iki kişi olmuşsunuz

şıracı ve şahidi bozacı

çok komik bi çocuktu spark

genelde okuyucaya bırakır, şimdi beni sana havale ediyor

konuya dönersek aklıma yine takılanlar var ?

Prozac arkadasimiz ise mariuana resmi koyup adini uyusturucu ismi alip sonra da dini bir savunma yaparaktan alay etme hakkini buluyor kendinde cok ilgin hem kafayiz hem
konumuz din ? dinsizlik ya da din kimin tekelinde ? neden konuşmayacağım ?sizlerde konuşmayın

ya da cevap verin neden din tartışıyorsun islama uygun bir müslüman değilken ?
Okuyuculara Prozac hakkında nakletmek istediğim eğlenceli bir ayrıntı da şudur ki, Rumuzunu antidepresan haplardan ve avatarını marihuana yaprağından alan bu şahıs herkesi kendisi gibi sanıyor olsa gerek.
okuyucuya soruyoruz

prozacın anti depresan olduğunu biliyormuydunuz ? okuyucaya soruyoruz prozac sizi kandırdımı

ben mükemmel bir müslümanımmı demişti sizlere

avatarımdaki yaprak kızıl kaçmı demişti

Sizlere karşı ne desem bilemiyorum. sparkın yalanlarını ortaya çıkarmak doğrularını söylemek suçmu

siz doğruysanız beni kendinize inandırın ? ama hep yanlış şeyler yalan şeyler. neden doğruları söylemek suç. sizlerin yanlışlarını cevap vermeyeyimmi. doğruluk ve dürüstlüktür önemli olan. ben yalan ve yanlış şeylerden hoşlanmam. müdahale gereği hissettim müdahale ettim. sparkta kaçtı. cevap vermedi.
sanırım siz bir örgütsünüz sanal şekilde

birinizi cevapsız kalırsa, benim gibi bir anti depresan nickli ortaya çıkarsa birbirinizi çağırığ yardıma geliyorsunuz

hoşgeldin şıracı