İçerik değiştir

* * * - - 4 Oylar

Her güne bir dua

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 723 yanıt verildi

#481 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 09.10.2008 - 12:30

Allahım biz kendimiz için neyin doğru olduğunu dahi bilemiyen kullar,Sen Gaybı bilen yüce Allahsın,Rabbim bizi iyiye, doğruya, güzele ilet....Amin...
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...

#482 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 10.10.2008 - 09:13

ALLAH'ıM! KUR'AN-I bizim için her hastalığa karşı ŞİFA,
hayatımızda ve biz öldükten sonra CANDAŞ,
dünyada YOLDAŞ,kabirde arkadaş,Kıyamette ŞEFAATÇİ,
Sırat koprusunde NUR,Cehennem Ateşine Karşı ÖRTÜ ve ENGEL,
Cennete REFİK ve her türlü Hayra görünen REHBER ve ÖNDER Eyle!
Bunu Fazlın İhsanın ve Keremin ile lutfet ey bütün KEREM sahiplerinden Daha KERİM Ve bütün Merehamet edenlerden Daha Merhametli!
A M İ N
Allah'ım! KENDİSİNE Furkan-ı Hakim İndirilen ZATA ve onun BÜTÜN AL ve ASHABINA salat ve selam eyle!
A M İ N !
" Ey RABBİMİZ! Bu hizmetimizi kabul buyur!
Herşeyi hakkıyla işiten de, herşeyi hakkıyla bilen de ancak SENSİN. RABBİMİZ! Tevbemizi Kabul ET! Muhakka ki Tevbeleri çok çok kabul eden ve çok çok merhamet eden ancak SENSİN"
A M İ N

Bu mesaj €ylül tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 10.10.2008 - 09:22

EÐER ÇEKMEZSEN GÜLÜN NAZINI NE DİKENE DOKUN NE GÜLÜ İNCİT

#483 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 13.10.2008 - 08:45

Rabbim... beni, ailemi, yakınlarımı, sevdiklerimi ve tüm müslünları koru... bana ve onlara sağlık, sıhhat, huzur ve bol rızık ihsan eyle... sen affedensin affetmeyi seversin gelmiş ve geçmiş günahlarımızı affeyle dualarımızı kabul eyle ya rabbim... bizi imandan iyilikten, bereketinden ve rahmetinden esirgeme... bizleri iyilikten ve imandan uzaklaştırma... sevdiğimi aslımı bana kavuştur....

#484 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 16.10.2008 - 08:38

Sözlerin en güzeli, hiç süphesiz Sana aittir.

Bizim söylediklerimiz, söyleyeceklerimiz, söyleyemediklerimiz, söylemek istediklerimiz, içimizde sakladıklarımız, suskunlugumuz, terkettiklerimiz, unuttuklarımız, hepsi, hepsi, sözlerin hepsi, ancak Sana yöneldigi için güzeldir.

şüphesiz duayı dilimize veren Sen'sin, dilimizi duaya çeviren Sen'sin. Sözlerin en güzeli Sana aittir, ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir.

Ey RABBim !

Ebediyen bana yakinligini tattırdığın için, bana vahyettiğin bütün gerçekler için, beni hayat denen bu sonsuz lezzet pınarının başına oturttugun için, bildiğim bütün kusurlarımı örttügün için, gördügüm bütün günahlarımı bağısladığın için, umuduma kapak ettiğin tüm hayallerim için, En sevdiğini bana elçi gönderdiğin için, EY SEVGILI, BENI ASKINA MUHATTAP ETTIGIN ICIN, sonsuz hamd Sana, sonsuz minnettarlık Sana, sonsuz şükür Sana.

#485 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 16.10.2008 - 20:55

Dua;Seni Rab bilmek,kendimiz için istediklerimizin daha güzellerini kardeşlerimiz için istemek...Bize hakkıyla dua edecek yürek ver Allahım...

#486 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 17.10.2008 - 08:21

"Ey Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölü*mü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir.

Ey Rabbim! Gizlide ve açıkda senden haşyetini istiyorum. Rızâ hâlinde de, gadab hâlinde de ihlâs sözünden ayırmamanı istiyorum, fakirlikte de zenginlikte de i'tidâlden ayırmamanı istiyorum. Senden tükenmez bir ni'met, kesilmez bir göz ferahlığı (yüzde açıkça görülen neş'e ve huzûr) istiyorum. Senden beni kazâna râzı kılmanı, ölümden sonra yaşamanın serinliğini istiyorum.

Senden yüzüne bakmanın lezzetini; sana kavuşmanın şevkini istiyorum. Bütün bunları zarar vericinin zararından, sapdırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum.

Ey Rabbim! Bizi îmân zîynetiyle süsle, bizi doğru yolda olan hidâyet rehberleri kıl."

Amin...

#487 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 17.10.2008 - 12:44

Allahım bize Rahmetinle muammele et,yoksa kaybedenlerden oluruz...

#488 hüccet

hüccet

Hiç gelmiyor desek yeridir

• Üyeler
  • 15 Mesaj

Gönderim zamanı 22.10.2008 - 19:36

http://acizem.blogspot.com/

Yâ Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emânetini kabzetmek zamanına kadar bizi emânette emîn kıl.
Gaflet serinliğinde,şek içinde zevkettiğin lezzeti lezzet sanma!

#489 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 28.10.2008 - 09:07

Yâ Rabb, benim hatâlarımı, bilmeden yapdıklarımı, işimde aşırı gitmemi, ve Senin benden çok iyi bildiğin hallerimi mağfiret eyle. Allahım, benim latifeleşmelerimi, ciddiyet hallerimi, hatâen ve kasden yaptıklarımı ve bende olan her şeyimi mağfiret eyle!

#490 GökceN

GökceN

Onun için takıntı haline geldik

• Üyeler
  • 2389 Mesaj

Gönderim zamanı 28.10.2008 - 11:38

Gönderilen Resim
Gönderilen Resim
Akıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.
Bernard Shaw

#491 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 28.10.2008 - 13:19

Amin güzel dua :P

#492 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 28.10.2008 - 17:15

Amin;Allah ım toplum olarak da birey olarak da olmayanlara akıl ,fikir ver...Olanların akıl ve fikir sağlığını koru...

#493 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 31.10.2008 - 10:49

Allahım beni nefsime uydurma şeytanın vesvesesinden uzak tut Allahım sana sığınıyorum sen bana yardım et.

#494 GwiNdOR

GwiNdOR

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 924 Mesaj

Gönderim zamanı 31.10.2008 - 11:01

Gönderilen Resim
Gönderilen Resim

ne kadar manidar bir dua, amin

#495 hüccet

hüccet

Hiç gelmiyor desek yeridir

• Üyeler
  • 15 Mesaj

Gönderim zamanı 01.11.2008 - 05:46

Cenâb-ı Hak bizi ve sizi, bu zamanın câzibedar fitnesinden kurtarsın ve muhâfaza eylesin.

Âmin.

Gaflet serinliğinde,şek içinde zevkettiğin lezzeti lezzet sanma!

#496 duygusuz

duygusuz

Burası olmadan yaşayamaz

• Üyeler
  • 8004 Mesaj
  • İlgi Alanları:güzel ve iyi olan her şey

Gönderim zamanı 01.11.2008 - 19:16

Allah'ımbeni insan suretine bürünmüş şeytanlardan koru

............................şşşşt sessiz ol!.................................

#497 GwiNdOR

GwiNdOR

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 924 Mesaj

Gönderim zamanı 01.11.2008 - 19:29

Allah'ım, sevdiğime beni yeniden sevdir.:)

#498 Eylül

Eylül

Harabenin Meleği

• Dokunulmazlar
  • 10820 Mesaj

Gönderim zamanı 01.11.2008 - 23:30

Ey rabbim sözlerin en güzeli sana aittir ve sözlerin en güzeli sana hitap etmekledir.Bu kırık dökük sözlerimi bu perişan hitabımı sen kabul eyle. Sen güzelleştir ki sen bana aşktan kanatlar vermiştin ya, aşkın semasına uçurmuştun ya beni, elimi sen dokumuştun ya, hani ele avuca gelmez dokunuşları sen bahşetmiştin ya bana, gözüme kendi nazarından ışıklar vermiştin ya, gözle görülür güzellikler vermiştin ya bana, yüzüme tebessümü sen giydirmiştin ya, tebessüme karşılık veren güzel yüzler koymuştun ya...
Ey Rabbim!Ben yoktum sen var ettin.Unutulmuştum ki sen sevdin, sevdiğin için var ettin.Bir sen sevdiğin için var edildim bir sen beni andığın için ihya edildim. Öyleyse Ey Rabbim!Varlığımı aşkına armağan eyle, Yak beni aşkının ateşinde, Al beni bu rüyadan, al beni bu dünyadan.Bu kırılgan varlığımı ebedi baharına toprak eyle.Ey Rabbim bütün güzel sözler sana söylemekle güzeldir. Kırık dökükte olsa kabul eyle sözlerimi.Yıkık dökükte olsa duy yakarışlarımı. Kabul eyle beni, Kabul eyle sözlerimi , suskunluğumu dilsizliğimi en güzel dua eyle.
Dua eyle dilsizliğimi, dua eyle suskunluğumu , en güzel dua eyle ki sözlerin en güzeli sana hitap etmekledir. Dua eyle sözlerimi, güzel eyle.....
(AMİN)

#499 atlantisli

atlantisli

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1241 Mesaj

Gönderim zamanı 02.11.2008 - 00:17

Allah'ım beni affet,beni sev!

#500 GwiNdOR

GwiNdOR

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 924 Mesaj

Gönderim zamanı 02.11.2008 - 00:35

Ey rabbim sözlerin en güzeli sana aittir ve sözlerin en güzeli sana hitap etmekledir.Bu kırık dökük sözlerimi bu perişan hitabımı sen kabul eyle. Sen güzelleştir ki sen bana aşktan kanatlar vermiştin ya, aşkın semasına uçurmuştun ya beni, elimi sen dokumuştun ya, hani ele avuca gelmez dokunuşları sen bahşetmiştin ya bana, gözüme kendi nazarından ışıklar vermiştin ya, gözle görülür güzellikler vermiştin ya bana, yüzüme tebessümü sen giydirmiştin ya, tebessüme karşılık veren güzel yüzler koymuştun ya...
Ey Rabbim!Ben yoktum sen var ettin.Unutulmuştum ki sen sevdin, sevdiğin için var ettin.Bir sen sevdiğin için var edildim bir sen beni andığın için ihya edildim. Öyleyse Ey Rabbim!Varlığımı aşkına armağan eyle, Yak beni aşkının ateşinde, Al beni bu rüyadan, al beni bu dünyadan.Bu kırılgan varlığımı ebedi baharına toprak eyle.Ey Rabbim bütün güzel sözler sana söylemekle güzeldir. Kırık dökükte olsa kabul eyle sözlerimi.Yıkık dökükte olsa duy yakarışlarımı. Kabul eyle beni, Kabul eyle sözlerimi , suskunluğumu dilsizliğimi en güzel dua eyle.
Dua eyle dilsizliğimi, dua eyle suskunluğumu , en güzel dua eyle ki sözlerin en güzeli sana hitap etmekledir. Dua eyle sözlerimi, güzel eyle.....
(AMİN)

Allah bu güzel duanı kabul eder inşallah, amin ecmain,