Tunceli'de 'hitler Onur Öymen' Tepkisi
Gönderim zamanı 19.11.2009 - 18:25

Gönderim zamanı 19.11.2009 - 21:19
Söylediklerin doğru,ben de herzaman söylemişimdir;tarihte Türkler kadar zulme uğrayan bir millet daha yoktur.Sadece Türkler yiğit ve savaşçı millet olduklarından katledildik bizi soykırdılar zulüm gördük diyemezler.Mesela bugün ermenilerin yerinde biz olsaydık,bizim lehimizde soykırımı kabul edecek ülkeyle hakaret sayıp iplerimizi koparırdık.Ne demek Türkler soykırıma uğramış şerefsizlere bak

Ayrıca brükselde Dersim sempozyomunda bugün soykırım ifadesi kullanıldı.Ne tesadüf.Eğer bu öymen söylemlerini sürdürür daha da gererse derimki bu adam nüfuz ajanı

Gönderim zamanı 19.11.2009 - 21:58

Gönderim zamanı 19.11.2009 - 22:05
herkes körü körüne dalmış bu konuya, ben chp ye hiç oy vermedim die şimdi burda dalmakmı lazım mal bulmuş magribi gibi..
içeriği terörle müzakere olmaması gerektiğiydi, örnek velevki hatalı verilmiş olabilir..
Gönderim zamanı 20.11.2009 - 01:45
İSTİFAYI DÜŞÜNMÜYOR
Öymen İNTERNETHABER'in, "Kılıçdaroğlu'nun çağrısı için ne diyorsunuz?" sorusuna çok net yanıt verdi:
"Sayın Kılıçdaroğlu görevinin gereğini yapsın" dedi. Ben de görevimin gereğini yapıyorum. Atatürk'e sahip çıkıyorum."
Öymen bu süreçte Sayın Baykal'la bir görüşme yapıp yapmadıklarıyla ilgili soruya ise, "Biz sık sık tabi görüşüyoruz. Bir istifa isteme söz konusu değil. Böyle bir şeyi de beklemiyorum" yanıtı verdi.
Öymen'in son sözü ise bir istifanın söz konusu olmayacağını ortaya koydu. Öymen kendinden çok emin bir şekilde, "CHP'de hiç kimse Atatürk'e sahip çıktı diye istifaya davet edilmez" dedi.
internethaber
Ohaaa ya ohaa... Her konuya Atayı öne sürcekler illaki.. Al sana gercek yüzü... Bu yüzden 50 yıldan beri kimse adam yerine koymadı bu partiyi..
Gönderim zamanı 21.11.2009 - 14:41
Öymen'in düşünceme uygun bölümlerini alkışladım, alkışlamadığım yerler de var ve Öymen'in o bölümünü hiçbirimiz alkışlamadık." dedi.
http://www9.gazeteva...272030/1/Gundem
Gönderim zamanı 21.11.2009 - 20:41
Gönderim zamanı 21.11.2009 - 20:47

sarıgül geçseydi hiç düşünmez oyumu verirdim

Gönderim zamanı 22.11.2009 - 02:05
Saygıszlık etmek istemiyorum pikaçu ama Ne sarıgül partinin basına gecebılır..Ne de sarıgul baykaldan farklı ıcraatlar gerceklestırebılır. Aynı zıhnıyetteler bana gore.kılınçdaroğlunun chp'nin başına geçtiğini düşünemiyorum
sarıgül geçseydi hiç düşünmez oyumu verirdim
Benım adayım hıkmet cetın olurdu. Aslında mızah duygusu gelısmıs , nazlı ılıcakların ustesınden gelebılecek bır Arcayurek'te fena olmazdı hanı

"En iyi kuram 'Zamana bağlı olarak yanlışlanabilir" Karl Popper
"Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır Bertrand Russel
"Soyut ve Somut kavramlar hiçbirşekilde İlişkilendirilemez ve Örneklendirilemezler" Mw
Gönderim zamanı 24.11.2009 - 18:00
Baykal Onur Öymen'in 10 Kasım'da Dersim olayıyla ilgili söylediklerinden sonra yaşanan tartışmaları şöyle değerlendirdi...
10 Kasım'da söylenen sözün (Onur öymen'in 'Dersim'le ilgili sözleri) ne olduğunu biliyoruz. Yanlış anlamadan kaynaklı olarak arkadaşımız da özür diledi ama bu sistemli kampanya yürütülüyor. Her toplumun tarihinde yaşanmış acı olaylar vardır. Izdıraplar vardır. Bu ızdırapları üzüntüyle anıyoruz. Ama hangi ülkede bu acılar istismar edilir.
Şu an sistematik bir biçimde kriz yaratılıyor.
Olay sadece Dersim değil. Cumhuriyet tarihinde yaşanmış birçok isyan var. Kolay bir dönüşüm değil. Yüzyıllık alışkanlıklar var. Bunları kimse bir mezhep tartışmasının, kimlik tartışmasının içine sürüklemeye kalkmasın. Olay bu değil. Başbakan ve başkalarının kullanmaya çalıştığı bu olay öyle değildir.
Dersim'de yaşananlar bir mezhebe ya da etnik kimliğe dönük değildir. O bölgedeki aşiretlerin 4'te 3'ü itibar etmiyor. Yaşananlar 'Kerbela' olarak değerlendirilseydi sonuçlar böyle mi olur du? Sayın Başbakan Başka kapıya başka kapıya Aleviler'den sana hayır yok. Dozerleri cemevinin kapısına sürecek. Cemevi cümbüş evi diyecek. Madımak'taki acıya bi şey söylemeyeceksin. Sonra çıkıp böyle konuşacaksın. Bu yıpratma kampanyasına aklı başında kimse alet olmayacaktır. Hz. Muhammed'i Hz. Ali'den ayıramazsınız. Hz. Ali'yi de Mustafa Kemal'den ayıramazsınız... Bunlar Türkiye'nin temelidir.
http://www9.gazeteva...72627/9/Siyaset
Gönderim zamanı 24.11.2009 - 18:18

Gönderim zamanı 25.11.2009 - 16:32
Gönderim zamanı 25.11.2009 - 23:11

Gönderim zamanı 25.11.2009 - 23:28
Bu günkü CHP bana hep uzak olmuştu. Fakat bu son olay CHP'nin aslında Demokrasiyi özümsemiş bir parti olduğunu gözler önüne serdi. Parti içinde herkez kendi fikrini ve düşüncesini söylüyor açık ve net konuşup tartışabiliyor. Şimdi eskisine göre biraz daha sempatiyle bakmaya başladım. Sizler ise Faşist-Dincilerin baktığı pencereden baktığınız için Durumu algılayamıyorsun şaşkın şaşkın ancak KILİÇTAROÐLU OLDU KILIKTAROÐLU Diyebiliyorsunuz. Ayrıca Kılçtaroğlunun foyasımı vardiki dökülsün veya varsa niye dökülmüş olsun doğrusu bir anlam varemedim. Sizler demokratız diye milleti kandırıyorsunuz ama demokrasi elbisesi bedeninize bol geldiğinden üzerinizden düşünce bazen işte böyle ayıbınızla çırılçıplak ortada kalıyorsunuz. Siz asla bizi kandıramadınız kandıramazsınız. Siz türbana demokratsınız gerisi hikaye.
Gönderim zamanı 25.11.2009 - 23:55
yoksa işine gelmeyince meclisi terketmek de demokrasinin miladımıydı?
bu parti içi demokrasi önce alkışlayıp sonra inkar etmekmi yada =)
yada madem parti içi demokrasi var neden kanuna açıkça aykırı iken grup kararı alındı ve c.başkanlığı seçimlerinde toplu olarak meclis terkedildi ve buna rağmen gruba uymayıp tek kalıp oy veren esat canan ihraç edildi?
çok değil 2 sene önce, aynı parti aynı yönetim?
Gönderim zamanı 26.11.2009 - 13:18
Bu mesaj WaLe tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 26.11.2009 - 14:11
"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"

’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.
Paul Valéry
Gönderim zamanı 26.11.2009 - 14:07

Gönderim zamanı 26.11.2009 - 14:13
Kılıçdaroğluna gelince Medyanın şişirmesinden başka hiç bişi olduğunu defalarca söylemiştim.
İstifa etse belki gözümde biraz büyürdü. Ama o dahada küçülüp gereğini yapsın dediği adamla pozlar verdi.
Doğruluk mu dediniz ? : ) neee dürüstlük mü ?
Bir Yılmaz ÖZDİL, Uğur DÜNDAR projesi başarısızlıkla sonuçlandı hepisi o : )
Bu mesaj WaLe tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 26.11.2009 - 14:16
"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"

’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.
Paul Valéry
Gönderim zamanı 26.11.2009 - 14:14
ne kadar komiksiniz, Kılıçdaroğlu alenen rezil olmadımı, palavralarını iade etmediler mi ona? daha ne istiyorsun? nerede kaldı büyyük kahramanlığı? siz sempatinizi eksik etmeyin, o sizi bağlar ama yandaşlarını bağlamadı bak hepsi isyandalar.milas
Bu günkü CHP bana hep uzak olmuştu. Fakat bu son olay CHP'nin aslında Demokrasiyi özümsemiş bir parti olduğunu gözler önüne serdi. Parti içinde herkez kendi fikrini ve düşüncesini söylüyor açık ve net konuşup tartışabiliyor. Şimdi eskisine göre biraz daha sempatiyle bakmaya başladım. Sizler ise Faşist-Dincilerin baktığı pencereden baktığınız için Durumu algılayamıyorsun şaşkın şaşkın ancak KILİÇTAROÐLU OLDU KILIKTAROÐLU Diyebiliyorsunuz. Ayrıca Kılçtaroğlunun foyasımı vardiki dökülsün veya varsa niye dökülmüş olsun doğrusu bir anlam varemedim. Sizler demokratız diye milleti kandırıyorsunuz ama demokrasi elbisesi bedeninize bol geldiğinden üzerinizden düşünce bazen işte böyle ayıbınızla çırılçıplak ortada kalıyorsunuz. Siz asla bizi kandıramadınız kandıramazsınız. Siz türbana demokratsınız gerisi hikaye.
ben ne dinciyin ne de faşist. senin yakıştrırmanla öyle olunmuyor..
bu da hediyesi olsun:
http://www.samanyolu...j-yagdirdi.html
Bu mesaj milas tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 26.11.2009 - 15:24
Gönderim zamanı 26.11.2009 - 14:16
eyvallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh, Tarkan a ilave cevap yerine geçebilir, sağol kardeş.Star Haberin o alkışlama sahneside Kemal KILIÇDAROÐLU'nu çok güzel kamufle ettikleri bir haber vardı.
Kılıçdaroğluna gelince Medyanın şişirmesinden başka hiç bişi olduğunu defalarca söylemiştim.
İstifa etse belki gözümde biraz büyürdü. Ama o dahada küçülüp gereğini yapsın dediği adamla pozlar verdi.
Doğruluk mu dediniz ? : ) neee dürüstlük mü ?
Bir Yılmaz ÖZDİL, Uğur DÜNDAR projesi başarısızlıkla sonuçlandı hepisi o : )