistan İşçi Partisi demek..
Kendilerini Bütünlükden ayrı bir bütünlük gibi görmeye defam eddikleri sürece nasıl desin ?

Barış ve huzur Türkiye'ye gelsin artık
Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:30
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:32
Benim içim rahat vaudeville. Burda olmana sevindim benim sinir katsayım yüksek zirâ.Spartaküs'ü sakince dinleyip,sakince cevaplayalım isterim,bir devletin meşru müdafaası emperyalizme hizmet olarak nasıl nitelendirilir,bunun açıklaması nedir,bir açıklasın ki,huzura erelim
Artık gidebilirim. Banyo yapıp uyuyacağım. İyi geceler.
Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:34
"pkk yı lanetliyorum" diyebilir misin spartaküs ?
Bu kadar basit.

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:35
Allah yapıcı olanlara muhaffakiyet versin.. derim gider film izlerim..

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:35
Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:37
15 Üye: vaudeville, IssIz, ARARATLI, OuLaLa, kudI, VooDoo, JoHoR, LOST_ART, Rose&Rain, SPARTAKÜS*, Poseidon, elma, _KajmeraN_, Lavinia, Elric
oooo herkes burda...

bence uğraşmayın kürtle-türkle...niyetler belli, gerilmeye gerek yok...birini ırkına göre değerlendirebilen biriyle vakit harcamayın...

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:38
Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:38
Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:39
Arkadaş Che Guveara'nın fotoğrafını koymuş avatarına ama Che Guvearanın savaştığı bir Ülkenin gazına gelerek ağızlarına bir parmak bal çalarak aslında onların maşası olduğunu unutup türlü nutuklar atması benim çok garibime gitti... Nasıl olurda insanların gözleri bu kadar kapalı olur...
Arkadaş bu sorun Cumhuriyet döneminden beri var diyor bilmiyormu ki.. Bu coğrafyaya emparyalist güçler el attı ondan sonra bu dalavereler ortaya çıktı... Bilmiyor mu ki İzmir işgal edildiğinde Türkiye'de ki en büyük mitingin Diyarbakır da yapıldığını ve bilmiyorlar mı ki dedeleri bu ülkenin bütünlüğü için Emparyalistlerle hiçbir ırk gözetmeksizin Türk kardeşleriyle savaştığını...
VE BİLMİYORLARMI ASLINDA ONLARI ASİMİLE EDENİN ÇOK SEVDİKLERİ AMERİKA OLDUÐUNU..?
Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:40
hala barış diyosun yaondan sonra vatansever görünen insanlar yalnızca cadı avcılığı yapacaklar,barış namına bir şeyler yapılmasını isteyen insanlara da çeşitli lakaplar takacaksın bu ülkede vatanseverlikle şovenizm kavramları birbirinden ayrılmadıkça hiç bir şey düzelmez...

ağzımla gülmeyi bıraktım .ıçımla gülmeye başlıycam az sonra..
savaş var yani he.. hemen silahlarımı alayım yoldan geçenlere sıkayım.. oraya buraya bomba yerleştiriyim patlatayım ... o zaman barış adına adım atmış olurum belki dimi ....
Bu mesaj OuLaLa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 24.05.2007 - 22:45
Onca kişiyi öldürdüler. Yukarıdaki mesajımda yazdım kürdüm diyenleri öldürdüler.neden naletliyim söylermisin
Kendi istekleri için binlerce kişi öldü. Sen hala neden lanetleyeyim diye mi soruyorsun ? Pes sana...

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:43
Spartaküs,çözüm ve cevap istiyor musun?Derdin üzüm yemekse,tek tek kısa kısa ve suçlayıcı tarzda cevaplar yazma,bir mesajında tek tek elindeki argümanları sun,rasyonel bir cevap verelim..Ama şu ana kadarki tavrınla derdinin bağcıyı dövmek olduğu çıkarımı çok rahat yapılabiliyor..Tek tek..Bir mesajla..Sakince..Çözüm istiyorsan cevabını da bulacaksın
Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:44
Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:45
ondan sonra vatansever görünen insanlar yalnızca cadı avcılığı yapacaklar,barış namına bir şeyler yapılmasını isteyen insanlara da çeşitli lakaplar takacaksın bu ülkede vatanseverlikle şovenizm kavramları birbirinden ayrılmadıkça hiç bir şey düzelmez...
Daha size kaç defa soracağız ? '' Barış namına '' ne yapılmalı ? diye .
Fikriniz varsa söyleyiniz .
Etnik Milliyetçiliği körükleyerek Şövenizm ' in ve Irkçılığın alasını yapanlar , kendilerine muhatap kavramlardan rahatsız oluyor .
Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:52
pkk ile kürtleride bir tutmayın... Bu kadar provakasyon yeter..
Bu ülkenin üniversitesinde okuyun... Bu ülkenin kurumlarında çalışın fabrikasında çalışın ondan sonra bizi öldürüyolar deyin...
Hiçbir lafınızda samimi değilsiniz kim sizin düşüncelerinize saygı duysun...
Amerikanın uşakları bide che guevaranın resmini asıp o adamında adı karalamayın....!!!!
Daha işin iç yüzünü bilmiyorsunuz sonra gelip burada nutuk atıyosunuz...
Yok sorun bu zaman çıkmışta yok böyle olmuşta... Bırakın bu işleri...
Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:53
tv gözuyle konuşma araştırda gel kürtleri kim ölduruyor jitemmi tc mi yoksa gunah keçisi pkkmı
Ben Türk üm bu halka saygılıyım diyen ve yaşayan hiçbir vatandaşı sokaktan çevirip öldürmüyorlar.Kürtlerde bu halka tabi öyle değil mi?Türk Halkını öldüren PKK dır.Kürtler Türk halkındandır o halde Kürtlerin de PKK yı lanetlemesi gerekir.Kendi evlatlarını da alan PKK dır.
Günah keçisi diye tabir ettiğin bizzati günahkardır ve de yapılan her türlü muameleyi hakketmektedir.
Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:54
Net niyet infial yaratmaktır.
Şırnak'ta güvenlik güçlerine taciz ateşi açıldı
(a.a.)
Şırnak'ta güvenlik güçlerine ateş açıldığı, olayda can ve mal kaybı olmadığı bildirildi.
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Şırnak'ın Merkez ilçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçleri tarafından yapılan arama ve tarama faaliyeti esnasında bir grup terör örgütü mensubu tarafından güvenlik güçlerine ait mevzilere ateş açıldığı, olayda can ve mal kaybı meydana gelmediği belirtildi.
Duyuruda, aynı bölgede terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanmış bir adet roketatar mühimmatı ve bir adet obüs mühimmatı bulunarak yerinde imha edildiği kaydedildi.
Başkent'te şüpheli paket fünyeyle patlatıldı
(a.a.)
Ankara'da şüpheli bir paket fünyeyle patlatıldı.
Polis, Başkentin en işlek yerlerinden Sakarya Caddesinde 2 No'lu büfe yanında şüpheli bir paket olduğu ihbarı üzerine çevrede güvenlik önlemi aldı.
Fünyeyle patlatılan paketten kağıt ve gazete parçaları çıktı.
Malatya'da şüpheli paket fünyeyle patlatıldı
(a.a.)
Malatya'da şüpheli bir paket fünyeyle patlatıldı.
İnönü Caddesindeki bir iş merkezi önünde şüpheli paket bulunduğu bilgisini alan polis, çevre güvenliği alarak yolu yaya ve araç trafiğine bir süre kapattı.
Özel kıyafetli bomba uzmanı tarafından fünyeyle patlatılan paketin boş olduğu anlaşıldı.
24 Mayıs 2007
AK Parti Tokat İlçe Başkanlığı'nda şüpheli paket
(a.a.)
Tokat'ta 6 katlı binanın, AK Parti İl Başkanlığının bulunduğu 6. katında şüpheli bir kutu fünyeyle patlatıldı.
Gaziosmanpaşa Bulvarında, 5 ve 6. katlarında AK Parti İl Başkanlığının bulunduğu binada şüpheli paket olduğu ihbarı üzerine çevrede güvenlik önlemi alan polis, binayı boşaltırken, yolu trafiğe kapadı.
AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunun olduğu 6. kattaki tuvaletin yakınında bulunan ayakkabı kutusu fünyeyle patlatıldı.
Olay yerinde incelemelerde bulunan Emniyet Müdürü İhsan Ünal, “binadaki asansörün bir süredir çalışmadığı ve bir kişinin ayakkabı kutusunu bırakarak uzaklaştığı” yönünde ihbar aldıklarını belirterek, “Ekiplerimizi görevlendirdik. Yaptığımız çalışmada kutunun içinden kordonu olamayan saat çıktı. Herhangi bir düzenek yok” dedi.
Saat incelenmek üzere emniyete götürüldü.
Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:54
Konuyu zaten komple okudum ve bu çıkarımları yaptım..Derdim üzüm yemek ki,seni pozitif,uzlaşmacı,rasyonel tabana çekmeye çalışıyorum..İnsanların en hassas olduğu hususta ve en hassas olduğu dönemde,bu tarz yaklaşımlarda bulunursan,hakaret edilmeyi göze almış olman gerekir..Askeri harcamaların %70lerde olduğu,bir terör örgütü ile savaşımın,emperyalizme hizmet sayıldığı,Kürtler'in demokratik haklarının verilmediği gibi bilimsel ve hukuki zeminde hiç bir gerçekliği bulunmayan iddialarınız mı rasyonel?Şimdi tekrar rica ediyorum,bir mesajda bütün fikrini dök,tek tek cevap verelim..Bir acelemiz yok,sorulara hemen cevap veriyor olman seni haklı kılmıyor ki iddialar zaten temelde çürük
Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:57