İçerik değiştir

- - - - -

O Benim ; Sahibinin Sesi ... Gelgitlerim

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 221 yanıt verildi

#161 Nar

Nar

kendi hayatımın başrol oyuncusu :))

• Üyeler
  • 1594 Mesaj
  • İlgi Alanları:ıslak mendiller..Kağıttan gemiler..

Gönderim zamanı 06.03.2009 - 23:02

Yokluğunda sen biriktirdim içimde.

Belki yüreğimden gidişinin bir dönüş vakitleri olmaz diye sen biriktiriyorum içimde. Her bir anımızı bir nakış işler gibi hafızama işliyorum. Anılarımızın içinden yalnızca iyi olanlarını anımsamak için …. Tüm yaşanan kötü anları silip atıyorum.Oturupta bir fotoğraf albümünü düzenler ya insan. Hani çok eski siyah beyaz tek kare bir fotoğraf bulursun. O resme dakikalarca bakar , dakikalar içinde bir ömürlük yaşarsın ya. İşte bizim aşkımızda böyle. Dar vakitlerde yaşanan hep iyi hatıraları inatla hatırlanmak istenen siyah beyaz resimlerde yaşanan bir aşk bizimkisi.

İçimde seni yokluğunda biriktiriyorum. Biriktiriyorumki vakti zamanı geldiğinde olmasın bu aşkta bir eksiğimiz diye.Hiçbir yaşanmamışlık kalmasın diye yokluğunda iki kişilik düşler kuruyorum. Yokluğunda … Hep hayalimde oluyorsun. İkimiz için yapabileceğimiz her şeyi düşünüyorum. Düşünüyorumda sen olmayınca yanımda hep bir yanım eksik kalıyor. Bazen öyle anlar geliyorki sadece hayaller yetmez oluyor… O zamanda çaresiz gözyaşlarına mesken oluyor Aşk. Yar şikayetim sanma bunları… Şikayet değil .Sadece içimden geldi anlatmak istedim.

İçimde bir kumbara oldu Aşk artık. Hergün seni düşündüğümde bir tane sen atıyorum kumbarama. Kumbaram kalbimde saklı ,kalbimdeyse binlerce sen oldun artık. Artık kalbim benim için değil senin için atıyor. Kalbimde binlerce sen varken artık kalbim senindir. gözlerinin meskenidir kalbim.

Yokluğunda binlerce sen biriktirdim içimde. Geleceksin bir gün biliyorum. Bu kadar severken bu Aşkıma kayıtsız kalmayacaksın yar biliyorum. Bu gidişlerinin bir dönüş vakti olacak. Bu vakitleri bekliyorum. Yokluğunda sen biriktirdim. Varlığına adaklar adadım . Varlığında seni kusursuz ve eksiksiz yaşamak için yokluğunda sen biriktiriyorum…

Bu mesaj _uçurum_ tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 06.03.2009 - 23:05

Bir yürek ki yanmaz yürek denir mi ona
Sevmek haram yüreğinde ateş olmayana
Bir günü sevgisiz geçirdinse yazık
En boş geçen günün o gündür inan bana

#162 Nar

Nar

• Üyeler
  • 1594 Mesaj

Gönderim zamanı 06.03.2009 - 23:06

düşlerden yalnızlığı seçtim.

Bir başımayım , yalnız , çaresiz. Kulaklarımda saatlerin kahreden tik tak’ları. Gecelerdir kulağımda mesken olmuş bu ses. Herkes bir köşede mutluluğuyla gurur duymakta. Herkes her gece gelecek planları kurmakta. Bense yorganımın en dibine kadar sokuldum. Anne korkuyorum karanlıklardan. Anne görmüyormusun. Duymuyormusun çığlıklarımı. Dilim , ellerim , gözlerim , bedenim ….. Tüm zerrelerimle kayboldun ben diyorum aylardır. Bulun beni diyorum anne!!! Söylesene duymuyormusun??

Ruhum bu evde yok aylardır görmüyormusunuz. Bu kadar mı alıştınız ruhu çekilmiş bedenime. Ben aylardır yokum bu evde.Konuşmuyorum.Korkar oldum konuşmaktan. , Gülmüyorum…Sanki gülersem hayat bu güldüğüm anların acısını çıkaracak benden , Yemiyorum…Dünyanın haline bir baksana Anne. Almıyor artık içim hiçbir nimeti.İğreniyorum bu kokuşmuşluktan , hayatın çarklarından . Üç kuruşluk aşk pazarlıklarından , beş kuruşluk hayat pazarlıklarından iğreniyorum .

Bir duvar etrafında topladım tüm düşleri. Ateşe verdim. Dünyada bu kadar rezillik varken belkide bu aldığım nefes haram , belkide iki göz oda , bir candan seven yarin düşü fazla garip yüreğime.Düşlerimden sadece yalnızlığı seçtim yüreğime. Daha fazlasını hazmedemiyorum… Düşlerden yalnızlığı seçtim. Anne sessizliğime gömüldüm. Kayboluyorum…

#163 Nar

Nar

• Üyeler
  • 1594 Mesaj

Gönderim zamanı 06.03.2009 - 23:09

Gönderilen Resim

Bir gelincik kadar mağrur aşk. Kocaman bir tarlada tek başına açmış bir gelincik kadar dayanıklı aşk. Boynu incecik dallarıysa titrer rüzgarda. Sanki sarı saçlı bir başağa aşık olmuşçasına kararlı ve başı dik. Karar vermiş bir kere kan kırmızısı gelincik. Bir başak kadar dayanıklı değildir. Bir başak kadar sağlam değildir. Ama bir çelik kadar kararlıdır… Kan kırmızısı gelincik.

Bir tarlada kendine hiç benzemeyenlerin olduğu bir tarlada gelincik. Başaklarınsa hepsi bir , hepsi birbirine dayanmış. Bir tanesi varki. Gelinciğin tam yanıbaşında. İlkkez başını güneşe çevirirken daha onu görmüş gelincik. Küçük bir tomurcukken vurulmuş daha başağa. Gelincik tarlada bir tane , başaklarsa milyonlarca. İşte bir tanesi varki hepsinden ayrı. Aslında birbirinin aynı başaklar ama. Gelincik vurulmuş bir kere. Ona göre o bir tane başak çok farklı.

Gelincik tıpkı bir gelin gibi , bir gelin kadar yanakları al al , bir gelin gibi şen rüzgara vermiş yüzünü. Uçuşur gökyüzüne doğru incecik tülden yapılmış yüzü. Gelincik her gün Allah’a duacı. Ayırma bizi diye dua eder. Gece olunca gelincik kapanır , dayanamaz o kadar soğuklara. Başaksa ayaktadır gündüz güneşi izler , gece yıldızlara ay’a aşiyan gözleri. Bilir var bir sevdiği. Ama görmezki nerde. Düşüncelere durur başak. Hazan mevsimi yaklaşmakta. Veda mevsimi gelmekte. Ümit vermek istemez yanakları al kırmızısı gelinciğe. Nasılsa yarım kalmalara muhtaç başak ve gelinciğin aşkı.

Düşünür … Düşünür durur başak. Bir çıkış yolu olmalı mutlaka. Bir çıkış yolu bulunupda kavuşulmalı yanıbaşındaki yare…. Bir kez olsun seviyorum seni diyemez gelinciğe , hazan mevsimi yaklaştıkça sararıp solar başak. Sonra hoyrat bir adam gelir , elinde sanki Azrail’in orağı söker , koparır başağı yerinden. Gelinciğide ezer çizmelerinin kara tabanıyla. Gelincik ve başak hiçbir zaman yaşayamadıkları aşkın derdiyle ölüp giderler…

Yar bir gelincik edasıyla seviyorum seni. Başım dik , gönlüm mağrur , bedenim yolunda kurban. Seni ben kadar seven yar bulunmaz. İstersen ayaklarının altında intiharlara sürükle beni ama aşkıma … Aşkımıza kıyma… Sen yeterki sevdiğim de ben savaşırım tüm hayal kırıklıklarınla.. Siler atarım yüreğine diğer aşklardan kalmış düş kırıklıklarını . Derdinde ağlarım seninle , mutluluğunda şen kahkahan olurum. Öl de yolumda , kul ol de , köle ol de , istersen git başımdan sevme de.. Ne söylersen razı bu yürek… Yeterki Aşkımdan yana bir kelam et..Düşlerini bana ver , sen bir ömür hayalimle baş başa yaşa de… Bilirsin yaşarım. Senden başkasının gözleri haramken , senden başkasının teni haram olmuşken bana tek helalim sen ol.. İsteğim senden karartılmış geceler değil , isteğim senden tertemiz düşler… Belkide çok şey istiyorum senden..

Yok … yok artık bir şey istemem senden. Seni böyle sevdim. Sen hep tanıdığım bildiğim sen ol . Sakın değişme. Bir misafirim belki yüreğinde , yada sen benim yüreğimin vagonlarında kaçak bir yolcu , ansızın kalbime , izinsizce , hoyratça giren bir yabancı. Yakalandın ruhuma kaçak yolcu , yakalandın bir şey ver kendinden. Bir emanet olsun senden , emanetini bırak gözlerime öyle git… Bir saç telin , iki damla göz yaşın , bir kalbin ama mutlaka bir şeyini bırak kaçak yolcu. Bırakki dönüşünü bekleyeyim sabırla… Bırakki bir ümidim olsun senden geriye. Bırakki o bir tek saç telini koklayayımda aşkı ciğerlerime dolduruyım. İki damla gözyaşını dudaklarıma bırakki , dudağımda gözyaşının tuzu mesken kalsın bırakki tüm başka dudaklardaki tatlar yasağım olsun. Kalbini bırakki bir ömür mabetim olsun , kalbimin ibadeti önce Allah’ıma sonra sana olsun. Kalbini bırakki hep sol yanında bir şeylerin eksik olsun. Bırakki tüm yolculuklardan sonra mabedim olan kalbine dönsün bedenin..

Gelincik tarlalarında , başak kokusunda başkadır aşk. Bir gelincik mağrurluğunda , bir başak sağlamlılığında aşkım. Ne olur geç olmadan gel .. Bir adam gelipde hoyrat çizmelerinin kara tabanında ezmesin kan kırmızısı aşkımızı…

#164 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 07.03.2009 - 13:29

"Bir duvar etrafında topladım tüm düşleri. Ateşe verdim."Elinize yüreğinize sağlık...
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...

#165 alsancakE24

alsancakE24

Onun için takıntı haline geldik

• Üyeler
  • 2849 Mesaj

Gönderim zamanı 08.03.2009 - 06:22

Beğenimi anlatmak için cilalı sözler etmesini bilmiyorum dost.
Ama bilesiniz ki yazdıklarınızı kah hüzünlenerek, kah düşünerek okuyorum.
Okutuyorsunuz.

Esininiz eksik olmasın.

#166 Nar

Nar

• Üyeler
  • 1594 Mesaj

Gönderim zamanı 15.03.2009 - 21:01

kılıç teşekkür ederim ::

alsancakE24 esin kaynağım ayrılık ..Ama başka türlüde yazamıyorum..Teşekkür ederim :)

#167 Nar

Nar

• Üyeler
  • 1594 Mesaj

Gönderim zamanı 15.03.2009 - 21:07

Bugün sebepsiz bir suskunluk var içimde. Anlam veremiyorum. Zaten neyin bir anlamı var ki . Yaşadığım günler bir bir ardımda kaldıkça , her mutluluğumun bir bitiş tarihi oldukça hiçbir şeyin anlamı yok ki!! Anlamı varsada ben fark edemiyorum bu anlamı. Susmak aslında yapılması gereken en son şeydir. Bağıra çağıra tüm düşlerden uyanmak varken. Susmak belkide en anlamsız olan.

Gönderilen Resim

Sustukça hayat benden ayrı bir yerlerde yaşanıp gidiyor. Sustuğum her an bir fırsat daha ellerimin arasından kayıp gidiyor. Bu kez izin vermeyeceğim hayatımın ellerimin arasından kayıp gitmesine. Bu kez kararlarımı başka insanların almasına izin vermeyeceğim. Düşsemde yerlere. Düştüğüm yerlerden kalkacağım kendi başıma. Dostlarım yaralarımı saracak olsada. Ben dizimdeki yara bandına bakıp ağlamayacağım. Ben diyeceğim ki yara bantlı dizimi gördüğümde. Düşmek can acıtıyormuş!! Kendim öğreneceğim. Zemine çakıldığımda canımın yanabiliyormuş. Çok yüksekten düşersem de ölebiliyormuşum…

Gönderilen Resim

Susmayacağım hayat sana karşı. Bu güne kadar sessiz kalışlarımda kaybettim bana dair her şeyi. Kaybettiklerimin telafisi çok zordu. Olmadı da zaten kayıplarımın telafisi. Tek yanıma kar kalan bir şey var. Büyüdüm… Büyüdüysem ne olmuş ki!! Ben yine lunaparka giderim , pamuk şekeri yerim , masal dinlerim hatta resimli çocuk kitabı okurum. Büyümüş olmak bunlara engel değil ki. Olamazda zaten… Hayatın en güzel yanları çocuk haykırışlarımla , çocuk şımarıklığımla her şeyi elde etmekti. her şeye sahip olamasam da büyüdüğümde , yinede üzülmem çünkü suskunluğum kayboldu büyüdükçe. Susmanın çözüm olmadığını geçde olsa anladım. Bir tek şey öğrendim hayattan hiçbir şeye sen istemezsen geç kalmazsın. Hayat bir akarsu misali akıp giderken ömründen. İstemediğin sürece kaçırmazsın akan suyun güzelliğini.

Hergün hayattan bir şeyler öğreniyorum. Bu günde suskun kalmamayı öğrendim. Bakalım yarın yeni bir gün. Yarın ne öğreneceğim

Gönderilen Resim

#168 Nar

Nar

• Üyeler
  • 1594 Mesaj

Gönderim zamanı 15.03.2009 - 21:10

Gönderilen Resim

Şimdi veda zamanıdır. Son kez yüzünü görmeden , seni son kez öpme zamanı oğlum. Ama seni öpemiyeceğimki oğlum… her şeyin sonundayım. Şimdi ne olacak inan hiçbir fikrim yok. Oysaki ben senin babandım ve seni koruyacaktım. Tüm kötülüklerden. Şimdi sözlerin bittiği yerdeyim. Ne olur ağlama oğlum… Biliyorum içinde binlerce kin birikecek. Senin büyüdüğünde melek gibi bir insan olamayacağını biliyorum. Şu gördüğün tel örgüler senin ellerini parçalayacak sen büyüyene kadar… Dudaklarım sıcak yanaklarına değemiyecek. Ama ellerim gözyaşlarına değiyor oğlum… Ağlama diyeceğim ama ilkkez beni dinlemiyeceksin biliyorum. Ağla çocuğum içinden geldiği gibi ağla… Bir gün ama birgün bu vahşet bir gün bitecek… İnşallah…

Bir vahşetin ortasında yaşamak kolaymıdır sizce.. Hiç sanmıyorum. Bir silahın gölgesinde en fazla ne yapabilirsiniz ki … Belki biraz sohbet edersiniz , belki arada sırada gülümsersiniz. Şunu bilinki asla kahkalarla gülemezsiniz. her şeyiniz yarım kalır. her birşeyin yarım kalması ne gariptir değilmi. Aslında tüm savaşların özünde her şeyi tamamlama amacı vardır… Sözde!! Sözde amaçlar … Bilmek gerekirki hiçbir savaş asla her şeyi tam yapmamıştır. Aksine her şeyi sebepsizce , anlamsızca yarım bırakmaktadır..

Silahların gölgesinde yaşanır hep savaşlarda. Silahlarsa ilk icadı aslında savunma amaçlıdır. İnsanoğlu kendi elleriyle kendi canavarını imal etmiştir. Hatta bununla yetinmeyip geliştirmiştir.. Gelişsinde kimsenin buna sözü yok!! Hani savunma amaçlıydı??. O halde neden silahların namluları savunmasız insanlara doğrultuyor. En savunmasızıda en masumuda insanların çocuklar.. Neden onlar ölüme yollanıyor. Bir insan evladı olarak , kafam almıyor bu durumu.. Ölüm elbet hepimizin kaderi. Bir gün Azrail hiç ummadığımız anda karşımızda olacaktır. Savaşların ortasında ölen çocukların kaderi değil ölüm. Bu kader olamaz .. Bu kader olmamalı…

Savaşların hiç olmaması aslında çok imkansız değilmi.?? Kocaman kocaman adamların dünyasında savaşın belkide çok büyük önemi var. Peki savaşların ortasında ölen masum insanların ne kadar değeri var. Peki etrafımızda bir çok insan acımasız ve sebepsiz savaşların ortasında ölürken… Bizim onları umursamaz görünmemiz ne kadarda acı…Sadece sen ben değilki herkes bu durumda gayet rahat tavırlarda.. Çünkü insanoğlu ancak kendi başına geldiğinde harekete geçer. Çoğu zaman ateş düştüğü yeri yakar deriz. Belkide bu lafın ardına sığınıp görmezden geliriz.

Ateş bizim üstümüze düşerse !!

#169 Nar

Nar

• Üyeler
  • 1594 Mesaj

Gönderim zamanı 15.03.2009 - 21:12

çıDün sen tam karşımdaki kanepede uyudun kaldın ya… Ben işte bütün gece seni izledim. Uyumanı izledim başucunda. Sana baktım tüm gece boyunca. Kapattım ışıkları rahatsız olma … Uyanma diye. O kadar güzel uyuyordun ki… Nefes bile almasam sanki dedim… Ufacık bir sesin seni uyandırmasından korktum. Öyle huzur doluydun ki uyurken. her şeyden uzak…

O .... gözlerin kapalıydı ama. Hasret kaldım saatlerce ama. Çok masumdun uyurken. Sanki bir melek gibi. Dedim o an.. Zamanı durdursam. Öylece sen uyusan .. Ben seni seyretsem. Yüzün o kadar tatlıydıki , seyretmeye doyamıyor insan…

Bilmem sen öyle uyurken , ben başucunda seni seyrederken kaç saat geçti. İnan hiç uykum gelmedi. Sanki sen uyurken ben uyudum gibi…Sen öyle safça uyurken sana dokunmak istedim. Korktum seni uyandırmaktan. Sanki seni uyandırırsam bir meleğin düşlerini çalacakmışım gibi hissettim. Dokunmadım dokunamadım saflığına.. Sen öylece uyuyordun…Meleğim olmuştun sanki…

Sonra vakit ilerledi. Sonra sen hiç sağa sola dönmedin uyurken. Aynı kanepede uyuduğun gibi kaldın. Bende seni seyrettim. Sanki arada yüzüne çok huzurlu bir hal çöküyordu. Karanlıktı gecem , karanlıktı odam . Tüm karanlığına rağmen gözlerim alışmıştı yüzünün ışıltısına. Gece ilerledikçe nedense odanın havası soğumaya başladı. Korktum …. Üzerindeki incecik battaniye ısıtmazdı seni. Sonra kalktım diğer odadan bir battaniye daha getirdim üstüne örttüm.

Sabah ışıkları vurmaya başladı yüzüme. Hiç uykum olmadığı halde uyumaya gittim. Çünkü kızarsın diye düşündüm. Bütün gece yanı başımda oturup da neden bekledin. Bu kadar sevme, bu kadar üstüme düşme demedim mi dersin diye korktum.. Dalmış gitmişim..

Gözlerimi açtığımda sen gitmiştin. Odamda yoktun. Kısacık ama çok uzun bir geceydi… Yanıbaşımda bir not buldum…

“ Meleğim dün gece seni seyrettim. O kadar güzeldiki yüzün. Bakmaya doyamadım… Karanlıktı … Beni izliyordun. Seni izlediğimi fark etmedin. Aslında uyuyormuş gibi yaptım.. O an hiç bitmesin istedim. Uyanırsam biliyordum ki kokunuda yanında götürüp giderdin odamdan. Başucumdaki meleğin uçup gitmesini istemedim… SENİ HERŞEYDEN ÇOK SEVİYORUM”

Gönderilen Resim

#170 Nar

Nar

• Üyeler
  • 1594 Mesaj

Gönderim zamanı 15.03.2009 - 21:16

Bir gece vaktiydi. Gece güneşlerinde saldım aklımın iplerini. Unuttum dünü bugünü. Hayallerimse bir kuş misalı artık gelmişti özgürlük vakitleri. Hayallerim ellerimden kurtulup gitmek istiyordu artık. Hayaller isyan edermiymiş deme. İsyan etti işte hayallerim dün gece ilk defa. Kabına sığmaz oldu. Artık hayallerim bende değildi. Ben hayallerime konuktum. Parmaklıkları gümüşten bir kafes oldu hayat artık bana. Hayallerimse kafesinden sıkılmış bir kuş misali.

Artık hayallerimin gitme vakti geldi ötelere bir yere. Bilinmeyenlere doğru. Bilmediğim bir dünyaya yol alıp gidecek hayallerim. Söylesem hayallerime selamımı da götürürmü. Başka bir dünyanın güneşini çaldım bu gece. Hayallerim söyle onlara affetsinler beni. Güneşlerini esir aldım bu gece hayalsiz kalmış dünyama. Işığı sönmüş gözlerime esir ettim Güneş’lerini.

Hayallerim!! Söylermisiniz çok mu uzağa gideceksiniz. Hayır …. Korkmayın hayallerim size durun !!bekleyin !! demiyeceğim. Ben zorda olsa anladım. Kabullenmem zaman aldı ama öğrendim Gidene dur denmezmiş. İlerleyen saatler geri alınmazmış. Alınsada saatler geri bu sadece güneşi kandırmakmış. Yine yürekler eski saatinde kalırmış..

Hayallerim mademki gidiyorsunuz. Bir yâr sevdim bilinmeyen bir yerde , sevildiğini hiç bilmeyen bir yâr. Selam götürün ona. Ona söyleyinki bu kalp hayalleri kuş yapıpda uçurduğu gün vazgeçmiş sevmelerden , vazgeçtiği gün sevmelerden bu gönül bu beden…. Söylemesi çok güç. Söylemesi çok zor… Nasıl verilirki bir ÖLÜM haberi…. Kelimeler ağzımdan çıkmıyor bir türlü. İlkkez bir ölüm haberi veriyorumda bundan acemiliğim… Hayallerim ben ilkkez ölüyorumda bundan tarifsizliğim. Bundan yabancılığım…

Yüreğim kafeslerden çıktığı gün , gönlümde gece güneşleri doğduğu gece , hayallerim kuş olupda azat edildiği gece …. Bu ruhun öldüğü gündür. İnsan ne kadarda zorlanıyormuş ölümünü fanilere anlatırken.Yâr’e söyle .. Bu gün öldüğüm gündür…. Bu gün hayallerimi arşa saldığım gündür…

Bir gece vaktiydi… Gece güneşleri doğmuştu… Öyle bir lanettiki bu tüm gizli aşklar gün yüzüne vurmuştu. Tüm gizli aşıklar karaya vurmuştu… Ben hayallerimi bir kuş yaptım ve azat ettim… Söylemesi çok güç ama BEN SANIRIM ÖLDÜM…

Gönderilen Resim

#171 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 16.03.2009 - 13:09

Hepsi çok güzel ama son paragraf harika....

#172 Nar

Nar

• Üyeler
  • 1594 Mesaj

Gönderim zamanı 17.03.2009 - 23:29

kılıç ..okuyan gözlerinize sağlık :P

#173 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 19.03.2009 - 13:40

Asıl sizin yüreğinize ve ellerinize sağlık...

#174 alsancakE24

alsancakE24

• Üyeler
  • 2849 Mesaj

Gönderim zamanı 28.03.2009 - 05:08

"Şimdi veda zamanıdır. Son kez yüzünü görmeden , seni son kez öpme zamanı oğlum. Ama seni öpemiyeceğimki oğlum… her şeyin sonundayım. Şimdi ne olacak inan hiçbir fikrim yok. Oysaki ben senin babandım ve seni koruyacaktım. Tüm kötülüklerden. Şimdi sözlerin bittiği yerdeyim. Ne olur ağlama oğlum… Biliyorum içinde binlerce kin birikecek. Senin büyüdüğünde melek gibi bir insan olamayacağını biliyorum. Şu gördüğün tel örgüler senin ellerini parçalayacak sen büyüyene kadar… Dudaklarım sıcak yanaklarına değemiyecek. Ama ellerim gözyaşlarına değiyor oğlum… Ağlama diyeceğim ama ilkkez beni dinlemiyeceksin biliyorum. Ağla çocuğum içinden geldiği gibi ağla… Bir gün ama birgün bu vahşet bir gün bitecek."

Baba oğula( o an) takıldım kaldım.
Babanın yerine koydum kendimi, öfkem dağları aşacak gibi oldu.
Ne var ki çaresizlik geçit vermedi.

Yazınızla daha da bir anlam yüklemişsiniz 'o an'a...
Esininiz eksik olmasın.

#175 Nar

Nar

• Üyeler
  • 1594 Mesaj

Gönderim zamanı 28.03.2009 - 12:08

kılıç.. :sick1:

alsancakE24.. hayatın bazı gerçeklerine bi bakış açısıydı satırlarım..Teşekkür ederim :D

#176 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 28.03.2009 - 13:17

Biz teşekkür ederiz...

#177 Nar

Nar

• Üyeler
  • 1594 Mesaj

Gönderim zamanı 04.04.2009 - 23:18

Annem sana bu satırları yazmak istedim. Belki daha sonra yazmaya fırsatım olmaz.. Beklide bu sana son yazışımdır. Bu mektubu aslında yazmaya gücüm varda sana yollamaya gücüm yok. Bu nektubu koynumda saklayacağım anne. Bilirim şimdi sana yollarsam dayanamazsın. Beni nasıl özlediğini beni nasıl sevdiğini biliyorum. Annem azmı ağladın arkamdan. Giderken hatırlasana… Oğlum dedin , canımmm dedin. Şimdi senden ayrılmak o kadar zorki ya bi daha göremezsem yıkılır giderim demiştin. Hatırlasana Annem…

Senden ayrı kalalı tam 7 ay oldu annem. Yedi ay güne vurupda hesap edersen kaç gün eder. Bilirim sen sayarsın tek tek günleri. Ama annem ben saymıyorum.. Sayamıyorum. Saydıkça hiç sonu gelmiyecekmiş gibi geliyor.. Biliyorsun ŞEHİT olmak istiyorum bu dağlarda. Vatanım için biliyorsunki bin canım olsa ben bininide feda ederim. Korkmam ölmekten sende bilirsin annem..

Aslında sana yazacak , sana anlatacak o kadar şey varki annem. Bilmiyorumki hangisini anlatsam. Hangi birini anlatsam dayanamazki senin ana yüreğin. Sen üstüme titrerdin anne , yurgun düşüpde uyusam kanepede , sabah uyandığımda üzerimde sıcacık bir yorgan bulurdum , kıyamazdınki sen üşümeme. Şimdi dağlardayım anne soğukluk kimbilir – kaç derecelerde üşümüyorum anne , üşümüyorum… Korunacak bir vatanım var , vatanımda rahat nefes alacak annelerim , bacılarım var , ülkemde huzur içinde yaşayacak binlerce insan var. Ülkemde beni sabırla bekleyen Asiyem var anne.. Vatanım için üşümüyorum anne. Kardeşlerim için , bacılarım için , Asiye’m için üşümüyorum anne. Üşümüyorum bu dağlarda.

Annem aslında daha çok yazmak isterdim. Biliyorum senden uzaktayım ya sen her anımı merak ediyorsun.İyimiyim , hastamıyım , üşüyormuyum ,yemekler iyimi hatta binlerce şeyi merak ediyorsun. Annem seni özlediğimi bil yeter. Şimdi komutan çağırıyor gitmem lazım. İnşallah operasyondan döndüğümde devam ederim bu mektubuma..Belkide yollamam gelirken yanımda getiririm… Güle Güle Annem hakkını Helal et…

Gönderilen Resim

#178 Nar

Nar

• Üyeler
  • 1594 Mesaj

Gönderim zamanı 04.04.2009 - 23:23

Gönderilen Resim

Sence yürekten seveni ne ağlatabilirdiki?? Bence hiçbirşeydi .. Ta ki bu sabah uykulardan uyandığım ana kadar böyle düşünüyordum. Yürekten seversen eğer engel değildir hiçbir şey sevmene. Gözyaşlarının en uzak olduğu yer gözlerimdir bilirdim. Bu sabaha kadar. Duygusuz sevişleri gözlerinde görene kadar. Sanki ölsem daha iyiydi … Fani dünyadan bir iz bile bırakmadan çekip gitsem daha iyiydi. Ne bileyim işte sevilmediğini bilmek acıtıyor canını ne kadarda olsa.

Belkide senin kabullenemediğin sevgim için başka gönüllerde , başka canlarda ne acılar çekiliyordur. Şunu bilki bu yürekde sadece senin acın çekiliyor. Bu canda sadece senin kırdığın kalp kırıklıkları var. İnsan yazgısını yaşar ya , sorgusuz sualsizce sende yazgımsın benim. Benim olmadığın kadar benim bildiğim. İnandığım bir aşk var ellerimde. Minicik bir bebekti o. Beraber büyüttük o aşkı. Aşkı büyütürken bizde büyüdük. Belki biz aşk kadar saf kalmadık. Kirlettik saf yüreklerimizi. Bilirdikki aşk her hatayı affederdi. İhanetler dışında. Peki sence ihanet teninin başka tenemi değmesidir. Peki yeşil gözlerinin başka gözlerde mühürlenmesi , beni düşünmediğin heran . Beni yoksaydığın her an ihanet değilmidir. Bilirim uzaktır ihanetlere senin tenin , gözlerin , yüreğin. Bilmesem bunları bağlanmazdı ruhum bu kadar sana.

Gönderilen Resim

Hep bekledim seni. Sen denizi olmayan şehrin çocuğu. Sevdim seni kendim kadar. Kendimde öte , canımdan da öte sevdim seni. Şimdi gideceksin öyle mi?? Vakit gitmelerin mi vakti . Hiç gelmedinki yâr sen bana . Erken olmadımı bu gitmeler. Yinede sen bilirsin. Gitmek istiyorsan. Diyecek sözüm kalmadı ki. Dur diyecek mecalim kalmadı sana. Söylenecek tüm sözlerimi tükettim artık..

Gönderilen Resim

Şimdi kapanan kapıların ardında yürek. Gidişine ses çıkarmadan öylece beklerim kapılarda. Yargılama beni , suçlama seni bu kadar seviyorum diye. Ben böyleyim işte. Bir kez sevmeye göreyim. Bir ömürde geçse yollarında , bir ömürde geçirsem kapılarında Aşığım seviyorum işte. Bana diyeceğin tüm sözleri içinde sakla. Hiçbir sözün içimdeki seni bitiremiyor. Sadece biraz bekle … Sönsün içimdeki yangının. Biraz daha içimdeki benliğimi tüketeyim. İyice unufak olayım.İyice kendimi kaybedeyim. Belki bir ihtimal , ufacık bir ihtimal unuturum seni

Gönderilen Resim

İşte o gün geldiğinde , belkide ömrümün son gününde unuturum seni.

ÇÜNKÜ O ZAMAN ATACAK BİR KALBİM OLMAYACAK SOL YANIMDA… BEN ÖLMÜŞ OLACAÐIM..

#179 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11484 Mesaj

Gönderim zamanı 05.04.2009 - 01:56

Cantanesi?Güzel seçim hayırlı olsun...

#180 alsancakE24

alsancakE24

• Üyeler
  • 2849 Mesaj

Gönderim zamanı 12.04.2009 - 17:02

yine etkili bir dil kullanmışsınız dost cantanesi.
Burukluklar içide okudum.
Esininiz eksik olmasın.

NOT: Dün gece boyunca "uçurum"u aradım..
Bugün nihayet dost quStah'ın sayesinde bulabildim.
Bir daha adres değiştirirken lütfen muhtarlığa haber verin *lol)