Posted 23.01.2006 - 13:26
( Neredeyse tum yazilari okudum din ahlak bolumundeki ) Paranoya falan gibi kelimeler kullanmamaniz da tavsiye olunur, bir ana basliga dikkatinizi cekerim, din insan da psikolojinin varligini kabul etmez, hareketlerimizin onceden (kader) yazilmis olmasi ve (onunla cakissa da ayni anda) ozgur irademizin melekler, cinler ve seytan tarafindan etkilenmesi ile verdigimiz tepkiler olarak gorur. bu durumda ben paranoyak değil meleklere kulak veriyor olurum.
Espri yapilir gecer dedin iyi guzel de sana burada muslumna esprileri yapmaya baslayinca beni attirmaya calisacaksiniz, oyle espriler var ki yere goge sigdiramazsin, materyalist olmamizla ya da budist olmamizla alay et et de muslumanligi falan yerden yere vurunca birkac espriyle kizma sonra DA cildirirsin yine de herneyse....
VE arkadasim sunu soyluyorum acikca, benim ulkemde benim dilimi alip bozmaya hem de ARAPLASTIRMAYA hic mi hic hakki yok kimsenin bir alman sempatizanina ne diyorsam arap sempatizanina onu derim.
yine tekrarliyorum daha once hic bayildiklari milletlerle yasamadilar o yuzden bilemezler ne menem adamlar onlar ya da neler cekiyorlar cok sevgili dininiz yuzunden. zannediyormusunuz ki onca ickiyi icip onca zinayi edebileceksiniz sonra da ramazanda gunah cikarabileceksiniz ya da caninizin istedigi gunler camiye gidebileceksiniz oyle bir ulkeye donerse bizim ki.
GUNAHINIZI SIZIN ICIN KILICLAR CIKARIRLAR ELLERINE DUSUNCE. bir gun camiyi atladin diye evinizi istihbarat ajanlari gozetime alinca, sessiz telefonlar gelince, cocugunuzu olduresiye dovdulari gun sirf ruzgarda eli carsafin altindan gozuktu diye, o gun dersiniz vay basima gelenler diye.
ILAHI adalet o gun aci vermeye baslar, ve sakin ola yanilma dostum YOK bizde olmaz bizim dini yonetimimiz boyle sonuclanmaz diyerek, cunku bir islami devrim once onu yaratanlari sorgular ve yokeder işi bitince.....konu cok ciddi ama goruluyor ki yine kavranmamiş....