Jump to content

- - - - -

Yalnızlık paylaşılmaz...

• Please log in to reply
397 replies to this topic

#241 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 posts

Posted 29.06.2006 - 10:50

güzeldi faceless.... :)

henüz hayalet seviyesindeyim kan çanağı olmamak için uykuyu düzene sokuyorum bu ara..
olcak olcak... ;)

In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..

#242 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 posts

Posted 29.06.2006 - 19:11

evet yalnızlık paylaşılmıyor.

ne kumsal ne deniz ne mehtap yalnızlığını paylaşmıyor seninle. aslında muttlu olduğunda sevincini de paylaşmıyorlar senin. sen öle sanıyorsun sadece.
artık gerçekten de yapıcak bişiin olmadığını anladım. geç olmasa da..
Yakın zamanda anladım ki mutlu olmak aslında sadece kendini kandırmakmış. Etrafında mutlu olan insanlar görüp kendini de aynı kalıbın içine sığdırmakmış. Sırf mutlu hissetmek için renkli şeyler giymek; sırf mutlu olmak için etrafına rengarenk şeyler serpiştirmekmiş. Yıllarca mutlu olmakla yaşanılan olayları bağdaştırmakla hata yaptığımı anladım işte bu sebepten.
Aslında yaşanılan olayların hiçbir anlamı yokmuş insan hayatı üzerinde. İyi şeyler yaşasak da bir süre sonra verdiği mayhoşluk geçip yerini hüzne bırakıyormuş. Bu yüzden bende sırf mutlu olmak için artık etrafımda sadece renkli şeyler taşıyacağım sadece ki bilmiyorum bu ne kadar işe yarar?
Son günlerde hep yabancılık çekiyorum. Kimseyle konuşmayan sorunlu kız imajı çizdim feci oynuyorum. Tırnak çıkarıyorum etrafımdakilere. Kimseye söz söyletmiyorum. Kimseye kendim hakkında yorum yaptırmıyorum ki artık ben de kendi düşüncelerimle kendimi düşünebileyim diye.
Yokluğun bu bahar biter mi ?
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#243 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 posts

Posted 29.06.2006 - 19:54

hoşgeldin nadasım canım....
herşey güzel olucak bi gün unutma olur mu....yalnızlık evet paylaşılmayabilir tamamen ama azaltılabilir...
en fazla zararı kendine bi sen verirsin başkaları değil...
bırak biraz güneş ısıtsın içini...

#244 dumrul

dumrul

Onun için takıntı haline geldik

• Üyeler
  • 1785 posts
  • İlgi Alanları:ilgi alanım konsept

Posted 29.06.2006 - 20:07

deryalar,deryalar kanlıca deryalar. bizzz ni şanlıyızzzzzzzzzzzzzzz ikimizde bir boydayızz biz delikanlıyızzzzzzzzzzzz güneşe elini uzatta bak ne oluyor. ah bu mecazlar yiyip bitirecek bir gün beni ah canını yediğimin alex'i bayılıyorum o kel saçlarına. 12*24 kaç biliyormusunuz. bak ben de bilmiyorum. takıyormuyum. takmıyorum. alıyorum elime hesap makinesini. aldım. açtım kapağını şimdi çarpacağım. aha pili bitmiş. neyse başlattan donatılara girerim oradan çarparım bende.

şerefe..
Turkish Rock Legend

#245 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 posts

Posted 30.06.2006 - 01:59

yok beceremiyorum ben erken uyumayı...ne sorunum var uykuyla anlamadımsa da hep böyleydim ben gerçeği kabullenmek gerek...ilkokulda bile 12de zor yatırırdı annem....uyku zaman kaybı gibi geldi bana hep belki de geceyi sevdiğimden daha çok, bu kendime eziyet etmek anlamına da gelse..

"Yarım mutluluklar beni tam doğuramaz
Kırık hikayeler dokunulmayı bekler
Beni al uykumdan
Balık kokan kumsallara batır
Beni al uykumdan
Meltemi dudaklarımdan kaldır
Ağcedey kov vatşey kuflaj..... hey! uykudayım.
Tatlı bir mavi düşün ortasındayım.""
Doğaya bütün herşeyimi verdim
Yine de aşkım altında kalmadı
Ben duvarlarını yıktım attım
Yine de bir gören olmadı
Şeytanları defettim düşler ülkemden
Tanrı beni mükafatlandırdı
Cennete girmeden önce
Daha yenecek meyveler vardı
Beni al uykumdan"
DSS

oooffff.....ne gıcık bi gece yahuuu... *öberah

#246 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 posts

Posted 30.06.2006 - 08:39

hoşgeldin nadasım canım....
herşey güzel olucak bi gün unutma olur mu....yalnızlık evet paylaşılmayabilir tamamen ama azaltılabilir...
en fazla zararı kendine bi sen verirsin başkaları değil...
bırak biraz güneş ısıtsın içini...

gerçekten haklısın canım.
çok güzel bir yere gittim. güneş mehtap deniz.. aşık olmak için bütün herşey orda mevcuttu. ama koskoca 2 haftayı kimseyle konuşmadan geçirdim kendimle gurur duyuyorum. *öberah
ben anlafım artık. yalnızlığın paylaşılmadığını; artık onunla yaşamayı öğrenmem gerektiğini...
harabe nokta net üyesi yalnızdır.. *yiğit

Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#247 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 posts

Posted 30.06.2006 - 14:10

Buldum ben… Evet buldum.
Hayata hep başka açılardan bakıyorum, ama hayat bana hep aynı açıdan bakıyor. Aramızdaki tek sorun bu, ama artık önemsemiyorum. Ne istediğini bilince insan, hayat sana nereden bakarsa baksın… İnan komik bu hayat denilen kavram. Sürekli didiniyor, çok güldürüyor beni, bana sinir oluyor gülüyorum diye ama komiksin komik!
Hani bazı anlar olur, heyecanlısındır ama yersiz olduğunu anlarsın. Sadece kendi içinde yaşaman gerektiğini anlarsın coşkunu; olsun ansızın bir laf gelir sağdan soldan oturur kalırsın lafın ağırlığından; hayata atılmak için… Atıl kurt ( haf haf haf kurt süsü verilmiş, lapin çoban köpeği kıvamı gördüm sen de, bende mi? Öyleyim işte atlıyorum bazen gereksiz.)

alıntıdır...
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#248 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 posts

Posted 02.07.2006 - 05:07

"Hoşçakal dünya... tekrar arıycam seni...
Ve başka bir mavi hikaye anlatıcam...
Bu defa görünen tarafına""

DSS

rüyalarıma doğru koşucam şimdi son sürat....

#249 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 posts

Posted 03.07.2006 - 02:09

illa kanıtlıycaksın bana paylaşılamadığını..her köşeyi dönünce çıkıcaksın karşıma ben senden kurtuldum sanarken iliklerime işleyerek...
ilik..bu gece en nefret ettiğim terim oysa...sen bana hatırlatıcaksın...beynime çakıcaksın yaşamın nasıl lanet , acımasız ve adaletsiz olduğunu ve buna rağmen nefes almaya devam etmek zorunda olduğumu...
maskemi takıcam oyuna kaldığım yerden devam edicem sabah olunca...kimse anlamasa da ben bilicem neden geceleri uyanık kalmakta direttiğimi, gündüzlerden neden deli gibi kaçtığımı..neden şiş ve acıyan gözlere tahammül etiğimi hep bilicem içimden de tecahül-ü arif yapıcam..
çok güçlüyüm mutluyum hiç bi sorunum yok yaşamak güzel maskesi yüzüme geçicek ilk ışıklarıyla günün, kimse bilmiycek güneş batana kadar taşımanın ağırlığını, bir ben bilicem de yine bilmemezlikten gelicem.
hani acılar paylaşıldıkça çoğalıyordu da yalnızlık azalıyordu..kim söyledi bu yalanı bana daha sı kim sağladı inanmamı...acım azalmıyor işte içimde bi yerde volkanlar patlıyor gibi, yanıyorum, sızlıyorum nasıl bilsen...çaresizlik kadar ne yakar ne kavurur insanı....bulsam içimdeki o yeri söküp atıcam...hani hep umut vardı ...
yoruldum yalanlardan...ne umut var hayata dair ne de çözülebilirliği..sevemedim bi türlü bu kalpsiz dünyayı ben...her denemem de alıyorum ağzımın payını yetmedi...
bak saat kaç oldu,yalnızım işte..bi tek şarkılarım var her zamanki gibi sadık yanımda benimle...içimden tüm dünyayı yakmak geliyor bilebilseydim yolunu...dışarı çıkıp avazım çıktığı kadar bağırmak...
kimse anlayamaz beni anlasada söylenecek kelimelerin bittiği andayım hiç bir söz anlamına sahip değil şu zaman diliminde...
bu gitmelere alıştım sanıyordum bi tek ölümlere alışamamışım....alışılmıyor bilsen de gideceğini...ölümü durdurmaya gücüm yetmiyor ve nefretim kendime yöneliyor..yine temmuz lanet olsun..nefret ediyorum artık temmuzlardan...bu sefer olmasın tanrım lütfen..tüm dualarım onun için....illa bi can gerekiyosa benimki olsun..ağlamaktan başka elimden bişiy gelmiyor bliyorum....
bıktım ben artık bu hayattan çok...kalbim dayanmıyor...

bu temmuz beni pas geç artık lütfen.....yetsin artık.....

#250 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 posts

Posted 07.07.2006 - 05:23

iyi olmak ne demekse dahasındayım artık.hayatın başka seçenek tanımadığı zaman parçasındayım..elimden gelse ilerleticem zamanı..ama yaşam o kadar komik olabiliyo ki en trajik anlarda..
bi kez demiştim bi film ya da kamera şakası mı hayat diye..ben hala arıyorum kamerayı ve bukursam el sallamayacağımdan eminim neredeyse..
beklemekten yorgun düştüm..çaresizlikten en çok da..ne umar var ne çıkış yolu..
herşey olcağına varıyor ben bu zaman dilimleri arasında deli gibi koştururken..
çabam da devam da boşa kalıyor yaşamın tam göbeğinde....
sadeceistiyorusm ki hızlı geçsin zaman ve hani dönüp de "bu da olmuştu di mi, atlattık sonunda vay be ne günlerdi" denilen günlere geliim..ama geçsin..geçmeme ihtimali olmasın bu sefer...
çok az şey umarak yaşamanın ne kadar sakıncalı bi hamle olduğunu öğreniyorum bu aralar.çok önceleri farketmiştim de bilesim gelmemişti.ne kadarz azıyla yetinirsen o kadar azını sunuomuş hayat...
minimalist yaşama olan inancımdan vr bu dünyayı güzelliğin kurataracağına olan dipsiz inancımı saklı tutmakta direnmeye devam edicem içten içe biliyorum..
sevgi, herşeyi çözmeye yeticek bi gün..mutlaka..yetmeli...
insanlık ergeç farkedicek...inanmadan yaşanmaz ne de olsa...
sabah olucak birasdan ve yeni bi gün doğarken belki güsel haberler alıcaamı düşünmek, az da olsa uyumama yardımcı olucak...olmalı...!

#251 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 posts

Posted 08.07.2006 - 00:37

bitti.
bittim
bittik
bittiler
bittiniz
bittik...

..
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#252 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 posts

Posted 08.07.2006 - 01:49

geceler mi daha zor gündüzler mi bilemedim de kaçtım hepsinden yine bugün-gece.çok ama çok çok istediğiniz bişiyin olma ihtimalinin sizin elinizde olmaması ne kadar deli edici bi durum..
istediğim zaman istediğim yerde olamamaktan, sevdiğim kişilerin ihtiyacım olduğu anlarda yanımda olamamasından, elimizden gelmeyenler olmasından nefret ediyorum ...
bu gece de yalnızlığımla başbaşa uyuyacağım..aklım çook uzaklarda 3kişide kalarak....keşke yanımda olabilseniz...keşke... *ne

#253 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 posts

Posted 08.07.2006 - 01:54

keşke...

yerine söylenebilecek en güzel kelime: bidahaki sefere...

(deneyin ii gelio)
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#254 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 posts

Posted 08.07.2006 - 12:08

bidahaki sefere...

ya bi dahaki sefer yoksa....? :msn11:

#255 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 posts

Posted 09.07.2006 - 01:56

düşündüm.. iiiki varım. iiki var dedim..
ağladım...uzun zamandır yapmayı unuttuğum bu şeyin tadını yeniden keşfettim
ağlamammın sebebini sordum sonra kendime
salaksın sen dedim
ilk defa farklı bi sebebten ağlıyordum
ilk defa saçma sapan bişi yüzünden ağlıyordum
mutlulktan ağlamak... peh!!! ne saça!!!

p.s.:her zaman bir bidahaki sefere vardır!!!
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#256 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 posts

Posted 09.07.2006 - 02:32

her belki dediğimde daha sert çarpıyorum hayatın kayalıklarına...ağlamak son zamanlarda benim de en çok yaptığım şey..tüm hafta içimdeki o derin sıkıntıdan belki kaçabilirim umudyla çaresizce dışarıya atmışken kendimi, şimdi evden bi metre bile öteye gidesim yok..kimseyi görmek kimseyle konuşmak istemiyorum..
kapatıyorum tekrardan kapılarımı..açmakla hata ettim belki de..
zaten olacağını bildiğim sonuçları duyunca neden hala üzülüyorum ki..herşeyi elime yüzüme bulaştırmayı becerebildiğimi unutmuşum galiba..
kapamam gerek kapılarımı, zorlanıyorum çok bu sefer...herkes ben değil olmasını beklemek haksızlık değil mi zaten..ama canım acıyo kapılar açıkken, daha çok ve daha kolay inciniyorum...
göğsümün tam ortasında bi şey feci sızlıyo...biri gözümdeki yaşlara dur desin benim sözüm geçmiyo artık...

#257 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 posts

Posted 10.07.2006 - 10:48

çok şey sığdırmışım ben. bazıolarını ayıklamalıyım artık.
bazılarını def etmeliyim dünyamdan. yalandan yaşanan herşeyi geri dönüşümsüz yoketmeliyim.

uçamayınca hayatlar bölünür
bölündükçe uykular bölünür (:
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#258 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19758 posts

Posted 10.07.2006 - 10:58

Yanlızlığımı paylaşamıyorum bu günlerde (:

Değişiklikler Kaydedildi...

#259 Emily

Emily

Mannak Şeker

• Üyeler
  • 8786 posts

Posted 10.07.2006 - 11:13

çok kasvetli bi hava ile uyandım isanbula bu sabah..üstüne deli bi trafik bi de ascık pazartesi sendromu..
fakat bi kahvaltı bi de denizin ışıldamasına dalarak içilen bi çay kendime getirdi..
işler de yoğun değil uzun bi aradan sonra..daha ne istiyim dedim kendime bu sabah..
tek sıkıntım kaldı yine beklemek..haber bekleme konusunda rekor kıracağım bu gidişle..ama içimden bi ses bugün iyi haberler alacağımı söylüyor ya da buna inanmak istiyorum..
tamam arada dengesizleşiyorum ama "iki yanıma taht kurmuş ikizler" den çift var bende..arada böyle kısa devre yaptırıyolar..bi de yalnızlıkla birleşince... (:
herşey güzel olucak ..inanmak istiyorum...
güneş de göstermeye başlıyo kendini...daha ne.. :)

#260 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8125 posts

Posted 10.07.2006 - 11:31

ne öncewsi vardı ne sonrası sanki.. sanki yoktum. sanki etrafta siyahtan beyazdan başka renk yoktu. sanki insanlar hep seri hareket ediyor hepsi beyinlerine sokulmuş bi bilmeceyi birbirlerine çaktrmadan çözmeye çalışıodu.
yalnızlığımı paylaşıorum şu sıralar. hiç olmadığım kadar kalabalık hiç olmadığım kadar yorgunum gülmekten. sabahları uyandığımda bi çift göz uyurkenki halimi izliyor. uzun zaman sonra ilk defa alışverişte poşetleri başkası taşıyor. uzun zaman sonra ilk defa sarhoş olduğumda birileri kahve yapıyor bana. uzun zaman sonra hiç çekyatta uyuya kalmadım.
yalnızlık paylaşılırmış...
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

Similar Topics Collapse

Topic Forum Started By Stats Last Post Info

12 user(s) are reading this topic

0 members, 12 guests, 0 anonymous users